2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kizlar bebek bezi almıştım sleepy 1 alana 1 bedava 128 tane 1 numara oldu acaba çok mu oldu yaa. Bebek zaten biraz kilolu doğacak gibi pişman oldum şimdi keşke iki alsaydim bı de açtım gelir gelmez çantaya koymaya çok küçük geldi gözüme
Ben 2 ve 3 numara aldım hastane çantama da ufak bi 1 numara almayı düşünüyorum. Bana hemen 2 numaraya geçiyolar demişlerdi o yüzden 1 çok almamıştım acık fazla almışın gibi😬

Kizlar bebek bezi almıştım sleepy 1 alana 1 bedava 128 tane 1 numara oldu acaba çok mu oldu yaa. Bebek zaten biraz kilolu doğacak gibi pişman oldum şimdi keşke iki alsaydim bı de açtım gelir gelmez çantaya koymaya çok küçük geldi gözüme
1 ya da 2 numaradan biraz artıp ziyan olabiliyor ben iki kızımda da yaşadım ya 😅 2 çok alma bence o zaman direkt 3 alırsın ya da 2 çok çok az alırsın

Bana arkadaşım 180 adet aldı 😬 2-5 kilo diyor günde 10 bez değişse 18 gün. Ki senin ki daha az. Olmadı ikinci paketi dolaptan felan satarsın?

Cok sukur doktorum baya ilgili kuzum ya serumlar ilaclar iyi geldi nst de sanci cikmadi
ben de yaşadım ya aynı şeyi düzensizdi benim iki gün yatırdılar, şimdi iyiyiz şükür yarın 20 gün doluyor benim de kafamda deli sorular, işe dönsem mi diye ama korkuyorum da yine aynı şeyi yaşamaktan yoksa bir buçuk hafta kadar senelik izin kullanıp 32 de çalışamaz mı alsam diye düşünüyorum bana bi akıl verin kızçeler

ben de yaşadım ya aynı şeyi düzensizdi benim iki gün yatırdılar, şimdi iyiyiz şükür yarın 20 gün doluyor benim de kafamda deli sorular, işe dönsem mi diye ama korkuyorum da yine aynı şeyi yaşamaktan yoksa bir buçuk hafta kadar senelik izin kullanıp 32 de çalışamaz mı alsam diye düşünüyorum bana bi akıl verin kızçeler
Bence riske atma canım ya boşver geri gelmiyor bazı şeyler.

Ben 210 tane prima 1 numara aldim ya sonrasi deneme yanilma yoluyma buluncak sleepy ve baby turcodan arkadasim hic memnun kalmamis sizdiriyomus molfix deniysem sanirim once
Kızlar sabah elektrik yoktu, sardım mutfağa yedim de yedim , bi kavanoz turşu yedim 😬 acılı ve ekşi öfff ama şuan midem bela okuyor beynime 😒
Hmmm acilara yurumus korkmamis bir kiz ciziyoruz şuraya🤔
Kel doğacak çocuğa tarak al , sıçacak çocuğa bez alma hayret bişey 🤣
Kahkaha attim ya🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Benim 40 larda ama duzenli aralikliydi kuzu doktorunla konuş bence ama riske de atma insan cok tedirgin oluyor pisman oluyor.( Dedi ve eve gelince nevresim degistirdi evi topladi cop atti🥴) yani benim gibi kurtluysan sen de bence izne ayril en azindan iş yukun azalir

Biraz fazla olmuş canım 1 numara bide sleepy gerçekten extra küçük gibi, prematüre boy bebek bezi gibi geldi bana da çantaya koyarken dün. Üstlerinde yazan kilo aralığının üst sınırında asla olmuyorlar yani 2-5 yazılıyor ama 5 kiloluk bebeğe olması imkansız 4e bile olmaz. Bide baya inceymiş inş memnun kalırız. Bende 84 tane var abisi gibi kaka cimrisi olursa ben de bitiremem. Oğlum sadece anne sütü alıyordu kabız asla değildi ama 10 günde bir kaka yapıyordu, kızçenin toto ayarı farklı mı olcek bakakım😬

Back
X