- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Benimde oyleydi iki gün deprem oldu gece korkmuştum ondan bile etkileniyomuş akşam başladı yine aynı hareketlere bence evham yapma iyi düşün iyi olsunKizlar benim moralim cok bozuk ya bebegim 2 gun hareketlendi dun tekrar azaldi hareketleri gece uyuyamadik ya kafayi yiycem anksiyetem tavan yaptielimi karnima koyunca hareketleri hissediyorum cok derinden hareketler ama icim hic rahat etmiyo duramazsam en azindan saglik ocagina gidicem
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallahKızlar merhaba, 26+6 da preeklamsi başlaması nedeni ile hastaneye yatırıldım. Lütfen en ufak bi bulantınız baş ağrınızda tansiyonunuzu ölçün.. evime kızımla birlikte dönmek istiyorum, bana dua eder misiniz?
Artık yavaş yavaş doğuma bebeğe alışıyoruz gece uyanmaları uykuya doymuş gibi.Ya kızlar o kadar üzülüyorum ki şurada ki muhabbetleri kaçırıyorum diyezorluk çeken kızçelere geçmiş olsun çok rabbim kolaylığını versin inşallah. İş ve ev koşturmacasından dahil olamıyorum hiç şu yazdığım saatten anlayacağınız üzere gece uyanmaları var fazlaca uyanıp oturuyorum..
Evham yapma canım sürekli pozisyon değişiyor bazen benim kızımda o kadar derinde haraket ediyor ki sanarsın yeri çok elimi koyunca hissedilmiyor ama haraket ettiğini biliyorum dünde oldu eşim yarım saat bekledi tık yok gece 4 gibi bi ara sırt üstü döndüm nasıl vuruyor elime geliyor eşimi uyandırdım hemen elini koydu.Kizlar benim moralim cok bozuk ya bebegim 2 gun hareketlendi dun tekrar azaldi hareketleri gece uyuyamadik ya kafayi yiycem anksiyetem tavan yaptielimi karnima koyunca hareketleri hissediyorum cok derinden hareketler ama icim hic rahat etmiyo duramazsam en azindan saglik ocagina gidicem
Allah şifa versin inşallah canım, korktuğuna uğratmasın. Vakitlice doğsun bebeğinKızlar merhaba, 26+6 da preeklamsi başlaması nedeni ile hastaneye yatırıldım. Lütfen en ufak bi bulantınız baş ağrınızda tansiyonunuzu ölçün.. evime kızımla birlikte dönmek istiyorum, bana dua eder misiniz?
Günaydın mavişim. Yani bazı günler çok vuracak bazen az, bazen daha dingin bazen daha güçlü. Yeter ki hareketi olsun bunun endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorum kuzum. İçini ferah tut. Dün yoğun kasılma vardı benim, 1 2 saat hissetmedim sanki hareket ama dedim belki minik oynuyordur, göbeğimi açıp gözle takip edeyim dedim baya oynuyor aslında ama ben hissetmiyorum baktım sorun yok dedim kendimce.Kizlar benim moralim cok bozuk ya bebegim 2 gun hareketlendi dun tekrar azaldi hareketleri gece uyuyamadik ya kafayi yiycem anksiyetem tavan yaptielimi karnima koyunca hareketleri hissediyorum cok derinden hareketler ama icim hic rahat etmiyo duramazsam en azindan saglik ocagina gidicem
Benimde oyleydi iki gün deprem oldu gece korkmuştum ondan bile etkileniyomuş akşam başladı yine aynı hareketlere bence evham yapma iyi düşün iyi olsun
Kizlar benim moralim cok bozuk ya bebegim 2 gun hareketlendi dun tekrar azaldi hareketleri gece uyuyamadik ya kafayi yiycem anksiyetem tavan yaptielimi karnima koyunca hareketleri hissediyorum cok derinden hareketler ama icim hic rahat etmiyo duramazsam en azindan saglik ocagina gidicem
Canım çok geçmiş olsun gönlünü ferah tut bundan sonrası beklemek bebiş yaşam sınırını geçti biraz daha dayanırsa dahada güzel olacak, tansiyon gerçekten bu dönemde önemli.Kızlar merhaba, 26+6 da preeklamsi başlaması nedeni ile hastaneye yatırıldım. Lütfen en ufak bi bulantınız baş ağrınızda tansiyonunuzu ölçün.. evime kızımla birlikte dönmek istiyorum, bana dua eder misiniz?
