2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
kızlar ben de gece bi hissizlik durumu yaşadım. normalde yataga girince horon tepen bebe bugun tık etmedi. baktım en son 3- saat once falan hatırlıyorum hareketi. saga don sola don. kalk yuru su falan iç. elimle yokluyorum ama yok banamısın demedi. eşimde dio surekli gidelimmi hastaneye. doktor gecen hafta gunde 15 hareket say demişti. benimki nerdeyse tekte 10u bulugundan alışmışım heralde. 2 bucuga kadar denemedigim kalmadı sonra 1-2 kıpırtı duydum uyudum. gece de cok uyandım malum deprem saatinde bende uyanmışım ama biz burada hissetmedik tabi. sabahta horon olurdu bu sabahta horon duymadım. böyle hafiften bir korku var. şimdi bunlar normal mi bilemedim. aslında bikaç hafta once boyle muhabbetler donuyordu zaten ama rahata da gecemiyorum

Kuzum 27 ve 28. Haftalarda ayni seyi yasadim internette forumlarda cok aradim ve ayni haftalarda ayni seyleri bi cok kisi yasamis genelde bebegin buyume atagi ya da pozisyondan kaynaklaniyormus

Kuzum 27 ve 28. Haftalarda ayni seyi yasadim internette forumlarda cok aradim ve ayni haftalarda ayni seyleri bi cok kisi yasamis genelde bebegin buyume atagi ya da pozisyondan kaynaklaniyormus
ASLINDA FORUMDA DA SANKİ BU MUHABBET GECTİ GİBİ HATIRLADIM. ama napmak lazım boyle durumlar da. cok arada kaldım. siz napıyorsunuz boyle olunca

Korkma canım hafta değişimlerinde oluyor arada. Belki daha uzun süre uyumaya ihtiyacı vardır. Arada hepimize oluyor biliyorsun içini ferah tut yarına düzelir zaten

Biz ankara’da bu kadar hissettiysek zaten siz baştan sona hissetmişsinizdir. Aklıma geldin de gece diye yazmadım queen. Allah görünen görünmeyen kaza ve belalardan korusun.
Amin canım. Evde baya kavanozlar, dekoratif şeyler, oğlumun kitapları kutu oyunları falan devrilmiş. Çok fenaydı.
Ben de yataktan nasıl fırladığımu hiç hatrlamıyorum normalde yavaş dikkatli kalkarım ama sıfır yani hiç hatırlamıyorum o anı. Ters hareket mi yaptım acaba kasılma yoktu öncesinde kasılma başladı ama ağrı vermiyor braxton hicks diyebiliyoruz sanırım böyle ağrısız olunca. Oğlumu korkutmamak adına sakin kalmaya çalıştım ama bebek içeride aşırı hareketliydi, stres benimkinde ters etki yapıyor sanırım

Ben titrememi kontrol edemedim bebeğime korkma buradayım diyorum ama ben kendime söz geciremedim, Rabbim korusun herkesi

Queencim geçmiş olsun… biz de hissettik istanbuldan . uyandırdı vallahi.

ASLINDA FORUMDA DA SANKİ BU MUHABBET GECTİ GİBİ HATIRLADIM. ama napmak lazım boyle durumlar da. cok arada kaldım. siz napıyorsunuz boyle olunca
Ben bekliyorum kuzu zaten cok minik kipirtilar oluyor demek ki sorun yok diye dusunuyorum zaten 4 gun hareket yok denecek gibiyse de 3 gun normal haraket etti 2 hafta boyunca

Herkese geçmiş olsun kızlar Allah beterinden korusun biz Ankara'dayız bura da sallanmış ama ben hissetmedim bebiş bütün gece beni tekmeledi uykumun içinde bile kıpır kıpır hissettim hareketlerini hiç durmadı diyebilirim hissetti mi depremi acaba bilemedim

Kızlar Black friday inditex te de başlıyor ya yavaştan. Dün mango başlamıştı. Ben hem oğluma hem de kızıma () mont aldım seneye giymeleri için. Oğluma her kış sonraki senenin montunu zara ve mango dan böyle indirimde alıyorum lcwnin yarı fiyatına falan geliyor nerdeyse. H&m yarın başlıyor. Aklınızda olsun

Memelerim için gümüş kapak ve lansinohtan vazgeçmem lazım çocuğuma mont almam için napsam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…