2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Rahatla canım herşey olumlu olacak hayırlısıyla, druma dedim okadar aiağıdan vuruyorki çıkacak sanki diye normal dedi zaten bebişlerde ağırlaşıyor artık sabır az kaldı, ha buarada ben sana böyle söylüyorum ama kendimde aynıyım hep bir tedirginlik korku

Valla bazen benim minim paşa da cok asagıdan vuruyor. Aklım gidiyor bir anlığına cok haklısın ama neyseki randevun yakınmış. Ben nasipse çarşambaya aldım, hem şeker testi de yaptıracam bakalım
Neyse yarın bi git gel de. Bi nebze rahatlat içini

Evet ya yani bebekler mi ağırlaştı biz mi bilemedim. Böyle kalkarken, eğilirken gücüme gider oldu.

Benim tansiyon düşmeyince şimdilik yarına kadar hastaneye yatırdılar, yüksek risk dr lari geldi bir güzel konuştular anlatamam Böyle giderse bebegi alırız falan… Tansiyon düşürmek için doğal tavsiyeniz var mi? Damardan magnezyum verdiler ama oda surekli olmaz herhalde!! Birde benim gibi hamilelikte yüksek tansiyon cikip bebegini 30.haftalara kadar götürüp sağlıklı doğuran var mi bildiğiniz?

sen hangisinden almıştın bel için olanlardan mı? ben büyük u şeklinde olandan aldım, sarılarak yatmak zaten çok hoşuma gidiyor. ama diğeri bel ağrısına iyi geliyorsa ondan da alayım
bu arada ben de bebeği bazen çok aşağıda hissediyorum ama hissettiğimiz şey aynı mı bilmiyorum
çok koca karı tavsiyesi olacak ama benim annem tansiyonu yükseldiğinde hep sarımsak yiyor. bilimsel bir açıklaması var mı hiç bilmiyorum. ama mutlaka alternatif bir yol bulunabilir diye düşünüyorum ya bir çaresi olmalı

İsallah biran önce düşer Allah'ım şifa versin

Aro canım bende sarımsağı ilac gibi gunde bir defa yuttum simdi ilac veriyorlar zaten taburcu olunca devam ederim ins
İsallah biran önce düşer Allah'ım şifa versin
Aminnn çok sağol bitanem

Sen rutin kontrolden once hic tansiyonla ilgili bir problem yaşadın mı canım. Yani hep yuksekse bugüne kadar bebege birsey yapmamış sonucta. Veya sana rahatsızlık hissi veriyor mu yükselince
Sarimsak yoğurt limon nar ekşisi bunlar dogal yontemler. En güzel su düşürüyor. Bol bol su tükenince sık lavaboya gidiliyor.
Gittigi yere kadar gider nasil hemen aliriz diyorlar ya. Sana hic ilac verdiler mi sadece pehriz mi

Şeker testi yapcam diye tutturmaz umarım bana da yarın 2 saat oralarda bekleyesim yok, zaten damarlarım problemli delik deşik ediyorlar. Rapor verirsen yaptırırım diyim yarın işbaşı normalde umarım raporu hallederim dua edin bana
Bel için olandan aldım arası cırtlı aradaki mesafeyi ayarlayabiliyorsun.
Canım inş şifa bul bian önce daireden bi arkadaşımın 25.haftalarda protein çıkmıştı idrarda, ilaç da kullanıyordu tansiyon için 36da doğum yaptı. Birden suyu gelmişti ağrısız sancısı. İnşallah sen de, hepimiz de görelim 36 37leri.

Kızlar, Yarın detaylı ultrason randevum var neden bilmiyorum çok stres oldum
Sağlıklı haberler alıp çıkıp alışveriş çılgınlığınıza dahil olacağım bende inşallah
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah o gerginlik korku stres hepimizde oluyor ben de gittiğimde doktor neden hiç gülmediğimini sordu dedim tedirginim tüm anneler aynı endişe ile geliyor dedi. Güzel haberlerle gelin inşallah

Geçmiş olsun canım inşallah sebebini bir an önce bulabilirler de hiçbir riski düşünmeye gerek kalmaz

Günaydın canım. İnşallah sorunsuz bir şekilde verirler raporu. Anlamıyorum kimlere veriyorlar herşey ortada niye zora koşuluyor ki

Çok geçmiş olsun , durumundan bizi bilgilendir mutlaka.
Tansiyon işi şimdi biraz da stres işi. Senin tansiyonunu ölçtükçe yüksek çıkıyor yüksek çıktıkça stres ediyorsun kafandan dünya şey geçiyor vs.
İçini rahatlatacaksa eltim hipertansiyon hastası ve 20. Haftalardan itibaren uğraşmaya başlamış ki kendisi doktor bebeğini 35+5te dünyaya getirdi.
Lütfen internetten kötü senaryolar okuma, gönlünü ferah tut. Allah bebeğini korur ben böyle düşünüyorum.

Günaydın annişler şekerden anlayan var mı? Bana iki gün şeker takibi dedi drum bugün atıcam sonuçlarımı dün sabah açlık 93 iki yumurta ve az zeytin peynirle tokluk 95 çıktı. Bugün açlık 97 Şimdi bi dilim ekmekle bişiler yiyip tokluk ölçtürücem ama bana açlık yüksek gibi geldi ya. İnternette gebelern max 90 olmalı açlık diyor

Günaydın caniko, valla ben hiç anlamam. Ama sorun yoktur
Ben de doktordan çıktım şimdi kalbine bakamamıştı pozisyonundan dolayı yine bakamadı çocuk dönmüyor
603 gr olmuş iki gözümün çiçeği

Umarım halledersin canım kaç günlüktü senin ne çabuk geçmiş zaman sanki :) bebeişler ağırlaştıkça dikişlere baskı yapacak dikişler tutacak belkide drlar günlük hayatınıza dönün diyorlar ama anne olarak psikolojimiz kaldırmıyor ki heran korkuyla, halledersin sonrada 32 de çalışamaza çıkarız ben öyle planlıyorum kısmetse

günaydın canım normal değerler tokluk 120 bile normal bana kalsa bende evde ölçüyorum arada.erkek kardeşimde bile pazar günü 120 çıktı benimde o civardaydı genelde 85-90 o civarlarda.ama haftasonu kahvaltısı börek bal reçel öyle geçince 120 bile normal yani

ne nazlı bebeymiş sürekli gelsin annem beni görsün istiyor galiba maşallah subhan allah nazar değmesin canım ay düşünsene gr değil kilolardan bahsedicez yakında.önümüzdeki ay 1 kilo olurlar herhalde bizim yarım porsiyonlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…