Hayır bize vermeyecekler kime erecekler, bir can var ortada! Onlar için sadece vaka ama ne zorluklarla buldum ben bu bebeği. Bide bölüm olarak ya kanser hastası var riskli yada böyle düşük ihtimali. Keyfi evde yatayım duvarları izliyeyim değil çok kızıyorum şu duruma ya!Canım ben takipli doktorumdan 2 kere heyet raporu aldım. Aynı hastaneden alınıyor. Ama kimse rapor vermek yanlısı değil. Çünkü raporlar denetleniyormuş. 2. Sinde beni 1 gece hastaneye yatırdı 2 tane kadın doğum doktorundan rica etmiş raporu verdi. Valla ben senelerdir parayla rapor alan insanlar biliyorum hiç sıkıntı yaşamadılar keyfi de yapmıyoruz yani. Keşke ben de sağlıklı gebelik geçirseydim de işe gidip gelseydim hem sosyalleşmiş olurdum. Ama işte alamıyoruz. Sonrası için de işe gitmeni tavsiye etmiyorum ama ben başka rapor veremem dedi. Belki nefsimden konuşuyorum ama ücretsiz izne çıkacak olsam biz gümleriz. Devlet doğum sonrasına zaten doğru düzgün zaman vermiyor belki o zaman ücretsize çıkmam gerekecek şimdi de ücretsiz alsam Nasıl geçineceğiz rabbim bilir. Kaygı etmemek gerek ama gerçekten düşünüyorum hesaplıyorum çıkamıyorum işin içinden. E işe de gitmememi söylüyor 2 hafta sonra bitiyor rapor sonra ne olacak bilmiyorum.
Aynen 32ye kadar gelebilmemiz gerekiyor. Sonrasında fiili çalışma istiyor devredebilmemiz için izni. 45 gün alabilsem sonra 13 gün yıllık iznim ve 5 gün de normal rapor hakkım var. Tabi inşallah ozaman görürüm o şekilde idare ederim ama bakalım salı netleşecek.He bi de normalde 16 hafta doğum izni varya canım riskli gebeliklerde 32. Haftadan sonra riskli gebelik diye rapor alamıyorsun o iznini girmek zorunda oluyormuşsun. Yani 32. Haftadan sonra rapor vericez deseler alamıyoruz anladığım
Ya ben çok korkarım hepatit falan bulaşır diye dışarda yaptırmazdım zaten ama artık ilgilenemediğimden eğilip falan 2 hafta önce yaptım o maske den. Çok araştırdım içeriğindeki asitlerin de zararı va rmı diye ama hep salisilik asit çıkıyor hamilelerin kaçınması gereken. Glikolik asit kullanılabilir yazıyordu. Salisilik asit miktarı da azdı içinde. 1 hafta sonra pamuk oldu ayaklarımKızlar manikür pedikür yaptıran var mı ? Ben dışarda yaptırmayı sağlıklı bulmuyorum. Tırnak şekli kesimi fln da değil sorunum zaten, topuk derisinde hafif pütürlü bi his var o yüzden. Su misshanın soyulabilen ayak maskesinden yapıyorum normalde ama kimyasal ya. Yani arada kaldım ama ihtiyacım var cokk gerçektenbiri hadi yap dese iyi gelir aslında
Ünide de öyle 1 hocanın ok dediğine diğerlerinin kaşelerini bastılar. Burada 1 özel var 2 kadın doğumcu var, 1i dahiliye yada üroloji olmaz mı onu biliyor musun canımBunu bilmiyordum canım teşekkür ederim ☺
Evet 3 doktor görmeli ama biraz formalitede kalmış. Benim doktorum proftu zaten kendisi yazdırdi imzaladı verdi. Diğer doktorların sadece ismi vardı. Heyet karşısına çıkma gibi bir durum olmadı ama hastanede 3 doktor çalışıyor olmalı. 2 doktor varsa olmuyor, özelde de belki büyük bir hastaneden alabilirsin. Ben yine alırım diye düşünüyordum. İnternler hakkında da tamamen katılıyorum evet öğrenmeleri lazım ama hocaları eşliğinde daha doğru oluyor bence.
İç canım keser umarım. Günde 3e kadar alabiliyorsunİnanılmaz derecede başım ağrıyor, 10 dakika önce prillam içmiştim şimdi parol içsem bir şey olur mu kızlar?
Çok çok güzeller. Güle güle giysin çiçek kızKızlar pazardan 10 liraya aldıklarımdan sadece küçücük bir kısmıen sevdiğim de ortadaki yeşil tulumla mavili olan. bunların markası h&m bi baby bir de o yeşilli lcwaikikiymiş. Çoğunun etiketini kesmişler baskılı olanlarda görünüyor marka.
