Daha hazır değiliz lütfen 36 falan demeyelimPiki cınım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha hazır değiliz lütfen 36 falan demeyelimPiki cınım![]()
Haftası ile uyumlu canım doktor gayet iyi diyor o bugün doğacak sanıyor galiba zayıf deyip duruyoYa aslında kilosu az doğan çocuk daha çabuk kilo alıyor gibigenelde öyle gördüm ben, o yüzden salla. Gerçi kilosu da haftası ile uyumlu ama
![]()
Göğüs ovmak iyi değil diye biliyorum canım ya tabi anneler daha bilgili amaBantlama kuzum ama banyodan sonra şapka giydir yapıştır kulakları düzeltipannem öyle yapardı. Bide göğüslerini ovalardı süt toplanmasın diye. Kaşlarını düzeltirdi banyodan sonra keman kaşlı olsun diye
Ya bunlar işe yarıyor mu gerçekten benim kocamın kulaklarıda kepçeBantlama kuzum ama banyodan sonra şapka giydir yapıştır kulakları düzeltipannem öyle yapardı. Bide göğüslerini ovalardı süt toplanmasın diye. Kaşlarını düzeltirdi banyodan sonra keman kaşlı olsun diye
Olur canım ya benim kız 4 kg doğdu, hastane çıkışı boldu üstüne. O kadar minnacıklar ki siz içeriden güreşçi gibi çıkacaklar sanıyorsunuz heraldeYa hanımlar ben şekere de dikkat ediyorum insülin de vurunuyorum bebemin kafası 38 çıktı dün yaa ben napiyim 3 küsur dedi doktor bu da iyi bişey değil hepimizin bebesi normal sınırlarda olsun inşallahbı tek boyu haftasına uygun aldığım yenidoganlar olmayacak diye ödüm kopuyo
Şapka takarız napalım. Kepçelik biraz genetik kaçamayız gibiYa bunlar işe yarıyor mu gerçekten benim kocamın kulaklarıda kepçeburnu hokka gibi olsun diyede yukarı doğru isttirenler var
![]()
Ablamda şeker vardı insülin kullandı yediğine içtiğine dikkat etti ama bebekleri 4900,4990,5100 doğdu. Şeker etkiliyor kuzum malesef. Sadece 51000 doğan yiğenim ciğerinde su var rahat nefes alıp veremiyor diye 1 hafta küvezde kaldı. Şuan çocuklar normal kilolardalarYa hanımlar ben şekere de dikkat ediyorum insülin de vurunuyorum bebemin kafası 38 çıktı dün yaa ben napiyim 3 küsur dedi doktor bu da iyi bişey değil hepimizin bebesi normal sınırlarda olsun inşallahbı tek boyu haftasına uygun aldığım yenidoganlar olmayacak diye ödüm kopuyo
Benim kız da o şekil olacak galiba hayirlisi olsun ne diyelim bı yandan da dönmemesi işime geldi 4 kilo bebeyi nasi cikarcaktim aboo. Babam da normal doğumdan korkuyor başıma bişe gelecek diye aman kızım git pıt diye aldır temiz en güzeli diyip duruyoOlur canım ya benim kız 4 kg doğdu, hastane çıkışı boldu üstüne. O kadar minnacıklar ki siz içeriden güreşçi gibi çıkacaklar sanıyorsunuz heraldetostik bebe işte daha bi tatlış oluyor tostiklerin tipi üzülme
sağlığı yerinde olsun da
![]()
Aboo kız kaçıncı haftada doğdularAblamda şeker vardı insülin kullandı yediğine içtiğine dikkat etti ama bebekleri 4900,4990,5100 doğdu. Şeker etkiliyor kuzum malesef. Sadece 51000 doğan yiğenim ciğerinde su var rahat nefes alıp veremiyor diye 1 hafta küvezde kaldı. Şuan çocuklar normal kilolardalar
Takma sen canım kafana bi şekilde aklı başına gelir zaten lohusalık loading hepimizde yavaş yavaşGünaydın canım. Anladım. Bende saf gibi dün akşam bu soruyu sordum ama gece boyu ağrıdan uyuyamadım o derece. Magnezyum da fayda etmedi zaten. Su an 35+3 üm. İnş bir hafta daha bekler ama içimden bi ses biraz zor diyor bi de su kasıntı olayı başladı geçen hafta zaten, gelecekse de gelsin ne diyim. İnş küvöze girmez tek dileğim. bugün doktora gideceğim.
