ayy çok heyecanlıCevap vermemiştin canımben menemende gittiğim hastanede buldum perinatolog çok övdüler deneyeceğim bakalım yarın benim ayrıntılı ultrason
Amin canım allah razı olsun inşallahayy çok heyecanlı
inşallah çok güzel geçer
Hoşgeldin canımBen Türkiye’ye geldim hem aileyle özlem giderme hem bebiş için çılgınlar gibi alışveriş derken buraya pek bakamadımumarım hepiniz iyisinizdir. Bugün aldıklarımızı yıkadık, toplayıp ütüleyince size de foto atayım
Bende bir ay kadar önce düştüm dört beş basamak. Elimle bir tarafım o an cok ağrımadi ama gece yatınca belli etti kendini iki üç gün ağrıdı oturup yatarken. Ama bebislerimis suyun içinde balik oldukları için hafif bir calkalanma hissetmislerdir herhalde. Birsey olmaz Allahin izniyle. Cok korunmali bir yerdelerKizlar ben 3 basamak dustum yapopomun ustune bisey olur mu elimi altima altim popomla el agriyo bi
At tabi yaBen Türkiye’ye geldim hem aileyle özlem giderme hem bebiş için çılgınlar gibi alışveriş derken buraya pek bakamadımumarım hepiniz iyisinizdir. Bugün aldıklarımızı yıkadık, toplayıp ütüleyince size de foto atayım
Pazar diyip geçmeyin bence kesin bulursunuz. Özellikle sosyete mahallelerindeki pazarlarda olur bence.şaka mı bu hepsi harika
ege bölgesinde de bulabilir miyiz ki böyle birini
Çok geçmiş olsun canımKizlar ben 3 basamak dustum yapopomun ustune bisey olur mu elimi altima altim popomla el agriyo bi
Bugün sipariş verdik. Mamas papas lua modelini anne yanı beşiğini aldık. Amazondan sipariş verdik 4000 tl ye geldi kupon mupon falan. Haftaya gelecek.Kızlar beşikleri ne yaptınız aldınız mı? Aldıysanız nereden aldınız memnun musunuz
Çok güzeeeeeeeel. Ben a101 den hiç bir şey bulamıyorum hemen kapıyorlar. Harikalar canım iyi yapmışsınKızlar a101de kova buldum aldım hihi, nohut battaniye de aldım sarı vardı ama olsun. Lastikli çarşafta ok. Bide zürafalı müslini aldım
Teşekkür ederim canım bugün çok iyiyim☺ bir arkadaşım ziyaretime geldi. Oğluma çok tatlı bir takım almış, bana çorba yapmış. Ben yazdan beri evdeyim tek gittiğim yer hastanelerdi çok iyi geldi.K kendimidurduracakdegilim canim bugun nasılsın. Daha iyi hissediyor musun kendinj
Canım bebeklerin 23. Haftada ciğerleri gelişmeye başlıyor ve yaşam sınırına ulaşıyormuş. Genelde güçlü oluyor bebekler çok şükür.Teşekkür ederim canım bugün çok iyiyim☺ bir arkadaşım ziyaretime geldi. Oğluma çok tatlı bir takım almış, bana çorba yapmış. Ben yazdan beri evdeyim tek gittiğim yer hastanelerdi çok iyi geldi.
Annem bir ara bir bebeğe bakmıştı o da 5 buçuk aylık doğmuş dedi inanamadım, diyorum herhalde annem yanlış anlamıştır. Bebeğin annesine durumumu anlatınca o da ziyaretime gelmek istemiş sağ olsun. Geldi anlattı bana yaşadıklarını. 23 haftalıkken doğurmuş bebeği şu an bir yaşını geçiyor ve çok sağlıklı ☺ resmen mucize bebek.
Onunda hem açılması varmış hem sancıları varmış ama bebeği aşağıdaymış çok şükür benim bebeğim şu an yukarıda gözüküyor.
Ama bizzat bu süreci yaşayan birinden dinleyince bir kez daha anladım ki ömrü varsa kimse engel olamayacak☺ ona da yaşama ihtimali çok düşük, hazırlıklı olun demişler ama yaşamışömrü varsa kim ne derse desin herkes kaderini yaşayacak.
Ben elimden gelen tedbiri alıp rabbime bırakmak durumundayım. Evet evlat olunca çok zor , çok farklı. Bu haftaya kadar bana annelik nedir deseler, tüm yazı evde mide bulantısı, hazımsızlığı ile geçirmiş olsam da elim kolum kalkamayacak kadar halsiz kalmış olsam da büyük mutluluk derdim. Şu haftadan sonra nedir diye sorsalar bir ihtimale bin endişe derim. Ve yine sorsalar tüm kaygılarına rağmen bedenindeki o küçük bebeği üzmemek için güçlü durmaktır derim.
Sen nasılsın tamamen geçmiştir inşallah kasılmaların? Ama bu haftalarda yalancı kasilmalar da başlarmış kendini de üzme rahim ağzın normal çıkıyor çünkü ☺
Cok gecmis olsun canim. Karnının ustune dusmedikten sonra birşey olacağını düşünmüyorum ama sen yine de kendini takip et. Rabbim esirgesin.Kizlar ben 3 basamak dustum yapopomun ustune bisey olur mu elimi altima altim popomla el agriyo bi
En azından yasama şansı var artık tabi süreç çok zorlu geçer Allah korusun inşallah bu duruma hiçbirimiz düşmeyiz canım. Bende iyi düşünmeye gayret ediyorum.Canım bebeklerin 23. Haftada ciğerleri gelişmeye başlıyor ve yaşam sınırına ulaşıyormuş. Genelde güçlü oluyor bebekler çok şükür.
