- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Maşallah kuzumaAy yok ya. Eli ayağı hep yüzünde.
En önemli şeyi söylemeyi unuttum, dönmüş bebem makat gelişti şuan kafası aşağıda dedi.
İki ebe var ikisiyle de konuşup hangisi kafana uyarsa onla çalışabilirsin dedi. 2 hafta sonra kontrol var.
Bebeğiniz hayirli olsun. Bence bilincle yetistirmek isteyen her anne adayinda oluyordur. Ilk test yaptigimda olmustu bende ama cok silik cizgiyi görünce bu sefer yok diye üzülmüştüm:) o daha büyük bir korku olmustu. Ertrsi gün bebeğimin benimle olduğunu öğrenince sadece mutluluğum vardi artik. Erkek olduğunu öğrenince yeniden bir korkmustum, toplumda erkeklere yüklenen misyon yüzünden.Hanımlar bişey danışmak istiyorum. Hamile oldugumu öğrendim 2 hafta oldu ama anne olmaktan korkmaya başladım bireysel bir hayatın bitip bir bireyin sorumlulugunu almak ona sevgiyi tam verebilecek miyim falan korkmaya başladım biraz daha beklese miydim hazır mı değilim bilmiyorum sizde de oldu mu
Maşallah subhanallah canım benim. Bebişlerimiz seninle aynı gibi. Güzel haberlerle dönmen seni rahatlatmıştır. Ebe ile normal doğum için mi görüşmelerin olacak peki?Kızlar doktordan çıktım, çocuğum 1200 gr 36 cm. Göbek çevresi biraz küçük dedi ama sorun edecek kadar küçük değil dedi şükür. Sonracığıma detaylıda safra kesesi biraz büyük çıkmıştı hala büyük. Onda da bi sorun çıkacağını sanmıyorum dedi ama tabi bilgimiz olsun dedi. Hocam dedim çocuğuma kilo aldıracak göbeğini büyütecek bişey yapabilir miyim hayır dedi beslenme bunun yüzde 10u 20si dedi. Mutluyam ya.
Teşekkür ederim siz de sağlıcakla alın kucagınıza inşallah. Evet aslında ben bilinçli bi anne olmalıyım diye pedagog psikologları falan takip ediyorum bikaç aydır birsürü şey öğrendim yetiştirirken şöyle yapılır böyle yapılmaz vs. Ama suan o sorumluluğu alamıycam gibi geliyor bana ömür boyu bağlı biri kendi hayatım bitecek gibi geliyor sevgiyi verebilecek miyim yapamazsam nolucak endişelenmeye başladım. Hazır mı değilim acabaBebeğiniz hayirli olsun. Bence bilincle yetistirmek isteyen her anne adayinda oluyordur. Ilk test yaptigimda olmustu bende ama cok silik cizgiyi görünce bu sefer yok diye üzülmüştüm:) o daha büyük bir korku olmustu. Ertrsi gün bebeğimin benimle olduğunu öğrenince sadece mutluluğum vardi artik. Erkek olduğunu öğrenince yeniden bir korkmustum, toplumda erkeklere yüklenen misyon yüzünden.
Sonra kaybetme korkusu yasadim erken doğum riskim var. Su an sadece o iyi olsun diyorum. Elbet mukemmel bir anne olmayacağım benden bunu da beklemeyeceğini biliyorum. Ama cok sevicem onu ve her firsati değerlendirip sevgimi göstereceğim.
Sen hele onun hareketlerini hissetmeye başla ve onun büyüdüğünü bi gör ekranda bak o zaman bu düşünceler seni nasıl terkedecekTeşekkür ederim siz de sağlıcakla alın kucagınıza inşallah. Evet aslında ben bilinçli bi anne olmalıyım diye pedagog psikologları falan takip ediyorum bikaç aydır birsürü şey öğrendim yetiştirirken şöyle yapılır böyle yapılmaz vs. Ama suan o sorumluluğu alamıycam gibi geliyor bana ömür boyu bağlı biri kendi hayatım bitecek gibi geliyor sevgiyi verebilecek miyim yapamazsam nolucak endişelenmeye başladım. Hazır mı değilim acaba
Evet normal doğum. Sancı ya da su geldiğinde arıyon eve gelip bi süre sancılarını evde çektiriyor. Duş ve masaj yaptırıyormuş. sancı sıklığına göre hastaneye doğru yol alıyoruz dedi. İstersen hastanede de çekebilirsin tabi ama hastanede daha stresli bir ortam oluyor dedi doktor. Hak verdim.Maşallah subhanallah canım benim. Bebişlerimiz seninle aynı gibi. Güzel haberlerle dönmen seni rahatlatmıştır. Ebe ile normal doğum için mi görüşmelerin olacak peki?
Ay çok heyecanlı. Adım adım bu sürece doğru ilerliyoruzEvet normal doğum. Sancı ya da su geldiğinde arıyon eve gelip bi süre sancılarını evde çektiriyor. Duş ve masaj yaptırıyormuş. sancı sıklığına göre hastaneye doğru yol alıyoruz dedi. İstersen hastanede de çekebilirsin tabi ama hastanede daha stresli bir ortam oluyor dedi doktor. Hak verdim.
