2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
krem sabahlıklı olanla yeşilli güzelmiş canım.bende dolaptan aldım 3 tanım biri kendi başına set zaten pijama gecelik sabahlık

Benim beklerse ve sezeryan olursa doktorla konuştum 23.01.2023 olacak not aldı normal olursa da kısmet artık, tabi bebeişim beklerse Allahın izniyle.
Yaaaa cok sevindim, cok istiyorsun bu tarihi inş gönlüne göre olur arkadaşım. Ben daha düşünemedim ya, resmen saldım birazdan unutmazsam takvime bakıyım, sayı uyumlarına fln

Aksi gibi sancıları arttı ya şuan öyle stres de yapmıyorum aslında ama çok sıklaştı. Birazdan yine bağlayacaklar nstye. Devam ederse orada da bırakmazlar bence, şuan belirsiz yatıp yatmayacağım duruma göre belli olacak dediler

kalsiyum falan birşeyler içmene izin veriyorlar mı

35 mm dir o benim 42 mm mesela o değeri 0,7 ile çarparak cm anlıyorsun :) sağlıkla gelsinler

Canım bende senden haber var mı diye girdim sancılar beni de korkutuyor ama benim 120lere vuran sancılarım varken bırakmışlardı beni. 50 60'a ilaçla anca düşmüştü demekki doğum sancısı degilmiski üzerinden iki hafta geçti. Sende lütfen üzülme doğum sancısı değildir. Stresten de olabilir.
Serviks çok az aşağıda gibi. Hunilesme bende de var. Sen eve geçmek istiyorsun tabi anlıyorum o hastane psikolojisini. Inşallah sorun yoksa gönderirler biraz daha izlemeleri iyi olabilir kuzum. Duamdasin

kızlar şimdi size malum konu bebek arabasını sormak istiyorum. dün ebebekte biraz baktık.

pierrer cardin voyager vardı tesaduf inceledik . puseti takıp cıkarması cok basit . katlanması aşırı kolay olmasada kolay. katlanınca dier travellara nazaran daha az yer kaplıyor. her 2 yönde kullanılıyor. port bebe olabiliyor 25 kg agırlıga kadar tasıyor ve hareket kabiliyeti cok iyi. tekerleride darbe emici zaten. tam yatış ve bir sürü kademesi var . tasaım durus kalite olarakta cok hosumuza gitti

joie nin bir arabasına baktık hafif kullanışlı fakat üstünee puseti arabayı sökmeden oturtuyoruz 2 araba üst üste gorunuyor ve benim hiç hosuma gitmedi. neden 1 yıl boyunca ben butun arabayı yanımda tasıyorum.

bagi marka baktık çok guzel kaliteli fakat katlanması puseti takıp cıkarması aparatlar cok zor

kabin boy araba baktık hamilton olabilir markası tek elle kapatabiliyorsunuz inanılmaz kolaydı. ama yine aynı durumlar puset takılabilirlik konusu. baktıgımız arabalarda ekstra apaarat ile puseti takıp cıkarmak bize hem zor hem de guvenilirliği zayıf geldi. Ebebekte incelediğimiz arabalar için durum buydu.

etraftan gelen önerilerle notunu aldıgımız arabalar da şunlar. INGLESINA( videolarını inceledim herşeyi mukemmel ama canlı gormek lazım). DOONA( herkes cok memnun ama 1 1.5 yıl anca kullanılıyor bilemedim gerçekten değiyor mu) CYBEX( fiyatları her yıl arşa cıkıyor ama kullananları cok memnun) bugaboo., maclaren ,maxi-cosi. ,mamas papas. son 4 lü hep önerilen listelerde ama incelemedim kullanan canlı yakınım yok :) sanırım 4babynin bir arabası vardı satıcı hiç onermedi tekerleri hemen patlıyormus çok şikayet geliyormus . onu da ekleyeyim

Alla alla. Canını sıkan ekstra bi şey mi var canım ? Ya da tahliller temiz mi baktın mı online fln ?
Zaten sancın devam ederse bırakmasınlar. Sen bi de arabayla yol cekeceksın. En azından adalat; nidilat gibi bi şey versinler de gevşe azcık.

Hiçbir şey yokken bianda başladı baksana baya düzenli, ama şuan şiddet de arttı nefesimi kesiyor her sancı girdiğinde, 80lere çıkıyor görebildiğim kadarıyla çıktıda. Endol verdiler umarım etki eder hızlıca. Bianda nasıl oldu bu iş şaşkınım yani

Eklentiler

• IMG_20221019_181204.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 53
Stres yapmadım valla renkli nasıl olur anlayamadık böyle ani. 3 kez trans vajinal muayene yapıldı o mu tetikledi bilemiyorum..

Stres yapmadım valla renkli nasıl olur anlayamadık böyle ani. 3 kez trans vajinal muayene yapıldı o mu tetikledi bilemiyorum..
Vajinal olarak parmakla muayene açıklığı artırır derdi önceki doktorum. Ama vajinal ultrason aynı etkiyi yapmıyor mesela.
Canım bi düzen var evet ama pik yapan nokta bile yüksek bi değerde değil. Su an gruptan herhangi birimizi de bağlasalar, aynı çıkar emin ol. Sey gibi düşün; sürekli deprem oluyor ama hissetmiyoruz; ne zmn ki 4-5 değer oldu; o zmn sallıyor ki hissediyoruz.
Burda hissedilecek sancı değeri de yok gibi de , o yüzden bana enfeksıyon sancısı mı hissettiğin acaba diye aklıma geldi canım

Geçmiş olsun canım doktorlar ne diyor neden oluyormuş

Kullanıcı adı ne acaba dolap hesabında ?

Parmakla değil usg ike bakıldı ama son bakan baya ileri gitti kalçalarımı kaldırarak rahatsızlık vericiydi. Şuan olanları baya hissediyorum nefesimi kesiyor her geldiğinde. Endol inş bian önce etki eder.
Geçmiş olsun canım doktorlar ne diyor neden oluyormuş
Neden kısmına bir şey demiyorlar ama acil kasılmayı kesmemiz lazım diyorlar. Kan idrar değerleri normal enfexiyon gözlenmedi ama vajinal ve idrar kültürü alındı onlar 2 güne çıkar. Max da sabcıla rşuan 100e vuruyor iyi ki gelmişiz buraya dedim. Kocaeli özele gitseydim anlık usg bakacak tı gönderecektir belki nstye falan bağlamadan. Ama burası 2.serklaj olmaz dedi. Ne yapıldıysa o dedi. İnş taburcu olursam yine de gideyim kocaeliye diyorum

Eklentiler

• IMG_20221019_185040.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 50
Kültür alınmasına çok sevindim tüm olasılıklara bakılacak böylece kuzum. Sancıyı hissetmene üzüldüm. Beni de 5 kez üst üste nstye bağlamışlardı hep düzenliydi sancılar ama hemen doğum anlamına gelmiyor çok şükür. Sen içini ferah tut ki zaten çok güçlü bir annesin☺ güzel haberler alacağız senden inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…