- 20 Mayıs 2022
- 181
- 422
- 18
- 31
Çok isterim. Hadi inşallahİlla sorun olup aramaya gerek yok tabi, şehir hastanesinde çok güzel kafeler var oturup bi kahve içeriz belki
Tadı kötü kustum diyenler vardı onlara inanmayalım dimiGünaydınİ kızlar , bugün kontrolüm vardı herşey yolunda 23+6 olduk . Bebiş 700 gr olmuş. Kan tahlillerim yapıldı ve şeker yüklemesi yapıldı. İçeceğin tadı güzel şimdilik gayet iyiyim sevdim tadını baya tek seferde götürdümiyi oldu tatlı bişey kendime geldim hatta Eki Görüntüle 3147012
Yok ya elmalı soda gibi bişeydiTadı kötü kustum diyenler vardı onlara inanmayalım dimi
Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallahBen bebeğimi kaybettim
Maşallah kuzucuğa bayağı bir tospik olmuş nazar değmesinGünaydınİ kızlar , bugün kontrolüm vardı herşey yolunda 23+6 olduk . Bebiş 700 gr olmuş. Kan tahlillerim yapıldı ve şeker yüklemesi yapıldı. İçeceğin tadı güzel şimdilik gayet iyiyim sevdim tadını baya tek seferde götürdümiyi oldu tatlı bişey kendime geldim hatta Eki Görüntüle 3147012
Canım elbette uzun yaz aklımız sende kalmasın. Nasıl 20 mm'ye düşmüşken rapor vermez,anlamak ne kadar güç.Günaydınlar.. Vermedi ama Ankara şehir hastanesine sevk yazdı perinatoloji ye orası versin artık dedi. Bilemiyorum...
30 günlüktü benim raporum bugn bitti
Zaten bugn 3 Dr yok 1i raporlu 1i acilde 1i ameliyatta 1i nöbet izninde dedi. Nöbet başka bir hastanede. Dedim ben götürür imzalatırım nöbetçi dr a. Sonra zaten perinatolojiye ankaraya sevk yazınca, orası yazar dedi. Ünivde hiç hoca göremiyorum zavallı asistanların hiçbir şeyde karar yetkisi yok... 4 gün yıllık izin yazdırdım arkadaşa, Ankara durumuna göre bakıcam artık.
Neyse geliyorum durum özetime, 20mm e düşmüş serviks dedi hacettepe yada Ankara şehir hastanesine sevk yazıcam dedi. Ankara şehiri seçtik Dr la ortak karar alarak. Aksi gibi annem yok, oğlum ortada kalıyor şuanda gece yatış falan derlerse napıcazyarın da Türkiye geneli sınavı var ona da girsin istiyoruz, şehir dışı sevklerde 5 günmüş geçerlilik süresi. Yarın öğlen yada perşembe sabah çıkcaz sanırım yola. Eşim komşuya bırakalım diyor benim de asla içime sinmiyor. Aynı yaş oğlu va riyi anlaşıyorlar komşularımız da düzgün insanlar ama yine de gece kalma olayı olursa hoş olmaz yanımızda gelsin istiyorum. Operasyon demeyedebilirler, belki takip haftada 1 derler dedi.. Operasyon derse Kocaeli deki prof mu Ankara şehir hastanesi perinatoloji prof ları mı onu da bilemedim. Yenidoğan yoğun bakım ünitesi çok iyi oranın onu araştırmıştım ondan orada bir kaydım olsun istiyordum zaten. Yine upuzun yazdım komple durumumu duanızda unutmayın beni de lütfen
Ya ne soruştırması öyle insanlar tanıyorum ki belli doktorla görüşüp bir alo ile rapor alıyor.Canım elbette uzun yaz aklımız sende kalmasın. Nasıl 20 mm'ye düşmüşken rapor vermez,anlamak ne kadar güç.doktorlara hemen soruşturma mi açıyorlar neden bu kadar çekingenler hak edene rapor vermekte anlayamıyorum. Öte yandan özele para verip 10 gün 10 gün şeklinde 40 gün keyfine rapor alanlara kimse sormaz ama normal rapor hakkında az kalmıştı sanki değil mi?
