- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Bana doktorum kahverengi lekeler gebelik boyu normal dedi. Yogunsa takip ediceksin 1 ped dolduracak kadar olursa onemli bizim için. Demişti.Kızlar daha önce biri yazdı mı hatırlayamadım. Cok hafif bi kaşık agrım var ama yok da denilebilir. Az önce hafif kahverengi akıntım vardı. İdrar yolu enfeksiyonu nedeniyle olmuş olabilir mi ? Yani kötü düşünmemek için zorluyorum. Eşim cuma akşam gelcek deanladınız siz beni
Bu bol sütün olacağına mı delalet acaba.. Brnim İlkinde de olmamıştı, şimdi göğüsleri büyümedi bile pek..Az önce gördüm sağ göğsümden bir damla süt gelmiş. Oğlumda da 7. Ayda aktı damla damla. Başka sütü akan var mı kızlar
İdrarın ve kahve lekenin geldiği yerler farklı ama.. Bilemiyorum cnm serklaj da varken düşündürücü, hafif kasık ağrısı da var demişsin takip et ve bize de yaz lütfen.Kızlar daha önce biri yazdı mı hatırlayamadım. Cok hafif bi kaşık agrım var ama yok da denilebilir. Az önce hafif kahverengi akıntım vardı. İdrar yolu enfeksiyonu nedeniyle olmuş olabilir mi ? Yani kötü düşünmemek için zorluyorum. Eşim cuma akşam gelcek deanladınız siz beni
Bir de rahimde düzenli kasılma önemli demişti.arka arkaya kasılıp gevşiyorsa hemen hastaneye. Serklajda durumunda ne kadar farklı bilmiyorum tabi.Kızlar daha önce biri yazdı mı hatırlayamadım. Cok hafif bi kaşık agrım var ama yok da denilebilir. Az önce hafif kahverengi akıntım vardı. İdrar yolu enfeksiyonu nedeniyle olmuş olabilir mi ? Yani kötü düşünmemek için zorluyorum. Eşim cuma akşam gelcek deanladınız siz beni
Saagol canim sorup dusundugun icin ben gecen hafta pazartesi gittim cok sukir herseyi iyo dedi doktorumuz 980 kg olmus acilma yok dedi ama bir 10 gun gene dinlemelim dedi simdi evdeyim rapor bitincede 2 hafta yillik izin alacagim sonra 10 gun daha rapor nasip olursa 32 haftayi tamamliyoriz ben aktarmak icin calismak istiyorum ama doktorum. Pek olumlu bakmiyor bakalim zaman gosterecek sen nasilsin okuyorum yazdiklarinizi raabim saglicakla bebeklerimizi kucagimiza almayo nasip etsin
Teşekkür ederimBir de rahimde düzenli kasılma önemli demişti.arka arkaya kasılıp gevşiyorsa hemen hastaneye. Serklajda durumunda ne kadar farklı bilmiyorum tabi.
Yok o kadar değil. Devamı gelmedi zaten en azından şimdilik. Cok saolBana doktorum kahverengi lekeler gebelik boyu normal dedi. Yogunsa takip ediceksin 1 ped dolduracak kadar olursa onemli bizim için. Demişti.
Daha önceki hamileliğimde pembemsi akıntım olunca doktor idrar yolu enf kaynaklı demişti de. Evham yapmak istemedim açıkçası. Dediğim gibi eşim de yok. Devamı da yok gibi su an akıntının. Magnezyum da içtim. İnş sıkıntı olmaz. Cok saolasın canım.
İdrarın ve kahve lekenin geldiği yerler farklı ama.. Bilemiyorum cnm serklaj da varken düşündürücü, hafif kasık ağrısı da var demişsin takip et ve bize de yaz lütfen.
Evet canım ben de pipirikliyim malum, tedbirli olalım istiyorum. Yapılacaklar yapmışsın zaten, bol suyu da unutma. Nasıl Bi şeyse nstde sancı çıkınca hemen boş serum takıyorlar hoopp gidiyor sancılar. Oyüzden evde de varsa hafif sancı hemen yarım litre su iç yalancı sancıysa geçecektir dediler. İyi olun, iyi olalım hepTeşekkür ederimSerklajda da aynı; sancı varsa düzenli, doğum yakın demek. Tek farklı risk, serklajın rahme zarar vermesi oluyor. Bi de ben sezeryan istediğim için, bebeğin doğum kanalına girmemesi gerekli işte.