İnşallah geçer bu duygu düşüncelerSen hele onun hareketlerini hissetmeye başla ve onun büyüdüğünü bi gör ekranda bak o zaman bu düşünceler seni nasıl terkedecek
2000 tl. İdeal mi bilemicem herkesin kendi bütçesi farklı. Ameliyat olursam zaten 2500 tl fazla ödicem hastaneye o yüzden o farkı ebe alsın da yeter ki normal doğurabileyim de bian önce ayaklanayım modundayım ben. Bakalım ne olacakAy çok heyecanlı. Adım adım bu sürece doğru ilerliyoruzhepimize en kolay doğum nasip olsun inşallah. Bu şekilde olması çok iyi canım. Ücreti nasıl peki sence ideal mi?
Nelere para bulmuyoruz ki canım. Senin yeterki için rahat olsun. Bu süreç çoğu şeyden önemli bence.2000 tl. İdeal mi bilemicem herkesin kendi bütçesi farklı. Ameliyat olursam zaten 2500 tl fazla ödicem hastaneye o yüzden o farkı ebe alsın da yeter ki normal doğurabileyim de bian önce ayaklanayım modundayım ben. Bakalım ne olacak
Benim değil doktorum da aynısını soylediEvet normal doğum. Sancı ya da su geldiğinde arıyon eve gelip bi süre sancılarını evde çektiriyor. Duş ve masaj yaptırıyormuş. sancı sıklığına göre hastaneye doğru yol alıyoruz dedi. İstersen hastanede de çekebilirsin tabi ama hastanede daha stresli bir ortam oluyor dedi doktor. Hak verdim.
Evet sistem kafayı yedi sabahtan alanlar aldı sepet buhar oldu benim. Kendime çok beğendiğim ceket vardı tükendi, eşime de atmıştım onlar da gitti. Sinir oldumAy kızlar şuan zarada 299 tl mont şuan alınabiliyo
Siyah ve lacisinde düştü fiyat sadece alacak olan varsa koşsun ben kaptım siyahı
İyi bari cnm bununla gelmiş geçmiş olsun. Ben de salı verdim hastanede yattığımda. İdrar 108 bakteri çıkmıştı mikroskopide ama kültürde üreme olmamış sevindim. İnş çok hızlı toparlarsın sen deKızlar kahverengi akıntı devam etti; kaşık agrım da inceden vurmaya başlamıştı. Sabah idrar tahlili verdim. Bol lökosit, bakteri fln çıktı. Nst de iyi çıktı sancısızdı şükür. Doktorum, lekenin enfeksıyon nedeniyle olduğunu söyledi. Progestan kullanmaya devam et dedi işte. Agrının sebebi enfeksıyon olduğundan bunu keselim ki sancıya sebep olmasın dedi. Üç ilaç verdi. Biri monurol tek doz şase rahatlarsın diye; diğeri buscopan zaten spazm önleyici , bi de enfexia verdi ama asıl kültür çıkınca vereyim dedi. Durumlar böyle. Yani sizin de basınıza gelirse , endişe etmemeye çalışın diye yazayım dedim.
Ya instadan önüme reklamı düşünce istemiştim bende. Geçen atas kargodan msj geldi kargo dağıtıma çıktı diye oydu sanırım ürün çünkü bişi beklemiyordum ama gelmedi, kimse aramadı da. Kargo takipten bakınca yetersiz adres diyip geri yollamış gerizekalılarTena dan istediğim ücretsiz numune kilot bez geldi dün kızlar denemedim ama daha
Eheh sayende bende istedim şuan , L varmış inşallah totoma girerTena dan istediğim ücretsiz numune kilot bez geldi dün kızlar denemedim ama daha
Kampanyalar oluyor ama trendyolda adeti daha uyguna geliyor bir ara hesap yapmıştımSleepy bezlerde ikincisi 1 lira kampanyası var hepsiburada da almak isteyen varsa
2 tane 68li paketi 150 liraya aldım dolandırıldım mı yine hiç anlamamKampanyalar oluyor ama trendyolda adeti daha uyguna geliyor bir ara hesap yapmıştım
Evet sistem kafayı yedi sabahtan alanlar aldı sepet buhar oldu benim. Kendime çok beğendiğim ceket vardı tükendi, eşime de atmıştım onlar da gitti. Sinir oldumumarım mango gibi stok yeniler
İyi bari cnm bununla gelmiş geçmiş olsun. Ben de salı verdim hastanede yattığımda. İdrar 108 bakteri çıkmıştı mikroskopide ama kültürde üreme olmamış sevindim. İnş çok hızlı toparlarsın sen de
Ya instadan önüme reklamı düşünce istemiştim bende. Geçen atas kargodan msj geldi kargo dağıtıma çıktı diye oydu sanırım ürün çünkü bişi beklemiyordum ama gelmedi, kimse aramadı da. Kargo takipten bakınca yetersiz adres diyip geri yollamış gerizekalılarinsan arar yani, ki bide hep kullandığımız adres külliyen yalan yani..
Benimki sıkarsam hafif sarı süt geliyor canım ama hamilelikten öncede bu durum vardı hipofiz bezime bakmışlardı .Az önce gördüm sağ göğsümden bir damla süt gelmiş. Oğlumda da 7. Ayda aktı damla damla. Başka sütü akan var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?