Bu haftadan sonra serklaj yapmayabilirler belki ama sürekli gözetimde olursun. Kendini üzme yorma lütfen. Biz güzel düşünmeye devam edeceğiz inşallah şehir hastanesinde rapor alırsın. Eve gönderirlerse de hiç iş yapma sen sadece yat. Ailen yakın mi, yardımcı olacak birileri var mı sana?
Ay bana bunlarla gelin yaYok ya elmalı soda gibi bişeydiben de öyle şeyler duyduğum için çok kötü bekliyodum ama yoklukta içilir asla rahatsız etmedi tadı
Canım resminin altında akciğer keseleri oluşuyor bebeğinin yazıyor ☺az kaldı inşallah bundan sonrası da güzel olacak.Bu akşam benim kızım okadar aşağıya vuruyor ki vajinadan çıkacak gibi her vuruşunda o esnemeyi hissediyorum adetabelim de ağrıyor sinir oluyorum böyle şüpheli, şaibeli durumlara düşünce. Sabah 8.50de randevum var Allahtan. Yoksa yine buranın saçma salak acillerine git eli boş dön şu 2.serklajı atsalardı bana da rahatlasaydım bi. Rahatlar mıydım bilmiyorum ozaman da başka kafa karıştırıcı şeyler olurdu kesin ama poff
Çok şaşırtıcı cidden ama öyle bir şey okumuştum özellikle heyet raporlarında. Ama sen gerçekten gerekli olduğu için vermişsen kim ne yapabilir. Her şekilde saçma. Devlette böyle şeylerle uğraşıyorsa yazık. Özellerde zaten kim ne isterse öyle hareket ediyor doğru düzgün denetim yok.Ya ne soruştırması öyle insanlar tanıyorum ki belli doktorla görüşüp bir alo ile rapor alıyor.
Evet raporlar biraz kontrollü verilmesi gerekiyor ama bazı doktorlar o kadar ketum ki anlamak imkansız. Belki 2. Serklaj bile gerekebilir diye konuşulan kadına nasıl rapor verilmez insan gerçekten hayret ediyor.
Cok anlıyorum seni. Bi yanda karnında bi can var onun için endişe ediyorsun , bi yandan oğlun kimde kalacak diye aklında sorular. Dediğin gibi bi hafta kal derlerse oğlun için iyice canın sıkılır, bu da seni strese sokar. Annen bi şekilde gelsin artık. En garantisi bu gibi.Günaydınlar.. Vermedi ama Ankara şehir hastanesine sevk yazdı perinatoloji ye orası versin artık dedi. Bilemiyorum...
Zaten bugn 3 Dr yok 1i raporlu 1i acilde 1i ameliyatta 1i nöbet izninde dedi. Nöbet başka bir hastanede. Dedim ben götürür imzalatırım nöbetçi dr a. Sonra zaten perinatolojiye ankaraya sevk yazınca, orası yazar dedi. Ünivde hiç hoca göremiyorum zavallı asistanların hiçbir şeyde karar yetkisi yok... 4 gün yıllık izin yazdırdım arkadaşa, Ankara durumuna göre bakıcam artık.
Neyse geliyorum durum özetime, 20mm e düşmüş serviks dedi hacettepe yada Ankara şehir hastanesine sevk yazıcam dedi. Ankara şehiri seçtik Dr la ortak karar alarak. Aksi gibi annem yok, oğlum ortada kalıyor şuanda gece yatış falan derlerse napıcazyarın da Türkiye geneli sınavı var ona da girsin istiyoruz, şehir dışı sevklerde 5 günmüş geçerlilik süresi. Yarın öğlen yada perşembe sabah çıkcaz sanırım yola. Eşim komşuya bırakalım diyor benim de asla içime sinmiyor. Aynı yaş oğlu va riyi anlaşıyorlar komşularımız da düzgün insanlar ama yine de gece kalma olayı olursa hoş olmaz yanımızda gelsin istiyorum. Operasyon demeyedebilirler, belki takip haftada 1 derler dedi.. Operasyon derse Kocaeli deki prof mu Ankara şehir hastanesi perinatoloji prof ları mı onu da bilemedim. Yenidoğan yoğun bakım ünitesi çok iyi oranın onu araştırmıştım ondan orada bir kaydım olsun istiyordum zaten. Yine upuzun yazdım komple durumumu duanızda unutmayın beni de lütfen
Basin sagolsun canim. Allah sagliklisini nasip etsinBen bebeğimi kaybettim
sen gerçekten güçlü bir annesin bunu yürekten söylüyorum ve ben inanıyorum ki senin bebişin daha çok haftalar seninle kalacakGünaydınlar.. Vermedi ama Ankara şehir hastanesine sevk yazdı perinatoloji ye orası versin artık dedi. Bilemiyorum...
