- 1 Ağustos 2018
- 2.854
- 4.861
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım doktora gittiğinde tahlil ver ama son aya girince bebek acayip baskı yapıyor tuvalette yatmak istiyordum ben hatta diyordum hiç kalkmadan oturayım böyle diyeGünaydın kızlar ayağa kalktığımda acayip tuvaletim var gibi hissediyorum ama gidiyorum hiç bişi yok bir iki damla geliyor. Otururken yok bu his sizde de oluyor mu idrar enfeksiyonu mu oldum bebek mi baskı yapıyor anlamıyorum. Sanki sürekli çişim var![]()
Çok üzüldüm canım yaşattıklarınaUçta acı yok yani yara gibi değil ama genelinde acı var çok. Hem habire sıkıştırdım için berelenmr acısı gibi hem de düğüm düğüm olan yerleri var açılmıyor. Ya hep ya hiç yaptı memeler. Hepten kastım da 10cchastane tipi pompayı kolostrum sağarken vermiyorlarmış göğüs uçları ödem oluyor yara oluyor diye, normal sütte veriyorlarmış gibi bir saçmalık var.
Anne bebek uyuma alsalar ona da razıyım zaten ama değişik işler. Hafta içi haftasonu işleyiş çok değişmiyor burada, çünkü bugünkü Dr yarın yine aynı yerde değil öyle olunca devamlılık takibi sadece dosyalar üstünden, yorumlar farklı sürekli. Benim en alt kaburgalarım acıyordu baya çok bastırdılar ordan, bebeği de baya çekiştiretek çıkarttılar, o çekmeleri sarsmaları hep hissediyorsun ama acı yok tabi. Baya toparladım sezeryan olayını da yani hala açmadı lar bandaj alttaki manzara ürkütücü olabilir belki bilemiyorum ama ağrılarım çok azaldı şükür yürümem falan rahat. Tek korkum öksürme yada hapşırma isteği gelirse naparım. Azcık öksürdüm boğazıma bişi kaçtı diye cok canım acıdı
Kimse gelmesin buraya çağla, son nokta gerçekten.
@Renklirenkli çok geçmiş olsun cnm inş kolestaz değildir, yükselmemiştir umarım karaciğer değerlerin.
Bebişin ağız bezlerinin hep sıcak suyla ıslatıp koyuyoruz, dediğin gibi sağım öncesi de lavaboda sıcak su altına tutuyorum ama o düğümler zor açılır sanki.. Şimdi bandajı mı açtılar baya geniş bir kesi geldi ama iyileşir Ken küçülüyordu galiba tam hatırlayamadım 8 yıl önce nasıldı. Önceki dikişlerden sağdan soldan 5er cm daha geniş gibi azcık da yukarıda duruyor ama en azından düzÇok üzüldüm canım yaşattıklarınatek tesellim bebişinin sağ salim dünyaya gelmesi. Eninde sonunda bitecek bu işkence yavruna kavuşacaksın.
Sezeryan da zaten ilk 2 gün acı ve ağrı sonrası bitiyor hemen. Göğüslerini sıcak tut havlu ıslat kaynar suda lavaboda üzerine tut kanallar açılsın canım
Ya çok komik bir yudum su içiyorum daha mideme inmeden çişim geliyor böyle bi şey olamazGünaydın canım doktora gittiğinde tahlil ver ama son aya girince bebek acayip baskı yapıyor tuvalette yatmak istiyordum ben hatta diyordum hiç kalkmadan oturayım böyle diye
Benim iki Sezaryende de bant yoktu ya bu bant işi neymiş kiBebişin ağız bezlerinin hep sıcak suyla ıslatıp koyuyoruz, dediğin gibi sağım öncesi de lavaboda sıcak su altına tutuyorum ama o düğümler zor açılır sanki.. Şimdi bandajı mı açtılar baya geniş bir kesi geldi ama iyileşir Ken küçülüyordu galiba tam hatırlayamadım 8 yıl önce nasıldı. Önceki dikişlerden sağdan soldan 5er cm daha geniş gibi azcık da yukarıda duruyor ama en azından düzbaşında sonunda fiyonk iplikler var onlar kesilip çekilecekmiş dikiş alınırken. Düpdüşük belli çamaşırlar getirmiştim iyi oldu şimdi onlar dikişin altında kalıyor. Çamaşır değmesin dediler çünkü. Olmazsa kendimiz opsite sprey alırız belki içimi daha rahat etsin diye
Ben bu yuzden her gece uykusuzum gece on kez gün icinde de kırkı geciyordur lavabo ihtiyacim. Doktor turna yemisli bir hap verdi bitkisel ama hem cok hap kullanmak istemediğim icin hem de yemek üstüne su almak midemi mahvettiği icin bir iki kullanip kenara koydum. Idrar olayi azalsa rahatliycam bende.Ya çok komik bir yudum su içiyorum daha mideme inmeden çişim geliyor böyle bi şey olamaz![]()
Ben 2 hafta once bal karabiber yaparak atlattım arar ara ama rahatca öksürüyorum zencefil falan olsa koyabilirdin ama bal karabiber vardı evdeÖksürük için şu meşhur kozalak macunundan mi alsam kullanan var mı
Yaa kızzzzz ne güzel ilgili bence bir şey deme yazıkBen bu yuzden her gece uykusuzum gece on kez gün icinde de kırkı geciyordur lavabo ihtiyacim. Doktor turna yemisli bir hap verdi bitkisel ama hem cok hap kullanmak istemediğim icin hem de yemek üstüne su almak midemi mahvettiği icin bir iki kullanip kenara koydum. Idrar olayi azalsa rahatliycam bende.
