2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kızlar bişe sormak istiyorum. Ben depent aldım ama sizce ne kadar lazım oluyor. 1 pakette 9 tane var. Gerisini lohusa pedi mi almalıyım?
9 tane yeter canım hastane dönemini atlat gerisinde pet yada bebek bezi kullanırsın çok kanama olursa.yan bariyerleri yırtılıyor rahat oluyor.hastanede ebe öyle yapmıştı ben doğum yaptığımda depent yoktu

Kızlar kahverengi akıntı devam etti; kaşık agrım da inceden vurmaya başlamıştı. Sabah idrar tahlili verdim. Bol lökosit, bakteri fln çıktı. Nst de iyi çıktı sancısızdı şükür. Doktorum, lekenin enfeksıyon nedeniyle olduğunu söyledi. Progestan kullanmaya devam et dedi işte. Agrının sebebi enfeksıyon olduğundan bunu keselim ki sancıya sebep olmasın dedi. Üç ilaç verdi. Biri monurol tek doz şase rahatlarsın diye; diğeri buscopan zaten spazm önleyici , bi de enfexia verdi ama asıl kültür çıkınca vereyim dedi. Durumlar böyle. Yani sizin de basınıza gelirse , endişe etmemeye çalışın diye yazayım dedim.

Yaaa bu zamana kadar hep 40 lardaydı nasıl bir anda düştü anlamadım
Ya biraz yoruldum.ben kizim 16 aylik onu kaldirdim ev isi filan derken dikkat etmedim ben progestani fitil olarak kullandim 1 haftada toparladi sende kullan bence
Kızlar bişe sormak istiyorum. Ben depent aldım ama sizce ne kadar lazım oluyor. 1 pakette 9 tane var. Gerisini lohusa pedi mi almalıyım?
Canim ben ilk iki uc gun kullandim kizimda sonra pede gectim cok olmadim ben zaten ama cok cok yeter bende 3 4 tane daha var sanirim simdi onu kullanacagim

Geçmiş olsun canım şükür diyelim buna inşallah toparlanırsın bir an önce

Hanımlar bişey danışmak istiyorum. Hamile oldugumu öğrendim 2 hafta oldu ama anne olmaktan korkmaya başladım bireysel bir hayatın bitip bir bireyin sorumlulugunu almak ona sevgiyi tam verebilecek miyim falan korkmaya başladım biraz daha beklese miydim hazır mı değilim bilmiyorum sizde de oldu mu

Kızlar doktordan çıktım, çocuğum 1200 gr 36 cm. Göbek çevresi biraz küçük dedi ama sorun edecek kadar küçük değil dedi şükür. Sonracığıma detaylıda safra kesesi biraz büyük çıkmıştı hala büyük. Onda da bi sorun çıkacağını sanmıyorum dedi ama tabi bilgimiz olsun dedi. Hocam dedim çocuğuma kilo aldıracak göbeğini büyütecek bişey yapabilir miyim hayır dedi beslenme bunun yüzde 10u 20si dedi. Mutluyam ya.

Çok şükür canım gözün aydın. Sağlığı yerinde ya kiloyu bundan sonra alacak artık sen süt yada yoğurt birde muzu ihmal etme akşamları hem magnezyum açısından da iyi. Yüzünü gösterdi mi kuzucuk

Şuan böyle düşünmen normal bunda bir çok neden var yaşın, eşin, hayat şartların, ekonomin, akraba iletişimi, işin, kariyerin bunlardan hangileri seni etkiliyor ayrımını yap. Annelik çok büyük bir mucize herkese nasip olmuyor uğraşan bebek sahibi olamayan o kadar insan var ki böyle bir mucizeye sahip olduğun için şükret rabbime. Sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah

Amin geçecek mi

Ay yok ya. Eli ayağı hep yüzünde.
En önemli şeyi söylemeyi unuttum, dönmüş bebem makat gelişti şuan kafası aşağıda dedi.
İki ebe var ikisiyle de konuşup hangisi kafana uyarsa onla çalışabilirsin dedi. 2 hafta sonra kontrol var.

Gözün aydın canim benim doktorumda aynisini soylemisti genetik en onemli faktör. Cok canını sıkma zaten onemli duzeyde değilmiş.

Bende dün ilk defa arkadaşımın çocuğunu kaldırmıştım 5 dk bile durmadı ama olan oldu progestan forever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…