pozitif-negatif yazsa biraz yorumlayabilirdim kendi araştırmalarıma göre ama sadece değerler yazıyor yanlış bir yorum yapabilirim. igg değeri yüksek çıkmış eğer o pozitif demekse bana göre de bağışık oluyorBu değerleri yorumlayabilen var mı. Kardeşimin eşinin gelinimizin yani. Hastanede toxoplazma testleri oranı yüksek çıkmış doktor üniversite hastanesinde test yaptırmak için sevk etmiş bugün. Beni aşar demiş. Bu testler sağlık ocağında verilmişti sonuçlar bugün geldi. Bana göre daha önce geçirmiş şuan bi risk yok gibi ama yanlış birşey demek istemiyorum
Eki Görüntüle 3147081
Sağol canım. Annem yakın normalde ama şehir dışına çıkmaları gerekti bi 4 5 günlük işi vardı şansa buna denk geldi yani. Cumaya kesin dönerler de artık hastanenin söyleyeceklerin göre olmazsa perşembeden dönerler bakalım..Canım elbette uzun yaz aklımız sende kalmasın. Nasıl 20 mm'ye düşmüşken rapor vermez,anlamak ne kadar güç.doktorlara hemen soruşturma mi açıyorlar neden bu kadar çekingenler hak edene rapor vermekte anlayamıyorum. Öte yandan özele para verip 10 gün 10 gün şeklinde 40 gün keyfine rapor alanlara kimse sormaz ama normal rapor hakkında az kalmıştı sanki değil mi?
Bu haftadan sonra serklaj yapmayabilirler belki ama sürekli gözetimde olursun. Kendini üzme yorma lütfen. Biz güzel düşünmeye devam edeceğiz inşallah şehir hastanesinde rapor alırsın. Eve gönderirlerse de hiç iş yapma sen sadece yat. Ailen yakın mi, yardımcı olacak birileri var mı sana?
İnşallah canım ya nedense hiç kötü his yok içimde. Oğlum için endişelendiğimden sadece canım sıkıldı ama bir şekilde hal yoluna konulur inş..Canım resminin altında akciğer keseleri oluşuyor bebeğinin yazıyor ☺az kaldı inşallah bundan sonrası da güzel olacak.
Şuanda bu şehirde sıkıntı ben bu tedavilere ulaşamıyorum yoksa dediğin gibi ne ölçülerle 1 2 ay bekliyor insanlar doğumu, sorunsuz halloluyor da. Şimdi yarın bi görsünler yorumları, yaklaşımları nasıl olacak, rapor da versinler önerilen tedaviyi söylesinler ona göre bir karar bekleyecek bizi muhtemelen ama özeldense şehir hastanesi daha mantıklı olur sanki.Cok anlıyorum seni. Bi yanda karnında bi can var onun için endişe ediyorsun , bi yandan oğlun kimde kalacak diye aklında sorular. Dediğin gibi bi hafta kal derlerse oğlun için iyice canın sıkılır, bu da seni strese sokar. Annen bi şekilde gelsin artık. En garantisi bu gibi.
Rahmin kısalmış ama 15 in altına da inmemiş nasılsa daha. Serklaja rağmen 2 cm açıklıkla, günde bilmem kaç adalatla, progestanla yatarak, bebeğini vaktinde doğuranlar var bu forumda. Moral en önemlisi ki sende bu motivasyonu görüyorum zaten. Duamdasın canım. Ama Ankara daha mantıklı ve sağlam bi seçenek gibi. Kesin raporunu da alırsın hem. Kafamız rahat olur, sonrası evde bolca dinlenme olur. Yani o kadar yol çekmeden, bir daha rapor ihtiyacın olursa, nasıl bi yol izlemen gerekir acaba diye , doktora da bi sorarsın hem. Belki telefonla, yaşadığın yerde bir başka doktordan ricacı bile olur. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Okuyunca baktım henüz yokkızlar hamilelik çizginiz çıktı mı göbeğinizde?
benim çıkmış görünce şok oldum
göbek deliğinden başlayıp aşağıya kadar gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?