İç gösterir yazmışlar ama üst üste giyicem ya kapatır diye düşündüm. Popomda bez ve don da olacak hemYa herkes pamuklu gonlek takim aliyor diye kendi kendime bunu yapmak abarti mi acaba diyordum.
Bir iki haftadır kendime beyaz firfirli tuĺlu gecelikler bakiyorumbir tanede ondan olsun yani ne olacak
Ama bin TL.civari her yerde. Lcw de buldum bir tane ama oda ic gösterir mi bilmiyorum. Ben normalde tesetturluyum
Suyuna gideceğim bişey değil canım maalesef, keşke yazabilsem size , bilirsiniz bu dönemde duygusallık tavan zaten her şeyi düşünmekten çok yoruldum , çok haklısın amiiin güzel duan içinCanım bugün buraya girmeyecektim ama senin mesajını görünce dayanamayıp yazayım dedim. Bebiş iyiyse gerisini arka plana atabilirsin. Bazı problemler bekleyebilir. Yazan söyleyen için kolaydır elbette ama imkanın varsa eşinle He hı diyerek tartışmalarını geçiştir. Suyuna git. Önce bir bebeğini sağlıkla kucağına al. Sonra sorunların çözümüne bakarsın. Prematüre olmasın inşaallah ama olursa da rabbim öyle uygun görmüş olacak yeterki sağlıklı olsun. Zamanında doğupta kuş olup uçan bir sürü melek var. Rabbim erken doğanı zamanında doğanı tüm annelerin meleklerini annelerine bağışlasın. rabbim bencillerimizin ömrünü uzun etsin. Benim de erken doğum riskim var zamanında doğsun diye dua ediyorum ama daha çok allahım sağlıklı olsun uzun ömürlü olsun diyorum. Allah en iyisini bilir. Bebek doğupta gücün kuvvetin yerine gelince diğer problemlerle başa çıkmakta daha gözünde küçülecek emin ol bir koltukta bir sürü karpuz taşıma. Bebeğine ve kendine bunu yapma.
Bunlarda çok iyiyimis teşekkür ederim canım benim
Aynen bende birak kokoslugu karisik renkli kiyafet bile giymem. Hep sade duz renkler. Acun un bayan versiyonu olmama ramak kalmisİç gösterir yazmışlar ama üst üste giyicem ya kapatır diye düşündüm. Popomda bez ve don da olacak hem
Bende hiç büle bi insan değilim kokoş ama içimden geldi anı kalsın
bi tane de pamuklu alırım önden düğmeli rahat. Libido düşüren emzirme sutyeni ile kullanırım
Amin canım inşallah hepimizin ve kisa süre de seninde insallah. Kucaginda minik minik elleriyle seninle oynarken emzirirsinBunlarda çok iyiyimis teşekkür ederim canım benimhenuz ben bebeğimi emziremesem de sağmak bile inanılmaz haz veriyor. sen bebeğine doya doya, aşk yaşayarak emzirirsin inşallah bol bol sütün olsun
Şuan yoktur canım zaten gelmeye başlayınca damlıyor çamaşırına anlarsın ama sağmaya kalkarsan erken doğar bak demedi demeKızlar bir şey merak ediyorum. Bebek doğunca mı süt geliyor. Mesela şuan farzedelim ki sağdık gelir mi? Aklıma takıldı
Olsun canım ne güzel işte giy misler gibi süslen benim kilom müsait değil giderek de olmayacak gibiİç gösterir yazmışlar ama üst üste giyicem ya kapatır diye düşündüm. Popomda bez ve don da olacak hem
Bende hiç büle bi insan değilim kokoş ama içimden geldi anı kalsın
bi tane de pamuklu alırım önden düğmeli rahat. Libido düşüren emzirme sutyeni ile kullanırım
Ayy. Beyaz takımlar hep üç gosteriyor yaa ben de oyuzden almak istemiyorum hiçö.Ya herkes pamuklu gonlek takim aliyor diye kendi kendime bunu yapmak abarti mi acaba diyordum.
Bir iki haftadır kendime beyaz firfirli tuĺlu gecelikler bakiyorumbir tanede ondan olsun yani ne olacak
Ama bin TL.civari her yerde. Lcw de buldum bir tane ama oda ic gösterir mi bilmiyorum. Ben normalde tesetturluyum
Canim benimde vajinami tekmeliyor son zamanlarda, hatta basen aniden olunca esime kolu bacağı alttan cikacak saniyorum korkuyorum diyorum.normal artık son zamanlarda ,yerleri daraliyor büyüyorlarKızlar günaydın, pazar misafir çağırdığımdan beri yorgun ve ödemliyim. Ödem acaba yorgunluğa mı bağlı? Elim yüzüm şişti ya. Ne yapmak lazım? Dün bolca da su içtim ama.
Bide dün tetanoz oldum ya bugün banyo yapmam da sorun var mı? Böyle bişey dedi mi size hemşire? Aşıdan sonra banyo olmaz diye kalmış aklımda ama bilgi nerden kalmış bilemedim.
