2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kasılmalar dünden beri beni endişelendirince eşime proluton aldırdım sabah, onu vurdurup geldik acilde hala yanıyorumm (reçete isterler mi diye gerildim bi ama Allahtan sormadılar) geçen hafta şehir hastanesindeki Dr prolutona gerek yok dedi, ya günlük progestan alcaksın ya haftalık proluton dedi ikisi aynı şey. Ama bence öyle değildi. Buradaki Dr ısrarla o yüzden veriyor haftalık bence ve geçen hafta vurulmadım diye mi kasılmalar arttı diye düşünüyorum. Yani umarım öyledir de azalır bugün

Şimdi hareketlendi yataktan kalkmadim devam etsin diye daha kahvalti yapmadim onu dinliyorum resmen aglamakli bi modda bu nasil bi duygusallik anlamadim ya dumduz bi insanken bu kadar duygusallik bunyeye agir geliyo galiba
Mavi seni dövecem mesajını okuduğumdan beri çocuğumun dün akşamdan beri haralet etmediğini farkettim şuan ben evhamlandım moralimi düzelt çabuk

Memleketteyken kanama geçirdiğimde doktor hem prulaton vurdurdu bana 3 günde bir hem de progestan alıyordum sabah 2 akşam 2 şeklinde. Bence de ikisi aynı şey değil. Ben bebeğimin benle kalmasını buna bağlıyorum allahtan sonra. Burdaki doktorum da güzel tedavi uygulanmış sana dedi.

Şimdi hareketlendi yataktan kalkmadim devam etsin diye daha kahvalti yapmadim onu dinliyorum resmen aglamakli bi modda bu nasil bi duygusallik anlamadim ya dumduz bi insanken bu kadar duygusallik bunyeye agir geliyo galiba

Ay bana da doktor kalbime bakilmamis baktir dedi. Nasil çocuk kardiyolojisi bakiyor buna. Boyle birsey mi vsr
Mavi seni dövecem mesajını okuduğumdan beri çocuğumun dün akşamdan beri haralet etmediğini farkettim şuan ben evhamlandım moralimi düzelt çabuk

Benimde cuma gunu bir öğrenci moralimi cok bozmuştu. Uzerine kabuslar vs baya kasildim ve hareketsizlik oldu diye de üzüldüm. Az once tutanak tuttum icim rahatladı. Bebegim de harekete basladi
Ay bu anasından hassas cikti ne yapacaz boyle.

Arkadaşlar daktıra geldim 11de randevum var. Biraz da midem bulanıyor ama neyse tuzlu çubuğum yanımda. Evden çıkmadan çocuğumla konuştum. Kendisine dün onun için yumurta ve balık yediğimi tıka basa doyduğumu ilettim. Bi zahmet vitaminini minarelini alsın. 900 gr üstü ise eşimle küçük bi kutlama yapıcaz beni tost yemeye götürcek agshshs
Eşime diyorum grupta bebeği 1 kilo olan var diyor ki aman allahım daha şimdiden çocuğu başka çocuklarla kıyaslamaya başlamış
Dedim senin rahmin yok sen ana değilsin sus

Ay sağlıkla gelsinler inşallah ben diyorum 3 kg yeter bı de bunun çıkması var ben dışarıda beslerim onu

Benim moralim iyi de dün çok yedim çocuk afalladı bence

Günaydın bazen rahimdeki yerine göre hareketleri az hissediliyor benimde bi gün hemen derimin altında gibiyken bi gün ta derinlerde hissediyorum. Telaş yapma ama kendi druna bi git gör için rahat etsin istersen

Bana 1 kilo söyledi canım dr ama bu kilo olayına asla takılmakızımda 3400-3500 kilo doğar dediler 3 kilo doğdu çok önemli değil çok sağlıklıydı şükür kızım.

Ben de adliyede çalışıyorum ortalık hep gergin ama kendimi soyutlamaya sakin kalmaya çalışıyorum iyi de gidiyorum ama bu iki haftadır o kadar manasız stresli rüyalar görüyorum ki gündüz kaçarken gece rüyada stresten kaçamiyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…