- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Kız annelerinin cicili bicili elbise atmaları yasaklanmalıbiz ayıcıklı tulumlardan dewamke
Ben bugun a 101 gittim talan etmislerdi. Battaniye asla yoktu. Takimlar artik her biri bir parçaydiKızlar a101de kova buldum aldım hihi, nohut battaniye de aldım sarı vardı ama olsun. Lastikli çarşafta ok. Bide zürafalı müslini aldım
Bende arayistayim ne yapabilirim.diyeSezeryanda sondadan korkuyorum3. Bi doğurma yöntemi var mı acaba ahahjaj bebeğim o kadar hareketli ki hemşire doğunca yandın diyor, bu gidişle ağzımdan çıkacak gibi duruyor 3. yöntem olarak
24. Haftaya kadar anca dayandım canım 3 haftadan bişey olmaz dimisen nasılsın durumun nasıl bebeiş nasıl
Hersey favorilendi haftaya basliyorkeEvet girecek. Ne kadar eksiği oluyor bu bebelerin. Başla hadi
Canim kasilmalar basliyomus normalmis cok takilma bence. Ben hala olup olmadigini anlamis degilim gerciYaa korkutma beni zaten kasılmalarım varHerkes yaşıyor dimi bu kasılmaları sürekli ve sık olmaması önemli olan dimi yoksa hiç mi olmaması gerek
Böyle ayaklarımı uzatıp oturduğumda bi süre sonra oluyor nefesim daralıyor sanki sonda karnım sertleşiyor kalkıp yürüyünce geçiyor. Ama işte korkutuyor normaldir inşallah cnm sağ olCanim kasilmalar basliyomus normalmis cok takilma bence. Ben hala olup olmadigini anlamis degilim gerci
BendeeeSezeryanda sondadan korkuyorum3. Bi doğurma yöntemi var mı acaba ahahjaj bebeğim o kadar hareketli ki hemşire doğunca yandın diyor, bu gidişle ağzımdan çıkacak gibi duruyor 3. yöntem olarak
2. Doğumda 6.aya girer girmez hee duş sonrası sürmeye başladım kaşınmalar arttığı an hep sürdüm. Hiç acı çekmeden emzirdim. Şimdi erkenden aldım 6.aya giriş yaptığımızda böyle devam edicem. Sonlara doğru daha sık sürerseniz hiç sıkıntı çekmezsinizBu galiba kızlar. Benim göğüs uclarım çok kuru ve çatlıyor gibi, annem şimdiden kullanmaya başla dedi. Alayım mı iyi mi bu krem?
Ben Türkiye’ye geldim hem aileyle özlem giderme hem bebiş için çılgınlar gibi alışveriş derken buraya pek bakamadım
Hiç kötü düşünme, olmaz allahın izniyle.Kizlar ben 3 basamak dustum yapopomun ustune bisey olur mu elimi altima altim popomla el agriyo bi
Yaa cnm geçmiş olsun ağrın sızın bi şeyin yoksa bişi olmaz allahın izniyleKizlar ben 3 basamak dustum yapopomun ustune bisey olur mu elimi altima altim popomla el agriyo bi
Hiç kötü düşünme, olmaz allahın izniyle.
Hareket basladi simdi bebede popom agriyo bi Allahtan o an elimi altima almak geldi aklimaYaa cnm geçmiş olsun ağrın sızın bi şeyin yoksa bişi olmaz allahın izniyle
Ben bir keresinde zeytin yedikten sonra içim dışıma çıktı birde asitli olduğu için sanırım sanki kezzap çıkardım 3-4 gün boğazlarım yemek borum yandı böyle. Şimdi Zeytini 1 tane 2 tane diyerek başladım baktım bulanmıyorum kaç gündür zeytin görünce ağzımın suyu akıyorAY BEN DE DE 1 HAFTAYA yakındır iştah açıldı. daha dogrusu bu dakkaya kadar hep bulantım ve çok aşırı tiksinmem vardı. 3-5 gundur sabah peynir zeytin diyerek kalkıyorum. peynir zeytin yogurt domates salatalıkla kahvaltı yapıyorum hemde aşerircesine. bu haftaya kadar tiksiniyordum hepsinden. bir de ac oluyorum kalktıgımda. demir hapını geceye aldım ya onun etkisi . ya da doğal sürecim
Gebelik takvimin de gördüm31 haftadan sonra dönüyorlar canım baş aşağı olacak şekilde
Benimkide yatıyor hep ama arada aşağıya vuruyor niye ki acaba oğlumu hiç hatırlamıyorum zaman geçince unuttumBenim kafası hep aşağıda dün drdaydım yine aşağıda dedi.
Olmaz Allah’ın izniyle korkma. Çok mu sert düştün. Kızlar bir de merdivenlerden yürürken hepimiz için geçerli Allah muhafaza etsin. Sakin sakin ve mümkünse trabzanlar sağlamsa her an tutunabilecek şekilde çıkalım. Tutmadan mikrop almasın diye. Ben öyle yapıyorum. Elimle değilde parmaklıklı bizim trabzanlar. Aradan geçiriyorum kolumu elimi değmiyorum ama kolumu ara ara destekleyerek iniyorum. Bazen ilaçlar bulantılar filan baş dönmesi yapıyor bir anlık Allah muhafaza. Bebek kolay kolay böyle şeylerden etkilenmiyor etkilenmesinde inşaallah ama anne de önemli da bu bebelere kim sahip çıkacakHareket basladi simdi bebede popom agriyo bi Allahtan o an elimi altima almak geldi aklima
Cevap vermemiştin canımM mimozagerbera canim sen sanki bana detaylı ultrason için gittiğim doktoru sormuştun. cevap verdim mi hatırlamıyorum, bu ara kaçırıyorum hep burayı. ben sana söylediğim o doktora gitmedim. manisadaki bi doktora gittim. akrabalarımın çoğu manisada olduğu için benim de bir ayağım orada. kuzenim kendisi memnun kalmış çok tavsiye edince oraya gittim. istersen isim verebilirim yine
Kırmızı da erkeklere çok yakışıyor canım. Oğlum renk ayırımı yapmaz pembeyi de çok sever giyer en sevdiği renk kırmızıHahah ben cinsiyet öğrenmeden önce hep kız kıyafeti bakıyordum ve sonra erkek olduğunu öğrenince boşluğa düştümsadece erkek bebek seçeneğini işaretleyince bir an kaldım öylece neyse ki cinsiyetçi renkler tercih etmiyorum. Kahve bej beyaz gri genelde alıyorum
Panikleme sakın canım hepimizde var hafif ağrılar bıcak gibi girip çıkan sancılar ama doktorun tarif ettiği gibi olmasın ona dikkat et bol dinlen uzanYaa korkutma beni zaten kasılmalarım varHerkes yaşıyor dimi bu kasılmaları sürekli ve sık olmaması önemli olan dimi yoksa hiç mi olmaması gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?