2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
ben de izlerken kalbim sıkışıyor ama yine de vazgeçemiyorum😂 kizz valla kedi gibi yaladı çocuğu ağzından su mu çekti ne biseyler yapti anlamadım bi de kadın nasıl sakin çocuk asla ağlamadı ben olsam ödüm patlar😬😬
Ben etkilenmiyorum kiz nedense annem bile kiziyo bazen izleme falan diye🤣🤣🤣 ama mukemmel bisey degil mi ya hayran kaliyorum. Gercektem kadinlar cok sogukkanli ha biz kafayi yeriz noldu noldu diye🤣

Bir iyilik gelse keşke bize valla, böyle sürekli acıların kadını mood 🤣

Kosla leke çıkarıcı varsa ön yıkama gözüne koy, normal yıkama gözüne de çamaşır doası ve normal deterjan. Çıkarıyor. Bir kaç kere durulama yap. Sonra da bebiş deterjanı ile yıka.
Benim kizimin ek gidadaki lekeleri cikmadi ha kosla.ile birde döküp sıkacak suda beklettim başka nasıl çıkar acaba

Benim kizimin ek gidadaki lekeleri cikmadi ha kosla.ile birde döküp sıkacak suda beklettim başka nasıl çıkar acaba
Ek gıda lekeleri çok zor oluyor ya direkt çöpe atmalık 😂🙈
Morning fresh adında ayakkabı, kumaş lekesi çıkaran bi ürün var, ben aldım ama kullanmadım açıkçası. Bi deneyebilirisn istersen. Su beyaz ayakkabı tabanı lekesini baya çıkarıyor çünkü ondan almıştım ben

Rabbim bu günlerimizi aratmasın. Onu emzireceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Kızlar size tavsiyemdir elektrikli süt pompanız olsun. Evet hastane veriyor ama herkes kullandığı içi sürekli başka odalardan istiyorsunuz. Bebek küvezde olduğu sürelerde süt sağmak için lazım oluyor. Bebek sizle olsa bile bebek emmediği zaman diğeri doluyor ve ağrı yapıyor onu sağmak zorunda kalıyorsunuz. Manuel olanlar yeterli gelmiyor kesinlikle.
Bebiş nasıl oldu, ne zaman çıkacak bir şey diyorlar mı? Sen nasılsın bu arada ya iyileştin mi tamamen

Ek gıda lekeleri çok zor oluyor ya direkt çöpe atmalık 😂🙈
Morning fresh adında ayakkabı, kumaş lekesi çıkaran bi ürün var, ben aldım ama kullanmadım açıkçası. Bi deneyebilirisn istersen. Su beyaz ayakkabı tabanı lekesini baya çıkarıyor çünkü ondan almıştım ben
Domolun da gallsefie var ama gerek yok ya beyaz sabunla, soğuk suda çitileyince çıkıyor. Tek olayı leke uzun süre beklemeyecek.

Back
X