2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kızlar benim aldığım pijamalar geldi mükemmel 3lü takım kışlık mevsimlik ve orta aldım ama ben üşüyen biriyim ocak sonu şubat malum soğuk olcak oyğzden kalınlıklarını beğendim fiyatlar da acayip uygun bak gelince resimlerini çektim dur atayım beğenirsen farklı modeller de var sabahlıkları kalın yani internette tanesi 800 900 küsür 3lü takımların

Eklentiler

• IMG_20221020_123905.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20221020_123203.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20221020_123220.webp
    17 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20221020_123513.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20221020_123517.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20221020_123602.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20221020_123825.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20221020_123504.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 65
Ay ben senin söylediğin sayfayi bir turlu bulamadım. Baya niyetlenlendim almaya.

Ay ben senin söylediğin sayfayi bir turlu bulamadım. Baya niyetlenlendim almaya.
Üçünü 800 tl ye aldım toplam ben dolaptan aldım kutuları ile geldi etiketli şahinler marka hepsinin kumaşı pamuk gibi kadının dükkanı kapanmış güzel modeller var. Adını veririm istersen.

Üçünü 800 tl ye aldım toplam ben dolaptan aldım kutuları ile geldi etiketli şahinler marka hepsinin kumaşı pamuk gibi kadının dükkanı kapanmış güzel modeller var. Adını veririm istersen.
Satıcı ismini verince mi cikiyor o gün dolaptan baktim baya bulamadım. Verirsen tekrar bakim

Kızlar bugun müşteri ziyaretine gittik bankacıyım ben . Müşterimde hastanede ebe . İmza işi vardı tam da o sırada yan odada normal doğum varmış ben çok etkilendim normal doğum da yaptım oysaki

Ben alacaktım mustela konak önlüyor diye. Iyiki soyledin canim. Kokulara takılırım ben ne alacam simdi.
E bebegin mağaza kokusunu bulmak istiyorum resmen

Satıcı ismini verince mi cikiyor o gün dolaptan baktim baya bulamadım. Verirsen tekrar bakim
Arama yerine @ilknurbll yazacaksın pijamalar dan tanırsın zaten bedenleri bitmeden alcaksan al millet kapış kapış alıyor

Eklentiler

• Screenshot_20221021-222729.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 79
Ben alacaktım mustela konak önlüyor diye. Iyiki soyledin canim. Kokulara takılırım ben ne alacam simdi.
E bebegin mağaza kokusunu bulmak istiyorum resmen
Bebişin kendi kokusu bastırır zaten şampuanı bir şey olmaz mağaza çalışanlarına sorarsan kokuyu söylerler, satılıyor o koku sanırsam

Canım açıklık kapandı demi ? Bizim de haftaya perşembe stres yapmak istemiyorum çok ta tedirginim kalp durumuna inşallah güzel geçer.
Aaa öylemiymiş kızımda birkaç kez kullandım bu sefer sebamed aldık.

Yok canım eminim Bugun de biraz akıntı rengi kahvemsi hiç böyle olmazdı bu hafta normalmi bilemiyorum .
Geçen benimde oldu hemsire yoğun ve kıpkırmızı kan olmadıktan sonra merak etmeyin dedi. Nöbetçi Dr a sormami istermisiniz dedi evet deyince görüşüp geldi o da aynı şeyi söylemiş. Elh devam etmedi, bebegin hareketlerini hissediyorsan ve devam etmiyorsa stres yapma. Kontrole gidince de dr una her ihtimale karşılık sor.

Saol tatlım içimi rahatlattın valla hareketleri çok arttı ilk zamanlar hareket az ediyor diyordum şimdide hiç durmuyor oğluş

Kızlar biz sepet beşiğimizi aldık 12 aya kadar kullanım e bebek satıcısından aldım uyku seti ,cibinlik, yatak içerisinde. Yatam odama rahat sığar diye düşündüm bakalım inşallah güzel olur yorumlar iyi.

Eklentiler

• D02A426A-E293-49AC-987F-5C1E57A08D20.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 75
Kizlar tetenoz aşısı oldum bugün. Ay kolum çok ağrıyor. Sizinkiler de böyle agri yapti mi
Ay biz işyerinde her yıl oluyorduk. Birde kedi tırmalamıştı kuduz ve tetanoz olmuştum yenilerde. Hiçbirinde kolum acımadı benim ya. Acı eşiğim de cok düşüktür aslında. Hepsinde aşıyı olup araba atlayıp gittim bütün gün.

Kızlar merhaba benim detaylı ultrasonum vardı elhamdulillah herşey yolunda dedi doktorum. Tetanozu haftaya ol dedi 24. Haftaya da randevu verdi şeker yüklemesi yapılacak. Bebişimiz iyi ben ise elhamdulillah çok büyük bir sıkıntım yok ama kaburgamla midem arasında bir ağrı var anlatamam. Sanki aşırı derece de kilo aldım da etim kemiğime bAtıyor. Daha önceki hamileliklerinde ve şimdi böyle birşeyler yaşayanlar varsa neler yaptınız söyler misiniz? Ağrıyla mı yaşadınız bir çare buldunuz mu sanki içerden bir yumrruk yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…