2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kızz fotolar var ya (bence çok gerçek değil sadece reflex ama olsun) lahana yerken anne karnında bebenin yüzü ağlıyo gibi, muz yerken gülüyo.. Eğer kilo almadıysa bas lahanayı kendi bilirrr ya büyüyecek ya büyüyecekkk

Haha ben onu muz değil de havuçla denedim. Cidden ağzı yüzü mutluydu. Ağzını açıp açıp kapatıyordu ultrasonda. Bana mı sövdü yoksa doymadı açım anne mi dedi bilmiyorum

sen fırsat buldukça bizi haberdar etsen yeter
gerçekten uyku düzenin altüst oldu ne zaman uyuyabilirsin ki zaman yok

Cok sağ ol bende alayim sen bu kadar memnunsan iyidir insallah doğrudur canim her gecen güne şükür bir gün daha kaldi rahmimde diyorum bende hep.☺

Cok gecmis olsun canim surekli geldikleri icin uyuman zorlaşıyor insallah dussr tansiyonun biz yine grupça duaya başlayalım

Canım geçmiş olsun daha iyi olacaksın hiç merak etme gebelikte tansiyonun dengesi genelde olmuyor hepsi geçecek bir güzel dinleneceksin .

Universite hastanesinde vardir kuzum Çaglar hoca var baya ovuyorlar
Tatlım bebeğin kalbinde parlaklık çıktı ya çok önemli değil dedi çok önemli olan durumları Sivas ve Samsun’a yönlendiriyorum dedi sonra radyoloji uzmanı baktı o da parlaklık var dedi ama test sonuçlarıyla birlikte değerlendirildiğinde problem yok dedi eşim de sivasa gidip yinede baktıralımmı diye düşündü bende bilemedim .

Canım hangi atlet onlar atabilirmisin ben de hep çıtçıtlı zıbın alıyorum artık daraltıyor en büyük beden bile .

Cagla canim bundan aldim. Insanin biraz garbine gidiyor goguslerin sutyendeki gibi sıkı durmuyor ama rahat baya. Disarda da giyilir yani
Bu yastigi bende gece gündüz kullaniyorum.
Bence bebek olunca emzirme yastığı olarak da kullanılır. veya yatağının altina koyup reflu yatagi yapabilirsin.
Gercekten cok fonksiyonlu

Eklentiler

• Screenshot_20221105-204729_LC Waikiki.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 39
Teşekkürler tatlım bakıyorum hemen .

Kuzum Tokat'tasin sen zaten demi yakin nasilsa bence gel icin rahat olsun ama randevu olayi nasil olur bilmiyorum internetten ben alamadim hic randevu sonra da degisti sistem bi tuhaf bisey oldu ama hastaneden veriyolarmis sekreterlikten onemli bi durum olunca

Ben de aynı şeyleri düşündüm hem emzirme hem reflü olursa yükseltme amaçlı. Yan yatırırken bile destek olarak kullanılabilir parasının hakkını fazlasıyla veriyor yani. Bugün çok kasılmam vardı yine popomun altında mesela şuan. Hastanede yatarken bile göndertmiştim orda bile kullandım sonra attım makineye çatır çatır yıkadım hiçbişicik olmuyor

Ya kızlar o kadar üzülüyorum ki şurada ki muhabbetleri kaçırıyorum diye zorluk çeken kızçelere geçmiş olsun çok rabbim kolaylığını versin inşallah. İş ve ev koşturmacasından dahil olamıyorum hiç şu yazdığım saatten anlayacağınız üzere gece uyanmaları var fazlaca uyanıp oturuyorum..

Canim Rabbim korktuguna ugratmasin saglikla sihhatle evlatlarimiza kavusalim insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…