2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Hayır bize vermeyecekler kime erecekler, bir can var ortada! Onlar için sadece vaka ama ne zorluklarla buldum ben bu bebeği. Bide bölüm olarak ya kanser hastası var riskli yada böyle düşük ihtimali. Keyfi evde yatayım duvarları izliyeyim değil çok kızıyorum şu duruma ya!
Aynen 32ye kadar gelebilmemiz gerekiyor. Sonrasında fiili çalışma istiyor devredebilmemiz için izni. 45 gün alabilsem sonra 13 gün yıllık iznim ve 5 gün de normal rapor hakkım var. Tabi inşallah ozaman görürüm o şekilde idare ederim ama bakalım salı netleşecek.
Ya ben çok korkarım hepatit falan bulaşır diye dışarda yaptırmazdım zaten ama artık ilgilenemediğimden eğilip falan 2 hafta önce yaptım o maske den. Çok araştırdım içeriğindeki asitlerin de zararı va rmı diye ama hep salisilik asit çıkıyor hamilelerin kaçınması gereken. Glikolik asit kullanılabilir yazıyordu. Salisilik asit miktarı da azdı içinde. 1 hafta sonra pamuk oldu ayaklarım dünya varmış dedim

Ünide de öyle 1 hocanın ok dediğine diğerlerinin kaşelerini bastılar. Burada 1 özel var 2 kadın doğumcu var, 1i dahiliye yada üroloji olmaz mı onu biliyor musun canım

Çok çok güzeller. Güle güle giysin çiçek kız
Bana da yürümek yasak olmasaydı kesin giderdim salı pazarı kadıköydeki ihlnin orada değil mi fındık? Yine de aklımda bulunsun. Bir de pazar çok büyük nasıl bulacagiz yeri yurdu belli midir ben gidemem de belki bir gidenim olur diye soruyorum.

Ünide de öyle 1 hocanın ok dediğine diğerlerinin kaşelerini bastılar. Burada 1 özel var 2 kadın doğumcu var, 1i dahiliye yada üroloji olmaz mı onu biliyor musun canım
Maalesef bilgim yok canım bende ilk kez aldım ama raporumda üçü de kadın doğumcu

Iyi yapmışsın canım. Maşallah sancılar çok çok iyi.
Bu durumda niye kalasın ki. Sorun olursa gidersin olacağını sanmıyorum.

Iyi yapmışsın canım. Maşallah sancılar çok çok iyi.
Bu durumda niye kalasın ki. Sorun olursa gidersin olacağını sanmıyorum.
İnsaAllah olmaz kuzum Rabbim hepimizin evladini esirgesin. Bugun kendime cok kizdim artik hamilelik fikrine alisip ona gore daha dikkatli hareket etmem lazim. Bazen hala eski gunlerimdeki gibiyim saniyorum

Çok geçmiş olsun sende rapor alıp dinlensen keşke canım vücudun şu an bunu istiyor gibi. Bende öyleyimdir arkadaşlarim bana ehli keyf derler

Akasya avm nin karşısında e 5 e yakın. Adam demiş ki pazarın girişine yakındayım. Sakın gitme ben de gitmedim zaten… orda kadınlar 10 tl yi duyunca tabii birbirini eziyormuş.

Herkse merhaba arkadaşlar hepinize sağlıklı dogum lar dilerim size bilgi vermek istemiştim. Dogum süsleri magnetleri kapı süsleri takı yastıkları yapıyorum eger isterseniz yardımcı olurum kargoyla gönderim yapıyorum instagram adresim @hilalinhometasarimi hepinize sevgiler mutlu huzurlu saglıklı doğumlar

İnsaAllah olmaz kuzum Rabbim hepimizin evladini esirgesin. Bugun kendime cok kizdim artik hamilelik fikrine alisip ona gore daha dikkatli hareket etmem lazim. Bazen hala eski gunlerimdeki gibiyim saniyorum
Kızma kendine Ben de çok hızlı yürüyen biriyim herkes bana niye bu kadar hızlı yürüyorsun diyor. Hamile kaldım riskli gebelik geçiriyorum halen bazen o kadar hızlı yürüyorum ki kendi kendime sürekli telkinde bulunuyorum yavaş yürü yavaş yürü ama bazen unutuyorum kaç yılın alışkanlığı hemen değişmiyor napacaksın

Haklisin kuzum

Q Queen_bee17 aslında çok ağır vakalarda 6 ay refakatçi izni veriliyor ya gerçekten öyle bir izin çıkartabilirler. Riskli hamilelik geçiren anneler için bebeğin hayatını korumak adına 6 aya kadar rapor verebilmeleri gerek. Hatta belki de tüm hamilelik boyunca yani sadece kendi işime geldiği gibi mi düşünüyorum bilmiyorum. Hayır 2 sene ücretsiz izin hakkım var. Belki bakanım olmayacak ben bunu hamilelikte nasıl harcayım ya. Bende bir 45 gün daha rapor halletsem iki hafta raporluyum. 45 günde nerden baksan 7 hafta eder. 30lu haftaları bulur Allah’ın izniyle sonrası da 1 hafta eşim izin alır beni işe getir götür yapar. Ya da 1 hafta yıllık izin girerim. Sonra da 32. Hafta doğum iznine çıkarım.allahım yardımcımız olsun.

Ben yaptırıyorum hatta kalıcı oje bile yaptırıyorum kendi makasım var seneler önce almıştım onunla yapıyolar sakınan göze çöp batar diye koyverdim böyle şeyleri bir de tavsiye pedikür sonrası bi kaç gün sonra bir buzdolabı poşetine bolca krem koyup ayağınıza geçirin üzerine de çorap o şekilde pedikür süresi çok çok uzun oluyo ayak yumuşuyo

Canım bunu yazdım mi bilmiyorum ama bende 26 haftalık doğmuşum , Doktorlar duanızı edin 1000 de 1 yaşar demişler ve bak şuan bu gruptaki hamile bir kadinim Yiyecek ekmeği varmış derler ya o hesap hiçbir zaman umudu yitirmemek lazım annelerin hakkı ödenmez gerçekten neler çekmiş biz kıyafet seçemiyoruz ama o bulamıyormuş bile bana göre çünkü o kadar kucukmusum ablam görünce korkmuş hatta ahahah sen ve bebeğin cok değerlisiniz inşallah tüm endişeni onun elini tuttuğun an kaybedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…