- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Buraya gelmedi ama sabah girmiş kk ne@ P Pembeceket005 P Pembeceket005 ti hesabın adı. benim de aaklıma geldi o zamandan beri girmiyor sanırım
Bizim hastanede de kuaför hizmeti varmış. Çok profesyonel olmasına gerek yok bir iki fotomuz olsun yeter. AnıGüle güle giy canım inşallah. Benim doğum yapacağım hastane fotoğrafçısı var doğumda giriyor resim çekiyor istersen alıyorsun albüm de yapıyor albüm için anlaşırsan sen taburcu olmadan gelip bebekle resimleri çekiyor eğer elin yüzün şişmişse çektirmek istemezsen bebek kontrolüne geldiğinde çekelim diyor. Ben albüm yaptırmam ama doğum sonrası fotoğraflarını alacağım. Benim canon amatör bir fotoğraf makinam var bana yetiyor çok güle çekiyor eşim çeker
bitek kendimizle değil artık başkalarıyla da merakta kalıyoruz . herkesin durumu iyidir inşallahBuraya gelmedi ama sabah girmiş kk ne
Taç ben düğünden kalma boncuklu taşlı olanlar var ya onları düz bir taç üzerine yapıcam birkaç yapma çiçek eklerim oldu bittiBizim hastanede de kuaför hizmeti varmış. Çok profesyonel olmasına gerek yok bir iki fotomuz olsun yeter. Anı
Tarak da atıcam çantama. Bide taç ayarlarım. Eşim zaten memur beyaz gömlek üniformasıolacak gibi gözüküyor
İnşallah canımbitek kendimizle değil artık başkalarıyla da merakta kalıyoruz . herkesin durumu iyidir inşallah
Benim de dış çekimden kalma var bikaç tane fena da dğeiller onlardan ayarlarımTaç ben düğünden kalma boncuklu taşlı olanlar var ya onları düz bir taç üzerine yapıcam birkaç yapma çiçek eklerim oldu bitti
Biz iyiyiz merak etme canım. Bebişin durumu gelişimi nasıl doktor birşey diyor mu. Genel olarak sıkıntın varsa bebekte ondan kasılıyor çoğunlukla. Magnezyumu ihmal etme imkanın varsa ayaklarını uzat dinlen bir süreMerhaba kızlar bildirim gelince öyle gördüm kasılmalarım kramplarim var cuma günü yolun ortasında oturdum ağladım 1 haftada 2 kez doktora gittim haftam erken olmasına rağmen erken doğum riskine karşı nst ye girdim tahliller verdim idrar yolu enfeksiyonu çıktı , bebek karnımın bir tarafında toplanıyor ve olduğum yerde bi kramp giriyor öylece kalıyorum pek iyi değilim bu aralar eşimle aramız da öyle yazamayacagim çok şey oldu sizler iyisinizdir inşallah
Değerlendir canım bide ona para vermeyelim ben yaparsam atarım bi ara burayaBenim de dış çekimden kalma var bikaç tane fena da dğeiller onlardan ayarlarım
Sen kendini üzersen bebek ne yapsın annesiSürekli Google dan bişeyler bakıyorum bebeğin durumuyla ilgili yazılar okuyorum kk sayfasına da öyle girdim daha sabah ama.mesajlari okuyamadım ne zamandır
Gelişimi iyi canim kilosu önde gidiyormuş hatta çok şükürBiz iyiyiz merak etme canım. Bebişin durumu gelişimi nasıl doktor birşey diyor mu. Genel olarak sıkıntın varsa bebekte ondan kasılıyor çoğunlukla. Magnezyumu ihmal etme imkanın varsa ayaklarını uzat dinlen bir süre
Haklısın canım biliyorum elimde değil işte içim rahat etmiyorSen kendini üzersen bebek ne yapsın annesiinternette yazılan çok kötü şeyler var o yüzden oralarda gezme doktor ara içine sinmezse
Stres herşeyin başı özellikle kasılmanın elinde olmasa da erken doğum yapmak istemiyorsan elinden gelenin fazlasını yapacaksın tabiki tek başına değil eşin destek olmak zorundaHaklısın canım biliyorum elimde değil işte içim rahat etmiyor
Rica ederimGayet minimal vallahi, ss aldım sağolasın.