Hareketli olduğum günler daha az ediyor canım belki sende hareketliydin korkma sakın içinde kımıldıyodur bebiş, ultrasondada kibarca hareketleri oluyor kontrolde ben hissetmiyorum mesela bazı küçük hareketleri , ah bu yaramaz bebişler anneleri ne evhamlı yaptılarPazar günü neredeyse hiç hareket etmedi benimde. Gece de etmedi. Hatta uyurken karnimla baya uğraştım. Normalde sesime bile hareket ederdicok evham yapiyorum.
Ama dun kabus görmüştüm ve baya korktum. Acaba o yüzden mi
Benimde oyleydi iki gün deprem oldu gece korkmuştum ondan bile etkileniyomuş akşam başladı yine aynı hareketlere bence evham yapma iyi düşün iyi olsun
Evham yapma canım sürekli pozisyon değişiyor bazen benim kızımda o kadar derinde haraket ediyor ki sanarsın yeri çok elimi koyunca hissedilmiyor ama haraket ettiğini biliyorum dünde oldu eşim yarım saat bekledi tık yok gece 4 gibi bi ara sırt üstü döndüm nasıl vuruyor elime geliyor eşimi uyandırdım hemen elini koydu.
Allah şifa versin inşallah canım, korktuğuna uğratmasın. Vakitlice doğsun bebeğin
Günaydın mavişim. Yani bazı günler çok vuracak bazen az, bazen daha dingin bazen daha güçlü. Yeter ki hareketi olsun bunun endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorum kuzum. İçini ferah tut. Dün yoğun kasılma vardı benim, 1 2 saat hissetmedim sanki hareket ama dedim belki minik oynuyordur, göbeğimi açıp gözle takip edeyim dedim baya oynuyor aslında ama ben hissetmiyorum baktım sorun yok dedim kendimce.
Sagolun kizlar ya. Valla oyle evhamli biri degilim ama pazartesie baslamisti hareketsizlik persembe aksam tekrar kimil kimil oldu cuma hareketliydi cumartesi azaldi dun yine oyle iste kafayi takiyorum zaten anksiyete var kendimle mucadeledeyim gebelik basindan beri o kadar zorlandim ki gece zirt pirt uyandim takip ediyorum icimi korku kapliyo cok guclu hareketler minicik kipirtilara donustu sakin kalmaya calisiyorumPazar günü neredeyse hiç hareket etmedi benimde. Gece de etmedi. Hatta uyurken karnimla baya uğraştım. Normalde sesime bile hareket ederdicok evham yapiyorum.
Allah yardımcınız olsun. İnşallah en güzel süreçle bitirirsiniz hamileliğiniziKızlar merhaba, 26+6 da preeklamsi başlaması nedeni ile hastaneye yatırıldım. Lütfen en ufak bi bulantınız baş ağrınızda tansiyonunuzu ölçün.. evime kızımla birlikte dönmek istiyorum, bana dua eder misiniz?
Ya bunu yapma kendine. Evham yapma. Zaten uyuyorlar günün çoğunda. Çocuğu da strese sokma bırak annesi uyusunda büyüüsnKizlar benim moralim cok bozuk ya bebegim 2 gun hareketlendi dun tekrar azaldi hareketleri gece uyuyamadik ya kafayi yiycem anksiyetem tavan yaptielimi karnima koyunca hareketleri hissediyorum cok derinden hareketler ama icim hic rahat etmiyo duramazsam en azindan saglik ocagina gidicem
Tabi ki dua ederiz içinizi ferah tutun sizin gibi grupta bir arkadaş daha var İnşallah bebişler güçlü bir şekilde hayata merhaba diyeceği zaman doğacakKızlar merhaba, 26+6 da preeklamsi başlaması nedeni ile hastaneye yatırıldım. Lütfen en ufak bi bulantınız baş ağrınızda tansiyonunuzu ölçün.. evime kızımla birlikte dönmek istiyorum, bana dua eder misiniz?
