2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Mavi seni dövecem mesajını okuduğumdan beri çocuğumun dün akşamdan beri haralet etmediğini farkettim şuan ben evhamlandım moralimi düzelt çabuk
Yaaaaa kiz ozur dilerim kuzummm
Ohh neyseki randevun varmis rahatladim
Günaydın bazen rahimdeki yerine göre hareketleri az hissediliyor benimde bi gün hemen derimin altında gibiyken bi gün ta derinlerde hissediyorum. Telaş yapma ama kendi druna bi git gör için rahat etsin istersen
Kuzum hareketlendi cok sukur ya uzuldugumle kaldim

Allah yardımcınıZ olsun ; sağlıklı bi şekilde vakitlice gelsin bebeğiniz. Evde bir çocuğunuzu daha bırakmak güçtür eminim. Az kaldı inş bir an önce tedaviniz işe yarasın , duamdasınız

Araştırma hastanesi kadon doğum fetal eko diye kağıt verdi çocuk kardiyolojisine git dedi İzmir'de bende bilmiyodum

Yaaaaa kiz ozur dilerim kuzummm

Ohh neyseki randevun varmis rahatladim

Kuzum hareketlendi cok sukur ya uzuldugumle kaldim
Canim sıkıntı yapma kendine baksana hepimizde öyleymiş az çok. Bende bazen o kadar derinde ve ciliz hissediyorum ki bazen de cok güçlü.

Kızlar ilk tetanozu yaptırıp ikinciyi yaptırmayan veya yaptırmayacak olan var mı? Ve daha önce hiç yaptırmamış olan of çok kararsızım help

Kızlar ilk tetanozu yaptırıp ikinciyi yaptırmayan veya yaptırmayacak olan var mı? Ve daha önce hiç yaptırmamış olan of çok kararsızım help
Ben daha önce 5 doz yaptırdığım için tek doz yaptıracakmışım bende korkuyorum erken doğuma neden oluyor yazmışlar çocuğa zararı olabilir mi acaba diye düşünüyorum çok kararsızım

Oğlumda 2.dozdan sonra kasılmalarım başlamıştı ebe bunu duyunca zaten sana yapmayalım demişti bu hamileliğimde ki yapalım da dese asla yaptırmayacaktım. Araştır canım kar zarar ilişkisini. Ben makale tarıyorum direkt hatta son baktığımı indirdiysem sonuç kısmından Ss koyayım dedim ama bulamadım. Olayın özü şuydu 1990 yılından beri 154 yenidoğan tetanozu un %60ı ölümle sonuçlanmış. Tamamı evde doğmuş, sağlık personeli yardımı hiç alınmamış ve çoğunda da kundak toprağına sarılmış bebekler. Çok şükür ki bu risklerin hiçbirini taşımıyoruz

Aynen dediğin gibi drum herşey steril evde doğum yapılmıyor yapmayalım demişti 8 yıl öncesi doğumumda bundada drum sen bilirsin sıkıntı yok dedi bende yaptırmadım. Yine de yaptırıp yaptırmamak konusu insanı korkutuyor.

Canım her drum düşüncesi başka ben ilk çocuğumdada şimdide yaptırmadım Allah korusun hayırlısıyla bişey olmadan atlatırız
Ya benim ilk aşıdan sonra çok kasılmam oldu hiç araştırmamıştım baktım kasılmaları tetikliyormuş. 2. Dozu yaptırmaya korkum o yüzden, bende yaptırmicam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…