2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yine nereden geldik bu ciddi meselelere ya ne güzel yırtık don itiraf sayfası olmuştuk 🤣
Yaa valla zaten sonlara yaklastik biraz akişa birakalim kendimizi, boyle onu bunu dusun dusun ne zaman geciyo ne insan kendinde oluyo valla her yeni bilgide yeni anksiyete yukleniyo, zaten hamilelik hormonlari bambaska bi insana donusturdu beni bu halimden korkar oldum.🥴

Yaa valla zaten sonlara yaklastik biraz akişa birakalim kendimizi, boyle onu bunu dusun dusun ne zaman geciyo ne insan kendinde oluyo valla her yeni bilgide yeni anksiyete yukleniyo, zaten hamilelik hormonlari bambaska bi insana donusturdu beni bu halimden korkar oldum.🥴
Aynen gerçekten dediğin gibi ya sona yaklaştıkça olumsuz düşünceler bastırabiliyor insana 😗 Hormonlar sağ olsun🙃

Sende cok az almışsın. Bende 6 kilo aldim. Bebegim 1800 ler de az kilo aldım diye bebek kilo almiyor diye düşünüyorum ama yiyemiyorum ya nasil oluyor yiyemiyorum. Rabbim normal hayatjmda bu istahsizligi bana ver ne olur 🤦‍♀️ formalde Biga burcuyum hic doymam.kilolu hamile kaldim diye de cok almıyoruz bence ama senin de mi başlangıç kilon fazlaydi
63 den 67 oldum 45 kg olan arkadaşı görünce yeme içme kilo ile alakası yok Aynen canım gebelik öncesi hep kendimi frenlerdim Boğa burcuyum 😁 Eşim güya diyet yapıyor ben bir bakıyorum ondan az yiyip içebiliyorum Lohusayken iştahımız açılabilir şu an karna baskı ve reflü beni çok zorluyor

Kizlar bugün yaşadığım bi olayı paylaşmak istiyorum sizle. Sabah kızımla aile hekimine gidip ilaç yazdırdık. Parka gidelim diye yokuştan inerken ayağım kaydı ve pat sırt üstü düştüm. Kızım korktu ağlamaya bağırmaya başladı. Ben kalkamıyorum yerden. Yokuş olmasa belki kalkicam ama kalkamamiyorum. Yoldan geçenler gelip kaldırdı. Hamile olduğumu görünce onlarda telaşlandi. Ama iyiydim çok şükür kızım korkunca onu düşünmekten kendim aklıma bile gelmedim. Bebis de zaten hareketliydi. Sadece yerde öyle çaresiz yatarken kendimi catalda dogumda gibi hissettim o an nerden aklıma geldiyse😂😂 bu da benim böyle Bi animdi🤗
Allah korumuş canım sizi Böyle soğukkanlı bir anneysen doğumun su gibi rahat geçer

Hem de ne bastirma ya sen yine tecrubelisin kuzu idare edersin bu dusunceleri minnoslarin da yardimci olur rahatlamana🥰
Tabi canım ilkte daha zor her şey, ben size tavsiye veriyorum bazen. Belki içinizden bu değişik ne diyor diyorsunuzdur 😂 İnsan bazı şeyleri cidden yaşayarak tecrübe ediyor yani.

Tabi canım ilkte daha zor her şey, ben size tavsiye veriyorum bazen. Belki içinizden bu değişik ne diyor diyorsunuzdur 😂 İnsan bazı şeyleri cidden yaşayarak tecrübe ediyor yani.
Yok ya estagfirullah kuzu. Bana tecrubeli insanlarla konusmak daha iyi geliyo genel olarak cunku cok ayrinti dusunen bi insanim o yuzden cok yoruyo beni su an ki durum. Yeni anneler tecrubeli annelerle konustukca kafam rahatliyor.

