2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Hoşgeldin canım bebişi görünce ne yaptılar sevinmişlerdir az çok belli oluyorlar artık

Kizlar ben 3 basamak dustum ya popomun ustune bisey olur mu elimi altima altim popomla el agriyo bi
Bende bir ay kadar önce düştüm dört beş basamak. Elimle bir tarafım o an cok ağrımadi ama gece yatınca belli etti kendini iki üç gün ağrıdı oturup yatarken. Ama bebislerimis suyun içinde balik oldukları için hafif bir calkalanma hissetmislerdir herhalde. Birsey olmaz Allahin izniyle. Cok korunmali bir yerdeler

At tabi ya ilk foto senden gelecek desene çamaşırlıktan at hatta

K kendimidurduracakdegilim canim bugun nasılsın. Daha iyi hissediyor musun kendinj
Teşekkür ederim canım bugün çok iyiyim☺ bir arkadaşım ziyaretime geldi. Oğluma çok tatlı bir takım almış, bana çorba yapmış. Ben yazdan beri evdeyim tek gittiğim yer hastanelerdi çok iyi geldi.
Annem bir ara bir bebeğe bakmıştı o da 5 buçuk aylık doğmuş dedi inanamadım, diyorum herhalde annem yanlış anlamıştır. Bebeğin annesine durumumu anlatınca o da ziyaretime gelmek istemiş sağ olsun. Geldi anlattı bana yaşadıklarını. 23 haftalıkken doğurmuş bebeği şu an bir yaşını geçiyor ve çok sağlıklı ☺ resmen mucize bebek.
Onunda hem açılması varmış hem sancıları varmış ama bebeği aşağıdaymış çok şükür benim bebeğim şu an yukarıda gözüküyor.
Ama bizzat bu süreci yaşayan birinden dinleyince bir kez daha anladım ki ömrü varsa kimse engel olamayacak☺ ona da yaşama ihtimali çok düşük, hazırlıklı olun demişler ama yaşamış ömrü varsa kim ne derse desin herkes kaderini yaşayacak.
Ben elimden gelen tedbiri alıp rabbime bırakmak durumundayım. Evet evlat olunca çok zor , çok farklı. Bu haftaya kadar bana annelik nedir deseler, tüm yazı evde mide bulantısı, hazımsızlığı ile geçirmiş olsam da elim kolum kalkamayacak kadar halsiz kalmış olsam da büyük mutluluk derdim. Şu haftadan sonra nedir diye sorsalar bir ihtimale bin endişe derim. Ve yine sorsalar tüm kaygılarına rağmen bedenindeki o küçük bebeği üzmemek için güçlü durmaktır derim.
Sen nasılsın tamamen geçmiştir inşallah kasılmaların? Ama bu haftalarda yalancı kasilmalar da başlarmış kendini de üzme rahim ağzın normal çıkıyor çünkü ☺

Canım bebeklerin 23. Haftada ciğerleri gelişmeye başlıyor ve yaşam sınırına ulaşıyormuş. Genelde güçlü oluyor bebekler çok şükür.

Canım bebeklerin 23. Haftada ciğerleri gelişmeye başlıyor ve yaşam sınırına ulaşıyormuş. Genelde güçlü oluyor bebekler çok şükür.
En azından yasama şansı var artık tabi süreç çok zorlu geçer Allah korusun inşallah bu duruma hiçbirimiz düşmeyiz canım. Bende iyi düşünmeye gayret ediyorum.

Hangi şehirde olmuş canım doğum, yoğun bakım süreci falan. Ne mutlu onlara çok zorlu süreçlerden geçmişlerdir ama mucizenin de mucizesi sağlık sorunu olmaması Allah uzun ömür versin.

Çok geçmiş olsun canım normalde ben ücretsiz izin almıştım ama şu an riskli bir durum olduğu için doktor bana da heyet raporu verdi bir aylık. Bende raporumu kullanmak istedim zor olacak çünkü şu an masraflar acısından sürekli doktordayız. Alınabilir diye biliyordum aynı doktordan sorun olacağını sanmıyorum yakın zamanda gidicek misin ? Bilgim yok ama mantıken alınabilir geldi ☺heyeti de sorgulamasınlar artık

Hangi şehirde olmuş canım doğum, yoğun bakım süreci falan. Ne mutlu onlara çok zorlu süreçlerden geçmişlerdir ama mucizenin de mucizesi sağlık sorunu olmaması Allah uzun ömür versin.
Istanbulda canım. Doktorunu da önerdi ama özel bir hastane benim gücüm yeter mi yoğun bakım kısmına özellikle bilemiyorum. Bende şimdiki doktorumdan çok memnunum vakıf unv tıp fakültesine gidiyorum.
Ama yine de bir alternatif öğrenmek iyi geldi. Aklım karışırsa ya da doktor hakkında fikrim değişirse bir başka görüş almak istersem giderim ☺

Kızlar bende yine alışveriş yaptım hem çok mutlu oluyorum hem de Allah’a dua ediyorum tüm bebek bekleyen ailelere yardım etsin rabbim diye. A101’den annemler brillantın nevresimini bulmuşlar kedili onu almışlar bende bugün biraz bebek bakım ürünleri aldım son aya çok yüklenmesin diye. Mustela saç vücut şampuanını pişik kremini aldım, pamuk aldım alt temizleme için.Birde gimsadan yedek %100 pamuk orta sınıf bir nevresim aldım. Buraya kadar saydıklarım 450 TL tuttu. A101 nevresim hariç. Gimsadan 41tl+29tl 2 tür hurç aldım biri doğum valizinin içi için set şeklinde diğeri baza içi burç bir tuk daha büyük. Tarak ve tırnak makası chicco alacaktım. 180+129 dedi 310tl ye geliyordu bıraktım trendyolda bi 50tl daha uygun oluyor toplayınca 270tl tutuyor bana marka önerebilecek var mı? Yoksa chicco alacağım Hem kaliteli hem daha uygun bebişimin saçı tırnakları zedelenmesin Aldıklarımın fotoları ekte.

Bende pimpirik yaptığımda bir tanıdığım arkadaşının 24. Haftada doğum yaptığını sapasağlam çok şükür çocuğun şuan 7 yaşında olduğunu söyledi rabbim ömür verecekse kimse o ömrü alamıyor canım burası kesim rabbim bebişlerimize uzun ömürler versin kaygı etmek boş aslında da annelik işte ben de riskli gebelik nasıl geçecek 9 ay filan derken bakıyorum 30lu haftalara 9hafta kalmış birde 36-37 olsa (en azından benim için) tadından yenmez sıpacıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…