Analik zormusAh yavrum o senin stresini hissediyor. Emin ol hepimiz öyleyiz. Mesela ben 2 günd gece gündüz sert hareket hissettim ama şimdi çok sakin
Mavi seni dövecem mesajını okuduğumdan beri çocuğumun dün akşamdan beri haralet etmediğini farkettim şuan ben evhamlandım moralimi düzelt çabukŞimdi hareketlendi yataktan kalkmadim devam etsin diye daha kahvalti yapmadim onu dinliyorum resmen aglamakli bi modda bu nasil bi duygusallik anlamadim ya dumduz bi insanken bu kadar duygusallik bunyeye agir geliyo galiba
Memleketteyken kanama geçirdiğimde doktor hem prulaton vurdurdu bana 3 günde bir hem de progestan alıyordum sabah 2 akşam 2 şeklinde. Bence de ikisi aynı şey değil. Ben bebeğimin benle kalmasını buna bağlıyorum allahtan sonra. Burdaki doktorum da güzel tedavi uygulanmış sana dedi.Kasılmalar dünden beri beni endişelendirince eşime proluton aldırdım sabah, onu vurdurup geldik acilde hala yanıyorumm(reçete isterler mi diye gerildim bi ama Allahtan sormadılar) geçen hafta şehir hastanesindeki Dr prolutona gerek yok dedi, ya günlük progestan alcaksın ya haftalık proluton dedi ikisi aynı şey. Ama bence öyle değildi. Buradaki Dr ısrarla o yüzden veriyor haftalık bence ve geçen hafta vurulmadım diye mi kasılmalar arttı diye düşünüyorum. Yani umarım öyledir de azalır bugün
Şimdi hareketlendi yataktan kalkmadim devam etsin diye daha kahvalti yapmadim onu dinliyorum resmen aglamakli bi modda bu nasil bi duygusallik anlamadim ya dumduz bi insanken bu kadar duygusallik bunyeye agir geliyo galiba
Ben az önce çocuk kardiyolojisine geldim 24. Haftadan sonra bakılırmış kalbe normal çıktı bana kalsa çocuk çok hareketsiz onlarında kendine göre hareket alışkanlıkları oluyormuş üzmeyin kendinizide bebişleride tatlı bişeyler yiyin uzanın sağa doğru yatın ben öyle yapıyorum ozaman hareketleniyor
Mavi seni dövecem mesajını okuduğumdan beri çocuğumun dün akşamdan beri haralet etmediğini farkettim şuan ben evhamlandım moralimi düzelt çabuk
Kurulmuş saat gibiyim aynı saatlerde uyanıyorum bir de bebek hareketleniyor gece yan yattığımda acaba rahatsız mı oluyorArtık yavaş yavaş doğuma bebeğe alışıyoruz gece uyanmaları uykuya doymuş gibi.
Ay sağlıkla gelsinler inşallah ben diyorum 3 kg yeter bı de bunun çıkması varArkadaşlar daktıra geldim 11de randevum var. Biraz da midem bulanıyor ama neyse tuzlu çubuğum yanımda. Evden çıkmadan çocuğumla konuştum. Kendisine dün onun için yumurta ve balık yediğimi tıka basa doyduğumu ilettim. Bi zahmet vitaminini minarelini alsın. 900 gr üstü ise eşimle küçük bi kutlama yapıcazbeni tost yemeye götürcek agshshs
Eşime diyorum grupta bebeği 1 kilo olan var diyor ki aman allahım daha şimdiden çocuğu başka çocuklarla kıyaslamaya başlamış
Dedim senin rahmin yok sen ana değilsin sus
Benim moralim iyi de dün çok yedim çocuk afalladı benceAy bana da doktor kalbime bakilmamis baktir dedi. Nasil çocuk kardiyolojisi bakiyor buna. Boyle birsey mi vsr
Benimde cuma gunu bir öğrenci moralimi cok bozmuştu. Uzerine kabuslar vs baya kasildim ve hareketsizlik oldu diye de üzüldüm. Az once tutanak tuttum icim rahatladı. Bebegim de harekete basladi
Ay bu anasından hassas cikti ne yapacaz boyle.
