2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Sezeryan doğumda da çekiştirme travma oluyor mu ? Pazartesi asıl ekip gelince kavuşacaksınız kızınıza inşallah. 1 . düzeyde yatsa bile anne oteli gibi biryer olup sık sık emzirme için bebeği anneye veriyorlar sanıyordum
Sezaryende de kafanın geçeceği kadar bir kesik açıp hep karnından ittirip hem de çekiştirerek çıkarıyorlar olabilir yani 👍 Bebek çıkarken baya sallıyorlar seni.

Kızlar bu akşama çok fenayım acaba bi ben mi böyleyim kaşık ağrısı alttan ara ara bıçak sokar gibi acı bebek o kadar hareketli ki anlatamam
Çıkacak sanki evde çocuklar ile sürekli karnımda ellerini koyup hareketlerini izliyorlar
Yatıyorum inş yarına geçer yoksa halim perişan
Siz nasılsınız ? 33.2 olduk ama bebeğin kg 2300 du 32 de 2.50 olmuştur herhalde

Kızlar bu akşama çok fenayım acaba bi ben mi böyleyim kaşık ağrısı alttan ara ara bıçak sokar gibi acı bebek o kadar hareketli ki anlatamam
Çıkacak sanki evde çocuklar ile sürekli karnımda ellerini koyup hareketlerini izliyorlar
Welcome to Şubat anaları 😅

Grupta hamileliği rahat geçeni barındırmıyoruz zaten öyle hepimiz aynıyız çok şükür 😂

Ay ilk dogumumda sancimi evde çekip gittim hastaneye acilma vardı nst.ye bağladılar 2-3dk geçmedi bebek geliyor dedim. Doktor ya senin ilk doğumun yanlış anlamışsındır bakayım dedi. Kafasına degiyorum doğum başlamış hadi çatala çıkaralım dedi. Zaten nst.de sırt ustuyum ebe geldi kalkayım derken kolundan destek alırken ayy kolumu kıracaksın dedi gitti erkek hemsire çağırdı. Hayır doğum yapıyorum ne bekliyordu ki. Kendi derdimden o an takılmadım ama sonra çok can sıkıcı geldi. O yüzden Allahim hepimizi vicdanlı doktor ebe ve hemşirelerle karşılaştırsın 🙏🏻🙏🏻

Selam kizlar dün doktoruma gittim muayenehaneye yine nstde düzenli sancı çıktı. Nidicard icmemistim gitmeden. Doktor boule hastaneye gitsen seni yatırırlar dedi. Bir hafta daha nidicard devam edices ama onun da doğum esnasında kanama yapma riski varmış. Doktorum şuanda bulundugum şehirde özel hastane olmadugu için doğum yaptiramiyor. Bebeğim hala ters duruyor ve erken gelme ihtimali çok yüksek. Burdaki devlet hastanesi de küçük olduğu için korkuyorum. Ailem Ankara'da buraya gel diye ısrar ediyor. Annem şehir hastanesinde çalışıyor ama sağlık sektörü değil idari kısımda. O yüzden oraya gitmemi doğumu orda yapmamı istiyor ama ben hiicc gitmek istemiyorum eşim yetisemez doğuma tek başıma olucam orda. Ama bir yandan da sağlık için gitmeli miyim diyorum kafam öyle karışık ki çok sıkıntıdayim napicam bilmiyorum bana bı akıl verin.
Canım ben Ağrı Doğubeyazıtta görev yapıyordum ve hastanem ığdır da özel bir hocada takıpliydim Şubat ayı zaten kış oluyor kar aşırı yağıyor doğum başladığında yollar kapalı olur yada çok kötü tipiye denk gelebilirim diye doktor ailenin yanında olman en güzeli dedi ve bulunduğum şehirde doktor iyi değildi (Doğubeyazıtta). Ben de şimdi memlekete geldim ailemin yanına doğuma burda gireceğim 32 haftalık oldum. evet eşin yanında olmayacak belki ama doktor çok önemli çocuğunun sağlığı herşeyden daha önemli öyle düşün Ankara da tabiki bulabilirsin eşin ilk uçakla gelir babalık iznine sen doğuma girdiğinde belkide sezeryan olacaksın günün belli olacak eşin yanında olur öncelik lütfen bebek olsun bence ailenin yanına git birde doğumdan sonrası da önemli çocuk doktoru hastane kalitesi Allah korusun inşallah hiç ihtiyacın olmaz ama bebek bu herşeyi düşün ve git bence ben öyle yaptım kafam rahat en azindan

