- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
amin inşallah canım.bu aralar farkettim aşağıya vuruyor arada korkuyorum çıkacak diye yerindenAminnnn kuzum. Bazen bi panik geliyo, bazen bi dinginlik gunlerimiz guzel gecsin saglikla hayirla alalim kucagimiza yavrucuklari
Benim genelde asagida takiliyo ya coo relax oldugum gunler boyle uzanirken fakan yukarlarda geziyo ordan oraya kayiyoamin inşallah canım.bu aralar farkettim aşağıya vuruyor arada korkuyorum çıkacak diye yerindensonra bir bakıyorum göbek deliğimden daha yukarda fır fır dönüyor.keseler büyüdü bence çok yer kaplıyorlar artık
Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını versin kuzum.allaha emanet ol.inşallah herşey yolunda gider korktuğun gibi olmaz.haberdar et bizi ne zaman müsait olursanKızlar sabah geldim şehir hastanesine. İlk muayenede serviksi 23 ölçtü şimdi yatış yapalım hoca karar cersin dedi. Yattım kan idrar kültür vs verdim. Celestone vurdular, bukadar erken vurulması yan etki yapar diye endişelendim ama tüm riskli gebelik lerde vuruyoruz dediler. Operasyon ihtimaline karşı antibiyotik tedavisi başlandınstde sancılar çıktı. 40larda 60larda ama sabah bir şey yoktu, damar yolu açılırken çok kastım stres oldum falan ondan mı oldu bilemiyorum. Şuan ne olacak, ne yapılacak belirsiz. Hocalar karar verecek sanırım
Hayırlı güzel haberler al inşallah cnm dualarım seninleKızlar sabah geldim şehir hastanesine. İlk muayenede serviksi 23 ölçtü şimdi yatış yapalım hoca karar cersin dedi. Yattım kan idrar kültür vs verdim. Celestone vurdular, bukadar erken vurulması yan etki yapar diye endişelendim ama tüm riskli gebelik lerde vuruyoruz dediler. Operasyon ihtimaline karşı antibiyotik tedavisi başlandınstde sancılar çıktı. 40larda 60larda ama sabah bir şey yoktu, damar yolu açılırken çok kastım stres oldum falan ondan mı oldu bilemiyorum. Şuan ne olacak, ne yapılacak belirsiz. Hocalar karar verecek sanırım
Hayirli olan olsun kuzum insaAllahKızlar sabah geldim şehir hastanesine. İlk muayenede serviksi 23 ölçtü şimdi yatış yapalım hoca karar cersin dedi. Yattım kan idrar kültür vs verdim. Celestone vurdular, bukadar erken vurulması yan etki yapar diye endişelendim ama tüm riskli gebelik lerde vuruyoruz dediler. Operasyon ihtimaline karşı antibiyotik tedavisi başlandınstde sancılar çıktı. 40larda 60larda ama sabah bir şey yoktu, damar yolu açılırken çok kastım stres oldum falan ondan mı oldu bilemiyorum. Şuan ne olacak, ne yapılacak belirsiz. Hocalar karar verecek sanırım
Bizde de büyük ihtimalle ocakta doğumlar başlararada diğer grupları geziyorum ekim annelerinin doğumları tamamlanmış gibi.Kasım annelerinden de doğum yapan olmuş.Rabbim bizlere de zamanında sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah
Canım hakkında hayırlısı, serviks 23 olması aslında zorlamaz evde yatarak geçirirdin ama senin dikiş aşağıda demiştin birde açıklık vardı ama hayırlısı belkide ikinci dikiş atılmıcak ,,atılırsada daha iyi olacaktır belki her şeyde bir hayır vardır canım. Sadece beklemek çok yorucu, senden haber bekledim bugün bende hep , sancılarda düzenli aralıklarlamı yoksa düzensiz falanmı?Kızlar sabah geldim şehir hastanesine. İlk muayenede serviksi 23 ölçtü şimdi yatış yapalım hoca karar cersin dedi. Yattım kan idrar kültür vs verdim. Celestone vurdular, bukadar erken vurulması yan etki yapar diye endişelendim ama tüm riskli gebelik lerde vuruyoruz dediler. Operasyon ihtimaline karşı antibiyotik tedavisi başlandınstde sancılar çıktı. 40larda 60larda ama sabah bir şey yoktu, damar yolu açılırken çok kastım stres oldum falan ondan mı oldu bilemiyorum. Şuan ne olacak, ne yapılacak belirsiz. Hocalar karar verecek sanırım
Benim beklerse ve sezeryan olursa doktorla konuştum 23.01.2023 olacak not aldıBiz de büyük ihtimalle ocakta doğumlar başlar
Bence stresten görümdü sancılar canım ya. Oğlanı naptınız annen mi geldi?Kızlar sabah geldim şehir hastanesine. İlk muayenede serviksi 23 ölçtü şimdi yatış yapalım hoca karar cersin dedi. Yattım kan idrar kültür vs verdim. Celestone vurdular, bukadar erken vurulması yan etki yapar diye endişelendim ama tüm riskli gebelik lerde vuruyoruz dediler. Operasyon ihtimaline karşı antibiyotik tedavisi başlandınstde sancılar çıktı. 40larda 60larda ama sabah bir şey yoktu, damar yolu açılırken çok kastım stres oldum falan ondan mı oldu bilemiyorum. Şuan ne olacak, ne yapılacak belirsiz. Hocalar karar verecek sanırım
Güzel tarih. Ben de tercih ederdim vallaBenim beklerse ve sezeryan olursa doktorla konuştum 23.01.2023 olacak not aldınormal olursa da kısmet artık, tabi bebeişim beklerse Allahın izniyle.