Benim yavrum en son 603 gr idi ondan bu telaşemAy sağlıkla gelsinler inşallah ben diyorum 3 kg yeter bı de bunun çıkması varben dışarıda beslerim onu
Günaydın bazen rahimdeki yerine göre hareketleri az hissediliyor benimde bi gün hemen derimin altında gibiyken bi gün ta derinlerde hissediyorum. Telaş yapma ama kendi druna bi git gör için rahat etsin istersenKizlar benim moralim cok bozuk ya bebegim 2 gun hareketlendi dun tekrar azaldi hareketleri gece uyuyamadik ya kafayi yiycem anksiyetem tavan yaptielimi karnima koyunca hareketleri hissediyorum cok derinden hareketler ama icim hic rahat etmiyo duramazsam en azindan saglik ocagina gidicem
Kaçıncı haftada o gramdaydi?Benim yavrum en son 603 gr idi ondan bu telaşem
Bana 1 kilo söyledi canım dr ama bu kilo olayına asla takılmaArkadaşlar daktıra geldim 11de randevum var. Biraz da midem bulanıyor ama neyse tuzlu çubuğum yanımda. Evden çıkmadan çocuğumla konuştum. Kendisine dün onun için yumurta ve balık yediğimi tıka basa doyduğumu ilettim. Bi zahmet vitaminini minarelini alsın. 900 gr üstü ise eşimle küçük bi kutlama yapıcazbeni tost yemeye götürcek agshshs
Eşime diyorum grupta bebeği 1 kilo olan var diyor ki aman allahım daha şimdiden çocuğu başka çocuklarla kıyaslamaya başlamış
Dedim senin rahmin yok sen ana değilsin sus
Ay bilmiyom bi 20 günü vardır galiba yaKaçıncı haftada o gramdaydi?
Ben takılmıyom da annem çocuğuma elma kurdu diyorBana 1 kilo söyledi canım dr ama bu kilo olayına asla takılmakızımda 3400-3500 kilo doğar dediler 3 kilo doğdu çok önemli değil çok sağlıklıydı şükür kızım.
Ben de adliyede çalışıyorum ortalık hep gergin ama kendimi soyutlamaya sakin kalmaya çalışıyorum iyi de gidiyorum ama bu iki haftadır o kadar manasız stresli rüyalar görüyorum ki gündüz kaçarken gece rüyada stresten kaçamiyorum resmenAy bana da doktor kalbime bakilmamis baktir dedi. Nasil çocuk kardiyolojisi bakiyor buna. Boyle birsey mi vsr
Benimde cuma gunu bir öğrenci moralimi cok bozmuştu. Uzerine kabuslar vs baya kasildim ve hareketsizlik oldu diye de üzüldüm. Az once tutanak tuttum icim rahatladı. Bebegim de harekete basladi
Ay bu anasından hassas cikti ne yapacaz boyle.
Çok güzel maşallah ben iki hafta önce 467gr filandi doktora soruyorum normal mi haftasına göre normal derse sıkıntı yapmıyorum su an bana normal dedi meselaAy bilmiyom bi 20 günü vardır galiba ya
Bana da normal demişti ya şükür. Ama dediğim gibi kriterim annemÇok güzel maşallah ben iki hafta önce 467gr filandi doktora soruyorum normal mi haftasına göre normal derse sıkıntı yapmıyorum su an bana normal dedi mesela
Eşim 4 kg doğmuş ben 3400 bana 3 yeterBana da normal demişti ya şükür. Ama dediğim gibi kriterim annem
YaaaBen takılmıyom da annem çocuğuma elma kurdu diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?