2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bizim hastanede de kuaför hizmeti varmış. Çok profesyonel olmasına gerek yok bir iki fotomuz olsun yeter. Anı
Tarak da atıcam çantama. Bide taç ayarlarım. Eşim zaten memur beyaz gömlek üniforması olacak gibi gözüküyor

Taç ben düğünden kalma boncuklu taşlı olanlar var ya onları düz bir taç üzerine yapıcam birkaç yapma çiçek eklerim oldu bitti

Merhaba kızlar bildirim gelince öyle gördüm kasılmalarım kramplarim var cuma günü yolun ortasında oturdum ağladım 1 haftada 2 kez doktora gittim haftam erken olmasına rağmen erken doğum riskine karşı nst ye girdim tahliller verdim idrar yolu enfeksiyonu çıktı , bebek karnımın bir tarafında toplanıyor ve olduğum yerde bi kramp giriyor öylece kalıyorum pek iyi değilim bu aralar eşimle aramız da öyle yazamayacagim çok şey oldu sizler iyisinizdir inşallah

Sürekli Google dan bişeyler bakıyorum bebeğin durumuyla ilgili yazılar okuyorum kk sayfasına da öyle girdim daha sabah ama.mesajlari okuyamadım ne zamandır

Biz iyiyiz merak etme canım. Bebişin durumu gelişimi nasıl doktor birşey diyor mu. Genel olarak sıkıntın varsa bebekte ondan kasılıyor çoğunlukla. Magnezyumu ihmal etme imkanın varsa ayaklarını uzat dinlen bir süre

Sürekli Google dan bişeyler bakıyorum bebeğin durumuyla ilgili yazılar okuyorum kk sayfasına da öyle girdim daha sabah ama.mesajlari okuyamadım ne zamandır
Sen kendini üzersen bebek ne yapsın annesi internette yazılan çok kötü şeyler var o yüzden oralarda gezme doktor ara içine sinmezse

Gelişimi iyi canim kilosu önde gidiyormuş hatta çok şükür yalancı sancılarım çok fazla , onlar korkutuyor beni ben prematüre bebek olduğum için o da oyle olur diye korkuyorum sürekli dinleniyorum yattigim yerde bile sürekli ağrı giriyor

Rica ederim Ben karar veremiyorum ya, çekim olacak bizim her şey yolunda giderse, düğüne gider gibi ne giyicem diye düşüyorum

Rica ederim Ben karar veremiyorum ya, çekim olacak bizim her şey yolunda giderse, düğüne gider gibi ne giyicem diye düşüyorum
Ben tüm arkadaşlara diyorum hastaneye gelen bana foto çeksin. Bakın ben beyaz lohusa takımı aldım çeki düzen verin bana hemen foto, kocamı da koyun yanıma unutmayın onu da diye

Canım ödemden ayakkabılarım olmuyor 38 ayaklarım bugun 41 numara bot aldım kendime doktor kontrolüm vardı normal dedi oğlumda hiç böyle olmamıştım gerçekten çok canım sıkkın benimde.. aşıdan 1 gün sonra duş alabilirsin demişlerdi öyle yapmıştım ben. Bir de benimde vajinamda ve midemde hareketlilik oluodu doğum pozisyonuna geçmiş bugün öğrendim ama zaten tahmin de etmiştim o pozisyona geçtiğini

Ya herkes pamuklu gonlek takim aliyor diye kendi kendime bunu yapmak abarti mi acaba diyordum.
Bir iki haftadır kendime beyaz firfirli tuĺlu gecelikler bakiyorum bir tanede ondan olsun yani ne olacak
Ama bin TL.civari her yerde. Lcw de buldum bir tane ama oda ic gösterir mi bilmiyorum. Ben normalde tesetturluyum

Canım bugün buraya girmeyecektim ama senin mesajını görünce dayanamayıp yazayım dedim. Bebiş iyiyse gerisini arka plana atabilirsin. Bazı problemler bekleyebilir. Yazan söyleyen için kolaydır elbette ama imkanın varsa eşinle He hı diyerek tartışmalarını geçiştir. Suyuna git. Önce bir bebeğini sağlıkla kucağına al. Sonra sorunların çözümüne bakarsın. Prematüre olmasın inşaallah ama olursa da rabbim öyle uygun görmüş olacak yeterki sağlıklı olsun. Zamanında doğupta kuş olup uçan bir sürü melek var. Rabbim erken doğanı zamanında doğanı tüm annelerin meleklerini annelerine bağışlasın. rabbim bencillerimizin ömrünü uzun etsin. Benim de erken doğum riskim var zamanında doğsun diye dua ediyorum ama daha çok allahım sağlıklı olsun uzun ömürlü olsun diyorum. Allah en iyisini bilir. Bebek doğupta gücün kuvvetin yerine gelince diğer problemlerle başa çıkmakta daha gözünde küçülecek emin ol bir koltukta bir sürü karpuz taşıma. Bebeğine ve kendine bunu yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…