2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Sağol canım işte böyle ciltte çıkıyo yayılıyo falan aslında ciddi bişey ama sağolsun doktorlarım doğru düzgün bi bakaydı sonuçlarıma bi çözüm bulunacak da valla büyük şehirde yaşayanlarınız çok şanslısınız alternatif de yok burda mal gibi kaldım böyle kadın doğumcuya soruyorum tıp eğitimi almamış biz bile sonuçları görünce nasıl yorumluyorsak onu söyleyip geçti ya x yüksek y düşük.. ee napacağımı nasıl bilcem ben vallah çok sinirliyim yav 😤
Geçmiş olsun canım ya valla iyi bir doktor bulabilmek şans işi gerçekten 😑

Kızlar Ocak başı 32. Haftam doluyor ya uzatacağım uzatacağım süre en fazla 6 hafta demi 37 ye kadar ? Yani 6 haftayı doğum sonrasınamı ekleyecekler 8+6 şeklinde ?

Hadi bakalıııım bi de kurdeşen çıktı bi leylek kaldıydı o da çıktıEki Görüntüle 3180954
Çok geçmiş olsun bende de bi kaşınma mevcut sürekli .
Merhaba arkadaşlar ben 30+3 haftalık hamileyim bel fıtığı olduğu için sezeryan doğum olacak şehir Hastanesi'ne gidiyorum ilk gebelik kaçıncı haftada sezeryan yaparlar bilginiz var mı doktorum henüz hiçbir şey söylemedi merak ediyorum bilenler yazarsa çok sevinirim
Sizede çok geçmiş olsun genelde 38 de bebek alıyorlar ama bu durum değişiyor .

Yok canim yatis vermediler ama erken doğum riskim var diye doktorum ciğer gelistirici iğne yaptirdi iki gün ust uste bir de ferritin 6'ya düşmüş damardan demir verdiler oyle olunca uzun sure gozetimde tutuyorlar yoruldum biraz. Nstye bağladılar hemen dün yine sancilar sancilar😁 dogumhanede nasil korkuyorlar tabi ben alisigim bu sancilara. Evde de bağlasanız aynisi cikar dedim. Bugunde tasikardi cikti nabzim cok yuksekti dusene kadar birakmadilar. Allahtan yatış olmadi. Senin nasil gidiyor 💓
geçmiş olsun kuzum neyseki yatış olmamış. benim de ferritinim düşük çıktı ilacı günde ikiye
çıkardık bakalım ne olacak. sen de zor zamanlardan buralara kadar geldin yoruldun ama biraz daha sabrettin mi bu is tamamdır sona geldik artık☺️

Nasıl yani benim drun kliniği var anlaşmalı hastanede doğum yaptıramicak mı yani
Bir kaç doktor takip ediyorum ig üzerinden muayenehanesi olan onların paylaşımlarında gördüm ben de farklı bir anlaşma gerekiyormuş doktorlarla ve sanırım 6 Ocak sonrası yürürlüğe giriyor, doktorları özel hastane bünyesinde çalışmaya zorlayan bir yönetmelik olduğu yönünde konuşuyorlar, açık oturumlarda bile konuşulmuş anayasaya aykırı filan diyorlar, ne yapacaklar bakalım ben de haber bekliyorum muhakkak bir yolu vardır doktorum bahsetme gereği duymadığına göre diyorum bir yandan ama sormadan da duramadim

of kizlar hekimanne diye bi hesap takip ediyorum, 2009dan beri en kötü grip sezonunu yaşıyoruz önümüzdeki aylarda daha da artış gösterecek diye bir paylaşım yapmış. çok üzülüyorum tam zamanını bulduk Allah bebişlerimizi korusun🥺
Benim çalıştığım yerde herkes hasta ne kadar korursan koru yine geçiyor valla kendime razıyım ama çocuklarımız en önemlisi şimdi kızım uyudu nefes zor alıyor burun sprey sıktım ,buhar yaptık iyileşiyorlar sonra arası çok kısa bir daha aynı hastalık .