Eki Görüntüle 3145551
Maalesef bilgim yok canım bende ilk kez aldım ama raporumda üçü de kadın doğumcuÜnide de öyle 1 hocanın ok dediğine diğerlerinin kaşelerini bastılar. Burada 1 özel var 2 kadın doğumcu var, 1i dahiliye yada üroloji olmaz mı onu biliyor musun canım
Iyi yapmışsın canım. Maşallah sancılar çok çok iyi.Kizlar acile gittim icim rahat etsin diye nst bagladilar sanci cikmadi 17 18 falandi hep. Ultrasona girdim her sey normal gorunuyo ama dusme vakalarinda 24 saat takip oneririm yatmak istemezsen kagit imzala dedi ben de imzalayip ciktim yarin hareketleri takip ederim ona gore gerekirse giderim
İnsaAllah olmaz kuzum Rabbim hepimizin evladini esirgesin. Bugun kendime cok kizdim artik hamilelik fikrine alisip ona gore daha dikkatli hareket etmem lazim. Bazen hala eski gunlerimdeki gibiyim saniyorumIyi yapmışsın canım. Maşallah sancılar çok çok iyi.
Bu durumda niye kalasın ki. Sorun olursa gidersin olacağını sanmıyorum.
Çok geçmiş olsunKendini iyi hissetmene cok sevindim canım. Herseyin basi bu zaten.
23 haftalik doğan bebegi ilkkez duyuyorum.. Bende bazan kaybetme korkusu yaşayınca eşim kaygi etme ömrü varsa her şekilde yasar Rabbim bilir diyor. Ama ben anneyim diye farkli hissettiğimi düşünüyorum.
Minicikler ama cok güçlüler bizim yavrularımız
Dunle bugun ikindiye kadar cok iyiydim. Ya benim rahat geçmeyecek sanirim bundan sonraki surecim. Vucudum surekli eror veriyor. Ikindi tansiyonum ilac almama rağmen yükseldi. Bende ritim bozukluğu var zaten kalbim cok zorladı. 120 lere cikti once simdi 95 100arasi ama düzensiz atış olduğu için nefes alışını zorluyor. Ritim.ilaci da kullanılmıyor bu süreçte. Karnım tas gibi oldu yine.
Ben rahatına cok düşkün hassas bir insanim. Hamilelik herkesin harcı değil. Yaşadıklarımız gebeliğin cilvesi. Rabbim kefaret saysın
Zaten oyle guzel mükafatını var ki. 9 ay boyunca hamile kadına gece gündüz surekli ibadet etmiş gibi sevap yazılıyor.
Akasya avm nin karşısında e 5 e yakın. Adam demiş ki pazarın girişine yakındayım. Sakın gitme ben de gitmedim zaten… orda kadınlar 10 tl yi duyunca tabii birbirini eziyormuş.Çok çok güzeller. Güle güle giysin çiçek kız
Bana da yürümek yasak olmasaydı kesin giderdimsalı pazarı kadıköydeki ihlnin orada değil mi fındık? Yine de aklımda bulunsun. Bir de pazar çok büyük nasıl bulacagiz yeri yurdu belli midir ben gidemem de belki bir gidenim olur diye soruyorum.
Kızma kendineİnsaAllah olmaz kuzum Rabbim hepimizin evladini esirgesin. Bugun kendime cok kizdim artik hamilelik fikrine alisip ona gore daha dikkatli hareket etmem lazim. Bazen hala eski gunlerimdeki gibiyim saniyorum
Haklisin kuzumKızma kendineBen de çok hızlı yürüyen biriyim herkes bana niye bu kadar hızlı yürüyorsun diyor. Hamile kaldım riskli gebelik geçiriyorum halen bazen o kadar hızlı yürüyorum ki kendi kendime sürekli telkinde bulunuyorum yavaş yürü yavaş yürü ama bazen unutuyorum kaç yılın alışkanlığı hemen değişmiyor napacaksın
Q Queen_bee17 aslında çok ağır vakalarda 6 ay refakatçi izni veriliyor ya gerçekten öyle bir izin çıkartabilirler. Riskli hamilelik geçiren anneler için bebeğin hayatını korumak adına 6 aya kadar rapor verebilmeleri gerek. Hatta belki de tüm hamilelik boyunca yani sadece kendi işime geldiği gibi mi düşünüyorum bilmiyorum. Hayır 2 sene ücretsiz izin hakkım var. Belki bakanım olmayacak ben bunu hamilelikte nasıl harcayım ya. Bende bir 45 gün daha rapor halletsem iki hafta raporluyum. 45 günde nerden baksan 7 hafta eder. 30lu haftaları bulur Allah’ın izniyle sonrası da 1 hafta eşim izin alır beni işe getir götür yapar. Ya da 1 hafta yıllık izin girerim. Sonra da 32. Hafta doğum iznine çıkarım.allahım yardımcımız olsun.Hayır bize vermeyecekler kime erecekler, bir can var ortada! Onlar için sadece vaka ama ne zorluklarla buldum ben bu bebeği. Bide bölüm olarak ya kanser hastası var riskli yada böyle düşük ihtimali. Keyfi evde yatayım duvarları izliyeyim değil çok kızıyorum şu duruma ya!