Hangi şehirde olmuş canım doğum, yoğun bakım süreci falan. Ne mutlu onlara çok zorlu süreçlerden geçmişlerdir ama mucizenin de mucizesi sağlık sorunu olmamasıTeşekkür ederim canım bugün çok iyiyim☺ bir arkadaşım ziyaretime geldi. Oğluma çok tatlı bir takım almış, bana çorba yapmış. Ben yazdan beri evdeyim tek gittiğim yer hastanelerdi çok iyi geldi.
Annem bir ara bir bebeğe bakmıştı o da 5 buçuk aylık doğmuş dedi inanamadım, diyorum herhalde annem yanlış anlamıştır. Bebeğin annesine durumumu anlatınca o da ziyaretime gelmek istemiş sağ olsun. Geldi anlattı bana yaşadıklarını. 23 haftalıkken doğurmuş bebeği şu an bir yaşını geçiyor ve çok sağlıklı ☺ resmen mucize bebek.
Onunda hem açılması varmış hem sancıları varmış ama bebeği aşağıdaymış çok şükür benim bebeğim şu an yukarıda gözüküyor.
Ama bizzat bu süreci yaşayan birinden dinleyince bir kez daha anladım ki ömrü varsa kimse engel olamayacak☺ ona da yaşama ihtimali çok düşük, hazırlıklı olun demişler ama yaşamışömrü varsa kim ne derse desin herkes kaderini yaşayacak.
Ben elimden gelen tedbiri alıp rabbime bırakmak durumundayım. Evet evlat olunca çok zor , çok farklı. Bu haftaya kadar bana annelik nedir deseler, tüm yazı evde mide bulantısı, hazımsızlığı ile geçirmiş olsam da elim kolum kalkamayacak kadar halsiz kalmış olsam da büyük mutluluk derdim. Şu haftadan sonra nedir diye sorsalar bir ihtimale bin endişe derim. Ve yine sorsalar tüm kaygılarına rağmen bedenindeki o küçük bebeği üzmemek için güçlü durmaktır derim.
Sen nasılsın tamamen geçmiştir inşallah kasılmaların? Ama bu haftalarda yalancı kasilmalar da başlarmış kendini de üzme rahim ağzın normal çıkıyor çünkü ☺
Çok geçmiş olsun canım normalde ben ücretsiz izin almıştım ama şu an riskli bir durum olduğu için doktor bana da heyet raporu verdi bir aylık. Bende raporumu kullanmak istedim zor olacak çünkü şu an masraflar acısından sürekli doktordayız. Alınabilir diye biliyordum aynı doktordan sorun olacağını sanmıyorum yakın zamanda gidicek misin ? Bilgim yok ama mantıken alınabilir geldi ☺heyeti de sorgulamasınlar artıkCanım 8 yıl önce gezdiğimde pek benlik bir şey bulamamıştım bebek kıyafeti anlamında. Ama müslin bez,banyo için file, süs malzemeleri, terlik vs bulunur uygun fiyatlı. Değişmediyse durumlar böyleydi.
Benim aşırı kolay bir sezeryan ım olmasına rağmen çok istiyordum normal bunda. Kocaman bi ameliyat sonuçta sezeryan hiç istemiyorum. He rşey yolunda gitse bi mucize olsa da 36.haftada ben Ssvd yapsam
Canım serklaj dan ötürü geçen ctesi Dr 200mg antibiyotik vermişti tedbiren, bana da mantıklı gelmişti. Ptesi asm de kan idrar verdim lökosit 23 çıkmıştıdedim zaten antibiyotik kullanıyorum fayda eder, ama klasik handikap, faydalı bakterileri de öldürdüğünden meydan mantara kalmış bu sabah tekrar ünivde kan idrar verdim. Lökosit ve bakteri 0 lanmış 19 maya çıkmış, candida muhtemelen. Şimdi de antifungal kullanmak zorunda kalıcam. Hayatımda ilk defa mantar oldum kendimi sirkeye, iyota yatırasım var
Bir de bilgisi olan vardır sanırım. Hoca bulamadım ünivde asistanlar da cevap veremiyor heyet üst üste 2.kez aynı hastanede alınmaz mı? Yada özel aynı birimde 2 doktoru dedi 2 kadın doğum 1 dahiliye olmaz mı? Google da bulamadm net bişi, doğru arayamadım sanırım
Istanbulda canım. Doktorunu da önerdi ama özel bir hastane benim gücüm yeter mi yoğun bakım kısmına özellikle bilemiyorum. Bende şimdiki doktorumdan çok memnunum vakıf unv tıp fakültesine gidiyorum.Hangi şehirde olmuş canım doğum, yoğun bakım süreci falan. Ne mutlu onlara çok zorlu süreçlerden geçmişlerdir ama mucizenin de mucizesi sağlık sorunu olmamasıAllah uzun ömür versin.
Bende pimpirik yaptığımda bir tanıdığım arkadaşının 24. Haftada doğum yaptığını sapasağlam çok şükür çocuğun şuan 7 yaşında olduğunu söyledi rabbim ömür verecekse kimse o ömrü alamıyor canım burası kesim rabbim bebişlerimize uzun ömürler versin kaygı etmek boş aslında da annelik işteTeşekkür ederim canım bugün çok iyiyim☺ bir arkadaşım ziyaretime geldi. Oğluma çok tatlı bir takım almış, bana çorba yapmış. Ben yazdan beri evdeyim tek gittiğim yer hastanelerdi çok iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?