2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Benimde oyleydi iki gün deprem oldu gece korkmuştum ondan bile etkileniyomuş akşam başladı yine aynı hareketlere bence evham yapma iyi düşün iyi olsun

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah sakın stres yapmayın en kritik dönemleri geride kaldı yaşamsal sınırı aştı çok şükür. İnşallah erken doğuma gerek kalmaz inşallah tedavi güzel geçer

Artık yavaş yavaş doğuma bebeğe alışıyoruz gece uyanmaları uykuya doymuş gibi.

Evham yapma canım sürekli pozisyon değişiyor bazen benim kızımda o kadar derinde haraket ediyor ki sanarsın yeri çok elimi koyunca hissedilmiyor ama haraket ettiğini biliyorum dünde oldu eşim yarım saat bekledi tık yok gece 4 gibi bi ara sırt üstü döndüm nasıl vuruyor elime geliyor eşimi uyandırdım hemen elini koydu.

Allah şifa versin inşallah canım, korktuğuna uğratmasın. Vakitlice doğsun bebeğin
Günaydın mavişim. Yani bazı günler çok vuracak bazen az, bazen daha dingin bazen daha güçlü. Yeter ki hareketi olsun bunun endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorum kuzum. İçini ferah tut. Dün yoğun kasılma vardı benim, 1 2 saat hissetmedim sanki hareket ama dedim belki minik oynuyordur, göbeğimi açıp gözle takip edeyim dedim baya oynuyor aslında ama ben hissetmiyorum baktım sorun yok dedim kendimce.

Benimde oyleydi iki gün deprem oldu gece korkmuştum ondan bile etkileniyomuş akşam başladı yine aynı hareketlere bence evham yapma iyi düşün iyi olsun

Pazar günü neredeyse hiç hareket etmedi benimde. Gece de etmedi. Hatta uyurken karnimla baya uğraştım. Normalde sesime bile hareket ederdi cok evham yapiyorum.
Ama dun kabus görmüştüm ve baya korktum. Acaba o yüzden mi

Canım çok geçmiş olsun gönlünü ferah tut bundan sonrası beklemek bebiş yaşam sınırını geçti biraz daha dayanırsa dahada güzel olacak, tansiyon gerçekten bu dönemde önemli.

Hareketli olduğum günler daha az ediyor canım belki sende hareketliydin korkma sakın içinde kımıldıyodur bebiş, ultrasondada kibarca hareketleri oluyor kontrolde ben hissetmiyorum mesela bazı küçük hareketleri , ah bu yaramaz bebişler anneleri ne evhamlı yaptılar

Sagolun kizlar ya. Valla oyle evhamli biri degilim ama pazartesie baslamisti hareketsizlik persembe aksam tekrar kimil kimil oldu cuma hareketliydi cumartesi azaldi dun yine oyle iste kafayi takiyorum zaten anksiyete var kendimle mucadeledeyim gebelik basindan beri o kadar zorlandim ki gece zirt pirt uyandim takip ediyorum icimi korku kapliyo cok guclu hareketler minicik kipirtilara donustu sakin kalmaya calisiyorum

Allah yardımcınız olsun. İnşallah en güzel süreçle bitirirsiniz hamileliğinizi

Ya bunu yapma kendine. Evham yapma. Zaten uyuyorlar günün çoğunda. Çocuğu da strese sokma bırak annesi uyusunda büyüüsn

Tabi ki dua ederiz içinizi ferah tutun sizin gibi grupta bir arkadaş daha var İnşallah bebişler güçlü bir şekilde hayata merhaba diyeceği zaman doğacak

Canım sen bebişin topuğunu tuttum demiştin sanki Sen bize bebek hareketleri için kurs düzenlesen Evham katsayımız sayende artıyor Yani benim minik bazen ancak gıdıklıyor Kayınvalidem biz de o da bekliyor hareketlerini hissedeyim diye O an söylesem bile garantisi yok işte

hepimiz öyleyiz hiçbirimizin bebisi düzenli aynı sekilde hareket etmiyor ve Q Queen_bee17 nin de dediği gibi biz çoğu zaman hissetmiyoruz. mesela bazen eşim elini koyuyor hareket etti falan diyor ama bende tık yok aa öle mi falan diyorum bebişin duruşuyla da alakalı yani etkileyen çok faktör var. ben dün baya rahat giyinmiştim ve sıkıntım da yoktu, bi ara kendimi o kadar hafif hissettim ki sanki hamile değilim sanki göbek yok bebek yok, elimle göbeğimi kontrol ettim sanki 2 gün önce kaburga ağrısından kıvranan ben degilim. yani kısacası bi gün öyle bi gün böyle oluyoruz hiç moralini bozma her şey çok değişken

Tokattayım canım tamamdır çok teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz .
Canım benim moralini bozma lütfen . Zaman zaman benim de öyle bazen çok hareketli mesela geçen gün çok ciddi sıkıntılarım oldu 2 gün bebeğim hareketi azaldı anneden hissediyorlar moralini yüksek tut eminimki sağlığı yerindedir.

Ben az önce çocuk kardiyolojisine geldim 24. Haftadan sonra bakılırmış kalbe normal çıktı bana kalsa çocuk çok hareketsiz onlarında kendine göre hareket alışkanlıkları oluyormuş üzmeyin kendinizide bebişleride tatlı bişeyler yiyin uzanın sağa doğru yatın ben öyle yapıyorum ozaman hareketleniyor

Aslında bi başlayınca kıpraşmaya devamı geliyor benimkinde. Ctesi kahvaltı sonrası resmen zumba yapıyordu ne yedim de bu çocuk bu hale geldi diye düşündüm tam videoluk oluyor bazen bıngıl bıngıl yapıyor göbişimi dalgalandırıyor, bazen de nazende minik minik.. Küçük hanımın canı nasıl isterse öyle

Şimdi hareketlendi yataktan kalkmadim devam etsin diye daha kahvalti yapmadim onu dinliyorum resmen aglamakli bi modda bu nasil bi duygusallik anlamadim ya dumduz bi insanken bu kadar duygusallik bunyeye agir geliyo galiba
Ah yavrum o senin stresini hissediyor. Emin ol hepimiz öyleyiz. Mesela ben 2 günd gece gündüz sert hareket hissettim ama şimdi çok sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…