- 1 Ağustos 2018
- 2.855
- 4.861
- 133
Benim 97 açlık değeriydi kahvaltı ettm sadece iki yumurta az peynir ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim 123 çıktıgünaydın canım normal değerler tokluk 120 bile normal bana kalsa bende evde ölçüyorum arada.erkek kardeşimde bile pazar günü 120 çıktı benimde o civardaydı genelde 85-90 o civarlarda.ama haftasonu kahvaltısı börek bal reçel öyle geçince 120 bile normal yani
2 yumurta yerine bir tane ye.domates salatalık peynir buğday ekmeği o şekilde devam edebilirsin. Aklına çok takıyorsun eşinin şekerini ölçtün mü hiç aç ve tokBenim 97 açlık değeriydi kahvaltı ettm sadece iki yumurta az peynir ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim 123 çıktıSanırım diyete başlicak dr
Hiç öyle bişey yaşamadık hep aylık geldik biz oyuzden hiç bilmiyorumÇok sevindim senin adına iyi bi doktora denk gelmez büyük şanspeki ara kontrolde de ücret alıyor mu mesela 15 gün sonra tekrar gel dedi diyelim
Alla alla seram noluyor ya. Zaten rastgele farkedildi bu tansıyon meselesi demi yanlış anlamadıysam. Nasıl böle konuşuyor doktorlar anlamlandıramadım. Kocaman bebek bu zaten. Ve kız bebek, bunu konuşmak için cok cok erken ama Kız bebeklerin akciğer gelişimi ; erkek bebeklerden daha erken sürede tamamlanır. Ben 7aydan 10 gün almışım mesela. Ikı ay küvezde kalmışım fln. Ama bi sıkıntım yok şükür. Sen o doktorlarla ; o hastanede kalmaktan emin misin peki, içine siniyor mu canım ?Benim tansiyon düşmeyince şimdilik yarına kadar hastaneye yatırdılar, yüksek risk dr lari geldi bir güzel konuştular anlatamamBöyle giderse bebegi alırız falan… Tansiyon düşürmek için doğal tavsiyeniz var mi? Damardan magnezyum verdiler ama oda surekli olmaz herhalde!! Birde benim gibi hamilelikte yüksek tansiyon cikip bebegini 30.haftalara kadar götürüp sağlıklı doğuran var mi bildiğiniz?
Ben kesin ağırlaştım yemeden duramıyorum 11 kilo aldım ki dahada alacağım biliyorum
Ne demek rapor verirse queen ya , sabah sabah germesin beni o doktorun söyleŞeker testi yapcam diye tutturmaz umarım bana da yarın 2 saat oralarda bekleyesim yok, zaten damarlarım problemli delik deşik ediyorlar. Rapor verirsen yaptırırım diyimyarın işbaşı normalde umarım raporu hallederim dua edin bana
Çok geçmiş olsun İnşallah düşer preekmplansi mi tanısı mı aldınız Bu şekilde sağlıklı doğan bebekler var bildiğimBenim tansiyon düşmeyince şimdilik yarına kadar hastaneye yatırdılar, yüksek risk dr lari geldi bir güzel konuştular anlatamamBöyle giderse bebegi alırız falan… Tansiyon düşürmek için doğal tavsiyeniz var mi? Damardan magnezyum verdiler ama oda surekli olmaz herhalde!! Birde benim gibi hamilelikte yüksek tansiyon cikip bebegini 30.haftalara kadar götürüp sağlıklı doğuran var mi bildiğiniz?
Günaydınlar.. Vermedi ama Ankara şehir hastanesine sevk yazdı perinatoloji ye orası versin artık dedi. Bilemiyorum...Günaydın canım. İnşallah sorunsuz bir şekilde verirler raporu. Anlamıyorum kimlere veriyorlar herşey ortada niye zora koşuluyor ki
30 günlüktü benim raporum bugn bittiUmarım halledersin canım kaç günlüktü senin ne çabuk geçmiş zaman sanki :) bebeişler ağırlaştıkça dikişlere baskı yapacak dikişler tutacak belkide drlar günlük hayatınıza dönün diyorlar ama anne olarak psikolojimiz kaldırmıyor ki heran korkuyla, halledersin sonrada 32 de çalışamaza çıkarız ben öyle planlıyorum kısmetse
Zaten bugn 3 Dr yok 1i raporlu 1i acilde 1i ameliyatta 1i nöbet izninde dedi. Nöbet başka bir hastanede. Dedim ben götürür imzalatırım nöbetçi dr a. Sonra zaten perinatolojiye ankaraya sevk yazınca, orası yazar dedi. Ünivde hiç hoca göremiyorum zavallı asistanların hiçbir şeyde karar yetkisi yok... 4 gün yıllık izin yazdırdım arkadaşa, Ankara durumuna göre bakıcam artık.Ne demek rapor verirse queen ya , sabah sabah germesin beni o doktorun söyletüm sorumluluğu alıyor musun de doktora ? Bana ya da bebeğe bi şey olursa, gece uyurken vicdanı rahat olacak mıymış acaba ? Millet ne bahanelerle, ne raporları havalarda uçuşturuyor ; yüksek riskli / erken doğum hıkayesi olan ve su anda yaşam sınırında bi bebeğe hamile anne adayı, çalışmamak için rapor alamıyor öle mi ?
