- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
- 83
Rahatla canım herşey olumlu olacak hayırlısıyla, druma dedim okadar aiağıdan vuruyorki çıkacak sanki diye normal dedi zaten bebişlerde ağırlaşıyor artık sabır az kaldı, ha buarada ben sana böyle söylüyorum ama kendimde aynıyım hep bir tedirginlik korkuBu akşam benim kızım okadar aşağıya vuruyor ki vajinadan çıkacak gibi her vuruşunda o esnemeyi hissediyorum adetabelim de ağrıyor sinir oluyorum böyle şüpheli, şaibeli durumlara düşünce. Sabah 8.50de randevum var Allahtan. Yoksa yine buranın saçma salak acillerine git eli boş dön şu 2.serklajı atsalardı bana da rahatlasaydım bi. Rahatlar mıydım bilmiyorum ozaman da başka kafa karıştırıcı şeyler olurdu kesin ama poff
Valla bazen benim minim paşa da cok asagıdan vuruyor. Aklım gidiyor bir anlığınaBu akşam benim kızım okadar aşağıya vuruyor ki vajinadan çıkacak gibi her vuruşunda o esnemeyi hissediyorum adetabelim de ağrıyor sinir oluyorum böyle şüpheli, şaibeli durumlara düşünce. Sabah 8.50de randevum var Allahtan. Yoksa yine buranın saçma salak acillerine git eli boş dön şu 2.serklajı atsalardı bana da rahatlasaydım bi. Rahatlar mıydım bilmiyorum ozaman da başka kafa karıştırıcı şeyler olurdu kesin ama poff
Evet ya yani bebekler mi ağırlaştı biz mi bilemedim. Böyle kalkarken, eğilirken gücüme gider oldu.Rahatla canım herşey olumlu olacak hayırlısıyla, druma dedim okadar aiağıdan vuruyorki çıkacak sanki diye normal dedi zaten bebişlerde ağırlaşıyor artık sabır az kaldı, ha buarada ben sana böyle söylüyorum ama kendimde aynıyım hep bir tedirginlik korku
İnşallah musmutlu çıkarsın o kapıdan canımKızlar, Yarın detaylı ultrason randevum var neden bilmiyorum çok stres oldum
Sağlıklı haberler alıp çıkıp alışveriş çılgınlığınıza dahil olacağım bende inşallah
sen hangisinden almıştın bel için olanlardan mı? ben büyük u şeklinde olandan aldım, sarılarak yatmak zaten çok hoşuma gidiyor. ama diğeri bel ağrısına iyi geliyorsa ondan da alayımCanım bdn aldım buradan kim söylemişti hatırlamıyorum ama çok sağolsunonunkiyle aynı modeli aldım hatta, ağrılarım azaldı çok rahatım ama sırt üstü dönmeyi engellemiyor o da. Ben dert etmiyorum ama bil yine de canım. Bel kalça bacak her yanım ağrıyordu ohh dedim valla 1 haftadır.
çok koca karı tavsiyesi olacak ama benim annem tansiyonu yükseldiğinde hep sarımsak yiyor. bilimsel bir açıklaması var mı hiç bilmiyorum. ama mutlaka alternatif bir yol bulunabilir diye düşünüyorum ya bir çaresi olmalıBenim tansiyon düşmeyince şimdilik yarına kadar hastaneye yatırdılar, yüksek risk dr lari geldi bir güzel konuştular anlatamamBöyle giderse bebegi alırız falan… Tansiyon düşürmek için doğal tavsiyeniz var mi? Damardan magnezyum verdiler ama oda surekli olmaz herhalde!! Birde benim gibi hamilelikte yüksek tansiyon cikip bebegini 30.haftalara kadar götürüp sağlıklı doğuran var mi bildiğiniz?
İsallah biran önce düşer Allah'ım şifa versinBenim tansiyon düşmeyince şimdilik yarına kadar hastaneye yatırdılar, yüksek risk dr lari geldi bir güzel konuştular anlatamamBöyle giderse bebegi alırız falan… Tansiyon düşürmek için doğal tavsiyeniz var mi? Damardan magnezyum verdiler ama oda surekli olmaz herhalde!! Birde benim gibi hamilelikte yüksek tansiyon cikip bebegini 30.haftalara kadar götürüp sağlıklı doğuran var mi bildiğiniz?
