- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay allah kahretmesin uyuz ediyordu beni , sinirden doğurmasamKizlar opet reklami geri donmus![]()
Çok çok iyiymiş ya ücreti. Ben 2020de Erzurumda 3500e cs oldum. Eşimi memorialde geçen sene 20bin tlye ameliyat ettirdikBizim doktor anlaşmalı olduğu için ; normal doğum 6, sezeryan 8 civarı. Spinal ve epidurale göre ya da her ikisi olursa 1000-1500 tl farkediyor.
10u gözden çıkardık da daha artmasa![]()
Ya aslında kendi hastanesinden bi doktorla anlaşma yapsaydım 20bine kapatırdık olayı. Doktor ve doğum.Çok çok iyiymiş ya ücreti. Ben 2020de Erzurumda 3500e cs oldum. Eşimi memorialde geçen sene 20bin tlye ameliyat ettirdikŞu an senin söylediğin fiyat acayip iyi yani.
Hıı yine aynı hesaba gelirdi sanırım ya, paketleri o civardır diye düşünüyorum çünkü.Ya aslında kendi hastanesinden bi doktorla anlaşma yapsaydım 20bine kapatırdık olayı. Doktor ve doğum.
Bizim hoca dışardan. 20 bin biz hocaya verdik, 10 da hastane olunca çok oldu gibi. Herşey tecrübe.
Yok kendi hastanesi doktorunun paketi 20bin doğum dahil.Hıı yine aynı hesaba gelirdi sanırım ya, paketleri o civardır diye düşünüyorum çünkü.
Neeeee ya neden fiyatlar bu kadar alakasız benim burda drumun anlaşmalı olduğu hastane 12bin ve memorialin yarısı kadar bile değil yılbaşından sonrada kaç olur allah bilir bizde 20kyı çıkardık gözden te allamBizim doktor anlaşmalı olduğu için ; normal doğum 6, sezeryan 8 civarı. Spinal ve epidurale göre ya da her ikisi olursa 1000-1500 tl farkediyor.
10u gözden çıkardık da daha artmasa![]()
Doktor artı hastane mi 12bin?Neeeee ya neden fiyatlar bu kadar alakasız benim burda drumun anlaşmalı olduğu hastane 12bin ve memorialin yarısı kadar bile değil yılbaşından sonrada kaç olur allah bilir bizde 20kyı çıkardık gözden te allamKeşke burda da olsaydı memorial
![]()
Sizin baya olmuş o zamanYok kendi hastanesi doktorunun paketi 20bin doğum dahil.
Ya biraz tecrübesizliğimize denk geldi. Kanama oluyordum bi türlü kesemediler onu kaç doktora gittiysem. Meğer crp değerim çok yükselmiş. Şimdi gittiğimiz doktora gittik en son. 3 günlük antibiyotik ve fitil ile çözdü olayı. Korktuk sürekli kanama olucam diye ne kadarsa parası verelim de bu doktorda devam edelim dedik. Acayip güven vericiydi doktor. Halbuki tedavini oldun git başka doktora yani dimiSizin baya olmuş o zaman![]()
Bu bana biraz saçma geldi, çok fazla bağımsız doktor var. Kime ne ki yani parasıyla değil miYa kızlar benim doktorum da Ümraniyede muayenehanede ancak 6 Ekimde bir yonetmelik çıkmış özel hastanelerde ameliyat yapamayacaklarmis hastanenin doktoru olmaları gerekiyormuş bakalım doktoruma sordum haber bekliyorum
Ya öyle oluyor işte insan elde ne varsa ona güveniyor, sağlık bu sonuçta ne yapacağını bilemiyorsun. Doktora güvenmek zorundasın. Boşver demek ki o para çıkacakmış yani.Ya biraz tecrübesizliğimize denk geldi. Kanama oluyordum bi türlü kesemediler onu kaç doktora gittiysem. Meğer crp değerim çok yükselmiş. Şimdi gittiğimiz doktora gittik en son. 3 günlük antibiyotik ve fitil ile çözdü olayı. Korktuk sürekli kanama olucam diye ne kadarsa parası verelim de bu doktorda devam edelim dedik. Acayip güven vericiydi doktor. Halbuki tedavini oldun git başka doktora yani dimi![]()
Kendi doktorum hala çatır çatır ameliyat yapıyor valla sürekliYa kızlar benim doktorum da Ümraniyede muayenehanede ancak 6 Ekimde bir yonetmelik çıkmış özel hastanelerde ameliyat yapamayacaklarmis hastanenin doktoru olmaları gerekiyormuş bakalım doktoruma sordum haber bekliyorum
Nasıl yani benim drun kliniği var anlaşmalı hastanede doğum yaptıramicak mı yaniYa kızlar benim doktorum da Ümraniyede muayenehanede ancak 6 Ekimde bir yonetmelik çıkmış özel hastanelerde ameliyat yapamayacaklarmis hastanenin doktoru olmaları gerekiyormuş bakalım doktoruma sordum haber bekliyorum
Evt seninki dr hariçse yüksekmişDoktor artı hastane mi 12bin?
Cumartesi ben iyice sorup öğreneceğim bu fiyat işini aşırı korku sardı doktor artı hastane galan değişik şeyler ama ocak zammını bekliyorlar herhalde net bilgi içinEvt seninki dr hariçse yüksekmiş![]()
Evt banada bi sonraki randevuda belli olur dedi dr. Birde amlaşmamız tek hastaneyle olsbilir dedi benim drCumartesi ben iyice sorup öğreneceğim bu fiyat işini aşırı korku sardı doktor artı hastane galan değişik şeyler ama ocak zammını bekliyorlar herhalde net bilgi için
Hariç tabi kral. Sadece doğum 10. Doktor 20 diyorum son on mesajdırEvt seninki dr hariçse yüksekmiş![]()
Kız sadece doktor 20 ney ne dr u bu tövbeler tövbesiHariç tabi kral. Sadece doğum 10. Doktor 20 diyorum son on mesajdır![]()