Allahım akıl sağlığımı koruyamıyorum bu insanların arasında ben ya
Eşimin ölçmedim ama gebelikten önce kendi değerlerime baktım baya fark var. Aslında suyum fazla çıkmasaydı diyet bile yapmazdım ama duyumun fazla olması tedirgin etti2 yumurta yerine bir tane ye.domates salatalık peynir buğday ekmeği o şekilde devam edebilirsin. Aklına çok takıyorsun eşinin şekerini ölçtün mü hiç aç ve tok
Veririz tabi renklim sağlıkla gelsin atillamız yiğitimizye bebeğim sonra vericez o kiloları merak etme. Löp löp et olsun sana da atilla paşama da
Rabbim işlerini kolay eylesin. İnşallah gönlün rahat edecek şekilde halledersin. Dualarım seninle canım benimGünaydınlar.. Vermedi ama Ankara şehir hastanesine sevk yazdı perinatoloji ye orası versin artık dedi. Bilemiyorum...
30 günlüktü benim raporum bugn bitti
Zaten bugn 3 Dr yok 1i raporlu 1i acilde 1i ameliyatta 1i nöbet izninde dedi. Nöbet başka bir hastanede. Dedim ben götürür imzalatırım nöbetçi dr a. Sonra zaten perinatolojiye ankaraya sevk yazınca, orası yazar dedi. Ünivde hiç hoca göremiyorum zavallı asistanların hiçbir şeyde karar yetkisi yok... 4 gün yıllık izin yazdırdım arkadaşa, Ankara durumuna göre bakıcam artık.
Neyse geliyorum durum özetime, 20mm e düşmüş serviks dedi hacettepe yada Ankara şehir hastanesine sevk yazıcam dedi. Ankara şehiri seçtik Dr la ortak karar alarak. Aksi gibi annem yok, oğlum ortada kalıyor şuanda gece yatış falan derlerse napıcazyarın da Türkiye geneli sınavı var ona da girsin istiyoruz, şehir dışı sevklerde 5 günmüş geçerlilik süresi. Yarın öğlen yada perşembe sabah çıkcaz sanırım yola. Eşim komşuya bırakalım diyor benim de asla içime sinmiyor. Aynı yaş oğlu va riyi anlaşıyorlar komşularımız da düzgün insanlar ama yine de gece kalma olayı olursa hoş olmaz yanımızda gelsin istiyorum. Operasyon demeyedebilirler, belki takip haftada 1 derler dedi.. Operasyon derse Kocaeli deki prof mu Ankara şehir hastanesi perinatoloji prof ları mı onu da bilemedim. Yenidoğan yoğun bakım ünitesi çok iyi oranın onu araştırmıştım ondan orada bir kaydım olsun istiyordum zaten. Yine upuzun yazdım komple durumumu duanızda unutmayın beni de lütfen
Anladım canım benim 45 ti iki hafta sonra bitecek, senin durumlar baya yoğun oğlunuda kimseye bırakmak istemiyprsun haklı olarak Allah yardımcın olsun yeniden serklaj yapacaklarsa hızlı hallolurda takipte kalacaklarsa nasıl olurki, ama sen güçlüsün strongmom adaylarımdansın halledersinGünaydınlar.. Vermedi ama Ankara şehir hastanesine sevk yazdı perinatoloji ye orası versin artık dedi. Bilemiyorum...
Zaten bugn 3 Dr yok 1i raporlu 1i acilde 1i ameliyatta 1i nöbet izninde dedi. Nöbet başka bir hastanede. Dedim ben götürür imzalatırım nöbetçi dr a. Sonra zaten perinatolojiye ankaraya sevk yazınca, orası yazar dedi. Ünivde hiç hoca göremiyorum zavallı asistanların hiçbir şeyde karar yetkisi yok... 4 gün yıllık izin yazdırdım arkadaşa, Ankara durumuna göre bakıcam artık.
