- 5 Mart 2018
- 175
- 221
- 103
Böyle kaçamazsın feslikoooooSelam kızlar az once lcw den ilk alışverişi mi yaptim. Asla son olmayacak gibi bir hissim var4 tane tulumu 297 tl almis oldum
@kendimidurduracakdegilim canim seni merak ediyorum. Sancilarin azaldı mi göbüş biraz yumuşadı mi
@serabeyaz hep aklimdasin tansiyonun sabitlen di mi. Pamuk kızımız iyidir inşallah.
Bir kac kisi doktora gitmis. Rahatsiz olanlara acil sıhhat diliyorum. İşleri rast gitsin saglikla bebekleri zamanında doğsun insallah.
Iyi olanlar gözünüz aydın
Böyle kaçamazsın feslikoooootulum fotosu isteriz bu arada cok iyi denk getirmişsin
Yagızın dolabında yer yok, hala ben bile bakıyorum ne alsam diyekendini pas geçiyorsun uzzzzuuunn bi süre artık bebek reyonlarında fink atıyorsun
Gozun aydin canim. Bu arada o 35 için 0.7 ile çarpıyorduk sanirim. 24 25 cm dirKızlar bugün 21 haftalığız tam. Organ taramamız sıkıntısız geçti 406 gr 35 cm dedi şuan için boyu haftasına göre çok uzun geldi bana. Resim alamadık yine
Normal bir kadın doğum doktoru baktı bu arada perinatolog değil.
Hepinizin güzel haberler aldığı muayeneler olsun inşallah
Teşekkür ederim yani öyledir herhalde direk rapor kısmında fc 35 yazıyodu çünkü bakıyorum hiç böyle bi ölçü yokGozun aydin canim. Bu arada o 35 için 0.7 ile çarpıyorduk sanirim. 24 25 cm dir
Ortalama 24 cm dir canım 35 haftaya göre çok fazlaTeşekkür ederim yani öyledir herhalde direk rapor kısmında fc 35 yazıyodu çünkü bakıyorum hiç böyle bi ölçü yok
2.5 hafta kadar önce 22 cm dedi ama doktorumuz uzun bir bebek olucak demişti
Eşime diyorum bende saçma geldi şimdiden bu boy olsa çocuk 60 cm doğar diye
Sağlıcakla gelsin bakalım.
Ben baya ilk 40 güm giyebilceği her şeyi aldım hatta yıkadım.
Taşınma durumum var aralıkta. Hala sebepsiz vajinal kemiğin ağrısı mevcut magnezyumlarla götürüyorum kendimi son zamanlarda daha fazla olur diye çıkarttım hepsini aradan.
Güle güle giymek nasip olsun kuzuya inşallahAy hic sorma dolabim ağzına kadar dolu uzerime düşüyor açıncaama giyecek hicbirseyim kalmadi resmen..yarin çıkıp kendime alışveriş yapacam.
Bebikoma aldjklarim foto da. Ben gece fırsatı kullanacaktım onlar hosgeldin indirimi yapti
Aynı fikirdeyim bende teşekkür ederimOrtalama 24 cm dir canım 35 haftaya göre çok fazlagözün aydın güzel geçmesine sevindim
Ahahahha bunu yazmaya gelmiştimerkek bebekler için isimli hiç güzel bir şey yok
birkaç tane buldum ama sıradan düz modeller iste zavallı erkekler
günaydın canım.güle güle uyusun kuzucuk içindeArkadaşlar dün bebeğin beşiğini kurduk eşimle. Bir yorulmuşum sormayın valla sanki beşiği sıfırdan ürettim ağacını felan ben kestimyatağını da sipariş verdik. Nevresimi var yatak işi tamamdır yani
Arkadaşım da banyosu için şampuanını almış sağolsun muhtemelen ilk ve son mustelası olur ahajah banyo için de küvet filesi eksik o da tamam.
Kuzucuğa bi tek 10 parçalı bi hastane çıkışı alıcam set halinde , hediye gelen var ama battaniyesiz öyle istemiyorum. Bide puset alıcaz nasipse. Hastaneye getir götür yaprken lazım olur. Babynest kullanışlı bişey mi almalı mıyım?
Bebeği bitirip kendime başlamak istiyorum artık.
