- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mavi ekranOrada bi kafaları yanmıştır ama sen öyle deyinceError mesajını almışlardır
![]()
Yaa valla zaten sonlara yaklastik biraz akişa birakalim kendimizi, boyle onu bunu dusun dusun ne zaman geciyo ne insan kendinde oluyo valla her yeni bilgide yeni anksiyete yukleniyo, zaten hamilelik hormonlari bambaska bi insana donusturdu beni bu halimden korkar oldum.Yine nereden geldik bu ciddi meselelere ya ne güzel yırtık don itiraf sayfası olmuştuk![]()
Aynen gerçekten dediğin gibi ya sona yaklaştıkça olumsuz düşünceler bastırabiliyor insanaYaa valla zaten sonlara yaklastik biraz akişa birakalim kendimizi, boyle onu bunu dusun dusun ne zaman geciyo ne insan kendinde oluyo valla her yeni bilgide yeni anksiyete yukleniyo, zaten hamilelik hormonlari bambaska bi insana donusturdu beni bu halimden korkar oldum.![]()
Hem de ne bastirma ya sen yine tecrubelisin kuzu idare edersin bu dusunceleri minnoslarin da yardimci olur rahatlamanaAynen gerçekten dediğin gibi ya sona yaklaştıkça olumsuz düşünceler bastırabiliyor insanaHormonlar sağ olsun
![]()
63 den 67 oldum 45 kg olan arkadaşı görünce yeme içme kilo ile alakası yok Aynen canım gebelik öncesi hep kendimi frenlerdim Boğa burcuyumSende cok az almışsın. Bende 6 kilo aldim. Bebegim 1800 ler de az kilo aldım diye bebek kilo almiyor diye düşünüyorum ama yiyemiyorum ya nasil oluyor yiyemiyorum. Rabbim normal hayatjmda bu istahsizligi bana ver ne olurformalde Biga burcuyum hic doymam.kilolu hamile kaldim diye de cok almıyoruz bence ama senin de mi başlangıç kilon fazlaydi
Allah korumuş canım sizi Böyle soğukkanlı bir anneysen doğumun su gibi rahat geçerKizlar bugün yaşadığım bi olayı paylaşmak istiyorum sizle. Sabah kızımla aile hekimine gidip ilaç yazdırdık. Parka gidelim diye yokuştan inerken ayağım kaydı ve pat sırt üstü düştüm. Kızım korktu ağlamaya bağırmaya başladı. Ben kalkamıyorum yerden. Yokuş olmasa belki kalkicam ama kalkamamiyorum. Yoldan geçenler gelip kaldırdı. Hamile olduğumu görünce onlarda telaşlandi. Ama iyiydim çok şükür kızım korkunca onu düşünmekten kendim aklıma bile gelmedim. Bebis de zaten hareketliydi. Sadece yerde öyle çaresiz yatarken kendimi catalda dogumda gibi hissettim o an nerden aklıma geldiysebu da benim böyle Bi animdi
![]()
Tabi canım ilkte daha zor her şey, ben size tavsiye veriyorum bazen. Belki içinizden bu değişik ne diyor diyorsunuzdurHem de ne bastirma ya sen yine tecrubelisin kuzu idare edersin bu dusunceleri minnoslarin da yardimci olur rahatlamana![]()
Olsa bile zamanla düzeliyor hiç kendini kasmaBide kafasi yamuk oluyormus ya yatış seklinden. Insallah yamuk yumuk olmaz ya![]()
Yok ya estagfirullah kuzu. Bana tecrubeli insanlarla konusmak daha iyi geliyo genel olarak cunku cok ayrinti dusunen bi insanim o yuzden cok yoruyo beni su an ki durum. Yeni anneler tecrubeli annelerle konustukca kafam rahatliyor.Tabi canım ilkte daha zor her şey, ben size tavsiye veriyorum bazen. Belki içinizden bu değişik ne diyor diyorsunuzdurİnsan bazı şeyleri cidden yaşayarak tecrübe ediyor yani.
Evet burası beni de rahatlatıyor. Bakıyorum herkesin bir yerleri ağırıyor, tamam diyorum ya normalYok ya estagfirullah kuzu. Bana tecrubeli insanlarla konusmak daha iyi geliyo genel olarak cunku cok ayrinti dusunen bi insanim o yuzden cok yoruyo beni su an ki durum. Yeni anneler tecrubeli annelerle konustukca kafam rahatliyor.
Ben kadınlar kulübü sayesinde geçmişte epey kar ettimEvet burası beni de rahatlatıyor. Bakıyorum herkesin bir yerleri ağırıyor, tamam diyorum ya normalDertleri vs paylaşmak bir yerde güzel oluyor. Çok şey öğrendim şu kkda valla. İlk hamileliğimde aşırı bilgisizdim mesela burada öğrenmiştim çoğu şeyi
![]()
Keşke sadece iyot olsa ya, bi şey daha vardı yeni akımlardan şimdi hatırlayamadım. Altına bikaç doktor nolur kullanmayın vs yazmış. Herkes Farklı, herkesin bünyesi de Farklı , hastalıgı da. Dediğin gibi bi kaşık calpol verecekti altı üstü.Yeni akım da iyot kafesi mi ne. Ateş çıkınca ilaç vs vermiyon iyot veriyon geçiyor. İyot da ishal edermiş. Daha yeni bi arkadaş yaptı çocuğuna çocuk hem ateş hem ishalden hastanede yatıyor. Bi kaşık ateş düşürücü vermemek için kıvranan arkadaşın çocuğu yoğun bakımdan döndü.
Sağol canimAllah korumuş canım sizi Böyle soğukkanlı bir anneysen doğumun su gibi rahat geçer
Hayır bide bunu yapan ablaların bebelerinin elinden cips kola eksik olmuyor, ekran temasının belasını vermişler.Keşke sadece iyot olsa ya, bi şey daha vardı yeni akımlardan şimdi hatırlayamadım. Altına bikaç doktor nolur kullanmayın vs yazmış. Herkes Farklı, herkesin bünyesi de Farklı , hastalıgı da. Dediğin gibi bi kaşık calpol verecekti altı üstü.
Kitap okumaya başlayacaklar Özellikle annesinden gerektiği ilgiyi göremeyen annelere tavsiye ederim sade bir anlatımla anlatılmış ve Malesef doğru bildiğimiz çoğu yanlışın nasıl yerleştiğini güzel özetlemiş Eki Görüntüle 3185775
İyileşen çocukluğum iyileşen anneliğimide çok beğendim oda güzelBunu okumuştum, Hatice Kübra tongarın fıtrat pedagojisi de çok güzel kızlar![]()