2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Vallahi uykumuzdan uyandırdı. Eşimde bende uyandık. Korku girdi içine hala uyuyamadım.
Valla kuzu yuregim agzimda uyandim nasil bi panikle ortaliga dustum telefonu elime aldim arkadasima msj attim 3 dk sonra deprem oldu msjlari geldi kardesimden falan Sakarya da cocuk tum yurt bahceye dokulmus dedim ben nasil kotu uyandim aradi hemen konustukta rahatladim Allahim esirgesin cumlesinin evladini anasini babasini hissettim mi acaba hic bilemiyorum anindan attim kendimi yataktan bisey olmus gibi ama arada olur bende bu panik ataktan

Ay allahım herkesi koru yarabbim. Biz ankara’da bu kadar hissettiysek oraları düşünemiyorum.
Çok geçmiş olsun, bu kadarla kalsın inşallah.

Eskişehirde de çok sallandı hatta öncesinde bildirim geldi yakında deprem diye tam açacakken burda başladı eşimde bekçi evde tektim Allah'tan uyanıktım uykudan o korkuyla uyansam çok daha korkutucu olurdu ...Rabbim beterinden korusun... Geçmiş olsun herkese

Günaydın güzel anne ve minişleri Bugun normalde şeker yüklemem vardı hastaneden sıra alamadım tv de duymuştursunuz Medical park bulunduğum şehirde problem çıktı yoğun bakımda o yüzden geçici faaliyet durdurulmuştu tekrar açıldı ama hekim yok şuan için doktorumdan da çok memnunum oysaki .

Son düzenleme:
Canım inşallah daha iyi olacaksınız çok Google araştırmasına girme lütfen sağlıkla bebeğini zamanında kucağına alcaksın Allah’ın izniyle .

Geçmiş olsun allah beterinden korusun

Kuzu Sivas a gelicek misin

Biz ankara’da bu kadar hissettiysek zaten siz baştan sona hissetmişsinizdir. Aklıma geldin de gece diye yazmadım queen. Allah görünen görünmeyen kaza ve belalardan korusun.

Günaydın kızlar bir şey danışmak istiyorum.
Özel okulda öğretmenim 24. Haftadan itibaren nöbet tutmayabilirim fakat bunun için doktorumdan bir rapor almalı mıyım yoksa bilgi vermem yeterli mi ?
Rapor gebelik haftasını belirtmek için alabilirsin canım

Depremi hisseden tüm arkadaşlara geçmiş olsun Allah beterinden korusun herkesi izmirdede gece olmuştu çok korkutuyor bebişleride etkiliyor benimki iki gün az hareket etti depremden sonra
Bende izmirdeyim çok şükür hissetmedim uyuyordum. Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…