2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Çok teşekkürler insallah deniycem

Çok geçmiş olsun canım

Arkadaşlarım kabızlık için gerçekten ne yapmalıyım çözüm bulamadım Duphalac şurup içtim fayda etmedi NBL osteo kalsiyum magnezyum kullanıyorum ben sonuç yok incir yiyorum bol su içiyorum gerçekten faydasız önceki hamileliklerimde de vardı kabızlık sorunum ama bu kadar değil

Canim ben 7 yıldır tansiyonla uğraşıyorum. Ondan önce hep dusuk tansiyonluydum. Sinir krizi gibi birsey yaşadım ve disariya atamadım. Sabah uyandığımda tansiyonum.cok yuksekti. Acile gittik ilaca rağmen düşmedi. Zaten ritim bozuklugum var. Protein kaçağı yok. Böbrek üstü bezlerinde sorun yok. Doktor sadece strese bağladı. Ilk 2 yil pehrizle ve yükseldikçe müdahale edildi. Sonrasinda babam kanser olunca hic düşmedi. 3 yil hergun tansiyon ilacı kullandım. Ama son iki yildir ara ara takiple kendimi kontrol ederek ilerliyordu. Hamilelikte ben cok stres oldum ve yine yükselmeye başladı. Ozellikle 3. 4 ayda bebegin yine kalbi duracak djye de cok stres yaptım. Sanirim ondan oldu.
O yuzden bende sadece stres yasak. Normal seyrimdeysem tuzlu da yesem cok fark etmiyor. Ama bir yükselmeye baslayinca bir hafta 10 gun tamamen tuzu kesiyorum. Bir mg bile vücuda girse tetiklemesi icin yeterli. Hatta beyaz ekmekle bile.
Bu aralar 13-9 14-9 bazan 16-10 ama doktor 14 sinir gebelikte gecememeye calis dedi. Bebek plasantasindan ayrılıyor yükselince dedi
Stres yapmadan kontrollü ilerlersen hicbirsey olmaz. 19 larda olani gordum ben hamilelikte. 6 doz alfamed alanı duydum. Normal doğum cok onermiyorlar sadece tansiyonda.

Ay cok uzun yazdım. Hakkini helal et. Ama insana bazan boyle hikayeler dinlemek güç veriyor

Sagol canim.. bide oyle kotu oldum ki canim tursu isterken cok kotu oluyordum. Evde az tuzlu tursu yaptim onunda tadi hic olmadi. Oyle oyle biraktim. Tamsiyon ilaci içmeden hemenn once azcik yiyorum bazan
Tuz canim istiyor resmen limonun uzerine atıp yiyorum bazanda. Coksukur şeker yok ama şekeri olanlara da cok üzülüyorum. Hamilelikte insan neyden mahrumsa onu istiyor. Cok zor pehrizli olmak.

Ama şuan da hamilesiniz galiba dimi? Allah sonuna kadar sorunsuz sağlıklı geçirmeyi nasip etsin.
Evet Rabbim nasip etti cok şükür, kalbim agzimda bekliyorum doktor kontrolumu, inşallah saglikla kucaklarimiza aliriz bebeklerimizi, teşekkür ederim

Cok gec kalmis hissettiriyorsun bana
Gule gule saglikla büyüsün icinde pasacik. Cok heyecanlı değil mi
Rabbim.isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın

Malesef ilk gebeligim kalp durmasi nedeniyle kurtajla sonlandirildi, yazmıştım aslinda ama etiket yapmadim galiba silebilirsiniz beni.
Ah canim basin sagolsun. Bende 11 haftalik kalp durması yaşadım ilk gebeligimde. Rabbim bunu sagsaglim kucagina almayı nasip etsin. Hayirli evlat etsin insallah. Coraspin kullanıyorsun degil mi su anda

Kendini sicak tutmaya calis canim. Urfada cok sicak diye hala incecik geziyoruz ama benimde oldu oyle. Çorapsız atletsiz gezme hic. Cok gecmis olsun
Üstüme polar battaniye bile örttüm canım. Cok teşekkür ederim. Ama içecek olarak bi şey lazım bana , midem fena karışıyor

Üstüme polar battaniye bile örttüm canım. Cok teşekkür ederim. Ama içecek olarak bi şey lazım bana , midem fena karışıyor
Nane limon çayı da iyi geliyor üşütmeye. Geçen hafta ben öyleydim üşüttüğüm için başka da bişey içemedim zaten. Limon sıktım içtim o da iyi geldi ama mideyi belki daha kötü eder sen prilam iç prilam en güzeli.

Ah canim basin sagolsun. Bende 11 haftalik kalp durması yaşadım ilk gebeligimde. Rabbim bunu sagsaglim kucagina almayı nasip etsin. Hayirli evlat etsin insallah. Coraspin kullanıyorsun degil mi su anda
Amin teşekkür ederim, doktorum ilac baslatmadi bana keseyi gördük gecen hafta ilac konusunda bisey demedi yani.

Tek kullanımlık fizyolojik serum sıkıyorum iki burun deliğine de ,sonra supurgenin cekis kisminda kademe düşürüyorum en düşük modda bile cok iyi çekiyor. Ağızdan cekilenlerden ben de esim de tiksindigimiz icin hic düşünmedik bile ama kizim iki yasinda en ufak burun sikintisinda kullandik sorun yasamadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…