2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Canım benim rahim anomalisi var o yüzden ilerleyen haftalarda rahim ağzı yetmezliği olacağı kesin gözüyle baktı benim doktorum dikiş olunca da zaten hep risk oluyor dikişlere baskı oluşmasın diye Allah’ıma emanet olsun inşaallah Bende devlette müh olarak çalışıyorum. Eşiminin geliri var ama kiramız zaten 5000 ve çok borç var düğün altınlarıyla filan zor güç bir araba aldık ben ücretsize ayrılırsam büyük ihtimal arabayı satmak zorunda kalacağız Allah büyük bakalım. Ne diyim rabbim bereketiyle verir yawrum inşaallah

Aminnnn inşaallah

Gözün aydın canım. Maşallah allah nazarlardan korusun.

Kaşem olsaydi altina basardim

R Renklirenkli sagolun kızlar simdi yüksek tansiyon yuzunden acildeyim sonra detaylı görüşürüz ins
Ay geçmiş olsun beyazcim. Korkma birsey olmaz Allahin izniyle. Ben bir bucuk aydir alfamed kullaniyorum gunde 2 doz. Hatta dun surekli yuksekti kar zarar düşününce 3 öğün aldim.

Hergun ayni saatte 3 öğün ve tuzsuz beslenince fazla oynamıyor ayni seyirde devam ediyor. Ac kalmak da yükseltiyor benimkini. Yağlı da şerbetli de.
Bide pembe himalaya tuzu tansiyonu ani yukseltmiyor aklında bulunsun Evde kullanmaya.

Merhaba hanımlar ben bu topiği yeni farkettim bende Şubat annesi olacağım inşallah :) 20+5 gebeliğim, 1 haftadır bel ağrılarım var kuyruk sokumu ve kalçama da vuruyor yaşayanınız var mı?

Cansu Merve
siremat
Limonsekeri
moonandstar
cerenay000
do_major
Arkadaslar hala cinsiyet belirtmemissiniz. Hic yazmayan bilgi belirtmeden bazi arkadaslari listeden sildim.
Sizler biran önce bilgilerinizi cinsiyetlerinjzj tamamlarsak listemiz güncel olur

Canim gecmis olsun
Sagolasin canim
Aro canım yıllardır o tuzdan kullanıyorum ama bi süre tamamen kesicem. Şeker, hamur işi, hazır yiyecek vb hic tuketmiyorum. İdrarda da protein kaçağı tespit ettiler. Hastanede yatmak istemediğimden bi kap verdiler 24 saat idrar biriktirip laboratuvara götürücez, tansiyon takibi de devam edecek. Sonuca göre Gebelik Zehirlenmesi teshisi konacak ins temiz çıkar
Dun rutin kontrolde 14-9 çıktı evde takip etmemi söylediler sabah 16-10 ü gorunce hemen Kadın Acil e gittik.
Senin tansiyon kaclardaydi? Tuz dışında başka pehriz verdiler mi..

R Renklirenkli sagolun kızlar simdi yüksek tansiyon yuzunden acildeyim sonra detaylı görüşürüz ins
Cok geçmiş olsun canım.
Allah şifa versin canım. Hatırladığım kadarıyla sen zaten hazır paketli ürün bile kullanmıyordun. Nasıl oldu ki ya ? Yoruldun fln mı diycem, konuyu hiç bilmiyorum gerçi de. İlaçların şifa olsun inş Zaman su gibi aksın da , evlatlarımızı sağ Salim kucağımıza alalım. Hatıra olarak anması kalsın; ne zor günlerdi be diyip hayıflanalım inş

Son düzenleme:
Ah canım ya, senin böyle bi rahatsızlığın olduğunu bilmiyordum Rabbim şifa versin ezanların yüzüsuyu hürmetine.
Ben kendimi frenlemeye çalışıyorum hep, canım bi şey istemicek, isterse yapamam belki aklımda kalır diye. Ama seninki de bambaşka zor bi durum hamile bi kadın için. Gerçekten üzüldüm. Ne bu annelerin çektiği bacım ya Rabbim sağ Salim evlatlarımızı kucağımıza almayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Maşaallah subhanallah rabbim hayırla sağlıkla kavuştursun inşaallah cuma benimde ayrıntılı ultrasonum var. Güzel haberler getiririm ben de size inşaallah

Magnezyum içiyorum ama efergam ismi bi etkisi yok şu magnesie calsi Bi bende deniycem doktorum kayisi diyo zeytinyağı iç diyo bol su diyo ama kesinlikle Bi işe yaramıyor
Geçmiş olsun suyu çay gibi sıcak içsen çok faydası olur ama kesinlikle çay yada herhangi bir bitki katma mide bulantın filan yoksa sıcaktan biraz soğuk şekilde 3 dört gün iç bir de ayaklarını sakın üşütme Havalar soğudu biiznillah sıcak suyun yaptığını hiçbiri yapmıyor. Zeytinyağı kayısı aslında çok etkili ama suya hiçbir denk değil. Bağırsak tembelliği gibi bir rahatsızlık yoksa Allah’ın izniyle şifa olur

Geçmiş olsun seracım, seni merak ettik habersiz bırakma

İnşallah canım çok sağol. Aşırı stresli bir durum rabbim güzelliklerle tamamlamayı nasip etsin inşallah
Maşaallah subhanallah rabbim hayırla sağlıkla kavuştursun inşaallah cuma benimde ayrıntılı ultrasonum var. Güzel haberler getiririm ben de size inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…