- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
krem sabahlıklı olanla yeşilli güzelmiş canım.bende dolaptan aldım 3 tanım biri kendi başına set zaten pijama gecelik sabahlıkKızlar bişey dicem dolapta bir kadın buldum dükkanı varmış kapanmış lohusa pijamalarını çok uyguna veriyor 800 tlye 3 tane 3lü takım aldım kutulu etiketli resimlerini koydum daha başka modeller de var isterseniz internette çok pahalı tanesi 1000 küsür hatta şu ilk paylaştığım takım şahinler marka
YaaaaBenim beklerse ve sezeryan olursa doktorla konuştum 23.01.2023 olacak not aldınormal olursa da kısmet artık, tabi bebeişim beklerse Allahın izniyle.
Kullanılmamış ürünler var boşuna okadar para vermeye gerek yok bencekrem sabahlıklı olanla yeşilli güzelmiş canım.bende dolaptan aldım 3 tanım biri kendi başına set zaten pijama gecelik sabahlık
Sayıların anlamı varmı bilmiyorum ama uyumlu tarih hepinizi beklerim bu tarihe beraber doğuralımYaaaacok sevindim, cok istiyorsun bu tarihi inş gönlüne göre olur arkadaşım. Ben daha düşünemedim ya, resmen saldım birazdan unutmazsam takvime bakıyım, sayı uyumlarına fln
Aksi gibi sancıları arttı ya şuan öyle stres de yapmıyorum aslında ama çok sıklaştı. Birazdan yine bağlayacaklar nstye. Devam ederse orada da bırakmazlar bence, şuan belirsiz yatıp yatmayacağım duruma göre belli olacak dedilerCiğer geliştirici için cok erken olmuş bence de ya. Kaldı ki etkisi bir hafta anca zaten. Ama garantici olmak istemişler kendilerince işte demek ki. Sancı işi bence de net stres kaynaklı. Oturup ağlasaydın da o şekilde çıkar sancın zaten. Nasılsa düzensiz sancı, cok takma. Ne karar verirlerse versinler , senin ve bebeğin için en doğrusu olacak bi şekilde. Bu gece kalacak mısın canım ?
Allah yardımcın olsun. Acil şifa versin
kalsiyum falan birşeyler içmene izin veriyorlar mıAksi gibi sancıları arttı ya şuan öyle stres de yapmıyorum aslında ama çok sıklaştı. Birazdan yine bağlayacaklar nstye. Devam ederse orada da bırakmazlar bence, şuan belirsiz yatıp yatmayacağım duruma göre belli olacak dediler
35 mm dir o benim 42 mm mesela o değeri 0,7 ile çarparak cm anlıyorsun :) sağlıkla gelsinlerKızlar bugün 21 haftalığız tam. Organ taramamız sıkıntısız geçti 406 gr 35 cm dedi şuan için boyu haftasına göre çok uzun geldi bana. Resim alamadık yine
Normal bir kadın doğum doktoru baktı bu arada perinatolog değil.
Hepinizin güzel haberler aldığı muayeneler olsun inşallah
Yok sadece onların verdiği ilaçlar. Tokoliz tedavisine başlanacak şimdikalsiyum falan birşeyler içmene izin veriyorlar mı
Canım bende senden haber var mı diye girdim sancılar beni de korkutuyor ama benim 120lere vuran sancılarım varken bırakmışlardı beni. 50 60'a ilaçla anca düşmüştü demekki doğum sancısı degilmiski üzerinden iki hafta geçti. Sende lütfen üzülme doğum sancısı değildir. Stresten de olabilir.Aksi gibi sancıları arttı ya şuan öyle stres de yapmıyorum aslında ama çok sıklaştı. Birazdan yine bağlayacaklar nstye. Devam ederse orada da bırakmazlar bence, şuan belirsiz yatıp yatmayacağım duruma göre belli olacak dediler
Alla alla. Canını sıkan ekstra bi şey mi var canım ? Ya da tahliller temiz mi baktın mı online fln ?Aksi gibi sancıları arttı ya şuan öyle stres de yapmıyorum aslında ama çok sıklaştı. Birazdan yine bağlayacaklar nstye. Devam ederse orada da bırakmazlar bence, şuan belirsiz yatıp yatmayacağım duruma göre belli olacak dediler
Hiçbir şey yokken bianda başladı baksana baya düzenli, ama şuan şiddet de arttı nefesimi kesiyor her sancı girdiğinde, 80lere çıkıyor görebildiğim kadarıyla çıktıda. Endol verdiler umarım etki eder hızlıca. Bianda nasıl oldu bu iş şaşkınım yaniCanım bende senden haber var mı diye girdim sancılar beni de korkutuyor ama benim 120lere vuran sancılarım varken bırakmışlardı beni. 50 60'a ilaçla anca düşmüştü demekki doğum sancısı degilmiski üzerinden iki hafta geçti. Sende lütfen üzülme doğum sancısı değildir. Stresten de olabilir.
Serviks çok az aşağıda gibi. Hunilesme bende de var. Sen eve geçmek istiyorsun tabi anlıyorum o hastane psikolojisini. Inşallah sorun yoksa gönderirler biraz daha izlemeleri iyi olabilir kuzum. Duamdasin
Stres yapmadım valla renkli nasıl olur anlayamadık böyle ani. 3 kez trans vajinal muayene yapıldı o mu tetikledi bilemiyorum..Alla alla. Canını sıkan ekstra bi şey mi var canım ? Ya da tahliller temiz mi baktın mı online fln ?
