2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ne güzel Dr a denk gelmişsin cnm. Benimki önce yakama yapışıyor sonra araştırdığımı ve mantıklı gerekçelerini görünce savunmuyor, verecek cvp bulamıyor trip atıyor bebeklik aşılarında da seçiciyim ben hepsini yaptırmayacağız kızıma da. Oğlumda da 6.aydan sonra araştırmaya başlayınca sonrasını seçerek yaptırmıştım.

Canım senin kadar sık kasılma yaşayanlara günlük iki ya da üç progestan dışında ; haftada bir proluton hep verilmiş ; burdan okuduğum bilgiler bu şekildeydi yani.
Kesinlikle haklısın iki ilaç aynı şey değil. Şifa olsun

Son düzenleme:
Q Queen_bee17 canım sendeki bakteri noldu ; ecoli var demiştin ya ? Bitti mi antibiyotiklerin, tekrarladın mı kültürünü ?
Canım antibiyotik vermedi muhtemelen örneği alan asistan perianal bölgeye değdirmiştir dedi, buradaki Dr um da vajende e. Coli ye pek ihtimal vermemişti. Geçen çarşamba tekrar sürüntü almıştı hergün bakıyorum e nabıza ama hala sonuç yok vajende olsa enfex bence kötü kokulu yada farklı renkte akıntı olurdu ama bilemiyorum. İçtiğim su 3.5litrenin altına düşerse sabah idrarında hemen yanma oluyor ama, onu söyleyeceğim gidince idrar yolu enfex demek olur mu diye? Gün içi idrarda yok su azalırsa sadece sabah.

Vajinal enfeksiyon olmaması çok güzel. Ama idrar kültürünü tekrarla bence canım. En azından içimiz rahat etsin. Varsa bakteri fln haberimiz olsun diye; ki inş yoktur zaten

Vajinal enfeksiyon olmaması çok güzel. Ama idrar kültürünü tekrarla bence canım. En azından içimiz rahat etsin. Varsa bakteri fln haberimiz olsun diye; ki inş yoktur zaten
İnş canısı.. Perşembe buradaki Dr a gideceğim ona söylerim, ptesi de Ankara var yine. Ozamana sonuçları çıkmış olur gerekirse ilacı da o yazar diye düşündüm

Daha önce yaptırmış mıydın mimoza benim hiç yok bi tane hamikken yaptırdım sadece ikinciyi yaptırmaya korkuyorum
Ben 2. Dozumu gecen pazartesi vurunmustum ama kasilma falan o tarz bi durum hic yasamadim oncekinden sonra da bundan sonrada yani yasayanlarda ters etkisi olur mu bilemiyorum benim doktorum sakinca gormedi

889 gr 28 cm
900 gr diyebiliriz dedi doktor eşim de diyor lütfen diyelim
Bebeğim bi sürpriz daha yaptı bize ilk kez yüzünü gördük
yavrum tamam korkma lahana yedirmicem sana ahsjah
Masallah barekAllah annesi. Bende cuma gunu yuzunu gordum. Hala anlamsızca sırıtıyorum arada
Takvimine göre kilosu da ayni. Boyu dogru mu emin misin.

Bana sağlık ocağı olduğun aşılar yeterli gerek yok dedi yapmadılar
Banada sağlık ocağı dedi 2008 de Vurulmuşum o yüzden bağışıklık var ama doktoruna sor dedi doktorumda bi doz vurul dedi bende son haftalara doğru vurulayım dedim ne kadar geç o kadar iyi

Ben 2. Dozumu gecen pazartesi vurunmustum ama kasilma falan o tarz bi durum hic yasamadim oncekinden sonra da bundan sonrada yani yasayanlarda ters etkisi olur mu bilemiyorum benim doktorum sakinca gormedi
Benim drumda şimdi ilkini olmuşsun tamamla madem dedi piki didim bnde

Ultrason resmin varsa fl den hesapla canim.
Ben tursuda yiyorum.lahana. hatta arada haşlayıp limon sıkıp yiyorum brokoli ve karnabahar da baslayacam az kaldi
Yok resmi ya neyse hoca çok yolunda herşey dedi. Allahtan annem boy sormuyor omg hesap veremezdim ona

Araştırma hastanesi kadon doğum fetal eko diye kağıt verdi çocuk kardiyolojisine git dedi İzmir'de bende bilmiyodum
Muhtemelen burada yoktur cabim. Cunku benim doktor o yuzden benden israrla istiyor. Dogum aninda müdahale edecek birim yok burada tedbirli olalım dedi. Birsry çoktur insallaha ma doktorum biraz pimpirikli

Yok resmi ya neyse hoca çok yolunda herşey dedi. Allahtan annem boy sormuyor omg hesap veremezdim ona
Yolunda demişse hicbirseyi kafana takma canim. Baştan popoya ölçüyor bazıları. Fl deyince topuktan basa oluyor. Belki bastan popoya olcmustur. Cunku boyuna göre haftalik durumu söyleniyor.
Ben de boya takmışım cunku esim.hep gülüyor boyu sana çekerse diye ben 163 um. Esim 195

Ben de bugün yüzünü gördüm ya hocaya diyorum burnu küçük dimi hocam inşallah ağzı burnu bana çeker çünkü eşimin burnu biraz büyük karadeniz burnu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…