2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Saolun kızlar mutlaka alacağım dışarı çıkmak işkence oldu sütyenle
Bebeğim benimki de bundan.
Emzirmelisi kalmamıştı burda. ama esnek kumaşı var, gayet açılabilir göğüs kısmı emzirirken

Eklentiler

• 0A510547-B134-4C04-BD55-ED7CBD3936D4.webp
    15 KB · Görüntüleme: 68
Merhabaaa şubat anneleri. Benimde doğumum 26 Şubat gibi görünüyor tabi erken gelmezse :)) Bugün ilk defa alışveriş yaptım oğluşuma. Keşke whatsapp olsaydı ilk bebeğim çok tecrübesizim O kadar yazan olmuşki takip edemedim formu.

Çok güzel haber bende tüm gün gözüm burdaydı 1 in altına da düşecek Allah’ın izniyle

Kızlar yürüyüş yada spor yapıyormusunuz? Hamilelik öncesi yapıyordum ben sonra zorlandım bıraktık tekrar yavaş yavaş başlamam lazım kızım normal doğum ama kendimi bu sefer şartlandırmadım sağlık için tamamen spora başlamak istiyorum .

Canım hangi atlet onlar atabilirmisin ben de hep çıtçıtlı zıbın alıyorum artık daraltıyor en büyük beden bile .

Kızlar dün gece çok uzun zamandır beri ilk defa okadar uzun süre deliksiz uyudum. 5te uyandım yani 5 6 saat deliksiz bi uyku oldu şahaneydi. Belimde zaten hamile yastığı var ama kalçam geceleri çok ağrıyor yan yatarken diye popomun altına da ince bi yastık koymuştum ayy nasıl rahat ettim, kalça ağrısı çeken varsa tavsiye ederim

Oh ne güzel dinlenmiştirsin canım kalçam çekiliyor benim sabah ezana doğru kesin uyanıyorum hamile yastığı almadım alayımmı bilemedim ilerleyen zamanda daha da zorlanırız gb .

Oh ne güzel dinlenmiştirsin canım kalçam çekiliyor benim sabah ezana doğru kesin uyanıyorum hamile yastığı almadım alayımmı bilemedim ilerleyen zamanda daha da zorlanırız gb .
Ben iyiki almışım diyorum fiyat uygun, farklı kullanım alanları da çok. Bebekte de faydalanılır, ikiye ayırıp kalçaya bacağa heryere kullanıyorum. Yan yattığımızdan bide ağırlık merkezi değiştiğinden kalça ölümcüldü bi süredir ama ince yastık çok iyi geldi

Aiyy süper haber vallahi. İnşallah yarına daha güzel haberler ver bize
Bi de şey anahtar yerine vize verebilsen keşke agdjshhd

Yarın 27+0 he queen iyisin sen de

ay bana yeni güncelleme geldi kaburgalarım ağrıyor üst bölgem kaburgam sırtım nasıl ağrıyor ya yukarıya doğru bi sıkışma var makarna yiye yiye çocuğu dev yaptım heralde
Olm çocukları böyle mi şüşko yapıyonuz formül neyse bana da söyleyin annem dalga geçiyor benle bugün sıksam 4 kilo doğururum diye

Yarın 27+0 he queen iyisin sen de
Evet ya bu hafta çok hızlı geçti. 23lerdeydim hastaneye ilk yatışım da çok şükür bi uyutsalar beni açsam gözümü 10 hafta geçmiş olsaa hepimiz pıtır pıtır doğuruyor olsak sağlıkla vakitlice. Ocak annelerini de sessiz takipteyim arada bakıyorum da, daha orda falan yok sanki doğum yada 1 olabilir. Aralık da öyle 1di en son baktığım.. İnş bizde de ocaktan önce fire olmaz. Şimdi ilk hedefim oğlumun doğumgünü 16 Kasımsonra benim dgünüm 17 Aralık, ertesi gün eşim 18 Aralık tam 32+0 olacağım inş nasip olursa. Sonra yılbaşına 34 Ay takvimi açıp açıp bunu hesaplıyorum sanki değişecek

Agsjhaha böyle böyle sen 40ı görürsün bacım var mı başka doğum günü yıldönümü

Agsjhaha böyle böyle sen 40ı görürsün bacım var mı başka doğum günü yıldönümü
Oğlumun normalde doğması gereken tarihe 24 ocağa bi durak daha ekleyelim ozaman, hadi 37 olurum sonrasında da pırtlatayım yetsin kendim de çatlayıp patlamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…