Kızlar nasılsınız iyisinizdir umarım. Ben tansiyon sebebiyle yatırılmıştım hastaneye. 10 Aralık günü oğlum geldi dünyamıza. Şuan küvezde 15 gün oldu. Hergün süt götürüyorum şükür şuan iyi. Neler yaşadım neler. 3 kere yoğun bakımda yattım telefon ziyaretçi kimse yoktu yanımda. Bebeği bekletmeye çalıştılar tansiyon ilaçlarıyla ama eşi beni zehirlemeye başlar başlamaz sezaryen oldum. Ve yanımda sadece o an eşim vardı ömrümüzde o kadar ağlamadık eşimle ameliyata girerken ben. Rabbim kimseye yaşatmasın çektiklerimi.
Aayy kuzum cok geçmiş olsun rabbim şifa versin bebeğinde hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına alip evine gitmeyi nasip etsin🤲🤲🤲

Canim benim genelde oyle oluyo ya eger fazla oturur pozisyonda ya da ayakta kalirsam direkt alttan agri saplaniyo oturdugum yerde zipliyorum elektrik carpmis gibi 1 saat fakan uzaniyorum anca oyle rahatliyo yata kalka ilerliyoruz bakalim

Canım ben Ağrı Doğubeyazıtta görev yapıyordum ve hastanem ığdır da özel bir hocada takıpliydim Şubat ayı zaten kış oluyor kar aşırı yağıyor doğum başladığında yollar kapalı olur yada çok kötü tipiye denk gelebilirim diye doktor ailenin yanında olman en güzeli dedi ve bulunduğum şehirde doktor iyi değildi (Doğubeyazıtta). Ben de şimdi memlekete geldim ailemin yanına doğuma burda gireceğim 32 haftalık oldum. evet eşin yanında olmayacak belki ama doktor çok önemli çocuğunun sağlığı herşeyden daha önemli öyle düşün Ankara da tabiki bulabilirsin eşin ilk uçakla gelir babalık iznine sen doğuma girdiğinde belkide sezeryan olacaksın günün belli olacak eşin yanında olur öncelik lütfen bebek olsun bence ailenin yanına git birde doğumdan sonrası da önemli çocuk doktoru hastane kalitesi Allah korusun inşallah hiç ihtiyacın olmaz ama bebek bu herşeyi düşün ve git bence ben öyle yaptım kafam rahat en azindan
Yorumun için teşekkür ederim kuzum bunlari da düşünucem tekrardan

Bu arada ben de hastane sonrası neredeyse 25 gündür evdeydim ve eve gelen misafirden grip kaptım mental olarak direniyorum ama çok zorlanıyorum, git gide artıyor sanki hergun, bol c vitamini almaya çalışıyorum iyi beslenmeye çalışıyorum ama hiç oralı olmuyor ilerliyor umarım yarın daha iyi olurum ve öksürük ilerlemeden durdururum

Bak şimdi aklıma geldi bende ocakta orda ameliyat olmuştum hiç sprey felan sıkılmadı bana eve gönderildim. Banyo yapma bikaç gün dendi. Sonra bi arkadaşım dedi su geçirmez bant varmış ondan alıp banyo yaptım. Nasıl banyo yapmim ya bitleneyim mi?
Benim hastanede onsekilde bir band yapıştırdı bir hafta kaldı taburcu olur olmaz evde hemen duşa girdim bazı hastaneler yapıştırıyor

Bu arada ben de hastane sonrası neredeyse 25 gündür evdeydim ve eve gelen misafirden grip kaptım mental olarak direniyorum ama çok zorlanıyorum, git gide artıyor sanki hergun, bol c vitamini almaya çalışıyorum iyi beslenmeye çalışıyorum ama hiç oralı olmuyor ilerliyor umarım yarın daha iyi olurum ve öksürük ilerlemeden durdururum
Benim de bedenim saglam ama kafayi kesip atasim var suratimin kemikleri agriyo arada oksuruk oluyo burnum tikaniyo sonra bi anda hic hasta degilmisim gibi oluyo, birden geri tikaniyorum. Bi de dişim agriyo sanki ama ona da emin degilim gunde 1 parolu yariya bolup sabah aksam aliyorum 2 gundur onun disinda ihlamur meyve tarhana falan mucadeledeyim🥴

Grip ilaconı eşim aldı zaten kendine. Ben limonlu suya devam. Sabah kötüydüm ama şuan iyiyim ya. Şükür kahvaltıdan sonra başımın ağrısı da geçti.
Ben dün serum yedim dünden ver kilo kilo narenciye tüketerek iyi olma gayretindeyim çok şükür çok daha iyiyim. Seninde iyi olmana sevindim ☺️

Bende dün doktora gittim çok şükür hersey yolunda dedi subatin ilk haftası alabiliriz sezeryana dedi ben aslında yarıyıl tatilinin 2 haftası olsun dedim ozaman 37 hafta oluyor diye kabul etmedi bir hafta daha bekleyelim dedi 32 çalışamaz raporunu aldım izin başladı sağlıcakla zamanında kucağımıza alalım inşallah 🤲🤲🤲

Back
X