Günaydınlar.. Vermedi ama Ankara şehir hastanesine sevk yazdı perinatoloji ye orası versin artık dedi. Bilemiyorum...
30 günlüktü benim raporum bugn bitti
Zaten bugn 3 Dr yok 1i raporlu 1i acilde 1i ameliyatta 1i nöbet izninde dedi. Nöbet başka bir hastanede. Dedim ben götürür imzalatırım nöbetçi dr a. Sonra zaten perinatolojiye ankaraya sevk yazınca, orası yazar dedi. Ünivde hiç hoca göremiyorum zavallı asistanların hiçbir şeyde karar yetkisi yok... 4 gün yıllık izin yazdırdım arkadaşa, Ankara durumuna göre bakıcam artık.
Neyse geliyorum durum özetime, 20mm e düşmüş serviks dedi hacettepe yada Ankara şehir hastanesine sevk yazıcam dedi. Ankara şehiri seçtik Dr la ortak karar alarak. Aksi gibi annem yok, oğlum ortada kalıyor şuanda gece yatış falan derlerse napıcaz
yarın da Türkiye geneli sınavı var ona da girsin istiyoruz, şehir dışı sevklerde 5 günmüş geçerlilik süresi. Yarın öğlen yada perşembe sabah çıkcaz sanırım yola. Eşim komşuya bırakalım diyor benim de asla içime sinmiyor. Aynı yaş oğlu va riyi anlaşıyorlar komşularımız da düzgün insanlar ama yine de gece kalma olayı olursa hoş olmaz yanımızda gelsin istiyorum. Operasyon demeyedebilirler, belki takip haftada 1 derler dedi.. Operasyon derse Kocaeli deki prof mu Ankara şehir hastanesi perinatoloji prof ları mı onu da bilemedim. Yenidoğan yoğun bakım ünitesi çok iyi oranın onu araştırmıştım ondan orada bir kaydım olsun istiyordum zaten. Yine upuzun yazdım komple durumumu
duanızda unutmayın beni de lütfen