Kocam ayısı da bugün toplantı bitince geleyim gidelim hastaneye demişti. Sonra üstünü giyinirken, 11 e kadar bekler misin dedi, biriyle bi işi varmış. Hatta 11 gibi gel iş yerime , ben oğlana bakayım sen nstye git dedi. Ben ağrım olmasa neden senden gelmeni belliyim ki; ağrım varken nasıl tek başıma gönderebiliyorsun sen beni diye de sitem ettim. Ama canımı sıktı. Ayı valla ayı yani. Su an kafasını duvarlara sürtsem iyi gelir. Sanki her gün sancım var diyip uzanıyormuşum nazlanıyormuşum gibi. Bi tane patlatsam. Oğlan uyansın ; arkadaşımla gideceğim hastaneye. Çantamı da götüreceğim. Ben ona muhtaç değilim zaten. Rabbim kimseye de etmesin onaylı konu ama. Al işte lohusa depresyon sebebi başlı başına. O hamile olsaydı ben ona böyle yapmazdım. Ya da annesi hasta olsa; o yine böyle yapmazdı eminim
Eliyle sıkmıyor canım yağ sürüp masaj yapıyoruz ya avuç içi ile hem yağlayıp hem masaj yaparak ovuyorduGöğüs ovmak iyi değil diye biliyorum canım ya tabi anneler daha bilgili ama
Ölüyorum o adama verseler elime kendi elimle bogcam yaSinana ve sinan gibilere en güzel ceza hadım edecekler böylelerini![]()
Haaa burnunu da sıkardı banyodan sonra geniş olmasın diyeYa bunlar işe yarıyor mu gerçekten benim kocamın kulaklarıda kepçeburnu hokka gibi olsun diyede yukarı doğru isttirenler var
![]()
Çatı muayenesi yerine beni direkt doğuma alsınlar. 36.haftada sancı çok çıkınca ebe baksın eğer açılma yoksa bekleyelim demişti doktor ömrümde o kadar canım yanmadı ebeye dedim parmaklarını içerde mi unuttun diye yarım saat geçmedi sancım arttı kanamam başladı suyum geldiÇatı muayenesi de yaklaşıyor. Yavaş yavaş.İlk giren bizide bilgilendirsin
38 canım sezeryan ile doğdular 5100 kg doğan zor çıkmış içerden kollarında parmak izi vardı doktor çekerken oldu kilolu bebek gayet normal dedi zor çektik dedi doğar doğmaz gösterdi bize küveze girmedenAboo kız kaçıncı haftada doğdular![]()
Onu benim de yapmam lazım burnu sanki babasına benziyor gibiHaaa burnunu da sıkardı banyodan sonra geniş olmasın diyeyapıyorlar işte. Çok şükür oğlumun burnu kulağı normal
Ayy tansiyonum çıktı38 canım sezeryan ile doğdular 5100 kg doğan zor çıkmış içerden kollarında parmak izi vardı doktor çekerken oldu kilolu bebek gayet normal dedi zor çektik dedi doğar doğmaz gösterdi bize küveze girmeden
Sık ama çekiştirme uzun olmasınOnu benim de yapmam lazım burnu sanki babasına benziyor gibieşimin burnu düzgündür Allah'tan ama azıcık yanlara doğru geniş biraz da büyük gibi sankim
![]()
4 kg olur gibi az kaldı kuzum senin doğumaAyy tansiyonum çıktıhoşgeldin 5 kilo bebek dogurma korkusu
![]()