- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde ferrittin 8 hcg 10Foto ekleyim onlar mı bir bak. Ya aslında benim kan değerlerim b12 d vit hep düşüktü ama b12 ve d vit kullanmıştım hamilelik öncesinde. Doktor Demir verdiği ve içmediğim günden beri pekmeze başladım. Sadece ekmek içi pekmez yapıyorum ara ara ilaçtan kötü değil ya diyorum besmele çekip yiyorum. Özellikle Kahvaltı da tüketmiyorum çay içiyorum diye. Yedikten sonra da yoğurttan kaçınıyorum. Kana iyice karışsın diye bekliyorum. Her gün değil de
Dogum yapmadan yeni yıla girmek. Hatta ocagi bitirmek. Geceleri uyuyabilmek. Ve yuz ustu yatmakBiraz off topic olacak ama 2023 yılı hedefleriniz neler acaba merak ettimHem de kafamız dağılır dertlerden.
En sevdiğim gün haftam değşiyorGünaydın kızçelerimGeldik mi haftanın ortasına yine
![]()
Benimde persembeleri değişiyor. Sanki yil basi gibi bir havalar oluşuyor bende deEn sevdiğim gün haftam değşiyor![]()
Üzüm pekmezi dene canım. Belki bende o etkili oldu. Ama mümkünse marketten alma. Yemek yanında filan yeme. Yanında çay içme, kana iyice karışmadan yoğurt yeme. Ben pekmez yiyince öyle yapıyorum. Ekmek pekmez. Hatta seviyorsan ekmek bile yeme ben pek sevmediğim için ekmekle yiyorum.Benimde ferrittin 8 hcg 10
Kasik şeklinde demir ilacına verdi. Yukselmezse doguma bir kaç gün kala serum bağlarım dedi. Ama ilaçla yukselmiyor benim. Ben normal de de ara ara serum yaptırıyorum.
Günaydın canımBiraz off topic olacak ama 2023 yılı hedefleriniz neler acaba merak ettimHem de kafamız dağılır dertlerden.
Senin planların ne ne yapmayı düşünüyorsun bebiş doğduktan sonraBiraz off topic olacak ama 2023 yılı hedefleriniz neler acaba merak ettimHem de kafamız dağılır dertlerden.
Beklentiyi düşük tuttum bekliyorum diyorsunDogum yapmadan yeni yıla girmek. Hatta ocagi bitirmek. Geceleri uyuyabilmek. Ve yuz ustu yatmak![]()
Üzüm pekmezi dene canım. Belki bende o etkili oldu. Ama mümkünse marketten alma. Yemek yanında filan yeme. Yanında çay içme, kana iyice karışmadan yoğurt yeme. Ben pekmez yiyince öyle yapıyorum. Ekmek pekmez. Hatta seviyorsan ekmek bile yeme ben pek sevmediğim için ekmekle yiyorum.
Benim de pzts değişiyorEn sevdiğim gün haftam değşiyor![]()
Çok güzel bir hedefGünaydın canımBenim hayalim tatile gitmek. Gidemezsin diyenlere inada çokta güzel vakit geçirmek. Gezmeyi çok severim biz bu sene kapı vizesiyle Yunan adalarına gidecektik eşimle Haziran sonu. Battı balık yan gider çocuk olunca aylarca gezemeyeceğiz riskli gebelik olacak filan derken planlar yaparken bizim kızçe bize gülüyormuş meğer çok şükür
ama bu sene Ağustos sonu Eylül başı gibi Akdeniz tarafları da tam en güzel zamanında olur bebişim de 6 aylık filan olur güzel bir tatil yaparız hayli kuruyorum
Evet susmak daha bastırıyor insanı canım üzüldüm senin için hepsi geçip gidecek Allah’ın izniyle.Ohoo üzülme canım bişey olmaz Allah’ın izniyle ben hamileliğimden beri polis mahkeme hakim savcı hayatımda görmediğim olaylarla karşılaştım ağla ağla ölüyom her gün Allah tamamına erdirsin hepimizinkini bugüne getirdik çok şükür
Ama bişey diyim mi hamileyim üzülmemeliyim diye sustuğum insanlara sustuğum alttan aldığım için çok pişman oldum
Aynı ben de öyle oldu toplanıyor intihar mı ettiİnsan stres olunca karnı kas katı kesiliyor benimde cuma günü işyerinden 2 sene beraber çalıştığım oda arkadaşım intihar etti duyunca okadar kötü oldum okadar agladimki karnım kaskatı kesildi Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insallah
Valla ben tam kafamda oturtamadım, o yüzden fikir çalacağım sizdenSenin planların ne ne yapmayı düşünüyorsun bebiş doğduktan sonra![]()
Günaydın canımGünaydın kızçelerimGeldik mi haftanın ortasına yine
![]()
Benimde haftam değişti bugünEn sevdiğim gün haftam değşiyor![]()
Günaydıınnn ben işten ayrılıcam uzun zamandır çalışıyorum yılın her gününü en tatlı sabahlar bebemle başlar diye geçirmek istiyorumBiraz off topic olacak ama 2023 yılı hedefleriniz neler acaba merak ettimHem de kafamız dağılır dertlerden.
Benimde perşembeeBenimde persembeleri değişiyor. Sanki yil basi gibi bir havalar oluşuyor bende de![]()
Gayet güzel ve baya değişiklik yaratacak bir hedef benceGünaydıınnn ben işten ayrılıcam uzun zamandır çalışıyorum yılın her gününü en tatlı sabahlar bebemle başlar diye geçirmek istiyorumevde olmayı çok özledim bunun hayalini kuruyorum şimdilik hedef medef yok ye iç yat gezz
![]()
![]()