Ben düzensiz gördüm ama Dr alıp gitti hemen soramadım. 23 kötü bir değer değil aynen ama açıklık olması hunileşme falan sıkıntı. Bi karar verseler de söyleseler ne planlıyorlar...Canım hakkında hayırlısı, serviks 23 olması aslında zorlamaz evde yatarak geçirirdin ama senin dikiş aşağıda demiştin birde açıklık vardı ama hayırlısı belkide ikinci dikiş atılmıcak ,,atılırsada daha iyi olacaktır belki her şeyde bir hayır vardır canım. Sadece beklemek çok yorucu, senden haber bekledim bugün bende hep , sancılarda düzenli aralıklarlamı yoksa düzensiz falanmı?
5e kadar okulda, sonra komşu alacak kendi oğluyla birlikte. Annemlerde çıktılar yola 9 gbi varırlar heralde, onlar alacak. Yatmak istemiyorum hiç inş takip derlerBence stresten görümdü sancılar canım ya. Oğlanı naptınız annen mi geldi?
Aaa bugünmüş nice senelere inşaAllah bol çocuk sesiyle kahkahalı yıllaraGüzel tarih. Ben de tercih ederdim vallaevlilik tarihimiz 19.10.19
ama doğum 9 şubat gözüküyor , bari 03.02.23 te gelse
İnşaAllah bir sıkıntı çıkmaz git evine yatarak geçir derler yada serklajo yenileyeceklwrsede hemen yaparlar en iyi şekilde aonra oğluna gidersin, sıkma canını ocak annelerinde bir çok anne var riskli bekliyor derken şuan 30 dalar darısı bize daha ileri haftalara inşaAllahBen düzensiz gördüm ama Dr alıp gitti hemen soramadım. 23 kötü bir değer değil aynen ama açıklık olması hunileşme falan sıkıntı. Bi karar verseler de söyleseler ne planlıyorlar...
5e kadar okulda, sonra komşu alacak kendi oğluyla birlikte. Annemlerde çıktılar yola 9 gbi varırlar heralde, onlar alacak. Yatmak istemiyorum hiç inş takip derleraklım oğlumda çok endişeliydi sabah benim için
oğlum ocak 24 doğumlu normalde şubat ortası gibi doğacaktı.Nedense kızımda ocak doğumlu olacak gibi geliyor banaBizde de büyük ihtimalle ocakta doğumlar başlar
oğlunu merak etme canım şükür annenler yolda gözün arkada kalmaz.şuan kaç yaşındaBen düzensiz gördüm ama Dr alıp gitti hemen soramadım. 23 kötü bir değer değil aynen ama açıklık olması hunileşme falan sıkıntı. Bi karar verseler de söyleseler ne planlıyorlar...
5e kadar okulda, sonra komşu alacak kendi oğluyla birlikte. Annemlerde çıktılar yola 9 gbi varırlar heralde, onlar alacak. Yatmak istemiyorum hiç inş takip derleraklım oğlumda çok endişeliydi sabah benim için
İnşallah bize de nasip olur canımİnşaAllah bir sıkıntı çıkmaz git evine yatarak geçir derler yada serklajo yenileyeceklwrsede hemen yaparlar en iyi şekilde aonra oğluna gidersin, sıkma canını ocak annelerinde bir çok anne var riskli bekliyor derken şuan 30 dalar darısı bize daha ileri haftalara inşaAllah
8 yaşında ama aşırı duygusal çok içli bi çocuk, üzüyor beni öyle oluşu. Aldırmaz vurdumduymaz bi çocuk olsaydı keşke biraz. Günlük tutmaya başlamış, sürekli nasıl Bi abi olacağını kardeşine nasıl bakacapını yazıyoroğlunu merak etme canım şükür annenler yolda gözün arkada kalmaz.şuan kaç yaşında
oy yerim onun yüreğini maşallah kuzumaİnşallah bize de nasip olur canım
8 yaşında ama aşırı duygusal çok içli bi çocuk, üzüyor beni öyle oluşu. Aldırmaz vurdumduymaz bi çocuk olsaydı keşke biraz. Günlük tutmaya başlamış, sürekli nasıl Bi abi olacağını kardeşine nasıl bakacapını yazıyor
Ciğer geliştirici için cok erken olmuş bence de ya. Kaldı ki etkisi bir hafta anca zaten. Ama garantici olmak istemişler kendilerince işte demek ki. Sancı işi bence de net stres kaynaklı. Oturup ağlasaydın da o şekilde çıkar sancın zaten. Nasılsa düzensiz sancı, cok takma. Ne karar verirlerse versinler , senin ve bebeğin için en doğrusu olacak bi şekilde. Bu gece kalacak mısın canım ?Kızlar sabah geldim şehir hastanesine. İlk muayenede serviksi 23 ölçtü şimdi yatış yapalım hoca karar cersin dedi. Yattım kan idrar kültür vs verdim. Celestone vurdular, bukadar erken vurulması yan etki yapar diye endişelendim ama tüm riskli gebelik lerde vuruyoruz dediler. Operasyon ihtimaline karşı antibiyotik tedavisi başlandınstde sancılar çıktı. 40larda 60larda ama sabah bir şey yoktu, damar yolu açılırken çok kastım stres oldum falan ondan mı oldu bilemiyorum. Şuan ne olacak, ne yapılacak belirsiz. Hocalar karar verecek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?