Ben kesin ağırlaştım yemeden duramıyorum 11 kilo aldım ki dahada alacağım biliyorumEvet ya yani bebekler mi ağırlaştı biz mi bilemedim. Böyle kalkarken, eğilirken gücüme gider oldu.
Aro canımsen hangisinden almıştın bel için olanlardan mı? ben büyük u şeklinde olandan aldım, sarılarak yatmak zaten çok hoşuma gidiyor. ama diğeri bel ağrısına iyi geliyorsa ondan da alayım
bu arada ben de bebeği bazen çok aşağıda hissediyorum ama hissettiğimiz şey aynı mı bilmiyorum
çok koca karı tavsiyesi olacak ama benim annem tansiyonu yükseldiğinde hep sarımsak yiyor. bilimsel bir açıklaması var mı hiç bilmiyorum. ama mutlaka alternatif bir yol bulunabilir diye düşünüyorum ya bir çaresi olmalı
Aminnn çok sağol bitanemİsallah biran önce düşer Allah'ım şifa versin
Benim tansiyon düşmeyince şimdilik yarına kadar hastaneye yatırdılar, yüksek risk dr lari geldi bir güzel konuştular anlatamamBöyle giderse bebegi alırız falan… Tansiyon düşürmek için doğal tavsiyeniz var mi? Damardan magnezyum verdiler ama oda surekli olmaz herhalde!! Birde benim gibi hamilelikte yüksek tansiyon cikip bebegini 30.haftalara kadar götürüp sağlıklı doğuran var mi bildiğiniz?
Şeker testi yapcam diye tutturmaz umarım bana da yarın 2 saat oralarda bekleyesim yok, zaten damarlarım problemli delik deşik ediyorlar. Rapor verirsen yaptırırım diyimValla bazen benim minim paşa da cok asagıdan vuruyor. Aklım gidiyor bir anlığınacok haklısın ama neyseki randevun yakınmış. Ben nasipse çarşambaya aldım, hem şeker testi de yaptıracam bakalım
Neyse yarın bi git gel de. Bi nebze rahatlat içini
Bel için olandan aldım arası cırtlı aradaki mesafeyi ayarlayabiliyorsun.sen hangisinden almıştın bel için olanlardan mı? ben büyük u şeklinde olandan aldım, sarılarak yatmak zaten çok hoşuma gidiyor. ama diğeri bel ağrısına iyi geliyorsa ondan da alayım
bu arada ben de bebeği bazen çok aşağıda hissediyorum ama hissettiğimiz şey aynı mı bilmiyorum
çok koca karı tavsiyesi olacak ama benim annem tansiyonu yükseldiğinde hep sarımsak yiyor. bilimsel bir açıklaması var mı hiç bilmiyorum. ama mutlaka alternatif bir yol bulunabilir diye düşünüyorum ya bir çaresi olmalı
Canım inş şifa bul bian önceBenim tansiyon düşmeyince şimdilik yarına kadar hastaneye yatırdılar, yüksek risk dr lari geldi bir güzel konuştular anlatamamBöyle giderse bebegi alırız falan… Tansiyon düşürmek için doğal tavsiyeniz var mi? Damardan magnezyum verdiler ama oda surekli olmaz herhalde!! Birde benim gibi hamilelikte yüksek tansiyon cikip bebegini 30.haftalara kadar götürüp sağlıklı doğuran var mi bildiğiniz?
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallahKızlar, Yarın detaylı ultrason randevum var neden bilmiyorum çok stres oldum
Sağlıklı haberler alıp çıkıp alışveriş çılgınlığınıza dahil olacağım bende inşallah
Geçmiş olsun canımBenim tansiyon düşmeyince şimdilik yarına kadar hastaneye yatırdılar, yüksek risk dr lari geldi bir güzel konuştular anlatamamBöyle giderse bebegi alırız falan… Tansiyon düşürmek için doğal tavsiyeniz var mi? Damardan magnezyum verdiler ama oda surekli olmaz herhalde!! Birde benim gibi hamilelikte yüksek tansiyon cikip bebegini 30.haftalara kadar götürüp sağlıklı doğuran var mi bildiğiniz?
