Canım toksoplazma, kızamıkçık ve yanlış hatırlamıyorsam su çiçeği(varicella zooster en bilinen türü ama cmv den herpesten de izleniuordu sanırım) anlık hastalık var mı ve bağışıklık var mı diye bakılmış. Hepsine bağışıklığı var gözüküyor ya geçirmişsin ya aşılısın onu yorumlayamadım.Bu değerleri yorumlayabilen var mı. Kardeşimin eşinin gelinimizin yani. Hastanede toxoplazma testleri oranı yüksek çıkmış doktor üniversite hastanesinde test yaptırmak için sevk etmiş bugün. Beni aşar demiş. Bu testler sağlık ocağında verilmişti sonuçlar bugün geldi. Bana göre daha önce geçirmiş şuan bi risk yok gibi ama yanlış birşey demek istemiyorum
Eki Görüntüle 3147081
Sağol canım benimpozitif-negatif yazsa biraz yorumlayabilirdim kendi araştırmalarıma göre ama sadece değerler yazıyor yanlış bir yorum yapabilirim. igg değeri yüksek çıkmış eğer o pozitif demekse bana göre de bağışık oluyor
Benimde göbek üstünden yukarı çıkıyor oğlumda tam tersiydi o çizgi çok çok açık renk dikkatli bakmazsam belli bile olmuyorkızlar hamilelik çizginiz çıktı mı göbeğinizde?
benim çıkmış görünce şok oldum
göbek deliğinden başlayıp aşağıya kadar gidiyor
Maşallah kuzuma sübhan allah nazar değmesinKızlar çıktım detaylı ultrasondan çok şükür bir sorun göremediiri bebek dedi 24 hafta uyumlu gidiyor doğumun erken olabilir dedi doktorun son haftalar sıkı takip etsin dedi rahim uzunluğu 38 mm iyi dedi suyu da iyiymiş yüzünü de gördüm ilk defa abisine benziyor kızım resmen
Sağol canım allah razı olsunCanım toksoplazma, kızamıkçık ve yanlış hatırlamıyorsam su çiçeği(varicella zooster en bilinen türü ama cmv den herpesten de izleniuordu sanırım) anlık hastalık var mı ve bağışıklık var mı diye bakılmış. Hepsine bağışıklığı var gözüküyor ya geçirmişsin ya aşılısın onu yorumlayamadım.
o kadar kibar o kadar zarif kiKızlar hatırlarsanız sipariş vermiştim isimli yapılacak resim attılar çok beğendim elle yapılıyor galiba makina işlemesi gibi gelmedi bana. Güzel günlerde giymek nasip olsun kızıma inşallah
Eki Görüntüle 3147109
Ay çok zarifKızlar hatırlarsanız sipariş vermiştim isimli yapılacak resim attılar çok beğendim elle yapılıyor galiba makina işlemesi gibi gelmedi bana. Güzel günlerde giymek nasip olsun kızıma inşallah
Eki Görüntüle 3147109
sağol canımo kadar kibar o kadar zarif ki
nakışlı her şeye bayılırım
sağol canım benimAy çok zarifbayıldım buna ya. İnstagram sayfası mı ne bu ben de bakam belki oğlana alırız
İşlerin hep rast gitsin En kolay şekilde halledersin inşallah Kocaeli de yaşıyorum Hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama Eray hoca ya her zaman ulaşman daha mı kolay olur bilemedimGünaydınlar.. Vermedi ama Ankara şehir hastanesine sevk yazdı perinatoloji ye orası versin artık dedi. Bilemiyorum...
30 günlüktü benim raporum bugn bitti
Zaten bugn 3 Dr yok 1i raporlu 1i acilde 1i ameliyatta 1i nöbet izninde dedi. Nöbet başka bir hastanede. Dedim ben götürür imzalatırım nöbetçi dr a. Sonra zaten perinatolojiye ankaraya sevk yazınca, orası yazar dedi. Ünivde hiç hoca göremiyorum zavallı asistanların hiçbir şeyde karar yetkisi yok... 4 gün yıllık izin yazdırdım arkadaşa, Ankara durumuna göre bakıcam artık.
