2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Çınar olan güzel aynen, o işlemenin alt kısmındaki büyük işleme yerine kenarlarındaki ince işleme ile yaptırsak daha zarif olur sanki hı? Zıbınlardaki o kurdela işlemesini de çıkartsam?

günaydınlar aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı ben bugün kan tahlili verdim aptt 19 çıktı çok endişelendim

günaydınlar aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı ben bugün kan tahlili verdim aptt 19 çıktı çok endişelendim
Günaydın ben kullanıyorum ama benim genetik tahlilde belli oldu kan pıhtılaşması olduğu normal hemograma bakılarak veriliyor mu bilmiyorum

Günaydın ben kullanıyorum ama benim genetik tahlilde belli oldu kan pıhtılaşması olduğu normal hemograma bakılarak veriliyor mu bilmiyorum
doktora sormuştum daha önce o genlerinde varsa riskli olur ancak falan dedi genetik tahlilden bahsetmemişti şimdi apttyi de ona sordum yine gerek yok diyecek heralde yeşil çay falan mı içsem ki ya

Böyle bir site vae takip ettiğim ama yaptırmadım özellikle magnet için takipteyim.

Eklentiler

• 79A880B5-3EB8-40DC-9A7B-5ED7CAFA9FFB.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 44
  • 5E18275C-5B24-4642-AA61-4AB911F3E6D0.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 49
İGG VE İGM POZİTİF OLDUGUNDA VİRUS VUCUDA YENİ GELMİŞ BAGISIKLIK YENİ OLUSUYOR DEMEK. bu durumda doktorun yorumu onemli değerlerin yuksekliğiyle ne kadar sure once gecirdigini yorumlayabiliyor. eger kısa sure içinde gecirdiyse bebek için rısklı bır durum oluyor. avidite testi yaptırılıyor. o test ne zaman vırusun vucuda girdiğini ne kadar eski oldugunu ölçüyor. benim hem igm hem igg yuksek cıkmıstı. baska hastanede testi tekrarladım diğer deger normal sınırda cıktı. igg onceden gecirilmiş igm de gecirilmekte olan demek. benim anladıgım virus vucuda girmiş. gecirilmiş bagısıklık olusmaya baslamıs. igm normal sınırda gibi . 2. testim de boyle cıkmıstı. enfeksiyoncu doktor arkadaş avidite testi yapmakta fayda var içimiz rahatlasın dedi. ama o sıra gittiğim doktor gerek gormedi. sanırım da dogru tespitmiş bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar. eger aktifse ilaç baslıyorlar hemen yine tedavisi var yani. Bana gore tahlil gayet iyi gelmiş . toxo yuksek değil normal. ama 1 kan vermekten zarar gelmez bidaha verip içinizi rahatlatın

Sağol canım allah razı olsun çok güzel bir yazı oldu benim için. Dün ege üniversitesinde test vermişler bahsettiğin test olabilir 15 gün içinde çıkacakmış sonucu duruma göre bilgilendirme yapacakmış doktoru. Dün sormuş sonuçlar kötü çıkarsa gebeliği sonlandırmak istermisiniz diye kala kalmış gelinimiz. İnşallah böyle bir durumla asla karşılaşmazlar.

YAAA KIYAMAM BİLİYORUM O DUYGUYU BANA SONLANDIRMA KONUSUNU YAPMADILAR AMA HERGÜN TOXOPLAZMA OKUYORDUM. cünkü saglık ocagındaki ebe imalı konusmustu ben de nasipte varsa yaşar demiştim. inanırmısın kadın dogumcular tiroitleri daha cok onemsedi ki değerim 3 tü.5 üstü falan da değildi :) ilk 3 ay toxo düşüğe sebep oluyor. sonraki 3 ay daha dayanıklı oluyor bebekler fakat bebege gecerse düşük yerine beyin anomalilikleri vs oluyor. her türlü insanın içini yiyorlar. ben 2li 3lü testte bile hala geriliyordum. dün detaylıya girdim inanırmısın daha yeni rahatladım sayılır :) annelik delilik. inşallah sizin de guzel sonuclarınız cıkacak. ama dedğim gibi pozitif cıksa bile herşey bitti değil tedavisi var.

sağol canım rabbim senden razı olsun.inşallah sende sağ salim kavuşursun kuzuna.Allah yukarda çocuklara asla kıyamam kim olursa olsun.rabbim korusun kollasın onları.eski eşim beni aldattı kadın hamile kaldı doğurdu bir gün olsun ne ah ettim ne beddua.hatta çocuk benden değil dedi kadın için dna yaptırdı sonuç onun çocuğu oğlumun öz kardeşi çıktı.üstünden 6 yıl geçti ben kadına arada çocuğu soruyorum nasıl birşeye ihtiyacı var mı diye.eski eşim sahip çıkmadı evlendi hemen boşandı sonra 3.ye evlendi

Senin eski eşin de oha yani bu nedir

Senin eski eşin de oha yani bu nedir
Daha fazlası da var aslında 2.eşinden boşanmadan önce kadın tekrar hamile kaldı ikiz doğurdu tabi eşim bakmadığı için hiçbirine ikizleri mahkeme kararı ile evlatlık verdiler. Oğlumun bilmediği 3 öz erkek kardeşi var ikizler 5 yaşında büyük oğlan 6 oğlum 9.5 yaşında

Allah hidayet versin o adama. Sen de kurtarmissin valla canim verilmis sadakan varmis

Kocaman bir çüş

maşallahhh. allahım zor sınavlar bunlar. ilerde belki kardeşlerin çok yararı olur birbirlerine. en büyük şanssızlıkları allahtan korkmayan baba olmuş.

maşallahhh. allahım zor sınavlar bunlar. ilerde belki kardeşlerin çok yararı olur birbirlerine. en büyük şanssızlıkları allahtan korkmayan baba olmuş.
ben oğluma anlatmadım henüz ama diğer bayanın büyük oğlu abisi olduğunu biliyormuş.dedim şuan için oğlumun psikolojisini etkilemek istemiyorum ama bir gün bir araya getirmek isterim

arada diğer grupları geziyorum ekim annelerinin doğumları tamamlanmış gibi.Kasım annelerinden de doğum yapan olmuş.Rabbim bizlere de zamanında sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah
Aminnnn kuzum. Bazen bi panik geliyo, bazen bi dinginlik gunlerimiz guzel gecsin saglikla hayirla alalim kucagimiza yavrucuklari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…