Günaydın canım. İnşallah sorunsuz bir şekilde verirler raporu. Anlamıyorum kimlere veriyorlar herşey ortada niye zora koşuluyor kiŞeker testi yapcam diye tutturmaz umarım bana da yarın 2 saat oralarda bekleyesim yok, zaten damarlarım problemli delik deşik ediyorlar. Rapor verirsen yaptırırım diyimyarın işbaşı normalde umarım raporu hallederim dua edin bana
Bel için olandan aldım arası cırtlı aradaki mesafeyi ayarlayabiliyorsun.
Canım inş şifa bul bian öncedaireden bi arkadaşımın 25.haftalarda protein çıkmıştı idrarda, ilaç da kullanıyordu tansiyon için 36da doğum yaptı. Birden suyu gelmişti ağrısız sancısı. İnşallah sen de, hepimiz de görelim 36 37leri.
Çok geçmiş olsun , durumundan bizi bilgilendir mutlaka.Benim tansiyon düşmeyince şimdilik yarına kadar hastaneye yatırdılar, yüksek risk dr lari geldi bir güzel konuştular anlatamamBöyle giderse bebegi alırız falan… Tansiyon düşürmek için doğal tavsiyeniz var mi? Damardan magnezyum verdiler ama oda surekli olmaz herhalde!! Birde benim gibi hamilelikte yüksek tansiyon cikip bebegini 30.haftalara kadar götürüp sağlıklı doğuran var mi bildiğiniz?
Günaydın caniko, valla ben hiç anlamam. Ama sorun yokturGünaydın annişler şekerden anlayan var mı? Bana iki gün şeker takibi dedi drum bugün atıcam sonuçlarımı dün sabah açlık 93 iki yumurta ve az zeytin peynirle tokluk 95 çıktı. Bugün açlık 97Şimdi bi dilim ekmekle bişiler yiyip tokluk ölçtürücem ama bana açlık yüksek gibi geldi ya. İnternette gebelern max 90 olmalı açlık diyor
Umarım halledersin canım kaç günlüktü senin ne çabuk geçmiş zaman sanki :) bebeişler ağırlaştıkça dikişlere baskı yapacak dikişler tutacak belkide drlar günlük hayatınıza dönün diyorlar ama anne olarak psikolojimiz kaldırmıyor ki heran korkuyla, halledersin sonrada 32 de çalışamaza çıkarız ben öyle planlıyorum kısmetseŞeker testi yapcam diye tutturmaz umarım bana da yarın 2 saat oralarda bekleyesim yok, zaten damarlarım problemli delik deşik ediyorlar. Rapor verirsen yaptırırım diyimyarın işbaşı normalde umarım raporu hallederim dua edin bana
Bel için olandan aldım arası cırtlı aradaki mesafeyi ayarlayabiliyorsun.
Canım inş şifa bul bian öncedaireden bi arkadaşımın 25.haftalarda protein çıkmıştı idrarda, ilaç da kullanıyordu tansiyon için 36da doğum yaptı. Birden suyu gelmişti ağrısız sancısı. İnşallah sen de, hepimiz de görelim 36 37leri.
günaydın canım normal değerler tokluk 120 bile normal bana kalsa bende evde ölçüyorum arada.erkek kardeşimde bile pazar günü 120 çıktı benimde o civardaydı genelde 85-90 o civarlarda.ama haftasonu kahvaltısı börek bal reçel öyle geçince 120 bile normal yaniGünaydın annişler şekerden anlayan var mı? Bana iki gün şeker takibi dedi drum bugün atıcam sonuçlarımı dün sabah açlık 93 iki yumurta ve az zeytin peynirle tokluk 95 çıktı. Bugün açlık 97Şimdi bi dilim ekmekle bişiler yiyip tokluk ölçtürücem ama bana açlık yüksek gibi geldi ya. İnternette gebelern max 90 olmalı açlık diyor
ne nazlı bebeymiş sürekli gelsin annem beni görsün istiyor galibaGünaydın caniko, valla ben hiç anlamam. Ama sorun yoktur
Ben de doktordan çıktım şimdi kalbine bakamamıştı pozisyonundan dolayı yine bakamadıçocuk dönmüyor
603 gr olmuş iki gözümün çiçeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?