Zaten sancın devam ederse bırakmasınlar. Sen bi de arabayla yol cekeceksın. En azından adalat; nidilat gibi bi şey versinler de gevşe azcık.
Vajinal olarak parmakla muayene açıklığı artırır derdi önceki doktorum. Ama vajinal ultrason aynı etkiyi yapmıyor mesela.Stres yapmadım valla renkli nasıl olur anlayamadık böyle ani. 3 kez trans vajinal muayene yapıldı o mu tetikledi bilemiyorum..
Canım bi düzen var evet ama pik yapan nokta bile yüksek bi değerde değil. Su an gruptan herhangi birimizi de bağlasalar, aynı çıkar emin ol. Sey gibi düşün; sürekli deprem oluyor ama hissetmiyoruz; ne zmn ki 4-5 değer oldu; o zmn sallıyor ki hissediyoruz.Hiçbir şey yokken bianda başladı baksana baya düzenli, ama şuan şiddet de arttı nefesimi kesiyor her sancı girdiğinde, 80lere çıkıyor görebildiğim kadarıyla çıktıda. Endol verdiler umarım etki eder hızlıca. Bianda nasıl oldu bu iş şaşkınım yani
Geçmiş olsun canım doktorlar ne diyor neden oluyormuşHiçbir şey yokken bianda başladı baksana baya düzenli, ama şuan şiddet de arttı nefesimi kesiyor her sancı girdiğinde, 80lere çıkıyor görebildiğim kadarıyla çıktıda. Endol verdiler umarım etki eder hızlıca. Bianda nasıl oldu bu iş şaşkınım yani
Kullanıcı adı ne acaba dolap hesabında ?Kızlar bişey dicem dolapta bir kadın buldum dükkanı varmış kapanmış lohusa pijamalarını çok uyguna veriyor 800 tlye 3 tane 3lü takım aldım kutulu etiketli resimlerini koydum daha başka modeller de var isterseniz internette çok pahalı tanesi 1000 küsür hatta şu ilk paylaştığım takım şahinler marka
Parmakla değil usg ike bakıldı ama son bakan baya ileri gitti kalçalarımı kaldırarak rahatsızlık vericiydi. Şuan olanları baya hissediyorum nefesimi kesiyor her geldiğinde. Endol inş bian önce etki eder.Vajinal olarak parmakla muayene açıklığı artırır derdi önceki doktorum. Ama vajinal ultrason aynı etkiyi yapmıyor mesela.
Canım bi düzen var evet ama pik yapan nokta bile yüksek bi değerde değil. Su an gruptan herhangi birimizi de bağlasalar, aynı çıkar emin ol. Sey gibi düşün; sürekli deprem oluyor ama hissetmiyoruz; ne zmn ki 4-5 değer oldu; o zmn sallıyor ki hissediyoruz.
Burda hissedilecek sancı değeri de yok gibi de , o yüzden bana enfeksıyon sancısı mı hissettiğin acaba diye aklıma geldi canım
Neden kısmına bir şey demiyorlar ama acil kasılmayı kesmemiz lazım diyorlar. Kan idrar değerleri normal enfexiyon gözlenmedi ama vajinal ve idrar kültürü alındı onlar 2 güne çıkar. Max da sabcıla rşuan 100e vuruyor iyi ki gelmişiz buraya dedim. Kocaeli özele gitseydim anlık usg bakacak tı gönderecektir belki nstye falan bağlamadan. Ama burası 2.serklaj olmaz dedi. Ne yapıldıysa o dedi. İnş taburcu olursam yine de gideyim kocaeliye diyorumGeçmiş olsun canım doktorlar ne diyor neden oluyormuş
İnşallah önemli kasılmalar değildir huzurlu bir şekilde evinize oğluşuna dönersin Hocayla ya da yandal uzmanı ile görüşüp sorma sansın var mı ?Stres yapmadım valla renkli nasıl olur anlayamadık böyle ani. 3 kez trans vajinal muayene yapıldı o mu tetikledi bilemiyorum..
@ilknurbllKullanıcı adı ne acaba dolap hesabında ?
Kültür alınmasına çok sevindim tüm olasılıklara bakılacak böylece kuzum. Sancıyı hissetmene üzüldüm. Beni de 5 kez üst üste nstye bağlamışlardı hep düzenliydi sancılar ama hemen doğum anlamına gelmiyor çok şükür. Sen içini ferah tut ki zaten çok güçlü bir annesin☺ güzel haberler alacağız senden inanıyorum.Parmakla değil usg ike bakıldı ama son bakan baya ileri gitti kalçalarımı kaldırarak rahatsızlık vericiydi. Şuan olanları baya hissediyorum nefesimi kesiyor her geldiğinde. Endol inş bian önce etki eder.
Neden kısmına bir şey demiyorlar ama acil kasılmayı kesmemiz lazım diyorlar. Kan idrar değerleri normal enfexiyon gözlenmedi ama vajinal ve idrar kültürü alındı onlar 2 güne çıkar. Max da sabcıla rşuan 100e vuruyor iyi ki gelmişiz buraya dedim. Kocaeli özele gitseydim anlık usg bakacak tı gönderecektir belki nstye falan bağlamadan. Ama burası 2.serklaj olmaz dedi. Ne yapıldıysa o dedi. İnş taburcu olursam yine de gideyim kocaeliye diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?