2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Peki sen babynesti nasıl almayı düşünüyosun benim şu yuvarlak olanlar aklımı çeliyor acık açılınca oyun minderi oluyor
Ne bileyim ya , ben sayısalcıyım kafam hep bi çeşit çalışıyor. Bu bebek işleri ne kadar karışık hiç belli bir standardı yok. Babynest yazıyon 2 milyon çeşit ürün çıkıyor kafamda eminenin düğünü var resmen

Kiz ben aventin aldim ikilisini 0-6 ay diyo ya bacim beni korkutma

Kiz ben aventin aldim ikilisini 0-6 ay diyo ya bacim beni korkutma
Yok senin ki olur canım. Ben kauçuk olanlardan bahsediyorum. Bak attıklarım farklı uçlu. Uzun süreli olanı şeffaf olanıymış

Eklentiler

• Screenshot_20221019_103307_trendyol.com.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20221019_103256_trendyol.com.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 36
ben kendim de yapmayı deneyebiliirm ama elyaf ve kumaş fiyatlarına bakmam lazım

Hahaha bende babynest yazıp baktım en son puset örtülü setlere bakıyodum

Hayırlı olsun canım bebeğin güzel günlerde giyinsin sancilarim azaldi geçen hafta ani sancı girmisti yine ama 3 gündür kayda değer bir sancim yok ancak canım karnım çok sert hiç yumuşamıyor. Hep böyleydi zaten karnım çıkmaya başladığından beri.
Toparlanma kasılma devam ediyor. Önce kasilmayi hissediyorum elimi karnima götürünce bir yerde toparlanma sertlik var üst üste oluyor bu. Bazen 5 6 kez devam ediyor sonra geçiyor.
Magnezyum alacağım bugün inş faydası olur. Sen nasılsın ☺

Ben çok inanıyorum magnezyumun faydalı olacağına

Güzel günlerde kullansın bebeğin ☺ben ne kendime ne bebeğime birşey alamadım artık zaten yürümem de yasak. Internetten alabilirim ancak.
Benim oğlumun da yeni haftasi bugün ☺bir hafta büyük senin minnak abi

Bunlar nasıl kuzum
ayy çınar olan çok güzelmiş yazıları biraz daha sade olsun istiyorum o yüzden beğenemiyorum hiçbir şey o modeldeki yazının da etrafındakileri çıkarırsak çok sade güzel bir şey oluyor sayfaya da bakayım teşekkür ederim canimm

ben yaptırdım ya kızıma başka sayfadan iplik rengine kadar sordular desene yazı şekline.sen sadece beğen ve nasıl istiyorsan yaz ona göre yapsınlar.bire bir aynısını bulmayı bekleme canım.ismi hazırsa erken ver 1 ay falan sürdü benimki hala devam ediyor el işlemesi uzun sürüyor makina şlemesi daha hızlı.ona da makina sert gelir bebeği rahatsız eder diye tedirginim ondan istemedim.dikişini alt kısmını sor bebeğe zarar verir mi rahatsız eder mi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…