Neyse geliyorum durum özetime, 20mm e düşmüş serviks dedi hacettepe yada Ankara şehir hastanesine sevk yazıcam dedi. Ankara şehiri seçtik Dr la ortak karar alarak. Aksi gibi annem yok, oğlum ortada kalıyor şuanda gece yatış falan derlerse napıcazyarın da Türkiye geneli sınavı var ona da girsin istiyoruz, şehir dışı sevklerde 5 günmüş geçerlilik süresi. Yarın öğlen yada perşembe sabah çıkcaz sanırım yola. Eşim komşuya bırakalım diyor benim de asla içime sinmiyor. Aynı yaş oğlu va riyi anlaşıyorlar komşularımız da düzgün insanlar ama yine de gece kalma olayı olursa hoş olmaz yanımızda gelsin istiyorum. Operasyon demeyedebilirler, belki takip haftada 1 derler dedi.. Operasyon derse Kocaeli deki prof mu Ankara şehir hastanesi perinatoloji prof ları mı onu da bilemedim. Yenidoğan yoğun bakım ünitesi çok iyi oranın onu araştırmıştım ondan orada bir kaydım olsun istiyordum zaten. Yine upuzun yazdım komple durumumu duanızda unutmayın beni de lütfen
Sevk de olsa ordaki randevular doluysa zor olur Çünkü randevu sistemi her dk ı doldurur arada böyle istisna durumlar için boşluk bırakmaz sistem mhrs den veya tlf la durumu teyit edin benceAn em 3 4 güne dönecek sanırım işlerini hızlıca halledip. Operasyon derlerse de onun dönüş tarihine olsun derim artık napayım. Yarın günü birlik muayene olıp görüş alıp geliriz. Hiç bilmiyorum sevk işlerini de, o kağıtla gidince sıra falan olmadan girebiliyor muyuz acaba
Sağol canım. Bolu'dayım ben , Ankara da Kocaeli de eşit mesafe gibi. Hastane ve Dr ların tutumu önerecekleri tedaviye göre şekillenecek durum. Eray hoca olsun istiyordum aslında ama yenidoğan yoğun bakım kısmı düşündürüyor, 3.basamak 150 bebek kapasitesi var Ankara şehir in. Eğer ki 1 hatta 1.5 ay içinde doğarsa 3.basamak gerekecek bana. Bakalımİşlerin hep rast gitsin En kolay şekilde halledersin inşallah Kocaeli de yaşıyorum Hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama Eray hoca ya her zaman ulaşman daha mı kolay olur bilemedim
erkek bebekler için isimli hiç güzel bir şey yoksağol canım benimrokokobebek instagram sayfası. oğluma da abi tişörtü yapacaklar polo yaka beyaz üzerinde ismi yazacak.
Sen çok güçlüsün canım. Ne güzel kendin söylemişsin çok çok daha düşük mm ile bekleyenler var doğumu. Ben gibi tedirgin olmadin hemen seni tebrik ediyorumSağol canım. Bolu'dayım ben , Ankara da Kocaeli de eşit mesafe gibi. Hastane ve Dr ların tutumu önerecekleri tedaviye göre şekillenecek durum. Eray hoca olsun istiyordum aslında ama yenidoğan yoğun bakım kısmı düşündürüyor, 3.basamak 150 bebek kapasitesi var Ankara şehir in. Eğer ki 1 hatta 1.5 ay içinde doğarsa 3.basamak gerekecek bana. Bakalım
İsimsiz oluversinerkek bebekler için isimli hiç güzel bir şey yok
birkaç tane buldum ama sıradan düz modeller iste zavallı erkekler
24+0 canım 24+1 24 hafta 1 günlük 25.haftanın içinde sayılıyor gibiKızlar iş yeri için nöbet tutamaz raporu almam gerekiyor 24. hafta 24 +0 da mı sayılıyor yoksa 23 +0 olunca mı ?
Ankara ya gittiğinde orda doğan bebekler için yenidoğan da boş yer oluyor mu mutlaka öğrenmeye çalış Dur bakalım belki hiç gerek kalmaz Son haftaya kadar büyür annesinin karnındaSağol canım. Bolu'dayım ben , Ankara da Kocaeli de eşit mesafe gibi. Hastane ve Dr ların tutumu önerecekleri tedaviye göre şekillenecek durum. Eray hoca olsun istiyordum aslında ama yenidoğan yoğun bakım kısmı düşündürüyor, 3.basamak 150 bebek kapasitesi var Ankara şehir in. Eğer ki 1 hatta 1.5 ay içinde doğarsa 3.basamak gerekecek bana. Bakalım
Kaçıncı ya arıyorum perinatoloji ye aktarıyorlar onlar da hiç açmıyorSevk de olsa ordaki randevular doluysa zor olur Çünkü randevu sistemi her dk ı doldurur arada böyle istisna durumlar için boşluk bırakmaz sistem mhrs den veya tlf la durumu teyit edin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?