Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 2 ve 3 numara aldım hastane çantama da ufak bi 1 numara almayı düşünüyorum. Bana hemen 2 numaraya geçiyolar demişlerdi o yüzden 1 çok almamıştım acık fazla almışın gibiKizlar bebek bezi almıştım sleepy 1 alana 1 bedava 128 tane 1 numara oldu acaba çok mu oldu yaa. Bebek zaten biraz kilolu doğacak gibi pişman oldum şimdi keşke iki alsaydim bı de açtım gelir gelmez çantaya koymaya çok küçük geldi gözüme
1 ya da 2 numaradan biraz artıp ziyan olabiliyor ben iki kızımda da yaşadım yaKizlar bebek bezi almıştım sleepy 1 alana 1 bedava 128 tane 1 numara oldu acaba çok mu oldu yaa. Bebek zaten biraz kilolu doğacak gibi pişman oldum şimdi keşke iki alsaydim bı de açtım gelir gelmez çantaya koymaya çok küçük geldi gözüme
Bana arkadaşım 180 adet aldıKizlar bebek bezi almıştım sleepy 1 alana 1 bedava 128 tane 1 numara oldu acaba çok mu oldu yaa. Bebek zaten biraz kilolu doğacak gibi pişman oldum şimdi keşke iki alsaydim bı de açtım gelir gelmez çantaya koymaya çok küçük geldi gözüme
ben de yaşadım ya aynı şeyi düzensizdi benim iki gün yatırdılar, şimdi iyiyiz şükür yarın 20 gün doluyor benim de kafamda deli sorular, işe dönsem mi diye ama korkuyorum da yine aynı şeyi yaşamaktan yoksa bir buçuk hafta kadar senelik izin kullanıp 32 de çalışamaz mı alsam diye düşünüyorum bana bi akıl verin kızçelerCok sukur doktorum baya ilgili kuzum ya serumlar ilaclar iyi geldi nst de sanci cikmadi
Bence riske atma canım ya boşver geri gelmiyor bazı şeyler.ben de yaşadım ya aynı şeyi düzensizdi benim iki gün yatırdılar, şimdi iyiyiz şükür yarın 20 gün doluyor benim de kafamda deli sorular, işe dönsem mi diye ama korkuyorum da yine aynı şeyi yaşamaktan yoksa bir buçuk hafta kadar senelik izin kullanıp 32 de çalışamaz mı alsam diye düşünüyorum bana bi akıl verin kızçeler
Bende 1 numara alayım öyleyse iki paketBezler nasıl uçup gidiyor şaşarsınızBezi açıyorsun, altına yeni bez seriyorsun o sırada cırtttt
Gitti mi o bez
İlk zamanlar 10 ya da daha fazlası gidiyor günde. Şimdi bile 2 yaşında kızım var günde 4 gidiyor.
Sen 1 almadın mı hiçBende 1 numara alayım öyleyse iki paket![]()
Kel doğacak çocuğa tarak al , sıçacak çocuğa bez alma hayret bişeyBende 1 numara alayım öyleyse iki paket![]()
Ben 210 tane prima 1 numara aldim ya sonrasi deneme yanilma yoluyma buluncak sleepy ve baby turcodan arkadasim hic memnun kalmamis sizdiriyomus molfix deniysem sanirim onceKizlar bebek bezi almıştım sleepy 1 alana 1 bedava 128 tane 1 numara oldu acaba çok mu oldu yaa. Bebek zaten biraz kilolu doğacak gibi pişman oldum şimdi keşke iki alsaydim bı de açtım gelir gelmez çantaya koymaya çok küçük geldi gözüme
Hmmm acilara yurumus korkmamis bir kiz ciziyoruz şurayaKızlar sabah elektrik yoktu, sardım mutfağa yedim de yedim , bi kavanoz turşu yedimacılı ve ekşi öfff ama şuan midem bela okuyor beynime
![]()
Kahkaha attim yaKel doğacak çocuğa tarak al , sıçacak çocuğa bez alma hayret bişey![]()
Hayır bana küçük bi paket al yeter dediydiler bende 2şer paket 2 ve 3 aldımSen 1 almadın mı hiç
Benim 40 larda ama duzenli aralikliydi kuzu doktorunla konuş bence ama riske de atma insan cok tedirgin oluyor pisman oluyor.( Dedi ve eve gelince nevresim degistirdi evi topladi cop attiben de yaşadım ya aynı şeyi düzensizdi benim iki gün yatırdılar, şimdi iyiyiz şükür yarın 20 gün doluyor benim de kafamda deli sorular, işe dönsem mi diye ama korkuyorum da yine aynı şeyi yaşamaktan yoksa bir buçuk hafta kadar senelik izin kullanıp 32 de çalışamaz mı alsam diye düşünüyorum bana bi akıl verin kızçeler
Hahahhaha yaaKel doğacak çocuğa tarak al , sıçacak çocuğa bez alma hayret bişey![]()
Bence alma ya, duruma göre bakarsın. Gidişata göre alırsın 1 paket dahaHayır bana küçük bi paket al yeter dediydiler bende 2şer paket 2 ve 3 aldım![]()
Ben bi paket 1 alayım gidişata göre alırımBence alma ya, duruma göre bakarsın. Gidişata göre alırsın 1 paket daha![]()
Biraz fazla olmuş canım 1 numara bide sleepy gerçekten extra küçük gibi, prematüre boy bebek bezi gibi geldi bana da çantaya koyarken dün. Üstlerinde yazan kilo aralığının üst sınırında asla olmuyorlar yani 2-5 yazılıyor ama 5 kiloluk bebeğe olması imkansız 4e bile olmaz. Bide baya inceymiş inş memnun kalırız. Bende 84 tane var abisi gibi kaka cimrisi olursa ben de bitiremem. Oğlum sadece anne sütü alıyordu kabız asla değildi ama 10 günde bir kaka yapıyordu, kızçenin toto ayarı farklı mı olcek bakakımKizlar bebek bezi almıştım sleepy 1 alana 1 bedava 128 tane 1 numara oldu acaba çok mu oldu yaa. Bebek zaten biraz kilolu doğacak gibi pişman oldum şimdi keşke iki alsaydim bı de açtım gelir gelmez çantaya koymaya çok küçük geldi gözüme