Aynen 32ye kadar gelebilmemiz gerekiyor. Sonrasında fiili çalışma istiyor devredebilmemiz için izni. 45 gün alabilsem sonra 13 gün yıllık iznim ve 5 gün de normal rapor hakkım var. Tabi inşallah ozaman görürüm o şekilde idare ederim ama bakalım salı netleşecek.
Ya ben çok korkarım hepatit falan bulaşır diye dışarda yaptırmazdım zaten ama artık ilgilenemediğimden eğilip falan 2 hafta önce yaptım o maske den. Çok araştırdım içeriğindeki asitlerin de zararı va rmı diye ama hep salisilik asit çıkıyor hamilelerin kaçınması gereken. Glikolik asit kullanılabilir yazıyordu. Salisilik asit miktarı da azdı içinde. 1 hafta sonra pamuk oldu ayaklarımdünya varmış dedim
Ben yaptırıyorum hatta kalıcı oje bile yaptırıyorum kendi makasım var seneler önce almıştım onunla yapıyolarKızlar manikür pedikür yaptıran var mı ? Ben dışarda yaptırmayı sağlıklı bulmuyorum. Tırnak şekli kesimi fln da değil sorunum zaten, topuk derisinde hafif pütürlü bi his var o yüzden. Su misshanın soyulabilen ayak maskesinden yapıyorum normalde ama kimyasal ya. Yani arada kaldım ama ihtiyacım var cokk gerçektenbiri hadi yap dese iyi gelir aslında
O kadar güzel ki annesi. Nasıl yakışır üzerine giydiği zamanDün eminönü havuzlu handan bunları aldım, baby morinin organik ürünlerinin olduğu bir mağazaya denk geldim tulumlar yumuşacık. Bir de şu havluya vuruldum bu da ithalmiş, tek bir mağazadan alışveriş yaptım diğer mağazalarda pek birşey bulamadım.Eki Görüntüle 3145825 Eki Görüntüle 3145826
teşekkür ederizzzO kadar güzel ki annesi. Nasıl yakışır üzerine giydiği zaman
Canım bunu yazdım mi bilmiyorum ama bende 26 haftalık doğmuşum , Doktorlar duanızı edin 1000 de 1 yaşar demişler ve bak şuan bu gruptaki hamile bir kadinimTeşekkür ederim canım bugün çok iyiyim☺ bir arkadaşım ziyaretime geldi. Oğluma çok tatlı bir takım almış, bana çorba yapmış. Ben yazdan beri evdeyim tek gittiğim yer hastanelerdi çok iyi geldi.
Annem bir ara bir bebeğe bakmıştı o da 5 buçuk aylık doğmuş dedi inanamadım, diyorum herhalde annem yanlış anlamıştır. Bebeğin annesine durumumu anlatınca o da ziyaretime gelmek istemiş sağ olsun. Geldi anlattı bana yaşadıklarını. 23 haftalıkken doğurmuş bebeği şu an bir yaşını geçiyor ve çok sağlıklı ☺ resmen mucize bebek.
Onunda hem açılması varmış hem sancıları varmış ama bebeği aşağıdaymış çok şükür benim bebeğim şu an yukarıda gözüküyor.
Ama bizzat bu süreci yaşayan birinden dinleyince bir kez daha anladım ki ömrü varsa kimse engel olamayacak☺ ona da yaşama ihtimali çok düşük, hazırlıklı olun demişler ama yaşamışömrü varsa kim ne derse desin herkes kaderini yaşayacak.
Ben elimden gelen tedbiri alıp rabbime bırakmak durumundayım. Evet evlat olunca çok zor , çok farklı. Bu haftaya kadar bana annelik nedir deseler, tüm yazı evde mide bulantısı, hazımsızlığı ile geçirmiş olsam da elim kolum kalkamayacak kadar halsiz kalmış olsam da büyük mutluluk derdim. Şu haftadan sonra nedir diye sorsalar bir ihtimale bin endişe derim. Ve yine sorsalar tüm kaygılarına rağmen bedenindeki o küçük bebeği üzmemek için güçlü durmaktır derim.
Sen nasılsın tamamen geçmiştir inşallah kasılmaların? Ama bu haftalarda yalancı kasilmalar da başlarmış kendini de üzme rahim ağzın normal çıkıyor çünkü ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?