2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun. Benimde başından beri oluyordu sancı ama ara ara normal deyince doktor onemsememistim. Rahim ağzı uzunluğun iyi açıklık yoksa korkma tabi canım ☺
Her gittiğimde ölçülüyor perinatolog takipliyim zaten başından beri ilk başlarda çok araştırdım taktım kafaya ama artık kendi haline bıraktım valla nasibimizde ne varsa onu yasiycaz

Geçmiş olsun cnm ben kabızlıktan çok çektim iyi takip et benim bi hafta sürdü hiç çıkamayınca lavman yapıldı acillerde süründüm Şimdi günlük magnezyum içiyorum bi sürede yarım doz magnesie calsi kullandım çok iyi gelmişti.

Magnezyum içiyorum ama efergam ismi bi etkisi yok şu magnesie calsi Bi bende deniycem doktorum kayisi diyo zeytinyağı iç diyo bol su diyo ama kesinlikle Bi işe yaramıyor

Ya bu arada kızı olup kendisine benzeyen var mı etrafımda bakıyorumda annesine benzeyen kız çocuğu hiç yok bizim sıpada aynı babası kopya
Eşim daha 18 haftalikken ultrason da yüzünü görüp aynı bana benziyor demeye başladı , gerçekten bana benzese bile kabul etmez

Q Queen_bee17 nin yazdıklarına da bakarsak, kendi kullandıklarıma da bakarsak, senin progestan alımın cok az gibi geldi bana canım. Mesela yagızdayken ıkı tane kullanıyordum ; sancım vardı, günde 3 e çıkardık , ve anında kesildi sancılarım.
Bu hamileliğimde de ili taneyle başladık, agrım olunca 3 e çıkardık ve yıne iyi geldi. Ne zmn kendimi yorarsam ve buna rağmen agrım olursa tek şase magnezyum içiyorum. Zaten progestan ve proluton iğne , dikiş görevi görür nerdeyse diyen doktorlar var o derece etkili.
Sen bunu bi danış istersen

Magnezyum içiyorum ama efergam ismi bi etkisi yok şu magnesie calsi Bi bende deniycem doktorum kayisi diyo zeytinyağı iç diyo bol su diyo ama kesinlikle Bi işe yaramıyor
Bende bir dönem öyle oldum yemedğim içmediğim şey kalmadı magnesiyi normalde 3doz falan diyolar ben küçük kısmı var bir doz oranın yarısı kadar tim bi kaç gün normalde döndüm çok şükür

Teşekkür ederim canım tamamdır pazartesi danışacağım. Aslında dün akşama kadar iyi gelmişti hafif sancılar dışında fazla bir sorun yoktu ama dün hem sancim arttı hem de kasılıp toplanmam çok sık oldu. Ben sizde sancı yok sanıyordum insallah bir daha yasamazsiniz. Is zaten basindan beri hic yapmiyirum ben yapsam ne olurmuşum demekki

Oyy yerim ben onun yanaklariniiii 5 hafta gecmis olacak 6. Ayi bitirmis 7. Aya girmişken gorecem bebemi
Aman Allahim biz yedi aylık mi olacaz artik gerçi benim daha yeni 5 ay bitecek 6 ya başlıyorum. Ama siz önden önden gidince bende heyecanlanıyorum. Masallah barekAllah. Bugünleri gösteren Rabbim e şükürler olsun.

K kendimidurduracakdegilim sancisi olan herkese magnezyum veriyorlar ve gercekten rahatlatıyor. Tek doz olmazsa 2 doz veriyorlar. Sana neden niçin vermediler cok sasirdim. Doktorum özellikle magnezyum verirken bu seni rahatlatır merak etme demisti. Zararlı olduğunu da düşünmüyorum bütün gebeler içiyor neredeyse. Acaba bir denesen mi

Kesinlikle magnezyum çok etkili hatta ben suda eriyenlerden içiyordum Q Queen_bee17 tablet önerdi sağ olsun bende solgarın aldım. Hem wcye çıkmamda faydası oldu hemde içince kasılmalarıma hemen etkisi oluyor drumada bugün tekrar sordum devam dedi bi de soda ekledi

Ablamda vardı gebelik şekeri bebekleri hep kilolu doğdu. Ama yemesine dikkat edemedi boğazına düşkündü diyet yapamadı gebelikte insilün kullanmak zorunda kaldı. Sen dikkat edersen hiç sıkıntı yaşamazsın ki şeker olduğu da henüz net değil. Şeker yoksa su fazlaysa göbiş olduğundan fazla büyük olur biraz

Başka bi sorun olmasında dikkat ederiz şurada kalmış üç ay sorun değil

Canım doktorum iki antibiyotik verdi. Gastrit olduğum için mide ilacı da yazdı antibiyotiği mide koruyucu olmadan kullanamazdım bir de sabahları içtigim troit ilacı var. Progesteron da alıyorum. Geçen hafta gittiğimde "Bu hafta hicbir takviye kullanma. Demir, d vit hepsini birak" demişti ben midemi zorlamamak için olduğunu düşündüm belki de magnezyumu o yüzden vermemiştir. Antibiyotikler bitti mide ılacini da bırakırım bu hafta için gidince kendisi vermezse kasılmalara iyi geliyormuş diye bir isteyeyim teşekkür ederim.

Bana da detaylıya gittiğim doktor öyle bişey demişti bebekleri korumak için oluyorsun onlara bağışıklık kazandırıyor sana değil gibi bişey demişti

Magnezyum normalde de vücudumuz için bi ihtiyaç ama copu hamile olmayan hastaya bile veriliyor bal arkadaşım mideyi rahatlatır Asllında soda gibi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…