Canım sen bebişin topuğunu tuttum demiştin sanki Sen bize bebek hareketleri için kurs düzenlesenAllah şifa versin inşallah canım, korktuğuna uğratmasın. Vakitlice doğsun bebeğin
Günaydın mavişim. Yani bazı günler çok vuracak bazen az, bazen daha dingin bazen daha güçlü. Yeter ki hareketi olsun bunun endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorum kuzum. İçini ferah tut. Dün yoğun kasılma vardı benim, 1 2 saat hissetmedim sanki hareket ama dedim belki minik oynuyordur, göbeğimi açıp gözle takip edeyim dedim baya oynuyor aslında ama ben hissetmiyorum baktım sorun yok dedim kendimce.
Kizlar benim moralim cok bozuk ya bebegim 2 gun hareketlendi dun tekrar azaldi hareketleri gece uyuyamadik ya kafayi yiycem anksiyetem tavan yaptielimi karnima koyunca hareketleri hissediyorum cok derinden hareketler ama icim hic rahat etmiyo duramazsam en azindan saglik ocagina gidicem
Allah şifa versin inşallah canım, korktuğuna uğratmasın. Vakitlice doğsun bebeğin
hepimiz öyleyiz hiçbirimizin bebisi düzenli aynı sekilde hareket etmiyor ve Q Queen_bee17 nin de dediği gibi biz çoğu zaman hissetmiyoruz. mesela bazen eşim elini koyuyor hareket etti falan diyor ama bende tık yok aa öle mi falan diyorumPazar günü neredeyse hiç hareket etmedi benimde. Gece de etmedi. Hatta uyurken karnimla baya uğraştım. Normalde sesime bile hareket ederdicok evham yapiyorum.
Tokattayım canım tamamdır çok teşekkür ederim.Kuzum Tokat'tasin sen zaten demi yakin nasilsa bence gel icin rahat olsun ama randevu olayi nasil olur bilmiyorum internetten ben alamadim hic randevu sonra da degisti sistem bi tuhaf bisey oldu ama hastaneden veriyolarmis sekreterlikten onemli bi durum olunca
Çok geçmiş olsun dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz .Kızlar merhaba, 26+6 da preeklamsi başlaması nedeni ile hastaneye yatırıldım. Lütfen en ufak bi bulantınız baş ağrınızda tansiyonunuzu ölçün.. evime kızımla birlikte dönmek istiyorum, bana dua eder misiniz?
Canım benim moralini bozma lütfen . Zaman zaman benim de öyle bazen çok hareketli mesela geçen gün çok ciddi sıkıntılarım oldu 2 gün bebeğim hareketi azaldı anneden hissediyorlar moralini yüksek tut eminimki sağlığı yerindedir.Kizlar benim moralim cok bozuk ya bebegim 2 gun hareketlendi dun tekrar azaldi hareketleri gece uyuyamadik ya kafayi yiycem anksiyetem tavan yaptielimi karnima koyunca hareketleri hissediyorum cok derinden hareketler ama icim hic rahat etmiyo duramazsam en azindan saglik ocagina gidicem
Aslında bi başlayınca kıpraşmaya devamı geliyor benimkinde. Ctesi kahvaltı sonrası resmen zumba yapıyorduCanım sen bebişin topuğunu tuttum demiştin sanki Sen bize bebek hareketleri için kurs düzenlesenEvham katsayımız sayende artıyor Yani benim minik bazen ancak gıdıklıyor Kayınvalidem biz de o da bekliyor hareketlerini hissedeyim diye O an söylesem bile garantisi yok işte
Ah yavrum o senin stresini hissediyor. Emin ol hepimiz öyleyiz. Mesela ben 2 günd gece gündüz sert hareket hissettim ama şimdi çok sakinŞimdi hareketlendi yataktan kalkmadim devam etsin diye daha kahvalti yapmadim onu dinliyorum resmen aglamakli bi modda bu nasil bi duygusallik anlamadim ya dumduz bi insanken bu kadar duygusallik bunyeye agir geliyo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?