24+0 bugün büyüdü ya teyzeleri ühühü
iki hafta var aramızda benimde bugün 22+1 oldu kızımArkadaşlar dün bebeğin beşiğini kurduk eşimle. Bir yorulmuşum sormayın valla sanki beşiği sıfırdan ürettim ağacını felan ben kestimyatağını da sipariş verdik. Nevresimi var yatak işi tamamdır yani
Arkadaşım da banyosu için şampuanını almış sağolsun muhtemelen ilk ve son mustelası olur ahajah banyo için de küvet filesi eksik o da tamam.
Kuzucuğa bi tek 10 parçalı bi hastane çıkışı alıcam set halinde , hediye gelen var ama battaniyesiz öyle istemiyorum. Bide puset alıcaz nasipse. Hastaneye getir götür yaprken lazım olur. Babynest kullanışlı bişey mi almalı mıyım?
Hayırlı olsun canlısı. İlk ve son mustelası dediğin yere koptumArkadaşlar dün bebeğin beşiğini kurduk eşimle. Bir yorulmuşum sormayın valla sanki beşiği sıfırdan ürettim ağacını felan ben kestimyatağını da sipariş verdik. Nevresimi var yatak işi tamamdır yani
Ben cinsiyeti öğrendiğimde bi tane pembik almıştım ama 6 haftada çöp olduğunu bilmçyordumHayırlı olsun canlısı. İlk ve son mustelası dediğin yere koptumben de alışveriş sepetine hep mustela attım sonra alır mıyım bilemem. Ha bir de bips emzik alacak mısınız. 6 haftada bir ucu şiştiği için değişmesi lazımmış silikon alsak sert olur dimi?
Emzik konusunu biraz daha araştırmam lazım kafama uymuyor bizim doktor da hastane çantasına koymayın dedi ama annem doktor eve gelip senle beraber bebeği bakmayacak diyorHayırlı olsun canlısı. İlk ve son mustelası dediğin yere koptumben de alışveriş sepetine hep mustela attım sonra alır mıyım bilemem. Ha bir de bips emzik alacak mısınız. 6 haftada bir ucu şiştiği için değişmesi lazımmış silikon alsak sert olur dimi?
Omg 6 ay diye okumuşum iyi ki tekrar yazmışsın 6 hafta diyeBen cinsiyeti öğrendiğimde bi tane pembik almıştım ama 6 haftada çöp olduğunu bilmçyordum
oğlum emzik almadı kolikti alsın çok isterdim emzik yerine sürekli beni emdi bazen fazla emdi kustu tok olduğunu biliyorsun ama ağlıyor istiyor derken kısır döngüydü.sonra kendi parmağını emmeye başladı 3.aydan sonra. doktor müdahale etmeyin dedi 5 yaşına kadar sürdü bu sonra bıraktı sanki emzik emse daha erken bıraktırırdım gibi geliyorEmzik konusunu biraz daha araştırmam lazım kafama uymuyor bizim doktor da hastane çantasına koymayın dedi ama annem doktor eve gelip senle beraber bebeği bakmayacak diyoretrafımda emzik delisi çok bebe var onsuz yapamıyor resmen ve büyükler yani 3,5-4 yaşlarında o yüzden biraz mesafeliyim. Gerçi kontrollü kullandırmak da bizim elimizde.
Bilemiyorum tecrübeli analar ne der?
Peki sen babynesti nasıl almayı düşünüyosun benim şu yuvarlak olanlar aklımı çeliyor acık açılınca oyun minderi oluyorOmg 6 ay diye okumuşum iyi ki tekrar yazmışsın 6 hafta diyeçocuğa 6 ay kullanılacak diye küvet bile almayacaktım nerdeyse agdjah anneme bi ara çinliler musluk altında yıkıyor biz yıkayamaz mıyız diye soruyordum agdjdh
Ben kesinlikle kullandırmak istiyorum çünkü kardeşimin oğlu sürekli ağlıyor. Ve sürekli emmek istiyor nefes aldırmıyorEmzik konusunu biraz daha araştırmam lazım kafama uymuyor bizim doktor da hastane çantasına koymayın dedi ama annem doktor eve gelip senle beraber bebeği bakmayacak diyoretrafımda emzik delisi çok bebe var onsuz yapamıyor resmen ve büyükler yani 3,5-4 yaşlarında o yüzden biraz mesafeliyim. Gerçi kontrollü kullandırmak da bizim elimizde.
Bilemiyorum tecrübeli analar ne der?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?