2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kızlar bu arada kasilmalar için magnezyum demiştiniz doktoruma sordum. Ağızdan alınma da çok etkisi yoktur ama deneyebilirsin dedi.
Siz hangisini kullanıyordunuz piyasada çok fazla var.
ben magvital kullanıyorum canım.ama ilk hamileliğimde magnorm vermişti doktor.günde 2 kere magvital bir tane de sade soda içmeye çalışıyorum şükür kasılma kramp olmadı daha

Hasta şikayet hattı varsa onu ara canım telefonu açmıyorlar de. Ben bir kere yapmıştım yarim saat sonra döndüler bana.
Zekicee.. Tamam deniyim cnm sağol. Magnezyum içinde alttaki fotoyu i cele lütfen. Bize lazım olan daha çok sitrat ve varsa malat. Hem kabızlığa iyi gelir hem de kasılmalar önler. Vücut depoları boşken de bomboş beklemenin de anlamı yok ondan mecbur oral alıcaz. Vücut emilim oranlarını gösteren de yazılar var ararsan. Venatura ocean solgar bisürü marka var. Günlük normal alım düzeyi 200mg,400mg alımında da sakınca yok. Kasılmalar artarsa yada kabızlık olursa 2 tane alıyorum ben.

Eklentiler

• Screenshot_20221018_144810_com.instagram.android.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar bu arada kasilmalar için magnezyum demiştiniz doktoruma sordum. Ağızdan alınma da çok etkisi yoktur ama deneyebilirsin dedi.
Ben solgarın aldım psikolojik mi bilmiyorum ama benim baya azaldı kasılmalarım hiç olmuyor değil ama daha az bir de kabızlığım geçti çok şükür onuda magnezyuma bağlıyorum

Bunları da ekliyeyim, herkese lazım olabilir. Devletin verdiği magnorm magnezyum oksit formdur. Yani biyoyararlanım sadece %4 olan

Eklentiler

• Screenshot_20221018_145333_com.instagram.android.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20221018_145223_com.instagram.android.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20221018_145218_com.instagram.android.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 42
Bunları da ekliyeyim, herkese lazım olabilir. Devletin verdiği magnorm magnezyum oksit formdur. Yani biyoyararlanım sadece %4 olan
Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. Canım sağ ol ventura siparişsiz pek gelmiyor ama ocean bulabilirim eczanede sanırım. Bakıcam ☺

Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. Canım sağ ol ventura siparişsiz pek gelmiyor ama ocean bulabilirim eczanede sanırım. Bakıcam ☺
İnternetten de güvenilir sitelerden bakabilirsin istersen narecza, turuncu kasa, dermoeczanem. Şimdiye kadar ne gıda takviyelerinde ne de dermokozmetik ürünlerde bir olumsuzluğa rastlamadım

İş yerinde 2 tane elma yedim çıkarken. Arabada gözümü açamadım gelene kadar uyudum dedim herhalde şekerim çıktı göz kapağımı bile kaldıramadım eve geldim ölçüm şeker 59 düşmüş yani. Elma yükseltmez mi

Ben bugun evin son temizlik faslini hallettim daha dogrusu annemle hallettik. Camlar kapilar perdeler falan çok sukur bitti. Tasinana kadar bidaha ellemem, buyuk bi yuk kalkti ustumden ama bebe baya asagi inmis 1 saattir yatiyorum yeni yukari cikti

Magnezyum diasporal canım benim kullandığım. Tavsıye ederim cok şifa olsun

Kızlar 3 tane vitamin bide magnezyum içiyorum, hepsini aynı anda içmemeliymişim gibi geliyor. Her vitaminin arasına 2 saat koyuyorum, kan ilacı hariç hepsini birlikte içsem bir şey olmaz aslında değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…