Yok o kadar değil. Devamı gelmedi zaten en azından şimdilik. Cok saol
Daha önceki hamileliğimde pembemsi akıntım olunca doktor idrar yolu enf kaynaklı demişti de. Evham yapmak istemedim açıkçası. Dediğim gibi eşim de yok. Devamı da yok gibi su an akıntının. Magnezyum da içtim. İnş sıkıntı olmaz. Cok saolasın canımİnsan ne de olsa pimpirikleniyor işte Allah korktuğumuzdan emin etsin inş
Çok güzel şeyler var gerçekteeenYarın zara indirimi başlıyor kızlar. 5li çıtçıtlı adiler 180. Tanesi 36ya geliyor. Alt üst takım 210,montlar 300 350 gibi bişi. Sepetinizi şimdiden hazırlayın düşünenler. Çok hızlı bitiyor.
Geçmiş olsun renkliiKızlar daha önce biri yazdı mı hatırlayamadım. Cok hafif bi kaşık agrım var ama yok da denilebilir. Az önce hafif kahverengi akıntım vardı. İdrar yolu enfeksiyonu nedeniyle olmuş olabilir mi ? Yani kötü düşünmemek için zorluyorum. Eşim cuma akşam gelcek deanladınız siz beni
Ucunda birşey hiç görmedim canım sarı akmış oğlumda da doğuma kadar aktı arada damla damla. Ama doğumdan sonra 4.gün anca geldi hemen gelir sanmıştımBenim ucu beyaz. Sıksam damlar kesin de hiç muhattap olmuyorumsıkı sütyen kullan istersen akmasın.
Doğumdan sonra 4.gün sütüm gelmişti ama allaha şükür boldu yetti arttı oğluma. İnşallah kızımda da böyle olur. Rabbim hepimize emzirmeyi, sütümüzü yetirmeyi nasip etsin inşallahBu bol sütün olacağına mı delalet acaba.. Brnim İlkinde de olmamıştı, şimdi göğüsleri büyümedi bile pek..
İdrarın ve kahve lekenin geldiği yerler farklı ama.. Bilemiyorum cnm serklaj da varken düşündürücü, hafif kasık ağrısı da var demişsin takip et ve bize de yaz lütfen.
Sağol canım çok şükür bende iyiyim. Doktorunu dinle önemli olan sağ salim dünyaya getirmek öncelikleri bu sonrası zaten gelecek. Erken ayrıl dinlen bencede. Şükür bebiş de 1 kg oldu artık bundan sonrası daha kolay geçerSaagol canim sorup dusundugun icin ben gecen hafta pazartesi gittim cok sukir herseyi iyo dedi doktorumuz 980 kg olmus acilma yok dedi ama bir 10 gun gene dinlemelim dedi simdi evdeyim rapor bitincede 2 hafta yillik izin alacagim sonra 10 gun daha rapor nasip olursa 32 haftayi tamamliyoriz ben aktarmak icin calismak istiyorum ama doktorum. Pek olumlu bakmiyor bakalim zaman gosterecek sen nasilsin okuyorum yazdiklarinizi raabim saglicakla bebeklerimizi kucagimiza almayo nasip etsin
Rabbim korusun canım. Devamı yoksa bu iyi birşey. Elinden geldiğince dinlen yemek bile yapmaya kalkma eşin gelene kadar dışarıdan söylersin yorma kendini. Çok az kaldı sizlere hepimize dua ediyorum hep bu süreçleri tamamlayıp sağ salim dünyaya getirelim diyeTeşekkür ederimSerklajda da aynı; sancı varsa düzenli, doğum yakın demek. Tek farklı risk, serklajın rahme zarar vermesi oluyor. Bi de ben sezeryan istediğim için, bebeğin doğum kanalına girmemesi gerekli işte.
Yok o kadar değil. Devamı gelmedi zaten en azından şimdilik. Cok saol
Daha önceki hamileliğimde pembemsi akıntım olunca doktor idrar yolu enf kaynaklı demişti de. Evham yapmak istemedim açıkçası. Dediğim gibi eşim de yok. Devamı da yok gibi su an akıntının. Magnezyum da içtim. İnş sıkıntı olmaz. Cok saolasın canımİnsan ne de olsa pimpirikleniyor işte Allah korktuğumuzdan emin etsin inş
Günaydın canım sağdaki daha güzel geldi banaÇok güzel şeyler var gerçekteeenşu ikidi arasında kaldım birde 18-24 ay aldam sizce çok mu büyük olur önünüzdeki kış için
Hayır bence daha büyük al. Mango un kalıpları çok çok küçük, zaranınki ona göre 1 tık iyi ama ben yine de 2-3 yaş ekliyorum sepeteÇok güzel şeyler var gerçekteeenşu ikidi arasında kaldım birde 18-24 ay aldam sizce çok mu büyük olur önünüzdeki kış için
Kız sende 30. Haftaya başlamışsın
Evet çarşamba haftam dönüyorKız sende 30. Haftaya başlamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?