2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Canım toksoplazma, kızamıkçık ve yanlış hatırlamıyorsam su çiçeği(varicella zooster en bilinen türü ama cmv den herpesten de izleniuordu sanırım) anlık hastalık var mı ve bağışıklık var mı diye bakılmış. Hepsine bağışıklığı var gözüküyor ya geçirmişsin ya aşılısın onu yorumlayamadım.

Sağol canım benim inşallah bizim dediğimiz gibidir inan içim gidiyor dünden beri. Gelinimizle aynı binada oturuyorum ben. Aramızda 3 ay var 3 ay küçük yiğenim. Rabbim ikimizede sağ salim kucağımıza almayı kardeşleri ile birlikte büyütmeyi nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah

kızlar hamilelik çizginiz çıktı mı göbeğinizde?
benim çıkmış görünce şok oldum
göbek deliğinden başlayıp aşağıya kadar gidiyor
Benimde göbek üstünden yukarı çıkıyor oğlumda tam tersiydi o çizgi çok çok açık renk dikkatli bakmazsam belli bile olmuyor

Maşallah kuzuma sübhan allah nazar değmesin sağ salim zamanında gelsin inşallah

Sağol canım allah razı olsun içim rahatlıyor böyle duyunca. Sağ salim kucağına alsın inşallah gelinimde

Kızlar hatırlarsanız sipariş vermiştim isimli yapılacak resim attılar çok beğendim elle yapılıyor galiba makina işlemesi gibi gelmedi bana. Güzel günlerde giymek nasip olsun kızıma inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20221018-132718_Instagram.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20221018-132710_Instagram.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 46
Ay çok zarif bayıldım buna ya. İnstagram sayfası mı ne bu ben de bakam belki oğlana alırız

o kadar kibar o kadar zarif ki
nakışlı her şeye bayılırım
sağol canım bende nakışlı ,etamin işleme,patchwork onlara bayılıyorum.etamin işleme kundak yüz örtüsü , pike falan yaptırdım.patchwork battaniye pazenden yaptırdım.inşallah içinde görmek sağlıkla büyütmekte nasip olur

İşlerin hep rast gitsin En kolay şekilde halledersin inşallah Kocaeli de yaşıyorum Hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama Eray hoca ya her zaman ulaşman daha mı kolay olur bilemedim

Sevk de olsa ordaki randevular doluysa zor olur Çünkü randevu sistemi her dk ı doldurur arada böyle istisna durumlar için boşluk bırakmaz sistem mhrs den veya tlf la durumu teyit edin bence

İşlerin hep rast gitsin En kolay şekilde halledersin inşallah Kocaeli de yaşıyorum Hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama Eray hoca ya her zaman ulaşman daha mı kolay olur bilemedim
Sağol canım. Bolu'dayım ben , Ankara da Kocaeli de eşit mesafe gibi. Hastane ve Dr ların tutumu önerecekleri tedaviye göre şekillenecek durum. Eray hoca olsun istiyordum aslında ama yenidoğan yoğun bakım kısmı düşündürüyor, 3.basamak 150 bebek kapasitesi var Ankara şehir in. Eğer ki 1 hatta 1.5 ay içinde doğarsa 3.basamak gerekecek bana. Bakalım

sağol canım benim rokokobebek instagram sayfası. oğluma da abi tişörtü yapacaklar polo yaka beyaz üzerinde ismi yazacak.
erkek bebekler için isimli hiç güzel bir şey yok
birkaç tane buldum ama sıradan düz modeller iste zavallı erkekler

Sen çok güçlüsün canım. Ne güzel kendin söylemişsin çok çok daha düşük mm ile bekleyenler var doğumu. Ben gibi tedirgin olmadin hemen seni tebrik ediyorum

Ankara ya gittiğinde orda doğan bebekler için yenidoğan da boş yer oluyor mu mutlaka öğrenmeye çalış Dur bakalım belki hiç gerek kalmaz Son haftaya kadar büyür annesinin karnında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…