Kasilmalarim sancilarim ayni benimde kizlar cikarmayin gruptan. Gruba gayet layığımT the economist odalari ayirarak iyi yapmissiniz biz onu da yapmadik şimdi hasta olucam diye endiseliyim :/ napiyim 14 gündür kaynanam ile geciyor aşırı bunaldim haftasonu bi eşimle vakit geciriyoruz diye bırakmadım adami. Sabah daha cok boğazı ağrıyor sekilde kalkti
Kizlar su an kayınvalide ile ben en olmayacak ikili takilmaya calisiyoruzcok bunaldim cocuk gibi bebek gibi davraniyor bana. Doktor artik evde yürüyebilirsin dedi engel olmaya calisiyor. Lavaboya giderken koluma girmeye calisiyor. Esime bi sey diyorum o cevap veriyor
cok zormus cok ilk defa yalniz kaldik. Kendi annem olsa coktan cemkirirdim. Anlamiyor da. Anne bunaliyorum ben bebek değilim kendim yapiyorum diyorum iki dakika sonra ayni.
annemler haftaici geliyorlar dua edin de cok kalmak istemesin böyle derken de üzülüyorum art niyeti yok ama onlara gore ilgi demek boğmak demek.
2.18’den beri uyumadım ya. Döndüm durdum bide tuvalete kalktım sürekli, arada acıktım muz yedim. Sabah eşim işe gittikten sonra biraz dalmışım. Hayır bebekde çok sakindi o uyuyordu ben niye uyumadım anlamadımUykular haram oldu şarkıları söyleriz artık az kaldıdoğuma yakın hep böyle oluyor bebeklere hazırlık yapıyoruz şuan
Canim benim sen süt konusunda da tecrubeli bir annesin keske seni basindan beri sana biraksalardi.Bebişin ağız bezlerinin hep sıcak suyla ıslatıp koyuyoruz, dediğin gibi sağım öncesi de lavaboda sıcak su altına tutuyorum ama o düğümler zor açılır sanki.. Şimdi bandajı mı açtılar baya geniş bir kesi geldi ama iyileşir Ken küçülüyordu galiba tam hatırlayamadım 8 yıl önce nasıldı. Önceki dikişlerden sağdan soldan 5er cm daha geniş gibi azcık da yukarıda duruyor ama en azından düzbaşında sonunda fiyonk iplikler var onlar kesilip çekilecekmiş dikiş alınırken. Düpdüşük belli çamaşırlar getirmiştim iyi oldu şimdi onlar dikişin altında kalıyor. Çamaşır değmesin dediler çünkü. Olmazsa kendimiz opsite sprey alırız belki içimi daha rahat etsin diye
Ya çok ilgi beni de boğarBen bu yuzden her gece uykusuzum gece on kez gün icinde de kırkı geciyordur lavabo ihtiyacim. Doktor turna yemisli bir hap verdi bitkisel ama hem cok hap kullanmak istemediğim icin hem de yemek üstüne su almak midemi mahvettiği icin bir iki kullanip kenara koydum. Idrar olayi azalsa rahatliycam bende.