Benim çalıştığım yerde herkes hasta ne kadar korursan koru yine geçiyor valla kendime razıyım ama çocuklarımız en önemlisi şimdi kızım uyudu nefes zor alıyor burun sprey sıktım ,buhar yaptık iyileşiyorlar sonra arası çok kısa bir daha aynı hastalık .
ben de el kadar bebegi nasıl koruyup kollicam diye strese girdim şimdiden. sonra bazı hatalarımı hatırlayıp daha karnımdayken bile koruyamadım diyorum üzülüyorum. hasta olursa hiç affetmem kendimi nolur hasta olmasınlar😩

Kızlar şuan siz multivitamin kullanıyormusunuz? Ben içtikten 10 dak sonra çok şiddetli kusma yaptığı için mecburen bıraktım dün gittiğim Prof içmelisin bir de decavit dene dedi . Decavit kullanan varmı beni kusturan ithal olan balık kapsülü gb re genesis max olması lazım ismi .

ben de el kadar bebegi nasıl koruyup kollicam diye strese girdim şimdiden. sonra bazı hatalarımı hatırlayıp daha karnımdayken bile koruyamadım diyorum üzülüyorum. hasta olursa hiç affetmem kendimi nolur hasta olmasınlar😩
Hayır yok senin bir hatan canım öyle düşünme zaten çok fazla dışarı çıkmayız hasta olan kimseyi eve kabul de etmeyiz çok dikkatli oluruz

Kızlar şuan siz multivitamin kullanıyormusunuz? Ben içtikten 10 dak sonra çok şiddetli kusma yaptığı için mecburen bıraktım dün gittiğim Prof içmelisin bir de decavit dene dedi . Decavit kullanan varmı beni kusturan ithal olan balık kapsülü gb re genesis max olması lazım ismi .
Beni de decavit kusturuyordu doktorum bıraktırdı balık yağı ve vitamin hapı kullanıyorum

Ya aslında kendi hastanesinden bi doktorla anlaşma yapsaydım 20bine kapatırdık olayı. Doktor ve doğum.
Bizim hoca dışardan. 20 bin biz hocaya verdik, 10 da hastane olunca çok oldu gibi. Herşey tecrübe.
Acıbademde de o 30 bine geliyor normalde sezeryanda. Bi de bebek doğduktan sonra hizmeti için 3600 lira alıyorlar. Bu ama daha zamsız hali. Biz sigortalı olunca bişey ödemicez. Ama normalde bi hesap yaptık eğer sigorta yaptırmasaydıkta nerdeyse aynı parayı ödeyecektik acıbadem ya da memorial gibi özel hastane için.

Bana bu paket içindeki bazı hizmetler saçma geldi. Mesela ben hiç fön çektirmediğim için ve kuaförden nefret ettiğimden dolayı istemiyorum, kocayla baş başa romantik yemek dedi kadın … çok güldüm. Ulan ben orda dikişlerimle çocuğu emzirebilecek miyim acaba çocuğum ne durumda diye düşünürken romantiklik mi isticem. Bi de doğum sonrası eve bir hafta boyunca akşam yemeği hizmeti olacakmış. Ben de anlamadım kadına dedim ki niye? Siz yemek yapamazsınız diye bir jest dedi. Ama belli yerlere kadarmış. Yani pendiğe yok mesela. Uzak olduğundan. Bu saydıklarımın yerine fotoğrafçıyı bize video ve albümle aynı fiyata vereydi daha jest olurdu. Ama fotoğrafçı bildiğin doğum parası. Bi de başkasını alamıyosun doğumhaneye belge istiyorlar. Belgesi olanlar zaten aynı fiyat.

Kadına ayar oldum zaten feministti mor çatıyıda taşımış odasına , bir ara kocamı öldürücek sandım. 😂😂😂

Back
X