2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bende yiyemiyorum öğlen. Maalesef midem almiyor
Bu aralar iki mandalina yarim ayva ve kuruyemis yiyorum. Baska bisey yersem cok tikaniyor midem ama kiloda almam lazim

mercimek ,nohut gibi kurubaklagiller tüketiyorum ben kırmızı et tüketemediğim için, arada kıyma tüketebiliyorum. oda köfte formunda. yeşil yapraklı sebzeler tüketebilirsiniz salatalarda bol bol. ıspanakla bir sote yapıp yumurta kırıp üzerine protein alınımı arttırabilirsiniz. ara öğünlerde kefir ,yoğurt vs. bu haftalar bebeğin zeka gelişimi için de önemliymiş protein alınımını arttırmak gerekiyormuş. muz, ceviz. kuru üzüm, ayva, avokado bunları ben de beslenmeme ekledim doktor tavsiyesiyle bu haftalarda

Ay maşallah hepsini yiyebiliyosaniz tebrik ediyorum bende soğuma tiksinme gecmedi. Bir de bi seyi aserdiysem hep onu yemek istiyorum. Gözüm mandalina ve ayvadan baskasini görmüyor mesela. Hele kuru meyvelerden cok tiksindim goresim bile yok.
Kurubaklagil gebeligimin basinda cok yedim tiksindim.
Cevizden tiksindim. Findiktan da.
Bi antep fıstığı yiyebiliyorum ya ona taktim simdi tiksinene kadar ona devam

Sebze sevmez misin fırında karnabahar yanına ızgara tavuk vs haşlanmış brokoli havuç üüf

valla az porsiyonlarda tüketmeye çalışıyorum zorla

Cok şükür canim artik evinde oğlunla dinlenmeye devam edersin☺ peki sen nasilsin? Sancilar, kasilmalar oluyor mu? Dün gece beni yine yaklasik on dakika süren ağrılı bi sanci tuttu şu kritik haftalari atlatsaydik.
Dün hiç olmadı çok sevindim. Evde coşkuyla kutlandı kasılmasız günÖnceki gün hastane işlerinde yoruldum diye sanırım biraz vardı. Bugn de daha uzanamadım ama yürürken bi bası oluyor. Ağrı şeklinde dğeil enazından
O süper galiba güneşli günleri görmeye başladın queen ya
İnşallah canım ya ferahladım inan ki.. Bi 10 gün daha geçecek inş böyle böyle bekleyeceğiz

Kızlar xıaomı nin 360 derece dönen bebek kamerasından aldım. Karşılıklı konuşma özelliği de vardı hoşuma gitti. Her şekilde evde işe yarar diye düşündüm. Ben evde yokken bile evi izleyebilirim ve hatta 10 güne kadar kayıt etme özelliği de var. Bakalım nasıl gelecek

Meyveyle yogurt yiyorum kuzum genelde oglen yemek yersem aksam yiyemiyorum

Sebze sevmez misin fırında karnabahar yanına ızgara tavuk vs haşlanmış brokoli havuç üüf
Yaaaaaa bak bisey diycem kesin yap havuc brokoli karnibahari haslayip ustune limon zeytinyagi nar eksisi sarimsak toz biber karar biber biraz tuz dan olusna bi sos yapip dokup ye vazgecilmezin olur bu tatlari seviyosan

Bende kediler için almıştım onu kullanırım diye düşünüyorum. Ama uygulamaya girmeden çocuk ağladığında sesli bildirim gelir mi bilmiyorum. Uygulamada sesli konuşma yapılabiliyor görüntü kalitesi falan çok iyi görüş alanıda çok geniş biz tatile gittiğimizde cociklerimizi izliyoruz güzel oluyor

Bunu kaydettim denicem

En azından bebeğin yattığı odanın kapısını açıp durmam diye düşündüm.

Canım hep güzel haberler gelsin umarım raporu hallettin mi oda hallolsun dinlen inşaAllah

Bende yiyemiyorum öğlen. Maalesef midem almiyor
Bu aralar iki mandalina yarim ayva ve kuruyemis yiyorum. Baska bisey yersem cok tikaniyor midem ama kiloda almam lazim
Bende yiyemesem keşke gerçekten öküz gibi yiyorum tam olarak herşeyi ama herşeyi birtektatlı şeylersevmem onun dışında bir kahvaltı yapıyorum insanlar büyün gün ancaokadar yiyordur

Canım bu ara patates haşlayıp soğan ve az salçayla püre yapıyorum üstüne peynir atıyorum falan yağsız olduğu için ama nasıl yiyoruö bir bilsen öyle sardımki çok lezzetli geliyor normalde yıllarca yemesem aklıma gelmez ,,yanına kesin bir yumurta az zeytin peynir yiyorum tabiki ekmek işini söylemeyeyim yarımdan fazla birden az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…