Neyse geliyorum durum özetime, 20mm e düşmüş serviks dedi hacettepe yada Ankara şehir hastanesine sevk yazıcam dedi. Ankara şehiri seçtik Dr la ortak karar alarak. Aksi gibi annem yok, oğlum ortada kalıyor şuanda gece yatış falan derlerse napıcazyarın da Türkiye geneli sınavı var ona da girsin istiyoruz, şehir dışı sevklerde 5 günmüş geçerlilik süresi. Yarın öğlen yada perşembe sabah çıkcaz sanırım yola. Eşim komşuya bırakalım diyor benim de asla içime sinmiyor. Aynı yaş oğlu va riyi anlaşıyorlar komşularımız da düzgün insanlar ama yine de gece kalma olayı olursa hoş olmaz yanımızda gelsin istiyorum. Operasyon demeyedebilirler, belki takip haftada 1 derler dedi.. Operasyon derse Kocaeli deki prof mu Ankara şehir hastanesi perinatoloji prof ları mı onu da bilemedim. Yenidoğan yoğun bakım ünitesi çok iyi oranın onu araştırmıştım ondan orada bir kaydım olsun istiyordum zaten. Yine upuzun yazdım komple durumumu duanızda unutmayın beni de lütfen
An em 3 4 güne dönecek sanırım işlerini hızlıca halledip. Operasyon derlerse de onun dönüş tarihine olsun derim artık napayım. Yarın günü birlik muayene olıp görüş alıp geliriz. Hiç bilmiyorum sevk işlerini de, o kağıtla gidince sıra falan olmadan girebiliyor muyuz acabaAnladım canım benim 45 ti iki hafta sonra bitecek, senin durumlar baya yoğun oğlunuda kimseye bırakmak istemiyprsun haklı olarak Allah yardımcın olsun yeniden serklaj yapacaklarsa hızlı hallolurda takipte kalacaklarsa nasıl olurki, ama sen güçlüsün strongmom adaylarımdansın halledersin
RABBİM EVLATLARINI SANA BAĞIŞLASIN CANIM İNŞALLAH.DOKTORLARA GÜVENMEK ZORUNDAYIZ AMA BAZI DURUMLARDA ASLA TEK DOKTORLA KALMA.İNŞALLAH BİR AN ÖNCE İKİNİZDE SAĞLIKLI BİR ÇÖZÜME ULAŞIRSINIZ.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.NASIL BİR ODADA KALACAĞINI BİLMİYORUZ Kİ OĞLUNU DA AL YANINA DESEMGünaydınlar.. Vermedi ama Ankara şehir hastanesine sevk yazdı perinatoloji ye orası versin artık dedi. Bilemiyorum...
PATATES PİRİNÇ GİBİ ŞEYLER ŞEKERİ ÇOK YÜKSELTİYOR BAZI GIDALARA DİKKAT ET.REÇELLERİN DİYABET İÇİN OLANLARI VAR ŞEKER İLAVESİZ ONLARI TERCİH ET AZ YAĞLI PEYNİR TÜKET.ENGİNAR ŞEKERE ÇOK İYİ GELİYOR CANIM DENEMELİSİNEşimin ölçmedim ama gebelikten önce kendi değerlerime baktım baya fark var. Aslında suyum fazla çıkmasaydı diyet bile yapmazdım ama duyumun fazla olması tedirgin etti
Ben ankaradayım. Evim şehir hastanesine çok yakın. Arabam da var , lütfen lütfen herhangi birşey için yardıma ihtiyacınız olursa beni arayın. Özelden numaramı atıcam şimdi. Riskli durumum yok sizle beraber koşturabilirim.Günaydınlar.. Vermedi ama Ankara şehir hastanesine sevk yazdı perinatoloji ye orası versin artık dedi. Bilemiyorum...
@Cansu Merve
@siremat
@Limonsekeri
@moonandstar
cerenay000
@do_major
Arkadaslar hala cinsiyet belirtmemissiniz. Hic yazmayan bilgi belirtmeden bazi arkadaslari listeden sildim.
Sizler biran önce bilgilerinizi cinsiyetlerinjzj tamamlarsak listemiz güncel olur
Teşekkür ederim deneyeceğim.PATATES PİRİNÇ GİBİ ŞEYLER ŞEKERİ ÇOK YÜKSELTİYOR BAZI GIDALARA DİKKAT ET.REÇELLERİN DİYABET İÇİN OLANLARI VAR ŞEKER İLAVESİZ ONLARI TERCİH ET AZ YAĞLI PEYNİR TÜKET.ENGİNAR ŞEKERE ÇOK İYİ GELİYOR CANIM DENEMELİSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?