2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Tamam hemen ikna oldum ahsjsbshhd
Sezeryanla doğum yapan kadınların bebelerini annenin vajinasına sürüyorlarmış , normal doğumda bebe ordan çıkarken mikroplara karşı koruyucu bişeyi varmış o olsun diye 😬
valla bugün şoktan şoka sürükleniyorum😂
evet ordaki bakterilerin arasından çıkması iyi bişey diye duymuştum ama o vajinanın içinde olur bence ya ayyy dışarıdan olmaz😂😂😂 yapmam bunu yok😂😂😂

Ve mide mesaimiz başladı. Yemeğe baharat da koymamıştım halbuki ama 😒
Benim de 2 gundur yemegi 4 te yememe ragmen yaniyo ya neyseki yatinca geciyo
Tamam hemen ikna oldum ahsjsbshhd
Sezeryanla doğum yapan kadınların bebelerini annenin vajinasına sürüyorlarmış , normal doğumda bebe ordan çıkarken mikroplara karşı koruyucu bişeyi varmış o olsun diye 😬
Kiz o dogum kanalindan gecince oluyo vajinaya surunce degil🤣🤣🤣🤣🤣

İnstagramda neyi çok izlersen onunla ilgili şeyler çöküyor ya sürekli doğum videoları geliyor anam o yabancılar nasıl rahat doğuruyor ya maşallah biz ay uy demekten yoruluyoruz zaten
Valla normal doğurmak hep böyle olsun. Bir velim doğum yaptı Aradım bugün kadın 1 saatte doğurmuş helal olsun dedim ya gerçekten böyleleri duyunca çok seviniyorum birde benim doktoruma gidiyor acaba memnun kaldı mı onu da merak ettim açıkçası. Çok motive edici idi dedi sakin sakin doğurdum diyor
Hadi darısı başınıza ben Sezar😂 tabi bu oğlan dayanamayıp gelirse bilemiyorum ☺️ ayağa kalkınca sanki bıçak saplanıyor asagı ya kalıyorum öylece sizde durumlar nasıl
1 saat mi aman Allahım 😂Ben kızıma şiddetli sancı ile gece hastane gittim 6 cm açıklık 2 saate doğar dediler 12 saatte doğurdum 😂😂😂

ay süper haber queen. Bizim bi arkadaşın polislik mülakatında kilosu tutmuyordu 3 kilo su içip girmişti öncesinde 😀 sende ipeği bu akşam şişir sütten 🤣
Benim arkadaşda kiloliydu sürekli Musul hapı içmişti isal olup kilo aybi olsun diye 🤣🤣🤣

Kız ben azıcık geriden geliyom da o video neydi öyle yaa yemin ediyorum travma yaşadım o kadin o bebeyi nasi çıkardı öyle bebe boğuldu resmen orda ayy Allah'ım nasıl unutucam o görüntüleri agahaga
Arkadaşlar korkumdan videoyu izlemedim ama maşallah her ayrıntıyı verdinizmkafamda canlandı zaten 😂

Domolun da gallsefie var ama gerek yok ya beyaz sabunla, soğuk suda çitileyince çıkıyor. Tek olayı leke uzun süre beklemeyecek.
Eski leke isde ozamn çıkmadı cikandikcada cikamdi kaldida kaldı annem bakıyordu benim kıza ee. Yaşlı kadın her kıyafeti o şekilde çıkınca yapamaz öyle kaldı isde insanın içi gidiyor atmaya kiyamiyor öylede giydirmek istemiyor duruyor evde giydirisin diyolar ama oda olmuyor bir kaçını camisir suyu ile halletim 🙄🙄

Ömer akif. İki dedenin ismi. Eşimin babası vefat etmiş ama 99 depreminde, şimdiye kadar zerre kötü bişey duymadım hakkında. Öğretmendi zaten. Hafızlığı varmış. Baya ilim irfan sahibi bi adam.
Ömer ali de benim babamın ismi, babamı çok seviyorum aynı ismi gibidir de. Huyu babamla kayınpederime benzesin isterim. Ama şöyleki eşimin abisinin çocuğunun adı akif kağan, benima bimin çocuğunun adı ömer sadi. Dede isimleri verilmiş yani.
Bide tuna dedik. Kız olursa da sonra nil veririz çocukların adı nil tuna olur diye ama kıza nil ismini vermem onun ismi hazır 😀
Bilemiyorum güneş ne verelim? Ver çocuğjmuza bi isim 😀
Ömer Asaf nasıl 😊

Ayy normal doğum istiyorsan izleme boşver instada birth of mama diye sayfa var ordaki ikinci video ama ben keşke izlemeseydim artık sezeryan fikri çok cazip geliyor 😂😂
Ayy nasıl video o öyle o kafa çıkınca çok bekledi ya doktorlar okadar beklemiyor hemen çekiyor ay birden karnıma ağrılar girdi iyiki sezeryan olmusum dedimm 🙄🙄🤲🤲🤲

ay süper haber queen. Bizim bi arkadaşın polislik mülakatında kilosu tutmuyordu 3 kilo su içip girmişti öncesinde 😀 sende ipeği bu akşam şişir sütten 🤣
Aynen bi hinlik yapmam lazım bezine su mu bassam diye düşündüm bezli tartıyorlarsa 😈 ama sleepy de çiş göstergesi var, küvözde önlem diye bi marka kullanıyorlardı keşke ondan verseler 1 tane🤣🤣 kaka yaptı az önce çok üzüldüm öğleni bekleyemedi😑

Back
X