2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Çok şükür 1 in altına da düşsün inşallah

Ben de alayım ozaman sen hangisinden aldın hamile yastığını birçok çeşidi var galiba netten baktım da. İnce yastığı uyurken kalça altınamı koyuyorsun ben sağdan sola dönerken çok acıyor.

Sabah sabah çok alemsin vallahi güldürdün bizi.
Ben de S serabeyaz ı çok merak ediyorum. Çok dua ettim ezanlarda ismini andım. Naaptı acaba şimdi mesajlarda gerideyim korkuyorum ileriye bakmaya . Allahım korusun onları

Ben de alayım ozaman sen hangisinden aldın hamile yastığını birçok çeşidi var galiba netten baktım da. İnce yastığı uyurken kalça altınamı koyuyorsun ben sağdan sola dönerken çok acıyor.
Buradan bi arkadaşın tavsiyesiyle almıştım resimdeki hamile yastığını. İnce yastık kalçanın altına evet. İlerleyen zamanda yastığa boğulacağım sanırım, dizlerimin arasına da bi tane koymak isteyebilirim

Eklentiler

• Screenshot_20221106_100537_com.android.chrome.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 68
Bu gerçekten cok guzel gözüküyor. Ben yan yatinca belim cok ağrıyor bunu nasil kullaniyorsun queen? Iki yanina mi koyuyorsun, yoksa bacaklarina mi?
Hamilelik takvimindeki yaziyi gördün mü ☺ yine beklesin zamanini insallah ama nefes alabildiğini bilmek ne rahatlatici

Ay gördüm ama inanamadım şüphelendim doğruluğundan da olsundu, ciğerleri gelişiyor diye yoralım biz o da bişi dedim canım cırtlı ortadan istersen ayırabiliyorsun tek tek kullanıyorsun, ben aradaki mesafeyi kısaltıp üstüne yatıyorum yani iki yanımda kalıyor. Ne tarafa dönersem hem belimi hem sırtımı hatta göbişi de desteklemiş gibi oluyor. Gündüzleri de yatay pozisyonda olduğumdan bazen bacaklarımın arasına bazen kalça altına koyuyorum. Şehir hastanesindeki perinatologlardan biri şöyle dedi, kitaplarda yazmaz ama kalçanı hafif yastıkla yükseltirsen açıklık durumlarına iyi gelir dedi

Bide rüyamda kızımı emziriyordum, elimle yokluyorum süt dolmamış gibi geliyordu ama meme ucumda beyaz süt damlaları, bebeğin ağzı kenarında da öyle taşan sütler görüyorum çok mutlu oluyordum habire saate bakıyorum 2 saat doldu mu niye alarm kurmuyoruz falan diye söyleniyorum. Rüya yorumuna baktım, hamile kadın gördüyse doğumun yakın olduğuna işaretmiş töbeler olsun diyip kapattım hemen

Kizzz bende bugun doguruyodum son anda sezeryana alindim sonra bebemi bi emzirdim ayyyy nasil guzeldi

Sulara sellere gitsin, uzak dursun şimdilik süt beyazdır beyaz iyidir hem berekettir rızıktır ben böyle yorumladım valla

Allah’ını seversen queen bilinçaltı diye de bi şey var. Günlerdir erken doğum konusunu konuşuyoruz. Rüyanda başka ne görecektin zaten yahu boş yere germe kendini , hayır bi şey değil çocuğu da gaza getireceksin. Tövbe de

Ay ne güldüm Çıkar annnesi kocaman olmuştur o artık ama ağlamasınlar ya kıyamam .

Canım tamamen bilinç altı bu lütfen rüya yorumlarına falan bakıp kendini de tetikleme güzel düşünelim bence çok muhteşem bir rüya bende doğum yapmıştım rüyamda iki gün önce hepimizin bu rüyaları görmesi çok normal.

Ben de doktor kontrolüne gidiyorum, doktorun odasında her yer rakun ve kedi dolu bebeği yere koyup kedilerle oynatıyorum. Eşim bakıyor bebeğe ne kadar zayıf küçücük sana da hiç benzememiş diyor veeee benim aklıma bebeği haftalardır emzirmediğim mama vermediğim geliyor. Nasıl yaşadı yemek yemeden diyorum, doğduğu kilosundan çok eksik çıkıyor falan ayyy psikolojim bozuldu

Sulara sellere gitsin, uzak dursun şimdilik süt beyazdır beyaz iyidir hem berekettir rızıktır ben böyle yorumladım valla
Annem de önceki gece bembeyaz bi elbise içinde görmüş beni aşırı güzelmişimm bayılmış böyle iyi dedim güzeldir beyaz zati ama..
Kız evveli gece de burada ünivde kavga ediyordum doğuracakmışım ama bu haftada beni burada doğurtup bebeği sonra Eskişehire nakledeceklermiş küvözle. Olmaz diyorum anne karnında naklolması lazım engellilik ihtimali artar asistan bi türlü anlamıyor mankafalı diyip fiziksel atağa kalkıyorum en son ahh bu bilinçaltı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…