- 26 Şubat 2022
- 930
- 2.494
- 63
Kova ve maşrapa trendyolda daha ucuz resmenMuslin ihtiyacım tamam
Ama bu katlanabilir kuvetler internettekiyle ayni fiyat ya. Nerede bim farki
Bide bu silikon mama önlüğü ne ise yarıyor ya dökülenler yere düşmesin diye mi
Kızlar benim aldığım pijamalar geldi mükemmel 3lü takım kışlık mevsimlik ve orta aldım ama ben üşüyen biriyim ocak sonu şubat malum soğuk olcak oyğzden kalınlıklarını beğendim fiyatlar da acayip uygun bak gelince resimlerini çektim dur atayım beğenirsen farklı modeller de var sabahlıkları kalın yani internette tanesi 800 900 küsür 3lü takımlarınBu ay bende kendimi durduramıyorum. Hatta bu saatten sonra kendimi.durduracak degilimhep bekledim korkudan ama. Bu seferde erken doğum olasılığının ve son zamanlar agirlasacagimi düşünerek hızlandım.
Pijama konusunda bu yüzden bekliyorum.bende cok.ince şimdikiler. Borazcik pamuklu olsun en azından diyorum. Cunku lohisalikta grip olmak da var isin ucunda
Ay ben senin söylediğin sayfayi bir turlu bulamadım. Baya niyetlenlendim almaya.Kızlar benim aldığım pijamalar geldi mükemmel 3lü takım kışlık mevsimlik ve orta aldım ama ben üşüyen biriyim ocak sonu şubat malum soğuk olcak oyğzden kalınlıklarını beğendim fiyatlar da acayip uygun bak gelince resimlerini çektim dur atayım beğenirsen farklı modeller de var sabahlıkları kalın yani internette tanesi 800 900 küsür 3lü takımların
Üçünü 800 tl ye aldım toplam ben dolaptan aldım kutuları ile geldi etiketli şahinler marka hepsinin kumaşı pamuk gibi kadının dükkanı kapanmış güzel modeller var. Adını veririm istersen.Ay ben senin söylediğin sayfayi bir turlu bulamadım. Baya niyetlenlendim almaya.
Satıcı ismini verince mi cikiyor o gün dolaptan baktim baya bulamadım. Verirsen tekrar bakimÜçünü 800 tl ye aldım toplam ben dolaptan aldım kutuları ile geldi etiketli şahinler marka hepsinin kumaşı pamuk gibi kadının dükkanı kapanmış güzel modeller var. Adını veririm istersen.
Yok canım eminimVajinadan geldiğine emin misin? Bende de olmuştu bir kez sonra o sıra kabız olduğumu farkettim popomdan gelmiş meğerse.
Ben alacaktım mustela konak önlüyor diye. Iyiki soyledin canim. Kokulara takılırım ben ne alacam simdi.Bu arada mustela şampuanın içeriğinin kötü olduğunu çoğu bebeğin yüzünde egzama çıkardığını okudum, alacaklar vardı sanırım. Ben siveno aldım ama iğrenç bi kokusu var kas gevşetici gibi kokuyor
Arama yerine @ilknurbll yazacaksın pijamalar dan tanırsın zaten bedenleri bitmeden alcaksan al millet kapış kapış alıyorSatıcı ismini verince mi cikiyor o gün dolaptan baktim baya bulamadım. Verirsen tekrar bakim
Bebişin kendi kokusu bastırır zaten şampuanı bir şey olmazBen alacaktım mustela konak önlüyor diye. Iyiki soyledin canim. Kokulara takılırım ben ne alacam simdi.
E bebegin mağaza kokusunu bulmak istiyorum resmen
Canım açıklık kapandı demi ? Bizim de haftaya perşembe stres yapmak istemiyorum çok ta tedirginim kalp durumuna inşallah güzel geçer.ben de kontrolden geldim şimdi
haftaya şeker yüklemesi yapacağız dedi
75 gr glikoz istedi
fazla değil mi? hep 50 gr gördüm diye hatırlıyorum
bir de kendi iradesiyle yaptırmayacak olan var mı?
ben yaptıracağım kararım bu yönde
ama yapılan her işlemde olduğu gibi tedirginim yine
ve neden bazı doktorlar gerekli görmüyor....
Aaa öylemiymiş kızımda birkaç kez kullandım bu sefer sebamed aldık.Bu arada mustela şampuanın içeriğinin kötü olduğunu çoğu bebeğin yüzünde egzama çıkardığını okudum, alacaklar vardı sanırım. Ben siveno aldım ama iğrenç bi kokusu var kas gevşetici gibi kokuyor
Geçen benimde oldu hemsire yoğun ve kıpkırmızı kan olmadıktan sonra merak etmeyin dedi. Nöbetçi Dr a sormami istermisiniz dedi evet deyince görüşüp geldi o da aynı şeyi söylemiş. Elh devam etmedi, bebegin hareketlerini hissediyorsan ve devam etmiyorsa stres yapma. Kontrole gidince de dr una her ihtimale karşılık sor.Yok canım eminimBugun de biraz akıntı rengi kahvemsi hiç böyle olmazdı bu hafta normalmi bilemiyorum .
Saol tatlım içimi rahatlattın vallaGeçen benimde oldu hemsire yoğun ve kıpkırmızı kan olmadıktan sonra merak etmeyin dedi. Nöbetçi Dr a sormami istermisiniz dedi evet deyince görüşüp geldi o da aynı şeyi söylemiş. Elh devam etmedi, bebegin hareketlerini hissediyorsan ve devam etmiyorsa stres yapma. Kontrole gidince de dr una her ihtimale karşılık sor.
Ay biz işyerinde her yıl oluyorduk. Birde kedi tırmalamıştı kuduz ve tetanoz olmuştum yenilerde. Hiçbirinde kolum acımadı benim ya. Acı eşiğim de cok düşüktür aslında. Hepsinde aşıyı olup araba atlayıp gittim bütün gün.Kizlar tetenoz aşısı oldum bugün. Ay kolum çok ağrıyor. Sizinkiler de böyle agri yapti mi
Bende oludum evet siveno ya da minoris düşünüyorumBu arada mustela şampuanın içeriğinin kötü olduğunu çoğu bebeğin yüzünde egzama çıkardığını okudum, alacaklar vardı sanırım. Ben siveno aldım ama iğrenç bi kokusu var kas gevşetici gibi kokuyor
Bunchen miydi neydi boyle bi marka da var onerilen Alman markasi sanirimBende oludum evet siveno ya da minoris düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?