2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Aman dikkat et canım ev işini bir anda yapmaya kalkma biz yoruluyoruz bebekler daha çok yoruluyor sanarsın onlar çalıştı

Allah yardımcın olsun canım

Kızlar 3 tane vitamin bide magnezyum içiyorum, hepsini aynı anda içmemeliymişim gibi geliyor. Her vitaminin arasına 2 saat koyuyorum, kan ilacı hariç hepsini birlikte içsem bir şey olmaz aslında değil mi?
Kuzu aralikli icmende fayda var ben oyle bi hata yaptim karaciger enzimlerim yukseldi simdi hep 3 saat aralikli iciyorum
benimde çıktı ya göbek çizgisi o değilde benim memintolar çok çirkin olmuş kapkara
Kiz benim de cizgim yok ama meminyltolarin rengi degismis kararmis ve yayilmis o renk beyazinij ustune
Aman dikkat et canım ev işini bir anda yapmaya kalkma biz yoruluyoruz bebekler daha çok yoruluyor sanarsın onlar çalıştı
Yok kuzum kontrolluyum her isimi hallettim bitti sukur

Oğlumda çok olmuştu meme çevresi genişleyip kararmıştı demekki cinsiyet ayrımı yok kızımda da karardı

Oğlumda çok olmuştu meme çevresi genişleyip kararmıştı demekki cinsiyet ayrımı yok kızımda da karardı
Oğlumda ne ğöğüs ucumda kararma olmuştu ne linea nigra belirginleşmişti. Bembeyaz hamile kaldım bembeyaz doğurdum. Bide göğüs uçlarım falan çok açık renkti normalde. Bunda habire progestan proluton falan aşırı hormon dan mı oluyor acaba diyordum

Ay dimi yaaa bide benim gibi haftada 2 3 mütemadiyen önüne gelene açınca açıklama yapma gereği duyuyorum da zor frenliyorum aslında böyle değildi biliyor musun diye
Kız ne diyonuz başka nere kararıyor malum bölge uzun zamandır görüş alanım dışında oradan mı bahsediyonuz

Her hamilelik çok farklı geçiyor öyle derlerdi inanmazdım. Hormonlar da etkiliyo olabilir ama dediğin gibi

onunla ilgisi yoktur çünkü ben hiçbir şey kullanmıyorum ama hem çizgim var hem de memeler karardı

Selam kızlar az once lcw den ilk alışverişi mi yaptim. Asla son olmayacak gibi bir hissim var 4 tane tulumu 297 tl almis oldum

K kendimidurduracakdegilim canim seni merak ediyorum. Sancilarin azaldı mi göbüş biraz yumuşadı mi

S serabeyaz hep aklimdasin tansiyonun sabitlen di mi. Pamuk kızımız iyidir inşallah.

Bir kac kisi doktora gitmis. Rahatsiz olanlara acil sıhhat diliyorum. İşleri rast gitsin saglikla bebekleri zamanında doğsun insallah.

Iyi olanlar gözünüz aydın

onunla ilgisi yoktur çünkü ben hiçbir şey kullanmıyorum ama hem çizgim var hem de memeler karardı
Inceciikk acik renk gobuse kadar gelen bir çizgi oluşmuş canim.simdiye kadar yoktu. Ben baya acik tenliyim belki ondan hafif belirmjstjr şimdilik. O memisteki kararmaya bende hayret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…