Ve üçüncü sorunum. Bu bebek vajinamı tekmeliyor. Tövbe allahım çıkacak diye korkıyorum. Bacaklarımı kapatıyorum. Hatta gece salonda rahat edemedim gittim yattım. Normal mi? Böyle hisseden var mı? Evham mı yapıyorum bilmiyorum ama açıklık vs olsa hissederim dimi? En son dr rahim boyunu detaylıda ölçmüştü iyi demişti. Birden kısalmaz herhalde.
Sabahlik hep uzerinde kalacak ancakAyy. Beyaz takımlar hep üç gosteriyor yaa ben de oyuzden almak istemiyorum hiçö.
Yaydım. Çünkü şuan yazlıklar indirimde. Kış biterken de mont alacam indirimden yoksa seneye mont alamam bu fiyatlarlaKizlar kiyafet alisverisinde 0-3 aya mi odaklandiniz yoksa 1 yaşa kadar yaydiniz mi?
Ben o kadar yaymadım. tanıdık cocuklarıu 6-7 aylıkken 1 yaş kıyafet giyecek kadar büyümüştü. Nolur nolmaz diye alamıyorum. 0-3 ve 3-6 alıyorum genelde. Mevsimlik falansa 6-9 alabilirm çünkü normal bedenlerde büyürse hafif kışa donuyo o tarihlerde. Ama hemen büyürse yazın o ebatlara gelcek yazın ortası cocuga kışlık giydirememKizlar kiyafet alisverisinde 0-3 aya mi odaklandiniz yoksa 1 yaşa kadar yaydiniz mi?
Ben Kıbrıs’ta pahalı ve istediğimi bulamıyorum diye, 6 aylık olana kadar olanları aldım. Yerinde olsam 0-3 alırım. Gerektikçe gider bakıp, bebeğin gelişimine göre alırım. Ama su var mesela; gidip baktın mı bilmiyorum ama e bebek hellobaby ürünleri inin kalıpları cok dar; ve cekiyorlar. Bu yüzden 9 ay zıbın bile aldım ama muhtemelen 3. 4. Ayında giyer yani o derece. Tulumların kalıbı geniş diye mesela, onları 6 aylık olana kadar aldım. Paşa gönlün nasıl isterse öle yap.Kizlar kiyafet alisverisinde 0-3 aya mi odaklandiniz yoksa 1 yaşa kadar yaydiniz mi?
Bende boyle dusunuyorum iste bebenin buyume hizi ebati beni dusunduruyo o yuzden 0-3 yogunlastim ama 6 9 da serpistiriyorum aralaraBen o kadar yaymadım. tanıdık cocuklarıu 6-7 aylıkken 1 yaş kıyafet giyecek kadar büyümüştü. Nolur nolmaz diye alamıyorum. 0-3 ve 3-6 alıyorum genelde. Mevsimlik falansa 6-9 alabilirm çünkü normal bedenlerde büyürse hafif kışa donuyo o tarihlerde. Ama hemen büyürse yazın o ebatlara gelcek yazın ortası cocuga kışlık giydiremem. Allah izin verirse de yaza dogru belli olur cocuk nasıl büyüyo ona gore de kışlıklarını alırım
Evet onu cogu kisi soyledi ya. Lcw ninesela kaliplari bence tam gibi ama e bebek urunleri bencede kucuk genelde uzun sureli kullanacaklarimi lcw aldimBen Kıbrıs’ta pahalı ve istediğimi bulamıyorum diye, 6 aylık olana kadar olanları aldım. Yerinde olsam 0-3 alırım. Gerektikçe gider bakıp, bebeğin gelişimine göre alırım. Ama su var mesela; gidip baktın mı bilmiyorum ama e bebek hellobaby ürünleri inin kalıpları cok dar; ve cekiyorlar. Bu yüzden 9 ay zıbın bile aldım ama muhtemelen 3. 4. Ayında giyer yani o derece. Tulumların kalıbı geniş diye mesela, onları 6 aylık olana kadar aldım. Paşa gönlün nasıl isterse öle yap.
Ben 0-3 yaş ve yenidoğan a odaklandim hep canım nasip olursa 3 ay sonrasına büyüklerine bakmaya başlarimKizlar kiyafet alisverisinde 0-3 aya mi odaklandiniz yoksa 1 yaşa kadar yaydiniz mi?
0-3 ay yeni dogan takımları tulumlari aldim biraz. Ama daha çok 3 -6 benim. Ben bol giyinmeyi seviyorum bebege de tam olsa rahat edemiyor mu acaba derim sanirimKizlar kiyafet alisverisinde 0-3 aya mi odaklandiniz yoksa 1 yaşa kadar yaydiniz mi?
Ya ilk etabi atlatalim da sonrasini ihtiyaca binayen hallederiz diye dusunuyorum kuzu0-3 ay yeni dogan takımları tulumlari aldim biraz. Ama daha çok 3 -6 benim. Ben bol giyinmeyi seviyorum bebege de tam olsa rahat edemiyor mu acaba derim sanirim
6 aydan sonrasi yok henüz.
Zaten çoğu arkadaşta boyle yapmis sanirim.
Düşündükçe cok eksigim var ya ne yapacağımı şaşırmış hissediyorum.
Neyse Kervan yolda düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?