Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elif biz görüşelim ya , keçiörende misin sen? Beraber hunilerizSağol kuzucum teşekkür ederim aldırmıyorum. Oğlak Burcuyum İnadım artıyor sadece![]()
Yapamazsın diyenlerin içindeki sönmüş ruhlarını ben fitillerim, demek istesek yapabilirmişiz dedirtirim inşaallah
![]()
Hiç gitmedim lazere zaten tüyde yok fazla ama hamileylen kıl tüy az da olsa dertYeniden laseri bana da yazalım. Progestan gorile evriltti benidoğumdan sonra başlıcam hemen ya. 40ı 50i atlattım mı. Yaz tam gelmeden iki seans gitmeyi planlıyorum.
Bende oturuyorum ya bacaklarımın katlandığı yerler acıyo. Ödem var sanırım ona bağladım bacak arası kemiklerim acıyor zaten çoktandır bundan sonra normal ama sancı olmasın allah korusunKızlar bacağımla kasık arası eklem yerim ağrıyor bide vajinam normal mi kasılmam yok ama![]()
Ben kuaföre gidiyorum. Hiç elim yatkın değil öyle şeylere.Hiç gitmedim lazere zaten tüyde yok fazla ama hamileylen kıl tüy az da olsa derttuvaletten çıkınca peçeteyi uzatıp zor siliyorum kaldı ki ağda yapmak ömrüm gidiyor 2 dk lık yere
Hijyen konusu korkutuyo kuzum yoksa gidicem de. Oğlumda daha büyük bir karınla hep kendim yaptım bunda zorlanıyorum nedenseBen kuaföre gidiyorum. Hiç elim yatkın değil öyle şeylere.
O sıkıntı işte. Benim gittiğim yer temiz çok da pimpirikli olmak istemiyorum allaha emanetHijyen konusu korkutuyo kuzum yoksa gidicem de. Oğlumda daha büyük bir karınla hep kendim yaptım bunda zorlanıyorum nedense
Benim de üst komşum safiye sürekli çamaşır yıkar süpürge çalıştırır evde kaldığında oyalanacak şeyler arıyorBugün bizim bölgede su yok, üst komşum safiye sürekli çamaşır yıkıyordu alışmışım makine sesine meğer ev ne sessizmiş yahuo kadar mutluyum ki
harika bi gün vallahi
Değil mi biz rehberiz onlara malak gibi evde yatıp sadece çocuk büyütüyoruz diye kendimize acırsak bebelerimizde bizim gibi olacakGüneş bu konuyu açtığın için ayrıca sana teşekkür ederim. Şuan bulantım hafifledi kalkıp kitabımı okuyacağım
![]()
Tabi canım çocuklar bizim anamız, biz neysek o olacaklar. O yüzden yaptıklarımız önemli kesinlikleSağol kuzucum teşekkür ederim aldırmıyorum. Oğlak Burcuyum İnadım artıyor sadece![]()
Yapamazsın diyenlerin içindeki sönmüş ruhlarını ben fitillerim, demek istesek yapabilirmişiz dedirtirim inşaallah
![]()
Değil mi biz rehberiz onlara malak gibi evde yatıp sadece çocuk büyütüyoruz diye kendimize acırsak bebelerimizde bizim gibi olacakGüneş bu konuyu açtığın için ayrıca sana teşekkür ederim. Şuan bulantım hafifledi kalkıp kitabımı okuyacağım
![]()
Tabi canım çocuklar bizim aynamız, biz neysek o olacaklar. O yüzden yaptıklarımız önemli kesinlikleSağol kuzucum teşekkür ederim aldırmıyorum. Oğlak Burcuyum İnadım artıyor sadece![]()
![]()
keşke arada gelip benim evimi de temizlese kendi temiz evini tekrar temizleyeceğineBenim de üst komşum safiye sürekli çamaşır yıkar süpürge çalıştırır evde kaldığında oyalanacak şeyler arıyor![]()
Hani Nutella bende hep Pandora reklamı çıkıyorhamilelik sayfasında nutella reklamı yasaklansın benceevde var yemiyorum şuan iş yerindeyim canım çekti
![]()
Normal gibi geldi ya, ben dün 4 kat merdiven çıktım kasıklarım patlayacaktı. Bir de vajinamın olduğu yerdeki kemikler ağırıyor sanki içten.Kızlar bacağımla kasık arası eklem yerim ağrıyor bide vajinam normal mi kasılmam yok ama![]()
YA NEDEN 2 NUMARA OLAYI CIKTIBende yarın 1 numara alıp çantayı tamamlıycam inşallah , benim bebiş çok kilo almıyor şekerden dolayı sınırlı yiyorum, belki 2 büyük gelir 1 alıyım en iyisi, molfix aldım bende yani 2 numarada avucum kadar bişi aslında ama işte arkadaşlar 1 al diyince bebişte az kilo alınca alıyım diye düşündüm
Yani hiç hayır diyeceğini sanmıyorumkeşke arada gelip benim evimi de temizlese kendi temiz evini tekrar temizleyeceğine![]()
Az kaldı canım50-14=36![]()