Yok ya estagfirullah kuzu. Bana tecrubeli insanlarla konusmak daha iyi geliyo genel olarak cunku cok ayrinti dusunen bi insanim o yuzden cok yoruyo beni su an ki durum. Yeni anneler tecrubeli annelerle konustukca kafam rahatliyor.
Evet burası beni de rahatlatıyor. Bakıyorum herkesin bir yerleri ağırıyor, tamam diyorum ya normal 😁 Dertleri vs paylaşmak bir yerde güzel oluyor. Çok şey öğrendim şu kkda valla. İlk hamileliğimde aşırı bilgisizdim mesela burada öğrenmiştim çoğu şeyi 🖐️

Kızlar ben kafamı dağıtayım biraz diye hamilelik fotoğrafçısı ve hastane odası süsleme araştırdım Fiyatları öğrenince tabi ki rutin şokumu geçirdim Fotoğraf çekimi albüm hariç bin küsur oda süsleme minimum iki bin miş Fotoğrafçının birisi de yazmış sosyal medyada paylaşıyormuş illa istemiyorsan başkasına gidin diyor

Evet burası beni de rahatlatıyor. Bakıyorum herkesin bir yerleri ağırıyor, tamam diyorum ya normal 😁 Dertleri vs paylaşmak bir yerde güzel oluyor. Çok şey öğrendim şu kkda valla. İlk hamileliğimde aşırı bilgisizdim mesela burada öğrenmiştim çoğu şeyi 🖐️
Ben kadınlar kulübü sayesinde geçmişte epey kar ettim 😃 Saf saf dururken burdan öğrenip iki kere ev kredime yapılandırma yaptırmıştım Hey gidi günler 😊 İvf in zorlu sürecini de burda atlattım

Yeni akım da iyot kafesi mi ne. Ateş çıkınca ilaç vs vermiyon iyot veriyon geçiyor. İyot da ishal edermiş. Daha yeni bi arkadaş yaptı çocuğuna çocuk hem ateş hem ishalden hastanede yatıyor. Bi kaşık ateş düşürücü vermemek için kıvranan arkadaşın çocuğu yoğun bakımdan döndü.
Keşke sadece iyot olsa ya, bi şey daha vardı yeni akımlardan şimdi hatırlayamadım. Altına bikaç doktor nolur kullanmayın vs yazmış. Herkes Farklı, herkesin bünyesi de Farklı , hastalıgı da. Dediğin gibi bi kaşık calpol verecekti altı üstü.

Ay bu iyot olayını ben de yapmıstım. Bi çaresizlik durumunda belki faydası olur die lugol iyot. İnstagramda bi sayfa car hatta hep anlatıyo herkes faydaısnı paylaşıyo kanseri yendim dien var. Bi arkadaşım daha kullanıyodu. Acaba benim gebelik tiroidi oyuzden mi yukseldi. Hiç aklıma gelmemişti. Ama olabilir gibi şuan

Keşke sadece iyot olsa ya, bi şey daha vardı yeni akımlardan şimdi hatırlayamadım. Altına bikaç doktor nolur kullanmayın vs yazmış. Herkes Farklı, herkesin bünyesi de Farklı , hastalıgı da. Dediğin gibi bi kaşık calpol verecekti altı üstü.
Hayır bide bunu yapan ablaların bebelerinin elinden cips kola eksik olmuyor, ekran temasının belasını vermişler.
Hamileliğinde şeker yükleme yaptırmamış ama 2 yaşında çocuğu bi paket jelibonu götürüyor. Madem öyle yaşa sıfır şeker. Sıfır ekran teması.

Kitap okumaya başlayacaklar Özellikle annesinden gerektiği ilgiyi göremeyen annelere tavsiye ederim sade bir anlatımla anlatılmış ve Malesef doğru bildiğimiz çoğu yanlışın nasıl yerleştiğini güzel özetlemiş
IMG_20230102_232550.jpg

Kitap okumaya başlayacaklar Özellikle annesinden gerektiği ilgiyi göremeyen annelere tavsiye ederim sade bir anlatımla anlatılmış ve Malesef doğru bildiğimiz çoğu yanlışın nasıl yerleştiğini güzel özetlemiş Eki Görüntüle 3185775

Bunu okumuştum, Hatice Kübra tongarın fıtrat pedagojisi de çok güzel kızlar👌🏻

Back
X