2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Q Queen_bee17 7li rakamlara düştün kız
Şafaksayarınız iş başında
Evettt şükürler olsun. 4 gün sonra 6.5 aylık olacak sen de yarın 6.5 aylıksın tam 2.5 ay kalmış oluyor doğuma
Gani gani belasını versin hem de nefret geldi. 120 kere kapatıyorum bu nedir.

Ya sorry hep bu opet reklamı yüzünden yazamıyom ki çoğu şeyi içimde tutuyom
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan

Kazen admin lütfen opet reklamlarına bir dur densin form da yazıp rahatça dolaşamıyoruz virüs gibi çıkıyor sürekli.Teşekkür ederim şimdiden

Sizin yaşadığınız sorunu bende yaşıyorum. Google'a reklamla ilgili bildir yollanmistir. Yaşadığımız sorun için kusura bakmayın lütfen

Mrb kızlar servikal uzunluk sonradan düzelen oldu mu ben pazartesi bi doktora gittim 42 dedi bugün bi doktor baktı 35 sınırda dedi

Aynen cok sukur her hafta 200 300 aliyor insallah boyle boyle buyuyecekler rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin

İnşallah ondandır ya bi de nstye soktu hem nst hem kısalma var deyince psiklolojik midir nedir karnım aşağı indi gibi geliyo
farklı doktorlar farklı cihazlarla ölçümleri değişik ölçüyor ama 35 bile dese çok iyi sınır bir değer değil.nst ye artık bundan sonra her kontrolde gireriz

Atanamamış olmanın burukluğu ile teşekkür ediyorum. Tüm öğretmen ve içinde öğretme sevgisi olan herkesin öğretmenler günü kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…