- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Çok kaliteli ve hoş gorunuyor annesi gulerek giydirDün eminönü havuzlu handan bunları aldım, baby morinin organik ürünlerinin olduğu bir mağazaya denk geldim tulumlar yumuşacık. Bir de şu havluya vuruldum bu da ithalmiş, tek bir mağazadan alışveriş yaptım diğer mağazalarda pek birşey bulamadım.Eki Görüntüle 3145825 Eki Görüntüle 3145826
GünaydınnnnGünaydıınn bebekleerrrr
GunaydinGünaydıınn bebekleerrrr
Çok teşekkür ederim çok iyi geldi yine duymak ☺☺kıyamam o kadar minige prematüre kıyafet bile olmaz. Bende şimdi alışveriş yapmaya korkuyorum oğlumun hicbir şeyi yok ama durumum ne olacak bilemiyorumCanım bunu yazdım mi bilmiyorum ama bende 26 haftalık doğmuşum , Doktorlar duanızı edin 1000 de 1 yaşar demişler ve bak şuan bu gruptaki hamile bir kadinimYiyecek ekmeği varmış derler ya o hesap hiçbir zaman umudu yitirmemek lazım annelerin hakkı ödenmez gerçekten neler çekmiş biz kıyafet seçemiyoruz ama o bulamıyormuş bile bana göre çünkü o kadar kucukmusum ablam görünce korkmuş hatta ahahah sen ve bebeğin cok değerlisiniz inşallah tüm endişeni onun elini tuttuğun an kaybedersin
Hiç işine geldiği gibi düşünmüyorsun bebeğini düşünüyorsun canım ve çok haklisin. Ben başından beri çok kötüyüm elimi kaldırınca hava da tutamayacak kadar halsizdim. Allahtan ilk zamanlarım yaz tatile denk gelmişti ama yine de düzelemeyince doktora danıştım bana "sadece bebekte risk varsa heyet veririz" dediler. Anneye ne olursa olsun yani ne saçma. Ben ogretmenim istersem normal rapor 10 gün şeklinde 40 güne kadar alabilirdim özelde tanıdık doktorlar da var eşimin ama çocukların dersi boş geçecek diye vicdan yaptım. Heyet alabilirsem yerimize ücretli gönderiyorlar uzun süreli olunca ama kısa sürede böyle olmuyor. O yüzden içime sinmedi ama gerçekten çalışamayacak durumdaydım, ücretsiz izne ayrıldım kafam rahat etsin dedim. Calisabilecek olsam ne diye kendimi zorda bırakayım, eşim memur değil ve maaşı benden az. En masraflı zamandayiz yine de çalışamayacağım için mecbur ayrıldım. Okulumuz 5 katlı ve erkek lisesiQ Queen_bee17 aslında çok ağır vakalarda 6 ay refakatçi izni veriliyor ya gerçekten öyle bir izin çıkartabilirler. Riskli hamilelik geçiren anneler için bebeğin hayatını korumak adına 6 aya kadar rapor verebilmeleri gerek. Hatta belki de tüm hamilelik boyunca yani sadece kendi işime geldiği gibi mi düşünüyorum bilmiyorum. Hayır 2 sene ücretsiz izin hakkım var. Belki bakanım olmayacak ben bunu hamilelikte nasıl harcayım ya. Bende bir 45 gün daha rapor halletsem iki hafta raporluyum. 45 günde nerden baksan 7 hafta eder. 30lu haftaları bulur Allah’ın izniyle sonrası da 1 hafta eşim izin alır beni işe getir götür yapar. Ya da 1 hafta yıllık izin girerim. Sonra da 32. Hafta doğum iznine çıkarım.allahım yardımcımız olsun.
Çok teşekkür ederim ☺aklımda bulunsun gidebilecek birini bulursam rica edeyim bende.Akasya avm nin karşısında e 5 e yakın. Adam demiş ki pazarın girişine yakındayım. Sakın gitme ben de gitmedim zaten… orda kadınlar 10 tl yi duyunca tabii birbirini eziyormuş.
