- 20 Haziran 2022
- 467
- 766
- 33
- 37
Plan yapmayı çok severim sen bana şartları söyle ben sana da güzel bir plan yapayım Erzurum’da mı oturuyordun sen güneş bi de sanırım bu bebiş 3. Demi. Misal Karadeniz tarafları yaylalar tam Haziran ortasında müthiş olur sıcağı da iyidir çocuklar 7yi geçmediyse ekonomiyi de çok sarsmaz diye düşünüyorum. Hem yakın aksilik olursa kaça kaça eve dönersinizValla ben tam kafamda oturtamadım, o yüzden fikir çalacağım sizden![]()

Geçmiş olsun kuzum. Ya kesin bir koca karı ilacı vardır senin derdine derman ama ne. Ben üniye hazırlandığım sene astıma yakalandım bana hava verdiler mümkün değil gece uykusu görmüyordum. Çare olmadı o hava ilaç filan hiç işe yaramıyordu. Sonra dersane hocamın babası da aynı sorunu yaşıyormuş. yarım çay bardağı pekmeze zencefil koyup sabah aç karnına içirin kaç yaşındaki babam iyileşti senin kız hayli hayliye iyileşir Allah’ın izniyle dedi babam ve anneme. Bizimkiler 1 sene zorla içirdiler bana onu sonra nefes darlığı öksürük filan pek kalmadı hala biraz var ama o seneki gibi değil. Pekmez iğretisi de o dönemden kalma bende. Ama şifa için yapılıyor işte. Şimdi de bebem için içiyorum.Bunlara dikkat ediyorum. Cocukluktan beri demir eksikliği benim sorunum. Cok cok dikkat ensemde cok az yükseliyor. Ilac içmekten ülser oldum bir ara. Gazi de bir doktor miden bağırsakların demir emilimi yapmiyor senin demisti en sonunda. direk damardan çözüm oluyor bir tek. Genel olarak vitamin degerlerimde hep dusuk. Igne yada serum alarak tamamlıyorum kotu olduğumda