Kasilmalarim sancilarim ayni benimde kizlar cikarmayin gruptan. Gruba gayet layığımT the economist odalari ayirarak iyi yapmissiniz biz onu da yapmadik şimdi hasta olucam diye endiseliyim :/ napiyim 14 gündür kaynanam ile geciyor aşırı bunaldim haftasonu bi eşimle vakit geciriyoruz diye bırakmadım adami. Sabah daha cok boğazı ağrıyor sekilde kalkti
Kizlar su an kayınvalide ile ben en olmayacak ikili takilmaya calisiyoruzcok bunaldim cocuk gibi bebek gibi davraniyor bana. Doktor artik evde yürüyebilirsin dedi engel olmaya calisiyor. Lavaboya giderken koluma girmeye calisiyor. Esime bi sey diyorum o cevap veriyor
cok zormus cok ilk defa yalniz kaldik. Kendi annem olsa coktan cemkirirdim. Anlamiyor da. Anne bunaliyorum ben bebek değilim kendim yapiyorum diyorum iki dakika sonra ayni.
annemler haftaici geliyorlar dua edin de cok kalmak istemesin böyle derken de üzülüyorum art niyeti yok ama onlara gore ilgi demek boğmak demek.
Ben gecenlerde tuvaletten cıktım dişimi fırçaladım sınra yine tuvaletim geldi. Hem de hiç yapmamısım gibiYa çok komik bir yudum su içiyorum daha mideme inmeden çişim geliyor böyle bi şey olamaz![]()
Yavrum her seyin fazlasi zarar ya. Bir de basimda ah vah ediyor ben hasta modunda olmak istemiyorum. Arayan tum akraba ve komsulariyla muhabbeti şöyle "napsin kiz zavallim yatiyor perisan olduYaa kızzzzz ne güzel ilgili bence bir şey deme yazıkBebek gibi baksın işte valla milleti kv kendine hizmet bekliyor öyle düşün.
Bende özellikle dışarı çıkacaksam 50 kere felan giriyorumBen gecenlerde tuvaletten cıktım dişimi fırçaladım sınra yine tuvaletim geldi. Hem de hiç yapmamısım gibirekorum budur.
Hic sevmem bebekmis gibi tavırları ekonomist iyi yapmışsın ihtiyacin yoksa. Bana ev isi yasak olduğu için evde biri olmak zorunda basindan beri annemler vardi. Yine iyi kendi annen. Bunalinca cemkirirsinYa çok ilgi beni de boğarkişisine göre az ilgi de boğabilir
valla ben kara kara anamla evde napıcam diye düşünüyorum. En son ilkokulda felan beraberdik herhalde. Lisedeyken beni evde bırakıp köye çıkıyordu uzun zaman ordaydı. Ünide ayrıldım evden zaten. Sonra iş zamanı vardı sabah gidip akşam eve geliyordum zaten. O’da tedirgin ki doğuma bikaç gün kala alırsın biletimi diyor
ahaha tamam anne ayarlıcam oke
Ahaha yav hem güldüm ama cidden bunaltıcı. Bebekler için bazı şeylere katlanıyoruz işte öyle düşünelimYavrum her seyin fazlasi zarar ya. Bir de basimda ah vah ediyor ben hasta modunda olmak istemiyorum. Arayan tum akraba ve komsulariyla muhabbeti şöyle "napsin kiz zavallim yatiyor perisan oldu" anne ben o psikolojiye girmek istemiyorum iyiyim diyorum. Kalkip kendime meyve alicam dur kuzum ben soyarim
esimden magnezyum d vit istiyorum onlari da kendi yapmak icin esimden once atiliyor. En sonunda anne esime dedim ben ama diye uyardim. Gerci üç gün sonra yine ayni oldu
esimle bir paylaşimimiz kalmadi ondan istedigim her seyi de kendi yapmaya calisiyor ve her lafimizin icinde. Mesela disaridan yemek mi soylesek dedik, oğlumun parasi bitiyor dedi
sanki ben calismiyorum. Bende de var anne para merak etme dedim bende
belki normalde sabrederim ama hamileyken cok bunaldim sesim icime kacti artik hic muhabbet edesim seslenesim bile gelmiyor. Özgürlüğümü istiyorum
![]()
Kız kaynanam yok zatenHic sevmem bebekmis gibi tavırları ekonomist iyi yapmışsın ihtiyacin yoksa. Bana ev isi yasak olduğu için evde biri olmak zorunda basindan beri annemler vardi. Yine iyi kendi annen. Bunalinca cemkirirsin![]()