2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Maşallah kuzuma nerde nasıl davranacağını biliyor bak zamanı gelince dönmüş benimki daha yan duruyor şuan Ebe de inşallah içine sinen biri çıkar karşına. Doğum sürecinde ebe çok önemli işinin ehli olsun anaç olsun anlayışlı olsun aminnn,

Bebeğiniz hayirli olsun. Bence bilincle yetistirmek isteyen her anne adayinda oluyordur. Ilk test yaptigimda olmustu bende ama cok silik cizgiyi görünce bu sefer yok diye üzülmüştüm:) o daha büyük bir korku olmustu. Ertrsi gün bebeğimin benimle olduğunu öğrenince sadece mutluluğum vardi artik. Erkek olduğunu öğrenince yeniden bir korkmustum, toplumda erkeklere yüklenen misyon yüzünden.
Sonra kaybetme korkusu yasadim erken doğum riskim var. Su an sadece o iyi olsun diyorum. Elbet mukemmel bir anne olmayacağım benden bunu da beklemeyeceğini biliyorum. Ama cok sevicem onu ve her firsati değerlendirip sevgimi göstereceğim.

Maşallah subhanallah canım benim. Bebişlerimiz seninle aynı gibi. Güzel haberlerle dönmen seni rahatlatmıştır. Ebe ile normal doğum için mi görüşmelerin olacak peki?

Teşekkür ederim siz de sağlıcakla alın kucagınıza inşallah. Evet aslında ben bilinçli bi anne olmalıyım diye pedagog psikologları falan takip ediyorum bikaç aydır birsürü şey öğrendim yetiştirirken şöyle yapılır böyle yapılmaz vs. Ama suan o sorumluluğu alamıycam gibi geliyor bana ömür boyu bağlı biri kendi hayatım bitecek gibi geliyor sevgiyi verebilecek miyim yapamazsam nolucak endişelenmeye başladım. Hazır mı değilim acaba

Sen hele onun hareketlerini hissetmeye başla ve onun büyüdüğünü bi gör ekranda bak o zaman bu düşünceler seni nasıl terkedecek

Maşallah subhanallah canım benim. Bebişlerimiz seninle aynı gibi. Güzel haberlerle dönmen seni rahatlatmıştır. Ebe ile normal doğum için mi görüşmelerin olacak peki?
Evet normal doğum. Sancı ya da su geldiğinde arıyon eve gelip bi süre sancılarını evde çektiriyor. Duş ve masaj yaptırıyormuş. sancı sıklığına göre hastaneye doğru yol alıyoruz dedi. İstersen hastanede de çekebilirsin tabi ama hastanede daha stresli bir ortam oluyor dedi doktor. Hak verdim.

Sleepy bezlerde ikincisi 1 lira kampanyası var hepsiburada da almak isteyen varsa

Ay çok heyecanlı. Adım adım bu sürece doğru ilerliyoruz hepimize en kolay doğum nasip olsun inşallah. Bu şekilde olması çok iyi canım. Ücreti nasıl peki sence ideal mi?

Ay çok heyecanlı. Adım adım bu sürece doğru ilerliyoruz hepimize en kolay doğum nasip olsun inşallah. Bu şekilde olması çok iyi canım. Ücreti nasıl peki sence ideal mi?
2000 tl. İdeal mi bilemicem herkesin kendi bütçesi farklı. Ameliyat olursam zaten 2500 tl fazla ödicem hastaneye o yüzden o farkı ebe alsın da yeter ki normal doğurabileyim de bian önce ayaklanayım modundayım ben. Bakalım ne olacak

Kızlar ben aldıklarımı yıkamaya başladım toparlayıp ütüleyip düzenleyicilere yerleştiricem
Bir de bugün eşimin arkadaşının eşi aradı ctesi geleceklermiş sabah kahvaltıya taa akşam yemeğine kadar normalde zor gelmezdi de onca saat ne yapacağım bilemez haldeyim hem kendim ağırlaştım hiç keyfim olmuyor hem bir de bizim oğlana zor yetişiyorum moralim bozuldu

Nelere para bulmuyoruz ki canım. Senin yeterki için rahat olsun. Bu süreç çoğu şeyden önemli bence.

Benim değil doktorum da aynısını soyledi

Evet sistem kafayı yedi sabahtan alanlar aldı sepet buhar oldu benim. Kendime çok beğendiğim ceket vardı tükendi, eşime de atmıştım onlar da gitti. Sinir oldum umarım mango gibi stok yeniler
İyi bari cnm bununla gelmiş geçmiş olsun. Ben de salı verdim hastanede yattığımda. İdrar 108 bakteri çıkmıştı mikroskopide ama kültürde üreme olmamış sevindim. İnş çok hızlı toparlarsın sen de
Tena dan istediğim ücretsiz numune kilot bez geldi dün kızlar denemedim ama daha
Ya instadan önüme reklamı düşünce istemiştim bende. Geçen atas kargodan msj geldi kargo dağıtıma çıktı diye oydu sanırım ürün çünkü bişi beklemiyordum ama gelmedi, kimse aramadı da. Kargo takipten bakınca yetersiz adres diyip geri yollamış gerizekalılar insan arar yani, ki bide hep kullandığımız adres külliyen yalan yani..

Ayy evet sistem hatası muhtemelen, yenilerler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…