Hoşgeldin canımbebişi görünce ne yaptılar sevinmişlerdir az çok belli oluyorlar artık
At tabi yailk foto senden gelecek desene çamaşırlıktan at hatta
O kadar tatlılar kiiiHerkese günaydın
Hoşbulduk, ailem beni ilk kez hamile gördü çok mutlular bi de iki tarafın da ilk torunu herkes çok heyecanlı
Bi parti yıkanan giysiler fotosu gelsin o halde
Yıkandı ama daha ütülenmedi o yüzden kırış kırış
Müslinlerimizin bi kısmı hazır bi kısmı kumaş olarak kesildi anneannemiz dikecek
Güle güle giymek nasip olsun inşallah kuzuyaDün eminönü havuzlu handan bunları aldım, baby morinin organik ürünlerinin olduğu bir mağazaya denk geldim tulumlar yumuşacık. Bir de şu havluya vuruldum bu da ithalmiş, tek bir mağazadan alışveriş yaptım diğer mağazalarda pek birşey bulamadım.Eki Görüntüle 3145825 Eki Görüntüle 3145826
Canım ben her gittiğimde kocaman bir yarık gibi duran o açığı görüyorum ultrasonda, ona rağmen ben durmuyorum alışverişte. İnşallah 10 12 hafta daha beklesin ama zor olsa da ben umutluyum yani 25 26 da bile gelse yaşam şansları çok yüksek. Sen de böyle düşün lütfen. Bak içimizde bile varmış 26da doğanÇok teşekkür ederim çok iyi geldi yine duymak ☺☺kıyamam o kadar minige prematüre kıyafet bile olmaz. Bende şimdi alışveriş yapmaya korkuyorum oğlumun hicbir şeyi yok ama durumum ne olacak bilemiyorumdün yine sancılar girdi pozisyon değiştirmekle de geçmedi uzun da sürdü ama gittikçe artmadığı için doktora gitmedim. Her seferinde doktora gitmek beni daha da yorar bu da daha çok sancı demek diye düşünüyorum. Inşallah oğlum bekler serklajdan sonra belki daha iyi olur. Umut etmek istiyorum.
Sende sağlıcakla al kucağına inşallah
Bence üst üste verebiliyorlar ama vermek istemiyorlar. Biraz şu rapor işini suistimal edenlerin de parmağı var tabi bu işte ama koca prof olmuşsun hangisi suistimal hangisi ciddi risk ayırt edebil yani bi zahmet! 13 gün yıllık iznim 5 gün de normal tek hekim rapor hakkım var 3 hafta kendim halledebilirim yeterki 29 a kadar beni getirebilecek rapor bulayım. İnşallah tabi görelim o günleriHiç işine geldiği gibi düşünmüyorsun bebeğini düşünüyorsun canım ve çok haklisin. Ben başından beri çok kötüyüm elimi kaldırınca hava da tutamayacak kadar halsizdim. Allahtan ilk zamanlarım yaz tatile denk gelmişti ama yine de düzelemeyince doktora danıştım bana "sadece bebekte risk varsa heyet veririz" dediler. Anneye ne olursa olsun yani ne saçma. Ben ogretmenim istersem normal rapor 10 gün şeklinde 40 güne kadar alabilirdim özelde tanıdık doktorlar da var eşimin ama çocukların dersi boş geçecek diye vicdan yaptım. Heyet alabilirsem yerimize ücretli gönderiyorlar uzun süreli olunca ama kısa sürede böyle olmuyor. O yüzden içime sinmedi ama gerçekten çalışamayacak durumdaydım, ücretsiz izne ayrıldım kafam rahat etsin dedim. Calisabilecek olsam ne diye kendimi zorda bırakayım, eşim memur değil ve maaşı benden az. En masraflı zamandayiz yine de çalışamayacağım için mecbur ayrıldım. Okulumuz 5 katlı ve erkek lisesio ayrı yoracaktı zaten riskli gebelik durumum varmış iyi ki çalışmamışım yoksa belki daha erken zamanlarda sorun yaşardım. Şimdiki doktorum sana heyet vereceğim dedi bozdurdum ücretsiz iznimi. Hakkım varken kullanmak istedim. Riskli durum devam ederse yine yazar diye düşünüyordum ben üst üste veremiyorlar diye bilmiyordum umarım öyle değildir. Seninde mi servikal yetmezlik var Elif?
Ne güzel bakarlar şimdi sizeHerkese günaydın
Hoşbulduk, ailem beni ilk kez hamile gördü çok mutlular bi de iki tarafın da ilk torunu herkes çok heyecanlı
Müslinlerimizin bi kısmı hazır bi kısmı kumaş olarak kesildi anneannemiz dikecek
Raporla konusunda cok cok hak veriyorum. Sonuçta bir can var içinde ve stresle yatmak zorunda kalmak cok ağır bi şey. Sen bi şekilde şartları zorla, öyle böyle hallet. Yani sonuçlarını görüp, sana verilmeyecek de kime verilecek ! Nasıl ki, bazı durumlarda hastaneden çıkarken imza attırıyorlar ya, tüm sorumluluğu üstleniyorum diye. O doktorlar heyet vermeyeceklerse, rapor şmzalayamayacaklarsa, biz tüm sorumluluğu üstleniyoruz ; queen gayet de çalışabilir diye.Hayır bize vermeyecekler kime erecekler, bir can var ortada! Onlar için sadece vaka ama ne zorluklarla buldum ben bu bebeği. Bide bölüm olarak ya kanser hastası var riskli yada böyle düşük ihtimali. Keyfi evde yatayım duvarları izliyeyim değil çok kızıyorum şu duruma ya!
