2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Magnezyum normalde de vücudumuz için bi ihtiyaç ama copu hamile olmayan hastaya bile veriliyor bal arkadaşım mideyi rahatlatır Asllında soda gibi işte
Isteyeyim bende bu hafta o zaman ☺ doktorumdan çok memnun kaldım ilgili alakalı biri ama neden vermedi hiç bilmiyorum

Isteyeyim bende bu hafta o zaman ☺ doktorumdan çok memnun kaldım ilgili alakalı biri ama neden vermedi hiç bilmiyorum
Valla sor. Reçete yazasım geldi su an sana günde üç kez vajinal 200 mg progestan ; agrın olursa magnezyum diasporal sase günde ıkı taneye kadar kullanılabilir eger serklaj yapmıcaksam sana, haftada bir de proluton değıt iğne kalçadan ahada yazdımmm

Magnezyum normalde de vücudumuz için bi ihtiyaç ama copu hamile olmayan hastaya bile veriliyor bal arkadaşım mideyi rahatlatır Asllında soda gibi işte
Aynen öyle.. Herhangi bir rahatsızlık yada hamilelik gibi ekstra bir durumu olmayanların bile d3k2, magnezyum ve omega 3 alması gerekiyor düzenli. Tükettiğimiz besinlerde artık omega yok çünkü balıklar da hayvanlar da yeşille beslenmiyor, güneşe az çıkıyoruz d vit yetersiz. Magnezyum olmazsa d vit hücre içine alınmıyor, K2 olmazsa kemiklerimize geçmiyor gibi gibi.. Ben çocuğuma eşime annemlere yıllardır hepimiz düzenli kullanırız

Valla ben bu bilgiyi sahip olalı 1 sene anca olmuştur d vit eksilerde yani ailece üstelik cahillik zor bacım

Canim benim ikinci bebis ,sevi bebenin baby nast tarzinda reflü yatagini dolaptan aldim ,tertemiz , burun aspiratör olarak da kesinlijle baby vac öneririm kizimda onu kullandim harika ,icerde hicbir sey birakmiyor.

Bu ara cok harcama yaptık farkındayım ama sıra azcık bize de gelmeli diye düşündüm yazın basında 500 ₺ verip aldığım pembe bi loafer 193 ₺ ye düşünce gücüme gitti mavisini de aldım mecbur rahat bi ayakkabı tavsiye ederim birileri canlı foto da atmış , fuşyası cok canlı bi fuşya, sarısı ve mavisi de baya iyi geldi bana canlı görmüştüm

Eklentiler

• 412FB1E1-41AF-4CB0-92E3-BD485A1943D3.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 55
Hiç inanmicaksın benim 17 eşimin 8 Yağız’ın 13 fln çıktı. Yerlerdeyiz b 12ler iyi sadece şükür
Abbowww nettinizz kızz çocuğu güneşe yatır hemen d3 ü de her gün her 10 kilo başına 2 damla 1000iu ver plss.. Kıbrıstaydın cancağızım sen dimi, daha güneş vardır heralde oralarda, biz 2 haftadır kombi yakıyoruz

Canim benim ikinci bebis ,sevi bebenin baby nast tarzinda reflü yatagini dolaptan aldim ,tertemiz , burun aspiratör olarak da kesinlijle baby vac öneririm kizimda onu kullandim harika ,icerde hicbir sey birakmiyor.
Ya rica etsem detaylı nasıl kullanıyorsun anlatır mısın ? Şimdi baktım , cok güzel yorumlar var. Otri bebe kullandım ben hep. Ama kendimiz çekiyoruz onu, bu farklı süpürgeyle çalışıyormuş. Yağız süpürgeden hep korktu zaten de. Belki yiğit Korkmaz. Bi de benims süpürgemin beş altı tane modu var, çekiş gücü değişiyor da, olur mu buna da

Yağız 18 kilo, 400iu 3 damla verdi cocuk doktorumuz. Hatta daha fazla doz alsak mı diye sordurmadı bile Ben ve eşim düzenli alıyoruz artık zaten tshirt giyiyoruz hala dışarda sorma ya sıkıldım artık

Yağız 18 kilo, 400iu 3 damla verdi cocuk doktorumuz. Hatta daha fazla doz alsak mı diye sordurmadı bile Ben ve eşim düzenli alıyoruz artık zaten tshirt giyiyoruz hala dışarda sorma ya sıkıldım artık
Kombi yanan evde battaniye altında uzanırken bunu okuyanların gözüyaşlıı amann doktorların zaten yeni bilgilere ayak uyduramayanlarına kalsa 40 d vit yeterli neyse susmalıyım şifa olsun diyelim canım

Maşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…