2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kız annelerinin cicili bicili elbise atmaları yasaklanmalı biz ayıcıklı tulumlardan dewamke

Evet ya çok içerliyorum erkek reyonu dediklerin yarisi bile kizlar icin yine
Kızlar a101de kova buldum aldım hihi, nohut battaniye de aldım sarı vardı ama olsun. Lastikli çarşafta ok. Bide zürafalı müslini aldım
Ben bugun a 101 gittim talan etmislerdi. Battaniye asla yoktu. Takimlar artik her biri bir parçaydi
Sezeryanda sondadan korkuyorum 3. Bi doğurma yöntemi var mı acaba ahahjaj bebeğim o kadar hareketli ki hemşire doğunca yandın diyor, bu gidişle ağzımdan çıkacak gibi duruyor 3. yöntem olarak
Bende arayistayim ne yapabilirim.diye
24. Haftaya kadar anca dayandım canım 3 haftadan bişey olmaz dimi sen nasılsın durumun nasıl bebeiş nasıl

Olmaz olmaz bende artik dayanamaz oldum. Agrilarim engelledi yoksa sağlam bir e bebek yapasım var sonrasinda lcw cok sukur iyi gibiyiz artik.
Evet girecek. Ne kadar eksiği oluyor bu bebelerin. Başla hadi
Hersey favorilendi haftaya basliyorke

Canim kasilmalar basliyomus normalmis cok takilma bence. Ben hala olup olmadigini anlamis degilim gerci
Böyle ayaklarımı uzatıp oturduğumda bi süre sonra oluyor nefesim daralıyor sanki sonda karnım sertleşiyor kalkıp yürüyünce geçiyor. Ama işte korkutuyor normaldir inşallah cnm sağ ol

Sezeryanda sondadan korkuyorum 3. Bi doğurma yöntemi var mı acaba ahahjaj bebeğim o kadar hareketli ki hemşire doğunca yandın diyor, bu gidişle ağzımdan çıkacak gibi duruyor 3. yöntem olarak
Bendeee çıktıktan sonra bi süre tahriş hissi var idrar yaparken. bi de ilk yürüyüş sıkıntı.

Kızlar biri penti emzirme sütyeni indirim haberi versin yaaa tüm sütyenler 150 indirimi bitmiş, ben yetişemedim. 400 lira diyor şimdi
2 tane halihazırda emzırme atletim var pentiden aldığım. Rahatlar diye vermedim onları kimseye, ama sütyenleri verdim ya mecbur alcam
Bu arada eşim, hadi bak itiraf et kumara mı başladın ne bu kartın hali diyor

Bu galiba kızlar. Benim göğüs uclarım çok kuru ve çatlıyor gibi, annem şimdiden kullanmaya başla dedi. Alayım mı iyi mi bu krem?
2. Doğumda 6.aya girer girmez hee duş sonrası sürmeye başladım kaşınmalar arttığı an hep sürdüm. Hiç acı çekmeden emzirdim. Şimdi erkenden aldım 6.aya giriş yaptığımızda böyle devam edicem. Sonlara doğru daha sık sürerseniz hiç sıkıntı çekmezsiniz

Ben bir keresinde zeytin yedikten sonra içim dışıma çıktı birde asitli olduğu için sanırım sanki kezzap çıkardım 3-4 gün boğazlarım yemek borum yandı böyle. Şimdi Zeytini 1 tane 2 tane diyerek başladım baktım bulanmıyorum kaç gündür zeytin görünce ağzımın suyu akıyor birazda sanırım o 2-3 ay aç gezmenin verdiği bi hırsmı acaba. Dünde arkadaşım çağırdı beni valla yediklerimi yazmıcam canınız filan çekmesin diye. Evine giderken dedim Allah aç doyurandan razı olsun diye bak kınamak yok ona göre oturacağım sofraya dedim nasıl da güzel şeyler yapmış. Bi de bir komşusuna hamile arkadaşım var demiş akşam yemeğe çağırdım deyince oda Allah razı olsun birşeyler göndermiş bunu söyleyim tırtıl kurabiye yapmış ama ben bu kadar lezzetlisini yememiştim. Belki de bana öyle geldi bilmiyorum. Öyle işte. Dünü de kurtardık. Bugün de evde birşeyler var yarına Allah Kerim sürekli aç kalmasam diye düşünüyorum

Hareket basladi simdi bebede popom agriyo bi Allahtan o an elimi altima almak geldi aklima
Olmaz Allah’ın izniyle korkma. Çok mu sert düştün. Kızlar bir de merdivenlerden yürürken hepimiz için geçerli Allah muhafaza etsin. Sakin sakin ve mümkünse trabzanlar sağlamsa her an tutunabilecek şekilde çıkalım. Tutmadan mikrop almasın diye. Ben öyle yapıyorum. Elimle değilde parmaklıklı bizim trabzanlar. Aradan geçiriyorum kolumu elimi değmiyorum ama kolumu ara ara destekleyerek iniyorum. Bazen ilaçlar bulantılar filan baş dönmesi yapıyor bir anlık Allah muhafaza. Bebek kolay kolay böyle şeylerden etkilenmiyor etkilenmesinde inşaallah ama anne de önemli da bu bebelere kim sahip çıkacak

Cevap vermemiştin canım ben menemende gittiğim hastanede buldum perinatolog çok övdüler deneyeceğim bakalım yarın benim ayrıntılı ultrason

Kırmızı da erkeklere çok yakışıyor canım. Oğlum renk ayırımı yapmaz pembeyi de çok sever giyer en sevdiği renk kırmızı

Yaa korkutma beni zaten kasılmalarım var Herkes yaşıyor dimi bu kasılmaları sürekli ve sık olmaması önemli olan dimi yoksa hiç mi olmaması gerek
Panikleme sakın canım hepimizde var hafif ağrılar bıcak gibi girip çıkan sancılar ama doktorun tarif ettiği gibi olmasın ona dikkat et bol dinlen uzan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…