Ya ben çok korkarım hepatit falan bulaşır diye dışarda yaptırmazdım zaten ama artık ilgilenemediğimden eğilip falan 2 hafta önce yaptım o maske den. Çok araştırdım içeriğindeki asitlerin de zararı va rmı diye ama hep salisilik asit çıkıyor hamilelerin kaçınması gereken. Glikolik asit kullanılabilir yazıyordu. Salisilik asit miktarı da azdı içinde. 1 hafta sonra pamuk oldu ayaklarımdünya varmış dedim
Cok geçmiş olsun. Düşme çarpma illa ki oluyor. Oğlum karnıma atladı, bikaç tekme fln attı bu süreçte, bi sey de denmiyor çünkü o da bebek daha. Karnımda bebek olduğunu biliyor ama zarar vermek için vurmuyor sonuçta, benimle oynamaya çalışıyor. Cok keskin bi agrı, harekeketlerde azalma, sancı olursa risk oluşturur. Onun dışında pek düşmeyle sıkıntı olmuyor için rahat olsun.Kizlar acile gittim icim rahat etsin diye nst bagladilar sanci cikmadi 17 18 falandi hep. Ultrasona girdim her sey normal gorunuyo ama dusme vakalarinda 24 saat takip oneririm yatmak istemezsen kagit imzala dedi ben de imzalayip ciktim yarin hareketleri takip ederim ona gore gerekirse giderim
Canım progestan kullanımın nasıl, kaç kez ? Başka ilaç kullanıyor musun ? Serklaj olacağın kesinleşti mi canım ?Çok teşekkür ederim çok iyi geldi yine duymak ☺☺kıyamam o kadar minige prematüre kıyafet bile olmaz. Bende şimdi alışveriş yapmaya korkuyorum oğlumun hicbir şeyi yok ama durumum ne olacak bilemiyorumdün yine sancılar girdi pozisyon değiştirmekle de geçmedi uzun da sürdü ama gittikçe artmadığı için doktora gitmedim. Her seferinde doktora gitmek beni daha da yorar bu da daha çok sancı demek diye düşünüyorum. Inşallah oğlum bekler serklajdan sonra belki daha iyi olur. Umut etmek istiyorum.
Sende sağlıcakla al kucağına inşallah
Müslüninize bayıldımmmmHerkese günaydın
Sendeki bu umut bana önce, sen kaygısızmışsın gibi gelmiştiCanım ben her gittiğimde kocaman bir yarık gibi duran o açığı görüyorum ultrasonda, ona rağmen ben durmuyorum alışverişte. İnşallah 10 12 hafta daha beklesin ama zor olsa da ben umutluyum yani 25 26 da bile gelse yaşam şansları çok yüksek. Sen de böyle düşün lütfen. Bak içimizde bile varmış 26da doğan
Bence üst üste verebiliyorlar ama vermek istemiyorlar. Biraz şu rapor işini suistimal edenlerin de parmağı var tabi bu işte ama koca prof olmuşsun hangisi suistimal hangisi ciddi risk ayırt edebil yani bi zahmet! 13 gün yıllık iznim 5 gün de normal tek hekim rapor hakkım var 3 hafta kendim halledebilirim yeterki 29 a kadar beni getirebilecek rapor bulayım. İnşallah tabi görelim o günlerişurda şey yazalım istiyorum tüm riskli olanlarımız: "kızlar 28 30 lar gelse diyorduk o bile yeter ama 35 36 olduk hala doğmadılar" lütfen nasip olsunnmn
Kız ben kaygı ve anksiyeteden sorumlu devlet bakanıyımSendeki bu umut bana önce, sen kaygısızmışsın gibi gelmiştibi ara acıklık var evet diyip doktor bekledin ya burda içim içimi yedi resmen. Kıbrıs’tan uçup, seni doktor doktor gezdiresim gelmişti
Ama sonra sen ayarladın, hallettin durumları. Su an elinden gelenin de fazlasını yapıyorsun zaten. Ve alışverişe başlamakla en doğrusunu da yaptın cunku , artık prematüre bakımları, şartları daha iyi. Bu ımkanlara ulaşma şansın da var ne ala.
Ama son cümlen için cok cok ama cok amin
Minnoşunun iyi olmasına çok sevindim canım. Aldıklarına da ayrı bayıldım en çok patiklere dibim düştüüLcw dan bunları aldım. Patikler çok yumuşak yeni doğduğunda giyebilir. Mama önlükleri 2'li 40 tl Eki Görüntüle 3145931
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?