Bende bugün kartımı ödedim ve beyaz lohusa takımı aldımbelki hastaneden çıkmadan foto çekiliriz diye , olabilir mi öyle bişey?
Lcw de kod verdi 295e aldım hepsini. Bu da benim rızkım olsun
Ayyy şu son cumleni okuyunca ağlayasim geldi , keşke canım benimStres herşeyin başı özellikle kasılmanın elinde olmasa da erken doğum yapmak istemiyorsan elinden gelenin fazlasını yapacaksın tabiki tek başına değil eşin destek olmak zorunda
Ben tüm arkadaşlara diyorum hastaneye gelen bana foto çeksin. Bakın ben beyaz lohusa takımı aldım çeki düzen verin bana hemen foto, kocamı da koyun yanıma unutmayın onu da diyeRica ederimBen karar veremiyorum ya, çekim olacak bizim her şey yolunda giderse, düğüne gider gibi ne giyicem diye düşüyorum
Canım ödemden ayakkabılarım olmuyor 38 ayaklarım bugun 41 numara bot aldım kendimeKızlar günaydın, pazar misafir çağırdığımdan beri yorgun ve ödemliyim. Ödem acaba yorgunluğa mı bağlı? Elim yüzüm şişti ya. Ne yapmak lazım? Dün bolca da su içtim ama.
Bide dün tetanoz oldum ya bugün banyo yapmam da sorun var mı? Böyle bişey dedi mi size hemşire? Aşıdan sonra banyo olmaz diye kalmış aklımda ama bilgi nerden kalmış bilemedim.
Ve üçüncü sorunum. Bu bebek vajinamı tekmeliyor. Tövbe allahım çıkacak diye korkıyorum. Bacaklarımı kapatıyorum. Hatta gece salonda rahat edemedim gittim yattım. Normal mi? Böyle hisseden var mı? Evham mı yapıyorum bilmiyorum ama açıklık vs olsa hissederim dimi? En son dr rahim boyunu detaylıda ölçmüştü iyi demişti. Birden kısalmaz herhalde.
Gayet minimal vallahi, ss aldım sağolasın.
Bende bugün kartımı ödedim ve beyaz lohusa takımı aldımbelki hastaneden çıkmadan foto çekiliriz diye , olabilir mi öyle bişey?
Lcw de kod verdi 295e aldım hepsini. Bu da benim rızkım olsun
Canım bugün buraya girmeyecektim ama senin mesajını görünce dayanamayıp yazayım dedim. Bebiş iyiyse gerisini arka plana atabilirsin. Bazı problemler bekleyebilir. Yazan söyleyen için kolaydır elbette ama imkanın varsa eşinle He hı diyerek tartışmalarını geçiştir. Suyuna git. Önce bir bebeğini sağlıkla kucağına al. Sonra sorunların çözümüne bakarsın. Prematüre olmasın inşaallah ama olursa da rabbim öyle uygun görmüş olacak yeterki sağlıklı olsun. Zamanında doğupta kuş olup uçan bir sürü melek var. Rabbim erken doğanı zamanında doğanı tüm annelerin meleklerini annelerine bağışlasın. rabbim bencillerimizin ömrünü uzun etsin. Benim de erken doğum riskim var zamanında doğsun diye dua ediyorum ama daha çok allahım sağlıklı olsun uzun ömürlü olsun diyorum. Allah en iyisini bilir. Bebek doğupta gücün kuvvetin yerine gelince diğer problemlerle başa çıkmakta daha gözünde küçülecek emin ol bir koltukta bir sürü karpuz taşıma. Bebeğine ve kendine bunu yapma.Merhaba kızlar bildirim gelince öyle gördüm kasılmalarım kramplarim var cuma günü yolun ortasında oturdum ağladım 1 haftada 2 kez doktora gittim haftam erken olmasına rağmen erken doğum riskine karşı nst ye girdim tahliller verdim idrar yolu enfeksiyonu çıktı , bebek karnımın bir tarafında toplanıyor ve olduğum yerde bi kramp giriyor öylece kalıyorum pek iyi değilim bu aralar eşimle aramız da öyle yazamayacagim çok şey oldu sizler iyisinizdir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?